22
mar
Seneste opdatering: 23/3-11 kl. 1233
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kurt Westergaard er kendt, elsket og hadet p√• grund af sin tegning. Men de f√¶rreste kender personen Kurt Westergaard. I denne bog fort√¶ller han om sit liv, og hvorfor han ikke kan opgive sin kamp for ytringsfriheden. En kamp, der er blevet bel√łnnet mod to store internationale priser i Tyskland. Bogen indeholder 81 af Kurt Westergaards egne illustrationer, herunder ogs√• Muhammed-tegningen i en ny udgave. K√łb Kurt Westergaards selvbiografi “Manden bag stregen.”

Alle ombord. Fribilllet til England…og Danmark

London’s iconic double-decker bus is at the heart of a scam in India selling bogus student visas for entry into the UK. The red Routemaster-style bus emblazoned with the Union Jack, takes centre stage on a giant billboard in the Gujarat, in western India, for all to see.The slogan accompanying the advert, which also features the capital’s famous Big Ben clock, brazenly declares: ‘Get a FREE ride to the UK. Apply for admissions, get your visas & fly FREE to London.’

Sir Andrew Green, of pressure group MigrationWatch UK, described the advert as ‘staggering.’He added: ‘You can hardly have clearer evidence of the gaping hole in our immigration system.More than 360,000 visas were handed out to non EU men and women registering in Britain as ‘students’ between June 2009 and June last year. All aboard for a free ride to Britain: London bus used for poster in India selling bogus student visas to the UK The Gravy Bus to Britain. (Briterne rammes af st√łrste fald i realindkomsterne i 30 √•r.)

Det seneste √•rti har budt p√• en heftig diskussion af, om Danmark var et land med lukkede gr√¶nser. Unders√łgelser viser, at befolkningen mener, det er sv√¶rt at komme hertil. Nye tal fra Udl√¶ndingeservice modbeviser dog det billede. Faktisk kommer der cirka dobbelt s√• mange udl√¶ndinge til Danmark nu som ved regeringsskiftet i 2001. Men hvorfor tror flertallet s√•, at der er strammet op? Mediernes store fokus p√• v√¶rdipolitik, is√¶r udl√¶ndingepolitik samt Dansk Folkepartis markante udmeldinger p√• omr√•det er en stor del af svaret. Man kan tale for og imod, om der er sket stramninger. Generelt f√•r flere opholdstilladelse, men antallet som f√•r det via asyl eller familiesammenf√łring er faldet. I 2001 kom 36.354 udl√¶ndinge til Danmark. I 2008, som markerer den forel√łbige top, krydsede 69.277 gr√¶nsen.

Da den borgerlige regering kom til, blev der √¶ndret p√• asyl og familiesammenf√łringsreglerne, blandt andet med 24-√•rsreglen, hvilket samlet set reducerede antallet til en tredjedel fra 2001 til 2004, hvorefter det har ligget stabilt. Til geng√¶ld er mange flere kommet for at arbejde eller studere. Fra 2001 til 2008 steg tallet fra 19.141 til 63.417. Det skyldes blandt andet, at flere √łsteurop√¶ere kan komme hertil via EU-regler efter udvidelserne i 2004 og 2007. Desuden er der ogs√• kommet en r√¶kke kinesere og indere. DOBBELT S√Ö MANGE UDL√ÜNDINGE TIL DANMARK SOM UNDER NYRUP.

Udvandrerne

Antalet svenskar i utlandet n√§rmar sig en halv miljon. Regeringen m√•ste ta sig en funderare √∂ver varf√∂r m√§nniskor flyttar. Att ers√§tta dessa med b√∂nder fr√•n Afrikas horn ger inte tillv√§xt – det √§r snarare tv√§rtom. Det bara √∂kar farten i f√∂rfallet. I Sverige talar vi om mass-emigration n√§r vi menar de 1,2 miljoner medborgare som l√§mnade landet 1840‚Äď1930 f√∂r Nordamerika, men ingen t√§nker p√• att de senaste tjugo √•ren har √∂ver 400 000 svenskar bosatt sig utomlands.

