2
feb
Seneste opdatering: 2/2-11 kl. 2019
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2 februar, Mariæ renselsesdag, dagen, hvor det markeres at halvdelen af vinteren er gået.

Dansk pige imamviet og terroriseret

Truet, sl√•et og forfulgt: Selv om hun aldrig vil have noget at g√łre med sin mand igen, kan danske M. ikke opn√• skilsmisse efter sin islamiske vielse.

Hun var blevet lovet et stort bryllup med mange g√¶ster. I stedet m√łdte hendes forlovede op til vielsen uvasket og ubarberet. Hun vidste, at han var hende utro. Under t√łrkl√¶det f√łlte bruden sig lige s√• beskidt som det arbejdst√łj, gommen havde taget p√• fra bunken af vasket√łj. Selve vielsen foregik i en mosk√© i K√łbenhavn. Hun blev bedt om at gentage nogle ord p√• arabisk, som hun ikke forstod. Hun fik en guldring og en koran af mandens familie. Og s√• var hun gift ved islamisk lov. Da var hun netop fyldt 17 √•r, og hendes etnisk danske for√¶ldre var modstandere af brylluppet.
Syv år senere er M. alenemor med deres fælles barn. Hun er stadig islamisk viet, for manden, hun nu har skjult sig for i flere år, nægter at lade sig skille.
¬ĽHan slipper mig aldrig. Og jeg har som kone ikke selv retten til at blive skilt. Det er ham, der har det. Hvis det ikke passer ham, s√• kan jeg ikke g√łre noget som helst,¬ę siger M.I begyndelsen kunne de ikke f√• nok af hinanden. Efter l√¶ngere tids uoverensstemmelser i familien flyttede M. hjem til k√¶resten. I hans lille hybel blev den 15-√•rige pige behandlet som en prinsesse. Hverdagen var fyldt med overraskelser, sm√• gaver og middage p√• dyre restauranter.Men rundt omkring parret begyndte k√¶restens pal√¶stinensiske familie snart at r√łre p√• sig. Folk snakkede, sagde de. Lige s√• stille begyndte for√¶ldrene at stille krav. Berlingske Tidende: ¬ĽHan slipper mig aldrig¬ę (Hege Storhaug: N√•r skal jentene l√¶re?)

UK “et af de mest udemokratiske lande i Europa” (Danmark nr. 1)

Snaphanen bringer j√¶vnligt historier om den bizarre, herhjemme ret ubeskrevne mentalitet der hersker i Storbritannien, s√• p√• den baggrund kommer denne unders√łgelses resultat ikke som en overraskelse. Nu afh√¶nger rankeringen selvf√łlgelig i sig selv af hvilke parametre der l√¶gges til grund for demokratisk niveau, og det er da ogs√• muligt at forestille sig helt andre resultater hvis politiserende forskere havde valgt andre kriterier, men det er da v√¶rd at bem√¶rke den helt afg√łrende kontrast her:

Danmark, udsk√¶ldt og udskammet som fremmedfjendsk, selvtilstr√¶kkeligt og sn√¶versynet bliver alts√• nr. 1, mens Storbritannien m√• se sig ydmyget p√• en 26. plads. Storbritannien, landet hvor tolerance og mangfoldighed doceres i matematiktimerne; hvor fl√•defart√łjer har kapeller for praktiserende okkultister; hvor et par hundrede tusinde sm√•b√łrn f√•r et racismestempel der f√łlger dem livet igennem hvis de siger ord som “blackie”; hvor en 14-√•rig skolepige arresteres i klasselokalet for “racisme” fordi hun n√¶gtede at lave gruppearbejde med klassekammerater der … ikke talte engelsk; hvor politiet pr√łver at bremse en dokumentarfilm om “grooming” med henvisning til “community relations”; hvor en illegal indvandrer der havde k√łrt et barn ihjel ikke kan udvises med henvisning til hans menneskerettigheder; hvor indvandrere p√• bistand tildeles million√¶rboliger; hvor en skolel√¶rer der havde taget et par elever med ud at k√¶lke uden at udfylde de n√łdvendige “health and safety”-papirer var t√¶t p√• at miste sit arbejde …

Al denne r√łdgardistiske nidk√¶rhed i jagten p√• det risikofrie og ultra-egale samfund til ingen verdens nytte, sl√•et stort af et land som nogle h√¶vder er verdens spedalske paria for sin √•benhed i debatten og afslappede holdning til regelrytteri. Det er da ret godt g√•et (LFPC).

