28
jan
Seneste opdatering: 29/1-11 kl. 1229
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Samvittighed
“Samvetande” som det hedder mere illustrerende p√• svensk eller p√• latin og tysk: “conscientia”, eller “Mit-Wissen.‚Äú Det ligger i ordet: Selvom man lyver, har man en f√łlgesvend, der hele tiden pirker til √©n med sandheden. S√• l√¶nge vi ikke vil vide af den, s√• l√¶nge er vi ufri og med d√•rlig samvittighed.
I en kristen kulturkreds sandheden central. “Jeg er vejen og sandheden,” siger Jesus. Samvittigheden et konstant korrektiv, der minder enhver misd√¶der om det forkerte og falske i hans handlinger og ytringer. I en muslimsk kultur, er samvittighed og sandhed et flydende begreber, de ikke er en konstant korrektur til ens opf√łrsel, loyaliteten er ikke til sandheden, som den pr√¶senterer sig, men til Allahs dikterede, postulerede dogmer. Sandheden i islam, er hvad der passer mig i dag. I morgen passer noget andet mig, og s√• er sandheden noget andet i morgen. Enhver der har v√¶ret i Mellem√łsten, genkender det. Sandheden er til stadig forhandling, man kan altid l√łbe fra den.
Kulturkristne forstår ikke den synsmåde. Kristne tilstår som regel deres ugerninger i en retssal Рmed mindre de er svært psykologisk afvigende, eller som f.eks. kontoristen Adolf Eichmann, der meget gerne ville undgå sin velfortjente galge, Рhvor imod muslimer ikke har den indre korrektur, der fortæller dem andet end, at al skyld i verden må påhvile andre. Skyldbegrebet er helt centralt, vores uhjælpelige provinsialisme forhindrer os i at se det.
Derfor bekender konvertitten Colleen La Rose sin skyld, fordi hun ikke kan flygte fra den nedenunder hendes natur p√•tagede religion, hvor Westergaards overfaldsmand, Muhudiin M. Geele der er taget “red handed”, agerer som en sand en slave af den l√łgnkultur, han er opvokset i, og aldrig tilst√•r noget som helst. Hans overfald og mislykkede mordfors√łg er andres skyld. Problemet er i hans √łjne, at han blev nuppet af danske myndigheder. N√•r han bliver d√łmt, soner han ikke en objektiv, indre skyld, han udholder den uretf√¶rdighed, han m√• mene, der er overg√•et ham. P√• den m√•de, er muslimsk kultur ikke bare selvretf√¶rdig og autistisk, den har med vore √łjne infantilt, agressive tr√¶k. Sandheden er central i kristendommen, l√łgnen (Taqiya) er helt central i islam. Hvis sandheden g√łr os fri, som der st√•r i Biblen, s√• er islams institutionaliserede l√łgn, selve grunden til muslimernes habituelle ufrihed og slavetilstand.
Der findes efter min mening intet kompromis mellem de to m√•der at se verden og menneskelivet p√•, mellem reaktion og fremtidstro. Det er en kamp imellem l√łgn og sandhed, og det er vores pligt at bek√¶mpe l√łgnen og samvittighedl√łsheden p√• enhver mulig m√•de, det g√¶lder ogs√• de politikere og intellektuelle, der vil p√•tvinge os den. De vil i sidste ende p√•f√łre vores efterkommere krig, og de skal ikke have lov, hvadenten de sidder i Folketinget eller i EU parlamentet.

Terror suspect, Colleen LaRose, is expected to plead guilty when she goes to court Tuesday, a court source said.
The woman who called herself “Jihad Jane” and “Fatima LaRose” was originally set to go to trial May 3 but her trial was delayed indefinitely until now. She was accused of plotting to kill a Swedish cartoonist who upset many Muslims with his drawing depicting the prophet Mohammad’s head on a dog’s body.LaRose will change her plea in federal court next week.Terror Suspect “Jihad Jane” to Plead Guilty: Source

