3
mar
Seneste opdatering: 4/3-11 kl. 1801
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vel ankommet til Sverige, og stadig baksende med en internetopkobling, hørte jeg i det første TV jeg har set i årevis, at statsministeren mener at stoppe Sverigedemokraternes vækst, ved at åbne yderligere for sluserne til Sverige: “Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free, The wretched refuse of your teeming shore. Send these, the homeless, tempest-tost to me.” Forslaget betyder i realiteten fri indvandring til Sverige, så snart smuglerbanderne opdager det, vil deres forretningsvirksomhed boome. Det bliver i sandhed “historisk”, som Reinfeldt kalder det. Jeg ser endnu ikke en svensk journalist her til morgen, der ikke klapper i sine små, lydige hænder. Update: SvD ser at dette vil jage tusinder i armene på Sverigedemokraterne.
Den såkaldt borgerlige Alliance har gjort op med det stærkt venstreorienterede Miljøparti, der går ind for helt fri indvandring og værdipolitisk ligger langt til venstre for SF i Danmark. Det skal nu blive lettere at kædeindvandre til Sverige. Man kan risikere at blive DNA testet af særlig nidkære fremmedfjendtlige kræfter i bureaukratiet. Afviste asylanter, der insisterer på at ville være svenskere, kan nu få lægehjælp, skolegang for børn helt op i gymnasiet og ret til at starte virksomhed. “Infantil apaticus suedicus”, eller hvordan det nu bøjes en tidlig morgenstund, er stadig en knæsat diagnose i Miljøpartiet, – måske kender de den fra sig selv, der er noget dopet og demineraliseret over Wetterstrand. Og Centerlederen mener stadig Sverige skal være et nybyggerland. Her er da også god plads til mindst 80 mio til, og heldigvis står de første 150.000 nye svenskere allerede parat i Nordafrika. Jimmie Åkesson dukkede frem på skærmen og mente dette ville fordoble SD. Det mente jeg også. Logikken i det hele lød forskruet og perverteret, jeg tænkte jeg måtte være overanstrengt af rejsen og gik i seng. I dag vil jeg se det rigtige Sverige, ikke karikaturen i TV. Det bliver et vemodigt gensyn med et land, stærke kræfter vil lade forsvinde. – Hele overenskommelsen er her: Ramöverenskommelse mellan regeringen och Miljöpartiet de gröna om migrationspolitik.

Centerledaren Maud Olofsson poängterar vikten av att kombinera migrations- och arbetsmarknadspolitik och hänvisar till den utredning om cirkulär migration som leds av Mikaela Valtersson. I dag är det att vara anställd som gäller, men oavsett om man är anställd eller startar ett företag ska man ha möjlighet att komma till Sverige och bidra.Se de här personerna som en hjälp för att bygga Sverige. Sverige ska vara ett nybyggarland, säger Centerledaren Maud Olofsson och hänvisar till att det framöver kommer att vara möjligt att inte bara arbeta och studera i Sverige utan också att komma hit för att starta nya företag. Det är länder som har en generös arbetskraftsinvandring som också lyckas bäst med integrationen, påpekar hon.
Apatiska barn: En punkt i överenskommelsen som Miljöpartiet lyfter fram är utredningen kring begreppet “synnerligen ömmande omständigheter”.Lagstiftningen säger i dag att människor med synnerligen ömmande omständigheter får stanna. Det vill vi ska ändras till “särskilt”. För lagstiftningen har lett till att många färre än vad man avsåg har fått stanna. Det handlar om människor med livshotande sjukdomar och apatiska flyktingbarn, säger Mikaela Valtersson (MP). Regeringen och MP överens om migrationspolitiken, MP: Vi drar politiken bort från SD.Vinst att SD stängs ute, ”Ett bakslag för Sverigedemokraterna.” Migrationspolitiken -Studio Ett min. 18:29.

“Idioter. Dumme dumme Schweden!”

“Min tanke är att Sverige nu med mycket stora steg närmar sig fri invandring.”

Jag tycker numer bara att det här nästan är roligt. Syftet skulle alltså vara att ”stänga ute de främlingsfientliga” genom att säga att ”äh, den som inte har tillstånd får vara här ändå, fri skola och fri sjukvård och bilda företag också och jobba svart”.Sverigedemokraterna är nu garanterade en plats i riksdagen 2014, oavsett hur många olämpliga twitter eller asfulla riksdagsledamöter som än pryder löpsedlarna. Sverigedemokraterna kan nu sitta i riksdagen och asflabba åt denna mandatperiods självmål numero uno. Fattar dessa dumskallar till borgerliga politiker inte att budskapet uppfattas som följande: ”Glöm vår kostsamma asylprocedur och vårt arbetsspår, för den som vill kan stanna få ändå”. Alltså kan vi lika gärna lägga ner det hela. Idioter. Dumme dumme Schweden. Spontan reaktion från en migga