Sverige förlorar mycket på att utlandssvenskarna har flyttat eftersom de ger sin produktiva tid och liv utomlands, de kan svenska språket men de kan ha en sak om är svårt att erbjuda. De har sett något annat och inser att det är poänglöst att arbeta ihjäl sig med ett skyhögt skattetryck för att sedan ha en marginellt bättre levnadsstandard än de som inget hellre vill än att leva på andra. Jan Kallberg: Utlandssvenskarna blir allt fler (SCB: Efterkrigstidens invandring och utvandring.)

De arabiske primitive: Vores valg mellem “b√łllen” og “gaden”

[…] The unfortunate fact of the matter is that there are only two alternatives in the Muslim world, especially among the Arabs: The Thug or The Street.

When you blow away The Thug, your only choice is The Street.

Oh yes, you want to believe in Arab Democracy. We all do. But that’s a phantasm, a confection spun out of the finest gossamer, a figment of your own feverish imagination. Your conviction that democracy can be realized is born out of the delusory mind-state that desires a thing so badly that it thinks it can just be wished into existence.

But it doesn‚Äôt work that way. In the Islamic world, when the despot is overthrown, chaos reigns for a while, and then the forces of justice and righteousness take over ‚ÄĒ Islamic justice and righteousness.

And that means the Muslim Brotherhood.

Be careful what you wish for, guys. Because you’re about to get it.

And not too long after that you’ll be pining for good ol’ Moamar Qaddafi, the Man of Many Spellings. The Triumph of the Loons

Kun i UK? Politisk korrekthed koster politichef livet

Manden har muligvis været dum og plat, men hvis dumhed og plathed kan være forbundet med så alvorlige konsekvenser at man, som det ud fra det foreliggende ser ud til, tager sit liv hellere end konsekvenserne, er det systemet der er sygt.

A senior police chief under investigation for allegedly making sexual remarks to colleagues has been found dead at his home.

Deputy Chief Constable David Ainsworth, known as ‚ÄėThe Brain‚Äô because of his sharp intellect, was facing up to 24 allegations of making bawdy remarks to fellow officers and staff at Wiltshire Police.

Among the claims was one from a woman who reported the ¬£110,000-a-year officer looking at her tailored blouse before saying: ‘Nice buttons.’

He was removed from regular duties last September as a team from nearby South Wales Police investigated the claims. Wiltshire Police said it was not treating the death as suspicious. […]Top police chief under investigation for allegedly making sexual remarks to colleagues is found dead at home

Negerdukker koster ogs√• britiske konservative deres politiske liv. Man kunne jo spagf√¶rdigt indvende til al denne r√łdgardistiske nidk√¶rhed at den i sig selv f√•r det ultra-egalit√¶re samfund til stedse at fortone sig i horisonten, hvis harml√łse dukker er tilstr√¶kkeligt til at bryde harmonien. Revolutionen √¶der ikke bare sine b√łrn, den √¶der alt p√• sin vej, men s√• l√¶nge at den politiske korrektheds kadrer – hvortil ogs√• henregnes det der i vor tid betegnes de borgerlige – ikke kan se hvordan de selv genopf√łrer revolutionens historie som en farce, kan intet bringe udrensningerne til standsning. Og som det her ses kan brud p√• idealerne medf√łre ganske alvorlige konsekvenser, s√• regimet konsolideres ogs√• af √¶gte frygt (LFPC).

Prospective Tory councillors were forced to quit the party after Facebook photos of them posing with controversial Golly dolls surfaced.

Self-proclaimed ‘anti-political correctness’ protesters Bill and Star Etheridge, from Sedgley, West Midlands, are seen posing with the controversial doll.

