11
feb
Seneste opdatering: 13/2-11 kl. 0037
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tonen er r√• og uhjertelig. Murray til Malik: “Do I really have to be lectured by a member of the revolutionary communist party about what I¬īve said or havn¬īt said ?” Malik mente som bekendt for nylig i K√łbenhavn, at begr√¶nsning af indvandringen var et “h√łjreekstremt standpunkt,” hvilket f√łlgelig g√łr 80 % af engl√¶nderne til h√łjreekstremister. En s√•dan begr√¶nsning i England er dog ikke lige om hj√łrnet: Fewer than one in five people discovered in the country unlawfully in the last three years and then claimed asylum have been removed, skriver Telegraph i dag mens eliternes snakker definitioner. Hele programmet er her, 44 minutter. (via Magnus Orear)

Voldtægt som dansk familietradition

Det ville m√•ske v√¶re meget godt, hvis anklageren undlod at anke frifindelsen af Lars Hedegaard. En sag der trak ud i √•resvis, ville uv√¶gerligt p√• √©t eller andet tidspunkt komme til at ber√łre virkeligheden. Jeg mener ankefristen udl√łber p√• mandag.

Familien skruer op for tv’et, mens d√łtre voldtages. Lov om tvangs√¶gteskaber har spillet fallit: √Örhusiansk advokat vil ikke ligge under for kulturkl√łft, hvor danske piger med mellem√łstlig baggrund voldtages, tyranniseres og t√¶skes i √¶resbegrebets hellige navn. Familien skal straffes.
Flere og flere unge danske kvinder med mellem√łstlig baggrund uds√¶ttes af deres familier for voldt√¶gt , vold og rendyrket tyranni for at fastholde dem i tvangs√¶gteskaber. Det oplever den √•rhusianske advokat Simon Eilrich . Alene sidste √•r f√łrte den √•rhusianske topadvokat fra Advokatkompagniet i Aarhus 12 af den slags sager for danske piger med mellem√łstlig baggrund. Det gjorde han i sin egenskab af bistandsadvokat. ¬ĽMen man kan ikke camouflere en voldt√¶gt med en familietradition,¬ę siger Simon Eilrich . Han mener, at familien -br√łdre som f√¶tre -skal stilles til ansvar, s√• der sendes et klart signal til milj√łet om, at en voldt√¶gt -og medvirken til -ikke kan gradb√łjes. [..] √Örhus Stiftstidende: Familien skruer op for tv’et, mens d√łtre voldtages, (ikke online),

Se ogs√•: 13 familier i √ėstjylland jager deres d√łtre, Familier hj√¶lper med voldt√¶gt af tvangsgiftede piger. De fleste opgiver protest mod tvangs√¶gteskab,Tom Behnke vil hj√¶lpe indvandrer-piger, Hvad ikke bare Hedegaard h√łrer hele tiden.

Taimullah Abu Laban risikerer fire års fængsel

Hizb ut-Tahrir atter i fokus for opfordring til drab p√• j√łder. Denne gang kommer truslen fra s√łn af den afd√łde imam Abu Laban. Taimullah Abu Laban, s√łn af den tidligere imam Ahmad Abu Laban, risikerer fire √•rs f√¶ngsel.Det sker efter han har fremsat offentlige udtalelser, hvor han opfordrer til drab p√• j√łder og at staten Israel skal udslettes.[..]
Udtalelserne kan meget vel falde ind under paragraf 136 i straffeloven [Forbrydelser mod den offentlige orden og fred], der lyder:
¬ĽDen, som uden derved at have forskyldt h√łjere straf offentlig tilskynder til forbrydelse, straffes med b√łde eller f√¶ngsel indtil 4 √•r.¬ę
Trine Baumbach, adjunkt og ph.d ved K√łbenhavns Universitet, forklarer at loven netop omfatter trusler mod befolkningsgrupper.¬ĽHvis man frems√¶tter en direkte trussel eller opfordring til drab mod en konkret person, s√• kan man blive medskyldig i drab. Det er langt v√¶rre. Denne paragraf anvendes netop, n√•r det ikke er konkrete personer, men ukonkrete befolkninggrupper, der frems√¶ttes trusler mod,¬ę siger hun og understreger, at hun ikke udtaler sig konkret om Taimullah Abu Labans sag, men blot generelt. Imam-s√łn risikerer fire √•rs f√¶ngsel

Insändare: Mångkulturalisternas falska medvetenhet

På bara tio år har Sverige gått från kostsam oreda till att man på vissa platser kan skymta inbördeskrigets mekanismer. Tänker man den utvecklingen tio år framåt så blir resultatet en mardröm.

