10
feb
Seneste opdatering: 10/2-11 kl. 0934
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC 4 undersĂžger dansk og svensk “populisme” medvirkende bla. Pia KjĂŠrsgaard, Naser Khader, Margrethe Vestager, en sygdomsmĂŠrket TĂžger Seidenfaden og Nick HĂŠkkerup (S) med en besked til svenske socialdemokrater. Derefter gĂ„r turen over broen til Sverigedemokraterne i MalmĂž og journalisten Niklas Orrenius.

Chris Bowlby investigates how the far right is influencing mainstream European politics. He travels to Scandinavia where anti-immigration parties are increasingly powerful. The Danish People’s Party has cleverly used its hold on the balance of power to introduce harsh measures. And the Sweden Democrats have rapidly increased their share of the vote, claiming that public services are being swamped by immigrants. Chris analyses the consequences for centrist parties in both countries. 10 feb. 2011 – Do Denmark’s immigration laws breach human rights ? HĂžr Radio 4, – 30 minutter.

Strasbourg- forbrydernes bedste ven

SEVEN new human rights cases are being lodged against Britain every day, costing taxpayers a massive ÂŁ2billion a year.The number of claims has doubled in 12 months, with terrorists, crooks and illegal immigrants exploiting the barmy laws.
Critics said the European Court of Human Rights in Strasbourg was giving criminals a “field day”. Cases against Britain rocketed from 1,690 in 2009 to 3,172 last year, with 50 new cases a week. Furious Tory MP Dominic Raab said: “We’ve seen a surge in litigation as Strasbourg rewrites UK law – a field day for criminals avoiding deportation SEVEN NEW CASES A DAY LODGED AGAINST BRITAIN. (2 mia pund = 17.5 mia dkk.)

European judges have turned Britain into a ‘safe haven’ for foreign terrorists, the independent reviewer of anti-terror laws warned yesterday.Lord Carlile said rulings by the European Court of Human Rights had undermined efforts to deport dangerous individuals intent on causing mayhem. Europe’s judges have ‘made UK a safe haven for terrorists’.

Fhv. immigrationsminister: “Tackl islam fĂžr det er for sent”

David Camerons MĂŒchen tale skaber smĂ„ ringe i vandet endnu inden den har medfĂžrt noget konkret i England. Selv svenske Moderater og sidste dages hellige begynder at rĂžre pĂ„ sig, sĂ„ er alt jo i spil: Multikulti Ă€r chauvinism i nytt format, Begrav multikulturalismen en gĂ„ng för alla.

AUSTRALIA risks becoming a nation of “ethnic enclaves” that unknowingly buys livestock slaughtered “in the name of Allah”, senior Liberal MPs have warned.
Opening up a new political faultline, former immigration minister Kevin Andrews lashed out at political leaders who failed to speak out on the rise of extreme Islam, claiming the silence contributes to the rise of One Nation-type movements.Another Liberal frontbencher, Mitch Fifield, warned of the danger of “parallel societies” developing as has occurred in Europe where hardline Muslim groups preached sharia law rather than Western values.
Senator Bernardi warned of a growing “cultural divide” in Australia as hardline followers of Islam turned their backs on mainstream values.Tackle ‘extreme Islam before it’s too late’, Liberal MPs warn. He cited the advent of Muslim-only toilets at a Melbourne university and the halal method of meat slaughter as cultural practices that must be opposed.
“I, for one, don’t want to eat meat butchered in the name of an ideology that is mired in sixth century brutality and is anathema to my own values,” he said. Tackle ‘extreme Islam before it’s too late’, Liberal MPs warn. (foto fra La Trobe University Bundoora campus.)

Muslim only toilets in Universities (Monash, La Trobe, Melbourne), airports (Brisbane International) and other public places;
Muslim only washrooms and Muslim only prayer rooms at Universities (Monash, La Trobe and Melbourne)

23-Ärig socialdemokrat melder mosképrotest til politiet

Det socialdemokratiske medlem af BorgerreprĂŠsentationen, den RUC-studerende Jonas BjĂžrn Jensen, har meldt pastor Rolf Sloth Henriksen, Foreningen Dansk Kultur til politiet for overtrĂŠdelse af racismeparagraffen med dette brev til alle medlemmer pĂ„ rĂ„dhuset. Ét er at det er en ualmindelig usympatisk debatstil den unge socialdemokrat har, et andet er, at brevet intet indeholder, der kan berettige en sigtelse.

Til Medlemmerne af KĂžbenhavns borgerreprĂŠsentation, 31.1.2011.

Nye ekstremistiske moskeer contra Grundloven
Hvorfor blev kritikere af moskeprojektet pÄ Vibevej i KÞbenhavn ved hÞringen truet med at blive myrdet??

