1
mar
Seneste opdatering: 1/3-11 kl. 1429
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Elin börjar förstå att det finns invandrarfientliga personer i hennes närhet. Daniel Poohl: Bra att Elin tar diskussionen med honom (Poohl er fra venstreradikale og statsfinancierede Expo.) Ikke enhver Svensson har det rette syn på øvrighedens beslutninger, så griber man i posen af gamle, prøvede kneb: “Simons åsikt bygger på att han har förutbestämda idéer.” Jamen, det er jo klart at Simon er en upoleret perle, der bare mangler lidt god, gammeldags, antiracistisk skolegang. “Fordomme” var en af marxisternes yndlingsforklaringer på politisk uenighed i 70 erne. Stakkevis af bøger om fordomme udkom, uden at de rykkede nogen politisk modstander afgørende. Elin, der måske selv trænger til lidt viden om iranere, låser sig inde på badeværelset af fornærmelse – typisk kvindeligt (min fordom). Hvad sker der nu i de næste tre afsnit af scener fra et nysvensk ægteskab, toilet-forsoning eller skilsmisse ? Svensson tager allerede gas på Express-pædagogerne, se flere i kommentarerne. Den serie bliver en klassikker, den kommer på DVD ligesom “Laserturken”:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
“När var du på korståg senast, pappa ?” « SnaphanenVivi AndersensteenliErling Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Bjovulf
Guest
Bjovulf

Parodi på Dilemmat – del 3 😀

http://img16.imageshack.us/img16/2818/expressen31.jpg

trackback

[…] Det kan godt være lidt svært ikke at beundre folk, der tør gøre sig fuldstændigt til grin. Idag har Daniel Poohl opdaget, at racisterne er farlige fordi: “Det kan vara svårt att diskutera med personer som har den här typen av idéer då de ofta är väldigt pålästa. Det viktiga i början är inte att vinna diskussionen utan att markera. Därefter skaffa sig argument för att ta debatten.” De næste dele af Expressens “kend din racist” serie: Rasism del 2 av 4, Rasism del 3 av 4 (Del 1 var her) […]

Vivi Andersen
Guest
Vivi Andersen

ROBIN SHADOWS Lige præcist ! Desværre de er desværre IKKE dumme, men derimod beregnende og snu ! Og de anser de ikke-politisk korrekte for at være infantile og derfor skal taler de i en blanding af billed-og skriftsprog til os. Men det vil jeg sagtens kunne leve med. Hvad jeg finder ganske utåleligt er de forhold, som de i stor udstrækning har medvirket til at skaffe de Vestlige lande, og disses befolkninger, på halsen. Problemer af økonomisk, som af menneskelig art ! Se til Danmark, som nu tvangsindlægges til at give statsborgerskab til endnu et x-antal Palarabere! Og vi har… Read more »

Robin Shadowes
Guest

Samizdat-humorn underifrån driver med dem och deras infantila försök till propaganda. Man kan ju undra vilka som är dummast om dom själva inte begriper det.

li
Guest
li

Det dagens griner, den svenske PK -elite har altså mere ufrivillig humor end den danske PK-elite, der kun kan diske op med “nogle blå øjne” plakater, her får vi en hel “muhammed-tegneserie” af stupiditeter.
Det så til grin, så jeg dårligt kan ramme tasterne af bar’ grin 😀

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Expressens voksenopdragelse ( vuxenuppfostring) – del 2 😀

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/01/expressen-reder-ut-ett-dilemma-del-2/

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Wow, Expressen finder en forbindelse mellem PI & SD – Stop trykpressen!

http://www.expressen.se/nyheter/1.2348748/sd-har-direktkanal-till-sajten-bakom-ryktena

Erling
Guest
Erling

Og gode spoofs. Jeg noterer mig at man i Sverige har annamet den arabiske vane med at læse fra højre til venstre.

Erling
Guest
Erling

Stor griner! Tak.

Gunnar Biering
Guest

At den svenske PK-elite nu tager tegneserier i brug for at opdrage folket, er vel et tegn på desperation.

De folkelige kommentarer – og især mod-tegneserierne – tager jeg som et tegn på, at der stadig i høj grad er håb for Sverige. Flere af dem har kvalitet til at blive klassikere. Håber, de f.eks. bliver brugt i den næste valgkamp, selvom der er nogle år til.

Nils
Guest
Nils

Interessant at konstatere tegneserieforfatternes racisme, hvis man nu skal bruge væselordet. Tyv tror hver mand stjæler. Når Mira skal forsvares mod den onde racist, så består forsvaret i “udlænding? Nahaj, hun er født her i landet.” “Muslim? Nahaj hun er ikke troende”. Så det er det bedste, der kan siges om en muslimsk indvandrer, at hun hverken er muslim eller indvandrer med den klart lysende implikation, at ellers ville det jo ikke være så godt. Et “uracistisk” oplæg ville være: Mira hedder egentlig Babawabba, kom fra Babbadubbien i fredags, går i tipi eller hvad det hedder, beder fem gange om… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

LMAO 😀 😀 😀

Hulker af grin her.

At dømme efter de svenske blogs, så er hele det ikke så PK Sverige nu ved at gå til i krampelatter.
Det kan man sgu da kalde et selvmål af de helt store.

fx. http://politisktinkorrekt.info/2011/02/28/expressen-reder-ut-ett-dilemma/comment-page-1/#comments

Robin Shadowes
Guest

Ytterligare ett par varianter. http://img690.imageshack.us/img690/9678/expressen2.jpg http://img171.imageshack.us/img171/1102/expressen3.jpg Aguierre 28 februari, 2011 at 20:29 · Reply Det här är ju lyteskomik. På en vansinnigt låg nivå. Nästa Pekpinnestripp blir: 14 dagar senare och Elin är fortfarande kvar på toaletten. Telefonen ringer, Simon svarar, lyssnar och lägger på med en bekymrad min. – Elin. Du måste komma ut nu. Miras syster ringde och berättade att Mira ramlat från balkongen. Tydligen stod hennes tre bröder och pappa på samma balkong och gjorde allt för att hon inte skulle ramla. Men dom lyckades, inte. Daniel Poohl kommenterar: Nu är det viktigt för Elin i sitt… Read more »

Robin Shadowes
Guest
Bjovulf
Guest
Bjovulf

Haha, har I læst kommentarerne på Expressen? 😀

Det er jo helt til grin. Poohl & co. fatter tydelig vis ikke en brik af, hvordan Medel-Svensson tænker, men tror ghm. de er ansat til at opdrage voksne mennesker mht., hvordan de må og skal tænke PK i et multikulti-samfund, som flertallet af dem faktisk aldrig nogensinde har ønsket sig. Ufrivillig stjernekomik på et meget højt plan.

Her er allerede en noget alternativ version, og det bliver næppe den sidste.
Dette kan da komme til at give bagslag i stor stil – forhåbentlig.

http://img585.imageshack.us/img585/6776/expressen4.jpg

Vagn Henning
Guest
Vagn Henning

Flot tøs, men kors hvor en latterlig “tegneserie”…