Britain may have the Mother of Parliaments, but in a new study on democracy in 30 countries it is close to the bottom of the table which is headed by Denmark.

Germany is more democratic than France, Britain and even Switzerland, according to the study by the University of Zurich and the government-funded Social Science Research Centre in Berlin. […]

The study concludes that despite having the ‘Mother of Parliaments’, the British system has some ‘significant flaws’.

It says: ‘The problems lie mainly in three key areas: majority representation in parliament, which creates distortion between votes and actual seats in parliament, a media that is skewed by private-sector interests, and declining trust in the police.’

Project leader Wolfgang Merkel of the German research team told news magazine Der Spiegel: ‘It was designed to go deeper than whether a country holds free and fair elections, but not to go deep into individual governmental policies.’ […]

The barometer‚Äėmeasured nine quality indicators: the protection of personal freedom from infringements by third parties, especially the state; the rule of law; an active citizenship; transparency; participation; representation; political competition; a system of checks and balances; and the ability to implement democratic decisions. […] Britain is ‘one of most undemocratic countries in Europe’(Tyske og schweizistiske forskere udn√¶vner Danmark til Europas bedst fungerende demokrati, foran lande som Norge, Sverige, Finland og Schweiz.)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
.
.
9 years ago

Fantastisk dejligt billede, Steen.

Kristian L
Kristian L
10 years ago

Det er en stor √¶rer at blive udn√¶vnt som det mest udemokratiske land i Europa af intet mindre end Institut f√ľr Sozialforschung¬īs propaganda kontor i Berlin .

Så ved man med sikkerhed at nymarxisterne ser gamle Danmark som et alvorligt problem , og det er da super dejligt .

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Kristian L

Undskyld, Kristian, men jeg kommer desv√¶rre til at dryppe lidt malurt b√¶geret. Vi er alts√• blevet peget ud som det mest velfungerende demokrati. S√• enten m√• vi oppe os – eller ogs√• m√• vi g√łre en dyd af n√łdvendigheden, og gl√¶de os over, at vi er i stand til at opn√• den anerkendelse, trods – og forh√•bentlig: p√• grund af – vores forholdsvis fri debat og tone. Det er ikke let at overskue et samfund, som det tyske, men … er der mon i den del af verden en spirende tendens til at forst√•, at en bredspektret debat med alle… Read more »

Bent Nielsen
Bent Nielsen
10 years ago

Gad vide hvad der ville ske hvis vore danske pr√¶ster gjorde liges√•dan – – –
Noget i retning af Muhammed-krisen?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Skulle den viende imam mon ikke være vidende om, at der her i landet gælder andre regler for vielser end de, som han som imam arbejder ud fra ?

Ellers ville der jo ikke være grund til, at ægteskaber indgåes både efter danske som islamiske regler.

Jeg vil påstå at det VED han godt !

Han skal stilles til ansvar, straffes beh√łrigt og returneres til oprindelseslandet.

S√•dan en kar¬īl vil vi ikke have her i landet.

Elefanten
Elefanten
10 years ago

En muslimsk ægteskabskontrakt ser nogenlunde sådan ud:

Den 15-årige Hilda modtager 12.000 kr., og hun skal derefter stå seksuelt til rådighed for den liderlige hr. Olsen.
Jeg mener, at de falske imamvielser er tilskyndelse til prostitution, og det er ulovligt, hvis pigen ikke har nået myndighedsalderen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Teenagebrude sender styrelse i t√¶nkeboks http://www.b.dk/nationalt/teenagebrude-sender-styrelse-i-taenkeboks 1. februar 2011, 23:30 Hidtil har myndighederne set gennem fingre med uregistrerede teenagevielser uden samtykke fra for√¶ldrene. Nu genovervejer Familiestyrelsen. Af Eva Jung og Morten Frich En muslimsk vielse af en 15-√•rig dansk pige til en voksen koranl√¶rer uden samtykke fra pigens for√¶ldre f√•r den politiske ford√łmmelse til at hagle ned over mosk√©en p√• Vibevej i K√łbenhavns Nordvestkvarter. Samtidig er Familiestyrelsen under Justitsministeriet g√•et i t√¶nkeboks: M√•ske – kun m√•ske – vil styrelsen foretage et direkte tilsyn rettet mod mosk√©en, hvor en imam i sommeren 2010 viede den 15-√•rige pige islamisk uden for√¶ldrenes samtykke.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Berlingskes serie om teenagebrude i DK

