8
feb
Seneste opdatering: 8/2-11 kl. 1900
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis EU og USA er noget vage nĂ„r det kommer til udtalelser om Egypten, er det for intet at regne imod mullaherne i Teheran, der pĂ„ den ene side skal rose opgĂžret mod deres sunni-antagonister, men pĂ„ den anden side under ingen omstĂŠndigheder skal give deres egen befolkning gode idĂ©er. Det er en balancegang, der vil frem i verden. Til hjĂŠlp Teheran-diktaturet bla. de to eksotiske englĂŠndere, den ultra-venstreorientede antisemit George Galloway, og den beslĂžrede papegĂžje Yvonne Ridley. Hendes “analyser” hedder: U.S. cocktail of arrogance and ignorance, The Arab world’s sleeping giant wakes up, US ammunition tells its own story in Egypt. PĂ„ iransk stats TV er nyhederne sparsomme men omhyggeligt udvalgte: ‘Egypt revolution also against Israel’, ‘Israel wants Suleiman to lead Egypt’, ‘US controls Egyptian regime’, og ‘Egyptians cannot tolerate Mubarak’. I den sidste har Press TV omhyggeligt klippet manden fra Broderskabet ud af en lĂŠngere BBC debat med bla. Douglas Murray, hvor han fĂ„r lĂŠsterlige tĂŠsk. Se den i stedet.

Salar Mahmoud Hassan, pĂŠdofil

Det er ikke bare voldtĂŠgt, der er Ăžget helt eksplosionagtigt i Sverige de sidste 30 Ă„r, det er ogsĂ„ seksualforbrydelser mod bĂžrn. I 2010 anmeldtes 1. 736 voldtĂŠgter mod under 15-Ă„rige, det virkelige tal er antageligt det tidobbelte. Vi ved ikke hvem der gĂžr det, aviserne skriver det ikke. BRÅ har det ikke i statistikken. Der er kun et fingerpeg som dette via enkeltsager, for som Sanna Rayman skrev:

Åkesson: “Muslimska mĂ€n Ă€r överrepresenterade i vĂ„ldtĂ€ktsstatistiken.” Etablissemanget: “Fel fel fel! Det vet vi faktiskt inte! Jaha. DĂ€r fick han. Pilutta dig Jimmie! Vi vet faktiskt inte. För vi har slutat föra statistik över brottslingars hĂ€rkomst, just för att tĂ€ppa till truten pĂ„ typer av din kaliber.”

Det er naturligvis ikke svensk presse, der afslÞrer irakerens identitet, de er nemlig venner af bÞrn og kvinder og andre, der ikke kan forsvare sig i en sÄdan grad, at X-antal smÄpigers liv nu er Þdelagt fra starten. Hvad bliver de samlede omkostninger for denne ene mand ?

Farstamannen har sedan 2006 lockat till sig flickor 6-11 Är gamla, in i trappuppgÄngar och portar och ofredat dem grovt. Bland annat har han tvingat flickorna att utföra oralsex pÄ honom sedan han knutit en ögonbindel för deras ögon. Han har varit verksam i HökarÀngen, SpÄnga, Farsta, RÄgsved samt i ett fall Uppsala.Söderortspolisen tillsatte dÀrför sommaren 2010 en sÀrskild kommission med tre utredare som arbetade heltid med att försöka hitta gÀrningsmannen. Han greps sedan i juli efter att nÄgra 15-Äringar slagit larm om att han nÀrmat sig barn. Han hade dÄ en kamera med sig och i den hittades material som tydde pÄ grövre brott. Vid en husrannsakan i hans lÀgenhet hittades material som visade pÄ flera fullbordade vÄldtÀkter mot smÄflickor frÄn hela Stockholms lÀn och i andra delar av Sverige. 180 filmer beslagtogs i hans bostad. PÄ en del av filmerna förekommer han sjÀlv vid övergreppen. Trots det nekade gÀrningsmannen till en början.
Det Àr mycket grova brott som sÀtter djupa sÄr hos barn som vi vet tar lÄng tid att bearbeta. Flera av de mÄlsÀgande har varit utsatta vid upprepade tillfÀllen och under lÄng tid, sÀger Elisabeth Massi Fritz, som Àr mÄlsÀgarbitrÀde Ät tvÄ av flickorna.

Åtalad :Salar Mahmoud Hassan, född 1976-03-15 och mantalsskriven i Farsta. Farstamannen Ă„talas för övergrepp mot 13 smĂ„flickor, Förgrep sig pĂ„ minst 13 smĂ„flickor.

Come on David, if you go on like this you could win the next election

At last a political leader has dared to say what I have been saying for twenty years and getting kicked around for. Multiculturalism is not good for our society. In fact, I doubt if it is good for any society, for the simple reason that a society is defined not by its ethnic origins, but by its culture. Thank goodness David Cameron has been wise enough to understand this and brave enough to say it.Norman Tebitt: If David Cameron goes on like this, he could win the next General Election, (It is state multiculturalism that is racist, and David Cameron who is a liberal.)