Hvorfor blev en kritiker af moskeprojektet slÄet ned udenfor moskeen?
Hvorfor blev en dansk forfatter, der arrangerede en menneskeretshÞring pÄ Christiansborg, efter hÞringen kaldt op pÄ Irans ambassade og herefter overfaldet 4 gange i sit hjem med alvorlige fÞlger for hans liv og helbred?

Hvorfor er flere kritikere blevet myrdet udenfor tilsvarende ekstremt hĂžjreorienterede moskeer i flere andre europĂŠiske lande?
Med bygning af to ekstremistmoskeer i KĂžbenhavn opgiver man definitivt viljen til integration, men byder til gengĂŠld velkommen til ekstremismen. Hvorfor har vi en grundlov, nĂ„r politikere ikke holder den? Grundloven taler om trosfrihed, dog at “intet mĂ„ intet lĂŠres, som strider mod sĂŠdeligheden eller den offentlige. orden”.

Derfor er de to byggerier forbudt, hvis grundloven fÞlges. Og da Grundloven rangerer over alle andre love og disse bygger pÄ grundloven, sÄ er sagen klar. De to stormoskeer, som er pÄ vej og som ledes af ekstremister, er en velkomst til krig pÄ liv og dÞd. Den krig har stÄet pÄ siden arvestridighederne ved Muhammeds dÞd: Krigen mellem sunni og shiaislam, der indledes med sunnimuslimernes mord pÄ Ali og hans sÞnner Hussein og Hassan, der kunne have vÊret profetens arvtagere.

Krigen accelererede efter Irans revolution i 1979, da shiamuslimske pilgrimme og Saudisk militĂŠr kom i krig i Mekka og efterlod et blodbad med 500 dĂžde. Siden har man hvert Ă„r bombet hinandens moskeer overalt i verden i en endelĂžst blodrus.”Velkommen til de smukke moskeer ” siger Anna Allerslev fra de radikale, velkommen til en smuk krig!

Hvorfor er organisationen bag stormoskeen pÄ Vibevej mon forbudt i stribevis af lande? Fordi Ahl-ul Bayt ikke blot er strÄmÊnd for terrorregimet I Iran, men ogsÄ pga. bevÊgelsens vold og voldsideologi. Overalt i Europa, hvor de har til huse, har Iran brugt vold, overfald og mord pÄ sine kritikere. Og den anden nye stormoske pÄ Islands Brygge hÞrer til den ekstremistiske scene af sunnislam med Saudiarabien i kulissen. Velkommen til stormoskeerne, velkommen krigen.

SogneprÊst Rolf Slot-Henriksen, Bredballe, 7120 Vejle, Ø, formand Grundlovsforeningen Dansk Kultur.

Bredballe-prĂŠst anmeldt for racisme

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er et citat fra BBC 4 (fundet via Snaphanen), hvor “she” refererer til Margrethe Vestager, og hvor ”they” refererer til medlemmer af […]

Menig 442
Menig 442
9 years ago

NÄr Jehovas Vidner sÊtter dato pÄ dommedag, trÊkker man pÄ smilebÄndet. Det gÞr man absolut ikke, nÄr de folkevalgte pÄ KÞbenhavns RÄdhus sÊtter dato pÄ starten til indmarchen i helvedes forgÄrd.
Det var de ansvarlige folkevalgte, der skulle politianmeldes.

jdm
jdm
9 years ago

The Danish People’s Party has cleverly used its hold on the balance of power to introduce harsh measures.

Det at reprĂŠsentere sine vĂŠlgere er at udnytte sin position i Folketinget pĂ„ udspekulerede vis… nu har man ogsĂ„ hĂžrt det med.

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  jdm

NĂ„ ja – jeg ved ikke, med jer andre; men jeg har det ikke specielt fedt med at hĂžre om amerikansk-danske, dansk-thailandske eller mexicansk-danske ĂŠgteskaber, som ikke fĂ„r lov til at leve sammen i dronningeriget.

Ville Ăžnske at man kunne forvalte loven sĂ„dan, at vi fik lukket for de grupper, vi ikke ville have ind – og sĂ„ ellers ikke for f.eks. mexicanske akademikere. MĂ„ske som amerikanerne gĂžr det med deres green card lottery – hvor der er et bestemt antal “lodder” per land….