Mångkulturen anses av många vara besläktad med kultur-marxismen. Men hur håller den måttet som ideologi om man testar marxistiska begrepp på den?

Inom marxismen finns ett begrepp som kallas “falskt medvetande”. Det g√•r i korthet ut p√• “hypotesen att institutioner i kapitalistiska samh√§llen f√∂rleder proletariatet ‚Äď och m√∂jligen √§ven andra samh√§llsklasser ‚Äď r√∂rande kapitalismens natur, s√• att de undertryckta samh√§llsklasserna inte inser sina objektiva intressen. I synnerhet betyder det att alla ideologier syftar till att bygga upp ett falskt medvetande.” Wikipedia

Den första frågan som infinner sig är om mångkulturen ens kan räknas som en riktig ideologi? Den som utövas av nomenklaturerna i Västvärlden i allmänhet och Sverige i synnerhet är oftast en samling starka känslouttryck och ritualiserat önsketänkande snarare än en ideologi i bemärkelsen teoretisk förklaringsmodell.

Den är uttalat antiempirisk, irrationell, antiintellektuell och dogmatisk. Det tillsammans med det aggressiva kravet på problemformuleringsprivilegium för snarare tankarna till vissa sekter än traditionella ideologier. I praktiken är den dock att betrakta som en statsbärande ideologi, åtminstone i Sverige. Då infinner sig den andra frågan, är den ett utslag av falskt medvetande? Den frågan besvarades redan i citatet från Wikipedia. Visst är mångkulturen ett utslag av falsk medvetenhet, men med en knorr.

Falskheten är dubbel. Mångkulturen påstår sig värna tolerans, mångfald och allas lika värde. Det den både i teori och praktik förespråkar är istället en rasistisk samhällsordning där människovärde avgörs efter etnisk och religiös tillhörighet. Favör ges till det exotiska och avvikande på bekostnad av ursprungsbefolkningarna. Den oikofoba hållningen gör gällande att ursprungsbefolkningen måste blandas upp med andra raser för att bli lönsam, ett i grund och botten kolonialt synsätt.

√Ąven om syftet √§r att f√∂rleda de breda lagren av folket till att arbeta f√∂r n√•got som √§r i strid med deras egna intressen, att de ska bekosta sin egen kolonisering, s√• tycks m√•ngkulturen ha slagit rot djupare hos den samh√§llsklass som √§r satt att propagera den √§n dess t√§nkta publik.

Den kader av palatstjänare i form av journalister, akademiker, lärare och myriader av offentliga aparatchniks som tjänar sitt uppehälle på att sjunga mångkulturens lov blir allt mer isolerade i sin övertygelse om dess förtjänster.

Trots att det mångkulturella experimentet i Västeuropa faller sönder i allt snabbare takt så kan man inte räkna med att den ovan nämnda kadern kommer att acceptera den nya verkligheten. I själva verket finns det gott om exempel på motsatsen. Inte bara deras prestige står på spel utan även deras inkomster och privilegier hänger på att ideologin består. Då tolereras ingen opposition, hur konstruktiv och väl grundad den än är. Graden av kätteri är irrelevant, ursinnet är alltid detsamma.

Man skulle givetvis kunna låta denna kader hållas i väntan på att de går i pension eller dör av. Det riskerar att bli en lång väntan och tiden håller på att rinna ut. På bara tio år har Sverige gått från kostsam oreda till att man på vissa platser kan skymta inbördeskrigets mekanismer. Tänker man den utvecklingen tio år framåt så blir resultatet en mardröm.

Eftersom dialog med palatstjänarna är meningslös så får man vända sig till dem som är beredda att lyssna. Det är en snabbt växande andel av befolkningen som har insett att man ljugit dem rakt upp i ansiktet i decennier. Ju mer mångkulturalisterna förlorar sitt problemformuleringsprivilegium ju mer uppenbart blir det just hur falsk deras ideologi är. I den processen kommer de att marginalisera sig själva när de tappar allt mer trovärdighet.

Vill man snabba på det förloppet så ska man inte försöka medla eller lirka med mångkulturalisterna utan elda på deras radikalisering så mycket som möjligt. Ju mer de hyllar Islam ju fler kommer att undra varför, ju mer de spyr galla över det svenska/danska desto fler retar de och ju mer de lovsjunger sig egen skattefinansierade förträfflighet ju fler vill dra ner dem från de höga hästarna.

Det finns med andra ord bättre förutsättningar än på länge att använda den falskhet som så länge varit deras styrka emot dem.