Meningsdannere mod kristendom

Der er forhÄbentlig ikke andet for Rothstein at gÞre end at sige op.

Kristendommen er officielt blevet en del af Danmarks Radios public service-forpligtelser. I den foregÄende aftale fra 2007 var DR blot forpligtet til at formidle »den danske kulturarv«, men i den nye kontrakt, som stationen i forrige uge indgik med Kulturministeriet og forligspartierne bag Medieaftalen, indskÊrpes det nu, at DR skal lÊgge sÊrlig vÊgt pÄ formidlingen af »den kristne kultur-arv«.Det nye krav mÞder stÊrk kritik fra en rÊkke meningsdannere, der advarer politikerne mod at fÞre korstog med Danmarks Radio som spydspids.

»Det er en mÄde at tage os allesammen som gidsler i et nationalistisk kristent projekt,« siger lektor i religionshistorie ved KÞbenhavns Universitet Mikael Rothstein. »DR skal vÊre vores allesammens, og hvis man lÊgger sig pÄ en bestemt ideologisk og vÊrdimÊssig linje, sÄ risikerer vi, at DR ikke lÊngere virker samlende, men ekskluderende. Vi kan ikke vide, hvad der er sket ved forhandlingsbordet, men noget tyder pÄ, at der ikke bare er blevet fÞrt mediepolitik, men ogsÄ vÊrdipolitik,« siger han.
Idéhistoriker Malene Busk: »Public service er jo ikke kun forbeholdt folk, der er kristne, men det er det politiske signal, man sender, nÄr man fremhÊver den kristne kulturarv frem for alt andet.«
Michael Rothstein er ikke overrasket over, at DR nu er forpligtet til at varetage en kristen kulturarv: »Det er konsekvensen af ti Ärs vÊrdipolitik fra regeringens side. Det er et fÊnomen, der er i familie med ideen om en kanon og hele vÊrdidebatten om den danske kultur-arv og selvbevidsthed. NÄr man i sÄ aktiv grad har prÞvet at konstruere det danske som det kristne, sÄ mÄ det jo ogsÄ vise sig i sÄdan nogle sammenhÊnge.« Danmarks Radio er nu officielt kristen

Geert Wilders – The Movie

Politikens Henrik Palle skriver bla. – föga förvĂ„nande:

Den hollandske politiker Geert Wilders er uomtvisteligt en af Europas og mĂ„ske den vestlige verdens mest kontroversielle politikere pĂ„ grund af sine radikale synspunkter pĂ„ islam .Men han er ogsĂ„ et brand, en medieskikkelse og en magtfaktor.Alene derfor er det relevant at beskĂŠftige sig med ham, hans baggrund og hans personlige historie.De to nederlandske journalister Joost van der Valk og Mags Gavan forsĂžger i deres dokumentar, som pĂ„ engelsk bĂŠrer den tidstypiske titel ‘ Geert Wilders – the movie’, at gĂ„ bag om overskrifterne og facaden i en bestrĂŠbelse pĂ„ at afdĂŠkke fĂŠnomenet Wilders. De Ăžnsker ikke at finde frem til privatpersonen Geert Wilders og undersĂžge, om han kan lide hunde eller katte, gule ĂŠrter eller sushi; snarere interesserer de sig for, hvilken politisk tradition han reprĂŠsenterer, hvad hans folkelige klangbund er, og hvor hans synspunkter egentlig stammer fra.[..]

DET KAN NÆPPE komme som nogen overraskelse, at Wilders lyse hĂ„r ikke er hans naturlige kulĂžr. Han har bleget sit hĂ„r, og ifĂžlge et af filmens udsagn er det et udtryk for hans pubertĂŠre trang til at skille sig ud sĂ„vel politisk som menneskeligt.Men det er ogsĂ„ et ideologisk udsagn, idet hans korngule manke tydeliggĂžr hans opposition mod tilhĂŠngerne af islam , der har en ganske anden hĂ„rfarve; ja, skulle man vĂŠre grov, kunne man godt sige, at hans iscenesĂŠttelse af sig selv som ‘ blonde bestie’ ogsĂ„ refererer til nazismens propaganda for den ariske races overlegenhed: Det Tredje Riges helte lignede alle forsiden af en Flemming-bog med blondt bĂžlgende hĂ„r……..Set fra et dansk synspunkt er det pudsigt, at vor egen Lars Hedegaard flere gange nĂŠvnes som et forbillede for Wilders. Der kan man sandelig se. (Anm: Udstillings( fjende) billeder, ikke online)

Jeg er ikke begejstret for, at vi nu kalder hinanden ekstremister i tide og utide. Det gjorde WW II krigsgenerationen ikke, det gjorde man ikke meget under den kolde krig. Vi er polariserede, Muhammed var en vĂŠrre havkat i hyttefadet end Marx. Jeg kan ikke forstĂ„ interessen for WildersÂŽhĂ„rfarve. Cameron farver hĂ„r, Politikens Bay Bundegaard, Dan Turell havde sorte negle og Svend Auken havde hentehĂ„r dengang der stadig var noget at hente. “Stol aldrig pĂ„ en mand med hentehĂ„r,” sagde min gamle ven. Det gjorde jeg heller ikke, men Politiken og hans ex-koner gjorde. Her kan man sĂ„ se filmen, hvis man kan hollandsk. Tysk rĂŠkker dog. Den sendes ogsĂ„ pĂ„ DR 2 i aften: Dokumania: Geert Wilders – frelser eller fanatiker?
0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Det lykkedes ikke for disse journalister at finde noget snavs om Wilders .