Fredrik Reinfeldts blick skyms av denna totala fokusering på att aldrig “ge efter för mörka krafter” och att “visa att Sverige är ett öppet samhälle” och andra vackra fraser vilkas faktiska mening och djupa innebörd inte verkar vara helt genomtänkt. Migrationsöverenskommelsen är förödande för rättsstaten, menar MERIT WAGER, tidigare flyktingombud. – “Den svenska regeringen väljer att gå på tvärs emot trenden i Europa. I stället för att anpassa politiken till Sverigedemokraterna gör regeringen upp med Miljöpartiet om en mer generös invandringspolitik. Orkan Kösemen på den tyska tankesmedjan Bertelsmannstiftung har hittills aldrig hört talas om att någon regering gjort som den svenska och vridit politiken i motsatt riktning när ett invandringsfientligt parti kommit in i riksdagen.
Reinfeldt offrar Sveriges intressen för att vinna kortsiktiga segrar mot SD.


Jyllands Postens hævn?

En læserservice. Jeg har ikke tid til at kommentere DN om Jalving, og selvom jeg havde, var det ikke sikkert jeg havde gjort det. Bloggen holder halvvejs fri på grund af rejse.

Det kan låta förutsägbart och tröttsamt, men är både intressantare och värre än så. Mikael Jalving är journalist och historiker och gjorde sin resa på uppdrag av Jyllands-Posten (den konservativa tidningen med Muhammedkarikatyrerna). Orsaken var Lena Sundström, den svenska journalist som 2009 skrev en reportagebok om Danmark, ”Världens lyckligaste folk”, där hon undrade hur det kom sig att de nyss så hyggliga danskarna numera knappt kan öppna munnen utan att säga något nedsättande om invandrare. Det togs inte väl upp, och här är Jyllands-Postens hämnd. Skulle svenskarna vara bättre? Ett folk som i skinande övertygelse om sin mission i världen är på väg att avskaffa sig självt genom massiv invandring? [..]

Men han glömmer dem snabbt eftersom det bara är en sak han vill höra: en riktigt hätsk debatt om invandring och muslimer. Den enda fråga han riktigt bryr sig om, Sverige är på väg att försvinna bakom slöjorna, Malmö svartnar och imamerna väntar på första tillfälle att få införa sharia. Och i det perspektivet kan ju alla hitom Sverigedemokraterna te sig kuvade och politiskt korrekta. Mikael Jalving: ”Absolut Sverige. En rejse i tavshedens rige” (Kristeligt Dagblad anmelder Jalving – inkl. “lystløgneren Jan Guillou”: Noget er råddent i Sverige.)

Røde, blå og sorte

Poul Aarøe Pedersen kommenterer i Politiken 26.2., at »De sorte skriver, de røde sover«. Her nævnes jeg som en af de »sorte, brune og blå« debattører, som har sat sit præg på debatten. Mit svar til Pedersen er, at jeg ikke opfatter mit bidrag som værende hverken fascistisk, nazistisk eller specielt borgerligt – hvilket de tre farver hentyder til. Som islamkritiker er man vel først og fremmest ræverød, hvis ellers vi skal holde os til den politiske farveskala. Religionskritik, forsvar for kvinders rettigheder og kampen for den almindelige mands ytringsfrihed var alle mærkesager for venstrefløjen i forrige århundrede. Det samme gælder forventningen om, at alle borgere opfører sig solidarisk over for fællesskabet ved at yde, hvad de kan – hvilket indebærer, at man lærer vores sprog og anerkender vores værdier, hvis man kommer fra andre lande. Som jeg ser det, er hverken Karen Jespersen, Lars Hedegaard, Michael Jalving, undertegnede eller mange af de andre gamle røde rykket til højre. Det er de politiske fløje, der har byttet plads i værdidebatten. – Nicolai Sennels , forfatter til ‘ Blandt kriminelle muslimer. En psykologs erfaringer fra Københavns Kommune’, (Politiken, ikke online)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

32
Deltag i debatten...

avatar
20 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Søndagskronik: Bakom maktens ansikten « SnaphanenLarsSsteenLivaRobin Shadowes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] På presskonferensen om migrationsöverenskommelsen med regeringen står miljöpartiets avgående språkrör Maria Wetterstrand, 37, symtomatiskt nog längst till vänster. […]