Mr Etheridge, 41, from Sedgley, West Midlands, was due to stand for the Tories in the Dudley Council elections in May along with his wife Star, aged 39.

But a Conservative Party disciplinary committee suspended the pair after a complaint from party volunteers. The couple have now resigned from the party and Mr Etheridge said he was joining UKIP instead.

Mr Etheridge said he posted the pictures on Facebook to promote a ‘healthy debate’ about the toy after the couple bought one on a market stall. […]Two prospective Tory councillors forced to quit after posing with Golly doll to ‚Äėhighlight political correctness debate‚Äô

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
10 years ago

@Vivi Andersen

Hvis The Muslim Brotherhood kommer til magten som f√łlge af det medierne kalder “de Arabiske for√•r”, s√• vil de Danske medier f√• travlt med at fremstille dem som ‘moderate islamister’ i stil med beskrtivelsen Tyrkiets Erodogan og hans parti. Du ved, som en slags islamisk pendant til de Krist-demokratiske partier i Europa.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Det har jeg skrevet et stykke tid om : HVEM mon st√•r og lure i kulisserne i de opr√łske Mellem√łstlige landes kulisser ?

Det g√łr The Muslim Brotherhood !

Bare vent og se hvad der om f√łje tid dukker op som nyheder – men nok ikke p√• avisernes forsider !

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Selv n√•r en britisk avis roser DK, s√• er Politiken da alligevel leveringsdygtig i en PK-vinkel – her om en p√•st√•et racisme i DK fra Guardian-l√¶serNE ( l√¶s: 1 ! ) ūüėČ http://politiken.dk/kultur/ECE1231272/anerkendt-britisk-avis-laver-hyldestguide-til-danmark/ Medaljen har en bagside: Danskerne er racister, replicerer l√¶serne. [!!!!!] AF Peter N. Christensen Succes p√• succes p√• succes. S√•dan pr√¶senterer den britiske avis the Guardian sine l√¶sere for Konged√łmmet Danmark. Under overskriften ¬ĽDanmark ‚Äď hvor det sker! Or… Denmark ‚Äď where it’s at!¬ę samler den anerkendte avis en buket af betydningsfulde danskere og deres frembringelser. Artiklen, der samtidig er ment som en opfordring til at tage… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja det er sgu da m√¶rkeligt, at han kan anl√¶gge s√•dan en vinkel p√• en ellers yderst positiv fort√¶lling om Danmark. Det m√• jo v√¶re et eksempel p√• det ber√łmte danske selvhad venstrefl√łjen/Politiken s√¶dvanligvis excellerer i.

I√łvrigt er den kommentar han til√¶gger s√• stor betydning blevet bortcensureret! UPS!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Haha, fedt – det m√• v√¶re, fordi jeg klagede over den – for sjov alts√• :D:D:D Jeg spurgte Guardian, om det virkelig kunne v√¶re meningen, at man s√•dan bare kunne sidde og h√¶nge et helt folk ud som racister og fordrukne – selv som ikke-europ√¶er. Det var nemlig en kineser,som havde arbejdet i Danmark og √•benbart havde negative erfaringer, hvilket er ret underligt, da langt de fleste danskere respekterer kinesere som flittige, fredelige og stilf√¶rdige mennnesker – i mods√¶tning til visse andre grupper … Jeg havde jo ikke lige regnet med, at de s√•dan √łjeblikkeligt ville tage min klage seri√łst… Read more »

Robin Shadowes
10 years ago

Ni blir inte bara tvungna att s√§tta en klap p√• bron men √§ven bygga en mur runt K√∂benhavn. ūüôĀ

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, jeg sp√•r en stor ren√¶ssance for Vestvolden ūüėČ