Troende muslimers hygiejne er blevet et centralt omdrejningspunkt i sagen om √łkseangrebet p√• bladtegner.Lig af militante, islamiske selvmordsterrorister er ofte fundet uden kropsbeh√•ring, renvaskede og duftende af oliebaseret parfume. Det forklarede en terrorekspert fra PET fredag i retten i Aarhus.Under samme hygiejniske omst√¶ndigheder blev den 29-√•rige somalier, der br√łd ind hos bladtegner KurtWestergaard , ogs√• fundet.Det viste unders√łgelser p√• hospitalet, hvor han kom til behandling lettere s√•ret af to politiskud efter det forg√¶ves √łkseangreb i Viby.Somalisk √łksemand var t√¶t p√• martyrd√łd

§ 266 b: Rorschach i retssalen

Vi forts√¶tter vores causerier om de perspektiver og overvejelser som racismeparagraffen ¬ß 266 b aff√łder. Med denne gummiparagrafs sk√¶rpende omst√¶ndighed “propagandavirksomhed” s√¶ttes i √łvrigt lovlydige, men bekymrede, borgere i nogle s√¶rligt dj√¶velske dilemmaer, fordi det strafbare fors√¶t ikke er s√• ligetil at afgr√¶nse og derved undg√•. Tag f. eks. de st√¶rkt f√łlelsesladede associationer knyttet til i √łvrigt harml√łse symboler eller materialer: Et stykke reb knyttet i en l√łkke bliver til en hate crime p√• et universitet i Californien – ligeledes hvis en europ√¶er smider en grisekotelet uden for en mosk√© i stedet for hjemme p√• stegepanden. Her har man selvf√łlgelig stadig et valg man kan foretage. Problemet ift. 266 b opst√•r for alvor n√•r symbolets tolkning i intolerant retning hverken h√¶nger entydigt sammen med dets oprindelige betydning, eller er ens for alle mennesker, som tilf√¶ldet er med hosst√•ende billede. Hvordan afg√łres skyldssp√łrgsm√•let s√•, hvis nogen p√•kalder sig kr√¶nkelse over dets brug?

[…] Today, the running family is found on T-shirts, coffee mugs, stickers, book covers and CDs, in fine art and even hanging in an exhibit at the Smithsonian.

The characters have been reinterpreted carrying surfboards and wearing Pilgrim hats. One depiction shows them being followed by a man with a gun.

The image has become a Rorschach test for how people feel about illegal immigration and immigrants in general. Some have claimed it as a symbol of Latino identity. Others wear it as a badge of anti-immigrant sentiment.

“It has become an icon that signals immigration and the political issues surrounding immigration, which are far from resolved in our society,” said Otto Santa Ana, a professor of Chicano studies at UCLA. […] Highway safety sign becomes running story on immigration se ogs√• The artist behind the iconic ‘running immigrants’ image

Vi her p√• Snaphanen er b√łnder, ikke jurister, men for os at se antyder dette ganske vist st√¶rkt hypotetiske eksempel at ¬ß 266 b i hvert fald i teorien bringer juraen ud p√• en farlig glidebane, med mindre selvf√łlgelig at dennes form√•l er statskontrol af holdninger (LFPC).

Januaraften, K√łbenhavn
klik. f helskærm.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Krogsten
10 years ago

Der er et eller andet galt med domstol.dk, s√• jeg kan ikke give dig linket, men den er p√• retslisten p√• tirsdag. Den anklagede danskf√łdte pal√¶stinenser udbredte sig p√• n√¶sten en helside i JP om, hvor √¶rgerligt det var Hitler ikke gjorde arbejdet f√¶rdigt, og at han som leder af Palestinian Fighters mener at alle j√łder burde udryddes fra jordens overflade. Sp√¶ndende at se om han bliver d√łmt.

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Peter Krogsten

Steen, er det ikke denne her?:

“Straffesag, Sager m/l√¶gdommere, Almindelige m/domsm√¶nd
02-02-2011 kl.09:30. Retssal D. Rettens j.nr.:SS 4-3170/2010
Retsm√łdet er offentligt
Dommer: Martin M√łller-Heuer
Sagen drejer sig om: Overtrædelse af straffelovens § 266, stk. 2, jf. stk. 1
Advokat: Peter Gerken
Anklagemyndighed: PM
Politiets journalnr.: 4200-74274-00002-09”

Peter Krogsten
10 years ago

Pudsigt med al den presse der er om Hedegaards sag, der ret beset handler om betydningen af ordet “de”.

