18
mar
Seneste opdatering: 18/3-11 kl. 0433
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke s√• snart har man sovet og v√•gnet igen, f√łr Vestens moderlige f√łlelser er ved at skaffe os ud i en ny, udsigtl√łs milit√¶rindsats i den muslimske verden p√• halsen. Siger vi ja til den, siger vi ogs√• ja til den n√¶ste og den n√¶ste. Hvis politologen Hamed Abdel-Samad har ret, at vi er ved begyndelsen til den islamiske verdens sociale, √łkonomiske og demografiske undergang, s√• er det ved at v√¶re p√• tide at vi kan overv√¶re det uden at gribe ind. Abdel-Samad har sammenlignet islam med alkoholisme. Enhver der har pr√łvet at redde en alkoholiker fra sig selv, kender prognosen.
Europa har √©n overordnet interesse i Mellem√łsten, n√•r vi nu ikke kan sikre stabilitet: At s√łrge for, at de 380 mio indbyggere forbliver p√• den rigtige side af Middelhavet. De kan ikke ern√¶re sig, de kan ikke br√łdf√łde sig, de kan ikke producere (andet end olie), de kan ikke befolkningsbegr√¶nse sig – men deres kaoskraft kan tr√¶kke Europas do-gooders med i deres fald, hvis ikke man kan sige at byer som Malm√ł, Marseilles Antwerpen og Bryssel allerede er ved at ramle Mellem√łstligt omkuld. Interessant nok er det den danske og europ√¶iske venstrefl√łj, der bliver bl√łde i koderne og vil gribe ind, hvor dele af h√łjrefl√łjen er imod og vil lade dem udk√¶mpe deres klankrige i (u) fred. Hvor g√•r gr√¶nsen for indsatsen, hvad er succeskriteriet og skulle der evt. v√¶re en exit strategi dennegang ? (video om flygtningestr√łmmen til Italien fra idag.)

Statsminister Lars L√łkke Rasmussen har holdt hovedet koldt. Men hans udenrigsminister, Lene Espersen, kredser om en vestlig milit√¶r indgriben. Og hans partif√¶lle, udenrigsordf√łrer Michael Aastrup Jensen, giver den som Rambo med krav om, at NATO skal handle p√• egen h√•nd.V√¶rst er dog oppositionens h√łjlydte krav om at sende Vesten i krig. De er ikke bare farlige, men ogs√• hykleriske. I forbindelse med Irak-krigen stillede de samme partier et ubetinget krav om, at den slags kun kan foreg√• med et FN-mandat.Ansvaret for Libyens tragedie ligger hos Kina, Rusland, de arabiske lande og Tyrkiet. De har forhindret en f√¶lles aktion. Ralph Pittelkow: Politik med hovedet under armen

Den vestlige verdens eliter er som bekendt ikke rigtigt kloge. Der er blandt de toneangivende i Vesten en iboende dobbelthed. P√• den ene side er der tale om et udpr√¶get had til egen kultur og p√• den anden side om et storhedsvanvid n√¶ppe set f√łr. Den vestlige verden kan √•benbart ikke l√¶re det. Som om to fejlslagne fors√łg p√• at skabe demokrati og de saligg√łrende menneskerettigheder ikke burde have l√¶rt os lektien. Men nej. Lad os skynde os med at sp√¶nde buen endnu h√•rdere. Lad os blive lagt endnu en tak mere for had i den muslimske verden ved at bombe m√•l i Libyen. Morten Uhrskov Jensen Hybris og V√§st g√•r i krig igen, Ryssland och Kina ler i mjugg. Dansk flertal for angreb p√• Libyen. Italy blocks African evacuees fleeing Libya. Libyan rebellion has radical Islamist fervor: Benghazi link to Islamic militancy.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Aglet Xander
Aglet Xander
10 years ago

Hvornår fanden er det blevet god national politik at angribe andre suveræne nationer ?

Hvordan i alverden kan Dansk Folkeparti forsvare deres st√łtte til i f√łrste omgang at rive Libyen “midt” over og med stor sikkerhed helt udslette Libyen som national konstruktion ?
Hverken Gaddafi eller grupper der opererer fra Libyen med Gaddafis billigelses har truet eller angrebet Danmark eller vores allierede .

Ja det s√• sket nu hvor nogen s√•kaldte “demokratiske og frihed hungrene opr√łrer” i byen Benghazi er blevet “vores” allierede selv om ingen realt ved hvem fanden de er !

Er de allesammen blevet skrigene sindssyge ?

Sven Olsen
Sven Olsen
10 years ago

Jeg h√•ber faneme at L√∂kke viser lidt cojones og ikke ogs√• blander Danmark ind i dette slagsm√•l selvom diverse, milit√§rt helt nulstillede politikere synes det er en god id√© – det er fuldt ud tilstr√§kkeligt at vi er indblandet i to konflikter, hvoraf den ene – Afghanistan – ikke kommer at vindes af de allierede. Der er som bekendt ingen der nogensinde har vundet over afghanerne – de er nogle af verdenshistoriens dygtigste krigere. Hvis vi ogs√• skall til at blande os i Libyen, hvad bliver s√• n√§ste? Bahrain, Saudi Arabien?? Eller hvad med en hurtig lille straffeekspedition til Malm√∂,… Read more »

Prudentius
10 years ago

Tja, man m√•ber over den helt utrolige selvmorderiske dumhed og iver, der er indbygget i den religi√łse humanisme.

Men det er klart at det post-kristne vestlige borgerskab rumler og koger √•ndeligt i manglen p√• en guddommelig frelser, hvilket ogs√• forklarer hvorfor man nu endeligt har castet sig selv i denne rolle. Presset fra den indre utilfredstillede religi√łse trang er simpelthen for stort!

Menneskerettighederne er den nye sharia, mens kultens egne medlemmer selv spiller rollen, som Jesus og/eller Imam Mahdi.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Klimaforandringsbev√¶gelsen h√łrer inde under den religi√łse humanisme.

Yes we can!

ūüėČ

JensH
JensH
10 years ago

Apropos klan – og stammekrigene i Nord-Afrika, s√• pr√łv lige at l√¶se denne kvalmende leder fra den Britiske avis “The Independent”, hvor avisen under overskriften “Europe has an obligation to these desperate African refugees” p√• glimrende vis demonstrerer hvordan “Europas do-gooders” er ved at tr√¶kke det gamle kontinent ned i et morads af etniske konflikter og i sidste ende sandsynligvis borgerkrig:

http://www.independent.co.uk/opinion/leading-articles/leading-article-europe-has-an-obligation-to-these-desperate-african-refugees-2242707.html

Dog opmuntrende at læse kommentarerne fra læserne til denne kvalmende selvgode leder.