LarsS
Guest
LarsS

En i øvrigt særdeles god blogger smider håndklædet i ringen! Fra http://www.hayekinstitutetsverige.com/ ” GODNATT SVERIGE Efter fyra ars bloggande har jag beslutat att lagga ner verksamheten. Jag ser det helt enkelt inte som meningsfullt att lagga ner tid pa att forsoka delta i debatten om Sveriges framtid, nar ledande politiker i varje fraga fattar precis fel beslut. Deras destruktiva kombination av forsvar for valfardsstaten och en accelererad massinvandring ar ett recept pa socialt och ekonomiskt sammanbrott. Det som blev droppen for mig var regeringens overenskommelse med miljopartiklarna om att gora svensk invandringspolitik annu mer generos. Det racker inte med 100… Read more »

Liva
Guest
Liva

Poul skriver i Politiken bl.a.: “Som islamkritiker er man vel først og fremmest ræverød, hvis ellers vi skal holde os til den politiske farveskala. Religionskritik, forsvar for kvinders rettigheder og kampen for den almindelige mands ytringsfrihed var alle mærkesager for venstrefløjen i forrige århundrede. ” Ja, ja og atter ja! Jeg savner at venstrefløjen kommer på banen igen hvad ovennævnte mærkesager angår. Finder sig selv. De er der – religionskritikerne – på venstrefløjen. De må på banen nu og markere sig noget mere – i debatten. Jeg vil se dem op til det næste valg. Se dem turde at kritisere… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf
Robin Shadowes
Guest

Nu måste ni ju sätta en klap i Öresundsbron. Verkligen göra det och inta bara prata om det. Spräng skiten om läget blir alltför desperat.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Den er allerede / redan bestilt 😉

JensH
Guest
JensH

Hvorfor dog vente på, at menneskesmugler-industrien finder ud af, at Sverige reelt har indført fri indvandring?? Hvorfor sender Sverige ikke bare skriftlige invitationer ud til hele den 3 .verden. Og med denne Svenske beslutning er der vel ingen grund til, at Danmark bruger for mange rescourser på at stoppe ‘asylanter’ på gennemfart til ‘det forjættede land’ hinsidan. De knappe rescorucer vort lille land råder over bør vel snarre bruges på at checke den trafik der kommer FRA Sverige.

kenneth
Guest
kenneth

Nu må de snart begynde at tilbyde gratis flybilletter til folk fra Mellemøsten og Afrika, som er interesseret i at komme til Sverige og blive forsørget.

Bjovulf
Guest
Bjovulf
Bjovulf
Guest
Bjovulf

Stängd dörr för SD samt ÖKAD MASS-massinvandring [Del 2]

http://www.youtube.com/watch?v=JvUU2WhwRm4

Jimmie Åkesson kommenterar dagens händelser

Goten
Guest

Fredrik Reinfeldt kommer överträffa idolen Tony Blair. Det som sker är en destruktivitet utan like. Här har ni facit:

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-1359367/Labours-immigration-policy-let-3m-defiance-British-peoples-wishes.html

Nils
Guest
Nils

Lynanalysen: Reinfeldt ville lukke døren for Sverigedemokraterne, men han gjorde det så hårdt, at hele væggen væltede.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Er flere halal-varer tegn på islamisering?

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/399207:Danmark–Er-flere-halal-varer-tegn-paa-islamisering

* Nej til halal
* Muslimsk middelklasse udbreder halal i Europa
* Kristne vil stoppe udbredelse af halal-fødevarer
* Hver tyvende ko bliver halalslagtet

Julie Hansen | 9. december 2010

Rituel slagtning Debatten om halal-varer kører i Storbritannien, men er det overhovedet vigtigt, om halal-varer bliver mærket, og er det islamisering, når varerne får mere plads i vestlige samfund?

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Landet er åbent. For dem, der ønsker at leve som vi http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/365510:Debat–Landet-er-aabent–For-dem–der-oensker-at-leve-som-vi Henrik Jensen | 8. maj 2010 DEN ENGELSKE forfatter Jonathan Raban har beskrevet, hvordan det i slutningen af 1970’erne gik op for ham, at “araberne var kommet”, som han skriver. “Den ene dag var arabere et fjernt folk, der levede i teltlejre og holdt kameler (…), den næste var de naboer.” .. Så forsøgte vi at vænne os til tanken. Nogle begyndte endda at tale varmt om fremtidens multikulturelle samfund, som de mest forbandt med forskellige varianter af det etniske køkken. Hvis talen faldt på metaforer for et… Read more »

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Her har Maud Olofsson ellers fat i noget rigtigt: “Det är länder som har en generös arbetskraftsinvandring som också lyckas bäst med integrationen, påpekar hon.” USA er et eklatant eksempel på, at en stor europæisk indvandring gjorde det stadigt lettere for europæere at indvandre til, og blive velintegrerede i, Amerika. Det havde været svært at integrere dem i et overvejende indiansk samfund. Og det vil naturligvis, som anført af Maud, blive stadig lettere at integrere navnligt muslimer i et stadigt mere muslimsk Sverige. Så hvis Integration er målet i sig selv – så er kuren den helt rigtige. Maud Olofsson… Read more »

Erling
Guest
Erling

Mærke i kalenderen, Georg Metz siger noget klogt.

http://jp.dk/jptv/nyheder_erhverv/topcheferne/article2357380.ece

Superman
Guest
Superman

Nogen der ved hvem der har skrevet Kristeligt Dagblads anmeldelse af Jalvings bog ?