P√• tirsdag 2/2 kl 09.30 er der en anden ¬ß266 sag i Retten i √Örhus. Den har vi ikke l√¶st meget om i pressen. Her st√•r en danskf√łdt person, der kalder sig pal√¶stinenser, anklaget for uimodsagt at have udspyet j√łdehad over det meste af en side i JyllandsPosten forrige sommer.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
10 years ago
Reply to  steen

ht tp://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4vQ1yVGe54MJ:www.danskkultur-debat.dk/%3Fp%3D345+palestinian+fighters&cd=2&hl=da&ct=clnk&gl=dk&lr=lang_da&source=www.google.dk

Egtvedpigen
Egtvedpigen
10 years ago
Reply to  steen

“Grundlovsforeningen Dansk Kultur anmeldte derfor Shadi Chofani til √ėstjyllands Politi d. 14/7 pr. brev og samtidig pr. mail med anmeldelsen vedh√¶ftet som PDF, ligesom vi kontaktede Dokumentations- og R√•dgivningscenteret om Racediskrimination (DRC). En halv time efter modtog Grundlovsforeningen en mail fra Politiets IT sektion, der meddelte, at mailen var blevet afvist, da man ikke kunne kontrollere det vedh√¶ftede dokument. PDF er yderst veldokumenteret, s√• det l√łd jo lidt underligt. Man oplyste, at modtageren var blevet orienteret, og vi kunne jo s√• forvente en aktiv indsats fra √ėstjyllands Politi for at f√• det, der var blevet sendt. DRC bad os fremskaffe… Read more »

maxxa
maxxa
10 years ago

En lille korrektur : Samvittigheden overs√¶ttes p√• tysk med GEWISSEN. Mitwissen betyder at man har kendskab til noget sammen med nogle andre. Bruges mest som ” Mitwisser ” en person, der har kendskab til(og fortier) en skjult ugerning.

HelgeD-H
HelgeD-H
10 years ago

Revolutionen i Tunis og √Ügypten kan give flere “flygtninge” til Europa fra Tunis og √Ügypten.
√Öh ja ! Det er et fedt, for det er Mediterranean-partnerlande til EU alligevel.

Hans L
Hans L
10 years ago

@Beovulf “Utroligt! Hvad laver for√¶ldrene ?!?!?!” For√¶ldrene har trygt lagt opdragelsen af deres “eller skulle jeg sige samfundets” b√łrn i h√¶nderne p√• uddannet personale 24/7, og med massiv indoktrinering igennem en √•r r√¶kke s√• kommer der sm√• forvirrede mennesker ud i den anden ende. Og som kulturrelativesterne siger s√• er den ene kultur liges√• god som den anden. Mon ikke vi om f√• √•r vil se masssive udgifter til beskyttelse af disse piger.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Hans L

Ja, du har sikkert helt ret i, at det er en stor del af forklaringen – konfliktsky og ligeglade for√¶ldre der ikke l√¶ngere vover at v√¶re rigtige for√¶ldre og tage ansvar. F√łrhen var d√łtrene blevet hentet og flyttet langt v√¶k fra islams indflydelse, eller man havde s√łrget for at skr√¶mme og holde pigerne langt v√¶k fra islams barbari og hjernevask p√• forh√•nd. Pigerne er √•benbart for naive, uvidende og for “forelskede” til at fatte, hvad det er de har rodet sig ud i – og hvad de meget alvorlige konsekvenser af flirten med islam bliver. Og de har slet ikke… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Nogle i Venstre har fattet, hvor det b√¶rer henad – gid de m√• f√• de frelste i partiet og i K til ogs√• at indse, hvad det er for et vanvittigt islamisk Cirkus Multi-Kulti, de i deres naivitet, uansvarlighed og lalleliberalisme har medvirket til at skabe i DK – helt uden nogensinde at have konsulteret den danske befolkning, lyttet til dens dybe bekymringer eller have haft bare skyggen af et demokratisk mandat til denne katastrofale kurs. Skamst√łtten over de der sveg, der eget folk, kommer til at blive meget h√łj, hvis den skal have plads til alle navnene, men det… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