http://www.b.dk/tagged/teenagebrude

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Det er alts√• ikke “kun” DFs S√łren Espersen, der er bekymret – en rigtig ekspert ser ogs√• med nerv√łst blik p√• udviklingen i Egypten, bel√¶rt af de meget bitre og uhyggelige erfaringer fra revolutionen i hans hjemlige Iran i 1979, og hvad derp√• fulgte, da Khomeiny og hans fanatiske islamister for alvor overtog showet. http://jp.dk/udland/mideast/article2326319.ece Ekspert frygter Muslimsk Broderskab Af ANNE SOFIE NIELSEN BITSCH Offentliggjort 02.02.11 kl. 14:25 Det Muslimske Broderskab f√•r mere magt i Egypten. Resultatet kan blive katastrofalt. Urolighederne i Egypten skaber usikkerhed om landets fremtid. Professor Mehdi Mozaffari fra Institut for Statskundskab ved Aarhus Universitet forudsiger to… Read more »

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Imam Abdul Wahid Pedersen blev spurgt, om han ikke kunne indstifte en islamisk skilsmisse.
Hans svar var, at det var han ikke uddannet til. Det er da godt, at han kan så meget andet.
Den 17-√•rige er offer for den systematiske misinformation om, at det er ganske probleml√łst at modtage religi√łse fanatikere fra fjerne lande og kulturer.

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  steen

Jeg er enig, Steen. De piger, der bliver ofre for denne trafik, tilh√łrer jo socialgruppe 5 evt. 4. Ingen uddannelse eller almen viden, ofte fra brudte hjem, kontanthj√¶lp eller f√łrtidspension. Typisk er der i disse historier ingen dansk familie, der kan gribe effektivt ind. Ressourcesvaghed. Det ses jo ogs√• i dyreriget, at sjakalerne angriber bytteflokkens svageste dyr. S√• jo, jeg har ogs√• ondt af disse piger, selvom deres liv nok var blevet sv√¶rt uden de her katastrofer. Jeg (og DF) mener ogs√•, at udl√¶ndingen i sager som denne b√łr udvises. Men det mener Venstre og Konservative ikke, Mette kan evt.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  steen

Jeg tror ikke, der er nogen s√¶rlig mening i medlidenhed med hende. Men man kan f√łle en indignation over, at mennesker, der nyder en selvbeskrivelse som “gode” og “anst√¶ndige” b√•de ser gennem fingre med og stundom ligefrem faciliterer den forhutling, der muligg√łr denne slags arrangementer. Skulle pigen v√¶re helt uvidende ? S√• skulle “tyskerpigerne” ogs√• v√¶re det. Det er et udtryk for elendighed, men medynk nytter ikke. Vrede nytter. Og pigen m√• gerne se, at man er vred. Ogs√• over det hun har indladt sig p√•. D√©t kan hun have gavn af p√• en meget mere konstruktiv m√•de. Hun har… Read more »

Benjamin
Benjamin
10 years ago
Reply to  Morten - - -

+1 Morten!

Santor
Santor
10 years ago

Enig med Morten. Der er ikke noget at have ondt af.

N√•r det s√• er sagt, s√• er der det besynderlige at b√•de pigen og alle andre tilsyneladende l√¶gger v√¶gt p√• et “islamisk bryllup” ! Hvad rager deres okkulte ceremonier os ? S√•vidt jeg ved, kan man i Danmark ikke blive gift n√•r man kun er 17 √•r gammel medmindre b√•de for√¶ldrene og staten er indover. S√• i f√łlge Dansk lov er kan jeg ikke se at hun er gift.

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Er det nu ikke l i d t for meget forlangt, at vi skal have ondt af hende. Det hun har gjort, er mildest talt heller ikke s√¶rligt elskv√¶rdigt. Hun ved jo meget godt, hvordan de menneskeer ser p√• os. Men det ville hun rent faktisk skide p√•. Eller, hvad der heller ikke er usandsynligt: Det var med til at f√• hende til at f√łle sig som en … prinsesse.

Nej, hun er ikke s√łd og stakkels. Og hendes for√¶ldre ej heller.

– – –