Anmeldelse er overraskende positiv over for ideen i forhold til hvad man kunne forvente fra bladets sædvanlige hattedamer. Med mindre naturligvis at det er Henrik Jensen der har skrevet den.

Mette
Guest
Mette

Superman.

Jeg forstår ikke din karakteristik af Kristeligt Dagblad.

Elefanten
Guest
Elefanten

Rød, sort eller blå? Hvis Karl Marx genopstod i dagens Danmark, ville han beskrive den udbyttende klasse som slørbærende muslimer fra Mellemøsten, der ikke laver dagens gerning men lever af frugterne af andres arbejde. Tidligere kæmpede fagbevægelsen for bedre vilkår til den arbejdende befolkning. I dag er formålet, at arbejdsføre medlemmer skal tildeles offentlig forsørgelse. Det norske arbeiderparti går ind for en ansvarlig fremmedpolitik. Og de vil modvirke tvangsægteskaber, der følger af arrangerede fætter-kusineægteskaber. Så de har bevæget sig imod højre ifølge sagkundskaben. Jeg går ind for en øget skat på jord og fast ejendom, så jeg må jo være… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

At gå ind for skat overhovedet er- set herfra- ikke specielt borgerligt.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

@ Elefanten

Retsforbundet gjorde sig tanker, der minder (jordskyld). De blev betragtet som et borgerligt midterparti (utvivlsomt på et temmeligt fragmentarisk grundlag). Og de var såmænd det bedste parti, der nogensinde har været i Danmark. Og Ib Christensen den bedste politiker (han er over firs i dag og deltager fortsat i samfundsdebatten med sit fremragende besyv).

– – –

Mette
Guest
Mette

Jyllands-Postens hævn?

Herregud.

Michael Jalving er “sgu sin egen”. Som Piets Heins kat på vejen.

Peter Andersen
Guest

Dygtigt arbejde DN. I formår virkelig at dissikerer Jalvings bog. Han havde svarerne på forhånd. OK – hvad så med, at forholde jer til hvad der står om JER!!!

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Mon ikke også “deres” anmeldelse og Kristian Madsens ( Pol. ) var så godt som skrevet på forhånd? 😉 Strategien virker i hvert fald ret gennemskuelig, når man læser dem. MJ er suspekt og fremmedfjendsk, og han omgås endda endnu mere suspekte, politisk ukorrekte personer, og derfor må han naturligvis ikke have ret, selv når han har det. På intet punkt må man komme ham i møde, hvis han har fået trukket nogle interessante pointer frem eller fået de ellers alt for tavse svenske intellektuelle til at sige, at multikulti-samfundet er mislykket i stor stil – noget som ellers stort… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Politikens “anmeldelse” – en omgang intetsigende sludder af lederskribent (?!?!) Kristian Madsen – har han overhovedet læst bogen og i det mindste forsøgt at forstå den? Han fatter i hvert fald ikke ret meget af, hvad det hele drejer sig om 😉 http://politiken.dk/kultur/boger/ECE1210826/debatbog-om-sverige-drager-konklusioner-i-kikset-gonzostil/ Debatbog. »Det Sverige, vi kendte for blot få år siden, er nu en saga blot. Resultatet er ekstremt. Resten er tavshed«, konkluderer Michael Jalving. – Foto: JENS DRESLING (arkiv) Michael Jalvings ‘Absolut Sverige’ er sjældent oplysende, og sjovt bliver det aldrig. AF Kristian Madsen, lederskribent Det er egentlig en sjov ide, Jyllands-Postens forlag har fået. Ligesom den… Read more »

Hans Und
Guest
Hans Und

Hvis Poul Aarøe Pedersen virkelig læser med her, så kan han jo poste et fyldigt uddrag af sin kommentar i SamarbejdsPolitiken.

Nils
Guest
Nils

Dagens Nyheter låser in sig i badrummet. 🙂

Peer Pedersen
Guest
Peer Pedersen

Dagens Nyheter är “Kapten Stofil” på droger och helt ur tiden.

Bjovulf
Guest
Bjovulf