“Danske” piger med 9-10 √•rs skolegang, som alligevel falder for islams falske lokketoner …. Utroligt! Hvad laver for√¶ldrene ?!?!?! http://www.b.dk/berlingske-undersoeger/jeg-vil-titusind-gange-hellere-have-islam 28. januar 2011, 11:50 ¬ĽJeg vil titusind gange hellere have islam¬ę Katrine Nilsson konverterede kort f√łr hun fyldte 17 √•r: ¬ĽDer er rigtig mange gode ting ved islam, for eksempel blev jeg fascineret af profeten Muhammeds person, hvilket hjalp mig til at blive et bedre menneske¬ę. [?????] Photo:Mads Nissen Hver s√łndag m√łdes en gruppe unge danske piger p√• Dortheavej i K√łbenhavn for at l√¶re om islam, f√łr de m√•ske konverterer og gifter sig islamisk. Af Eva Jung og Morten Frich… Read more »

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er blandt andet det jeg mener med at efterlyse ‘noget/nogen at komme hen til’ – det er ikke nok at afvise og kritisere – der skal ogs√• v√¶re noget at komme hen til, s√• at sige – og det er derfor jeg ved flere lejligheder har efterlyst noget der kan g√łre f.eks. fora som Trykkefrihedsselskabet spiseligt for unge mennesker. Der er ogs√• en dag i morgen. Hvad med en ungdomsafd. i Trykkefrihedsselskabet? Gyldendals forlag har f.eks. b√•de voksenb√łger og ungdomsb√łger – og foredrag. Der mangler noget l√¶se-let, s√• at sige, i Trykkefrihedsselskabet. Og lidt mere spr√¶l og leg og… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Victor Baade EU og Obama har sandsynligvis vaeret med til at opmuntre begyndelsen til optoejerne i Tunis. Det startede i Tunis med , at haerens oeverstkomanderende naegtede at stoette regeringen mod optoejerne , som i begyndelsen mest var en spontan irationel reaktion paa uundgaelige oekonomiske problemer (stigning i priser paa mad og benzin) Hvorfor naegtede han mon det ? En god arbejdeshypotese er at han spurgte CIA til raads , og at de i deres Jimmi-Carter agtige taabelighed mente at det var bedst at “undgaa videre blodsudgydelser” . Foreloebig ser det temmelig dystert ud…et nyt orgie af selvdestruktioin er muligvis… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

M√•ske burde denne blogs l√¶sere sammen sende et takkekort til en √•rv√•gen agent fra US Border Patrol i San Diego. De er netop st√łdt ind i en, for os, gammel kending.

http://www.thestar.com/news/world/article/928582–controversial-cleric-arrested-by-border-patrol-agents

Det er – n√¶sten – komisk…

I √łvrigt er Mahgreb ved at falde sammen i flammer, der skydes i Cairo – har nogen af jer overhovedet set noget, der ligner en brugbar handlingsansats fra EU p√• det her, som kan blive en enorm strategisk trussel?

Prudentius
10 years ago

Condell har en gylden åre!

Selvf√łlgelig angribes Hedegaard og alle de andre fordi systemet ved at de er fredelige civiliserede borgere, der ikke kunne dr√łmme om at g√łre en flue fortr√¶d.

Deres gentagne ve-råb om stakkels muslimaer der stenes, voldtages og ætses til ukendelighed vil menneskerettigheds kardinalerne lægge en stor fed lort på, de er ligeglade, fulde af foragt.

En krybende, ul√¶kker, slesk svaghed styrer nu det europ√¶iske establishment, der vil g√łre alt for at bevare tungen dybt oppe i rumpehullet p√• de blodt√łrstige barbarer, det selv har importeret.

Robin Shadowes
10 years ago

Bloggen Muslimska Friskolan vill att denna postning skall spridas så mycket som möjligt.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/01/nyhetsbrev-2011-om-muslimska-friskolor.html