De var ellers ganske ihĂŠrdige – selv en tur til Israel tog de pĂ„ for mĂ„ske der at finde et og andet fra dengang han som ung opholdt sig i landet i et Ă„r.

Men nej .

Jeg VIDSTE det – altsĂ„ det der med at det var skidt og mĂžg omkring Wilders de var ude efter, disse langhĂ„rede venstresnoede i…… !

Gud, hvor man bliver trÊt af sÄdanne folk !

Allan Hansen
9 years ago

Her er sÄ den film, som ALLE bÞr se!

IRANIUM.

GĂ„ til http://www.radicalislam.org
og skriv din mail add.
Derefter fÄr du adgang til at se filmen.
Spiletid ca.55 min.

Mvh. Allan Hansen.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

DØBET = DØMT !

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Gert Wilders “pubertĂŠre trang”……… nu er ikke sĂ„ sikker pĂ„ jeg har lyst til at se filmen – for dette udsagn lover ikke godt ! Hvem er de 2 filmmagere, hvad er deres politiske holdninger mon, er de multikultier, hvad kender de selv til islam og hvor stort er deres kendskab mon, osv.osv.. Wilders kan jo vĂŠre dĂžbt forlods – og SÅ gider jeg ĂŠrligt talt ikke lĂŠgge Ăžjne og Ăžre til den bashing som det formodentligt er de 2 har begĂ„et. Men det kunne jo ogsĂ„ vĂŠre det modsatte……sĂ„ jeg mĂ„ hellere se filmen….. i hvert fald begyndelsen pĂ„… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

“hvad mon BBC kan finde pĂ„ for at vinkle den i en passende PK-retning?”

Arh, du behĂžver skam ikke vĂŠre nervĂžs for det. BBC har Ă„rtiers trĂŠning i hvordan man vinkler en historie i den rette PK-retning. De fĂ„r nĂŠrmest DDR til at tage sig ud som de rene amatĂžrer – ogsĂ„ pĂ„ det felt.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  JensH

Ja, du har sikkert helt ret, Jens 😀 Nyt fra Indoenesien, hvor alle de moderate, tolerante og fredelige muslimer bor, ifĂžlge Zenia the Worrier Princess altsĂ„ 😉 http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12393075 8 February 2011 Last updated at 12:21 GMT Indonesia: Angry Muslim crowd attacks Java churches More than 1,000 Muslim protesters have stormed a courthouse and burned two churches in central Java, Indonesia. The attacks in Temanggung happened after a Christian man was sentenced to five years in jail for distributing leaflets deemed insulting to Islam. Indonesian police said the crowd considered the sentence too lenient and were demanding the death penalty. [!!!!!]… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Coming up – klokken 5 i eftermiddag, dansk tid – eller 4 PM GMT for vore anglofile lĂŠsere 😀 http://www.bbc.co.uk/programmes/b00y8vk4 Europe: Driving on the Right Chris Bowlby investigates how the far right is influencing mainstream European politics. He travels to Scandinavia where anti-immigration parties are increasingly powerful. The Danish People’s Party has cleverly used its hold on the balance of power to introduce harsh measures. And the Sweden Democrats have rapidly increased their share of the vote, claiming that public services are being swamped by immigrants. Chris analyses the consequences for centrist parties in both countries. Lyder interessant – hvad… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Glem ikke det andet program i serien – nĂŠste uge, samme tidspunkt –
om situationen i Tyskland & Østrig.

JensH
JensH
9 years ago

Appropos Camerons tale hvor han undsagde multikulturalismen, sĂ„ havde P1 her til morgen en lektor fra CBS inde og kommentere den, og han leverede den af P1 Ăžnskede ‘vare’. Denne verdensfjerne lektor kunne fra sit elfenbenstĂ„rn fortĂŠlle, at det der var meget uheldigt for Cameron var, at talen var blevet holdt samtidig med at det “ekstremt hĂžjreorienterede” EDL havde holdt demonstration i Luton. Da P1 studievĂŠrten, (eller snarre mikrofonholderen), bad den gode lektor om at forklare hvad EDL var for en stĂžrrelse, sĂ„ beskrev han EDL som ‘kronragede’ hooligans, der var imod indvandringen. Efter dette totalt misvisende indslag om Camerons… Read more »