Allra underd√•nigast, “K”

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

Den der lille Laban borde jo ikke få gå frit omkring i noget civiliseret samfund.

JensH
JensH
9 years ago

@Mette Det var jeg n√¶sten klar over, men jeg kunne jo ikke v√¶re sikker, s√• derfor skrev jeg til “@Anonymous” Men tilbage til Douglas Murray og hans kamp mod multikulralismen, s√• er der her en YouTube video fra programmet Question Time (fra d. 11.02.2011), hvor han blandt giver en glimrende argumentation mod a den Europ√¶iske Menneskerettighedsdomstol pr√łver at p√•tvinge UK, at indsatte i de Britiske f√¶ngsler skal have stemmeret. Samtidig giver han ogs√• et glimrende forsvar for David Camerons tale i M√ľnchen, hvor ‘The PM’ udtalte at multikulturalismen havde spillet fallit, (bem√¶rk den Indisk-Britiske herre i publikum der giver Murray… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Hvorfor det skulle v√¶re straffelovens ¬ß 136, den, som uden derved at have forskyldt h√łjere straf offentlig tilskynder til forbrydelse, straffes med b√łde eller f√¶ngsel indtil 4 √•r, og ikke ¬ß 266 i straffeloven der eventuelt kunne v√¶re relevant som juridisk udgangspunkt for et sagsforl√łb er mig ikke klart. Yderligere argumenter i den henseende efterlyses. P√• forh√•nd tak! ¬ß 266: Den, som p√• en m√•de, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velf√¶rd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med b√łde eller f√¶ngsel indtil 2 √•r. ¬ß 266… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

@Anonymous

Jeg m√• indr√łmme jeg aldrig har v√¶ret der. Men det lyder som et sted der er v√¶rd at overveje at tage hen.

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  JensH

Ja, det er det. Det var mig, der skrev.

JensH
JensH
9 years ago

Christ, who is this guy: “F√łdt i Skotland og uddannet fra bl.a. Oxford University, udgav Murray som kun 21-√•rig en biografi om Lord Alfred Douglas. Som 26-√•rig var han forfatter til bogen Neoconservatism: Why We Need it, der fik en kritiker til at karakterisere ham som “h√łjrefl√łjens svar p√• Michael Moore”.” Da jeg var 21 √•r var jeg lige flyttet p√• kollegie, og t√¶nkte mest p√• fest, sprut, damer samt lige akkurat at klemme mig igennem eksamerne ūüôā Og da jeg var 26 var den indstlling ikke √¶ndret stort ūüôā Virkelig en imponernde fyr denne Douglas Murray. Jeg h√•ber TFS… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

JensH

Der har tidligere v√¶ret en video her p√• Snaphanen med Murray, men den s√• jeg ikke og har f√łrst opdaget den nu.

Mentalt set er der godt nok langt fra Hebriderne til Magdalen College i Oxford. Det er et af de aller smukkeste og flotteste af de gamle. Jeg elsker det ude p√• Hebridrene, har v√¶ret der flere gange, men der skal man ikke tage ud, hvis man foretr√¶kker cafeliv og den slags. Meget ensomt og storsl√•et. K√łber sm√• s√łlvg√¶s der ude, vildg√¶s og lykkedyr. ūüôā

http://www.skyesilver.com/free_photos.shtml

JensH
JensH
9 years ago

@Mette Ja, han er f√łdt p√• ” Isle of Lewis, Scotland”, og har f√łlgende imponerende CV havd ang√•r uddannelse: “Murray was educated at St Benedict’s School in Ealing in west London, Eton College in Eton, Berkshire, and Magdalen College at the University of Oxford, where he studied English.” http://en.wikipedia.org/wiki/Douglas_Murray_(author) Jeg har set flere af de vidoer der er lagt ud p√• YouTube med ham som debat-deltager, og mit indtryk af ham er, at det lige pr√¶cis er en s√•dan type vi har manglet den den Europ√¶iske debat om multikultur og islamsiering. M√•tte flere af ‘hans slags’ tr√¶de frem og give… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago
Reply to  steen

Helle Merete Brix har en ganska intressant blogg var det faktisk skrivas många bra stycken, hålltillgodo vänner:
http://www.hellemeretebrix.com/

Mette
Mette
9 years ago

Det er s√•dan en lettelse, at flere er begyndt at sige deres mening h√łjt, klart og indigneret.

Man kan ikke h√łre det p√• Douglas Murray, men han er skotte fra de ydre hebrider. Kan meget vel have skandinaviske aner og er ikke hvem som helst. Se Wikipedia.