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Victor

Ja, lav nogle fornuftige kvoter – visse lande har sĂ„ “desvĂŠrre” for lĂŠngst opbrugt deres for de nĂŠste mange Ă„rtier. Lav evt. en liste af begunstigede lande … og stil krav om accept af demokrati, vestlige vĂŠrdier, normer, omgangsformer og attituder ( eller i hvert fald kompatibilitet med dette ), kvinders ligestilling, accept af religionsskift og homo-rettigheder, afkald pĂ„ at medbringe hjemlige konflikter og lign. Udvid dog den der fjollede liste med de bedste 20 elite-uni’er *) til at gĂŠlde ANERKENDTE uni’er og lĂŠreanstalter mm. ( Koranstyrede uni’er og andet “godt” fra MellemĂžsten og omegn er naturligvis ikke kvalificerede til… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Konservative spĂŠnder ben for moske i Nordvest Konservative, der for Ă©n gangs skyld ikke bare uden videre lĂŠgger sig pĂ„ maven for alt islamisk ?!??! Den havde jeg godt nok ikke ikke lige set komme 😉 http://politiken.dk/politik/ECE1192389/konservative-spaender-ben-for-moske-i-nordvest/ AF Mette LĂŒtzhĂžft Konservative krĂŠver en tinglysning pĂ„ grunden Vibevej 25. Det forsinker den endelige vedtagelse om at tillade projektet. I dag skal KĂžbenhavns BorgerreprĂŠsentation stemme om at tillade opfĂžrelsen af to moskeer i KĂžbenhavn. Men nu er den endelige beslutning om moskeen pĂ„ Vibevej i Nordvest blevet udsat. De Konservative reprĂŠsentanter i BorgerreprĂŠsentationen krĂŠver nemlig, at der tinglyses en sĂ„kaldt servitut pĂ„… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

DF vil stoppe bÞn fra moske pÄ Amager

Koordineret protest?

http://politiken.dk/politik/ECE1192965/df-vil-stoppe-boen-fra-moske-paa-amager/

Beboerne pÄ Amager skal vÊre sikre pÄ, at der ikke bliver indkaldt til bÞn fra en ny moske. [!!!!!] Det mener Dansk Folkeparti, som nu vil forsÞge at fÄ tinglyst en servitut for en planlagt moske pÄ Islands Brygge.

Forslaget kommer, kort fĂžr KĂžbenhavns BorgerreprĂŠsentation torsdag aften skal sige ja eller nej til byggeriet.

Hvis et flertal stiller sig bag DF’s forslag, kan det udskyde beslutningen om moskĂ©en. I forvejen har De Konservative fĂ„et udskudt behandlingen af et andet moskebyggeri pĂ„ Vibevej i KĂžbenhavns nordvestkvarter.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Åbenhed om regnskaber skal stoppe moskĂ©

http://politiken.dk/indland/ECE1192832/aabenhed-om-regnskaber-skal-stoppe-mosk/

Karen Jespersen (V) vil have lov at kigge i regnskaberne, inden moské kan blive opfÞrt.

AF Farzam Abolhosseini

Demonstrationen pÄ RÄdhuspladsen mod opfÞrelsen af en shiamuslimsk moské pÄ NÞrrebro i KÞbenhavn havde fÞlge af flere politikere.

Formand for Folketingets Integrationsudvalg, Karen Jespersen (V), var blandt de smÄ 30 deltagere i regnen. Hun Þnsker at se regnskaberne for opfÞrelsen i kortene inden en accept.

….

Ole Schioldan
Ole Schioldan
9 years ago

Det lyder ikke meget anderledes end hvad Michael Rothstein har udtalt i en artikel fra Jyllandsposten http://jp.dk/nyviden/article2332624.ece?page=2 om de konsekvenser det vil fĂ„ hvis kristne missionĂŠrer fĂ„r adgang til en hidtil ukendt stamme i Borneo. Han udtaler »Man kan derfor ikke regne med, at de folk, der vises frem, kan vĂŠre i fred i sĂŠrlig lang tid. MissionĂŠrerne vil nedbryde den lokale religion. En religion, som giver perfekt mening i junglen, bliver erstattet af den den kristne religion, som er fuldstĂŠndig meningslĂžs midt i regnskoven,«. Islam kan heller ikke bidrage med noget positivt i Danmark og man bĂžr derfor ikke… Read more »

Allan Hansen
9 years ago

Det begynder med halal og ender i helvede!

V.K.
V.K.
9 years ago

Strasbourg- forbrydernes bedste ven

Rödgardisterna har intagit domstolarna för att bedriva Lawfare, men lagarna kan trots allt ocksÄ anvÀndas för vÄrt försvar. Ett förvÀrvat medborgarskap Àr ju en sorts avtal eller kontrakt och enligt avtalsrÀtten Àr avtal som har ingÄtts pÄ falska premisser ogiltiga. Det finns gott om dokumentation som styrker onda avsikter bakom den muslimska invandringen till Europa sÄsom uppmaningar frÄn imamer och talesmÀn för Brödraskapet om att resa till Europa för att bedriva Jihad. Vi har ju ocksÄ t.ex. Boumediennes beryktade uttalande.