( ET forsvarsv√¶rk hele vejen rundt om K√łbenhavn fra
slutningen af 1800-tallet – bygget til en helt anden tids krige. )

http://da.wikipedia.org/wiki/Vestvolden

Skjoldungen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

En genetablering af Vestenceinten er ikke praktisk, k√¶re Bjovulf. Den er bygget til at holde fjenden ude af Hafniabad og er helt uegnet til at holde de derboende, skadelige elementer inde. Men selvf√łlgelig, kunne man vende voldgraven om p√• den anden side tilligemed kaponiererne, kontreskarpen, briskerne og oversv√łmmelsesanl√¶ggene ville man indenfor Vestvolden kunne kunne rumme ikke alene den nuv√¶rende kulturradikale multi-kulti-befolkning, men tillige det rigtige Danmarks b√¶rme af kulturberigere. Det ville kr√¶ve et gigantisk entrepren√łrarbejde, og jeg tvivler p√• at selv EUSSR vil finansiere projektet. S√• vil det v√¶re adskilligt nemmere at tr√¶kke de f√• som endnu er danske af… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Skjoldungen

Aha, n√• p√• den m√•de, kj√¶re Skjoldunge ? Jeg tror aldrig, jeg har h√łrt om dette
forsvarsanl√¶g f√łr – et kort √łjeblik troede jeg lige, du mente Dannevirke ūüôā

Ok, jeg m√• b√łje mig i st√łvet for vor milit√¶re ekspertise ūüėÄ
Hils Hrothgar / Roar & Skjold og alle de andre gæve gutter.

JensH
JensH
10 years ago

Journalisterne p√• den ‘Borgerlige’ avis Berlingske Tidende har netop givet deres journalistpris til de to journalister p√• Information, som afd√¶kkede af sagen om de statsl√łse pal√¶stinensere. Som √•rsag angives “Det er flotte og vedholdende gravearbejde, der f√łrte til, at Birthe R√łnn Hornbech blev fyret som integrationsminister den 8. marts.”

http://www.b.dk/nationalt/berlingske-journalisters-pris-gaar-til-information

Gad vide om man ville f√• en s√•dan pris, hvis man som journalist afsl√łrede plat og svindel i asylsystemet??

JensH
JensH
10 years ago

Niels Erik Hansen, der centerleder for Dokumentations- og r√•dgivningscentret om racediskrimination, √łnsker nu at Danmark f√•r en ‘anst√¶ndighedskanon’, hvor bl.a. der skal s√¶ttes retningslinjer for ytringsfriheden, (l√¶s: Indskr√¶nkninger), og han n√¶vner bl.a. f√łlgende eksemplet p√• ‘misbrug’ af ytringsfriheden: “L√¶ser man Jyllands-Posten vil man vide, at det er ‚Äėracismedag‚Äô hver dag. Der g√•r ikke en dag, hvor l√¶seren f√•r lov til at holde fri.” Man f√•r jo n√¶sten t√•rer i √łjnene over denne bekymring over JP’s l√¶seres velbefindende. Men alt i alt afsl√łrer kronikken med al tydelighed, at Niels Erik hansen og hans center er en rabiat organisation p√• den yderste… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Integrationsborgmester: K√łbenhavn skal v√¶re Europas mest mangfoldige by Synes de radigale da ikke, at vi har problemer nok allerede? Hvorfor er det mon, man p√• forh√•nd ved, at tolerancen kun kommer til at g√• i √©n retning? http://politiken.dk/indland/ECE1230498/integrationsborgmester-koebenhavn-skal-vaere-europas-mest-mangfoldige-by/ P√• FN’s racismedag lancerer K√łbenhavns Kommunes j√łder, kristne og muslimer en ny kampagne for religi√łs tolerance. AF Laurids B. Simonsen Over 250 steder i hovedstaden s√¶tter K√łbenhavns Kommune plakater op som led i en kampagne, der skal fremme dialog, tolerance og respekt for religi√łse grupperinger. Projektet – der s√¶ttes i s√łen i dag p√• FN’s racismedag – sker i samarbejde med repr√¶sentanter… Read more »