23
mar
Seneste opdatering: 23/3-11 kl. 2321
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det slog mig, da jeg l√¶ste Wallander‚Äôs Last Stand, at det var denne slags forbrydelser som Mankell, Marklund, Larsson og Guillou burde have skrevet om, nu det navnlig er deres politiske fl√łj der har overs√łmmet Sverige med dem. I√łvrigt sv√łmmer Malm√ł stadig i skyderier selvom “Lasermanden”, som verdenspressen i mellemtiden fuldst√¶ndig har glemt, sidder sp√¶rret inde. Alene i √•r otte tilf√¶lde. Hvem gider l√¶se krimier – vor tids erstatning for rigtig litteratur – i s√•dan et land ? Det g√łr Svensson i f√łlge Liza Marklund, “fordi han bor i s√•dan et fredeligt land.”

Svensk lov i hele verden

Syv svenske S-kvinder – to kan v√¶re m√¶nd – foresl√•r at “sexk√łb” ogs√• skal v√¶re strafbart n√•r svenskere har beg√•et forbrydelsen i udlandet. Om det ogs√• g√¶lder liderlige svenske kvinder p√• sex-safari i Afrika, fremg√•r ikke, men det er jo blevet tr√®s en vogue og s√• er det j√§mtst√§lldhet, der vil frem i verden. Som en v√§nsterpartist beskriver det: “V√§nsterpartiet menar att alla kvinnor √§r lika skyddsv√§rda oavsett vilket land de bor i och att detta b√∂r framg√• av lagstiftningen. Varf√∂r ska det bed√∂mas annorlunda om Sture k√∂per sex av Lisa fr√•n V√§ster√•s h√§r i Sverige eller av Liisa fr√•n Riga i Lettland?”
De to partier mener ogs√• at “det √§r viktigt att den svenska regeringen forts√§tter att driva fr√•gan om sexk√∂pslagen i EU.” Inden det sker, skulle de lige tage og forklare os hvad “k√∂nsmaktsordningen” betyder. Ordet er vist aldrig forekommet i dansk debat, og sandt at sige ved jeg heller ikke hvad det betyder. For nogle √•r siden ville jeg have forsvoret at EU kunne indf√łre s√• forskruet en lov som sexk√∂pslagen, men idag er jeg ikke s√• sikker. Motion 2010/11:S96007 med anledning av prop. 2010/11:77 Sk√§rpt straff f√∂r k√∂p av sexuell tj√§nst.

Uhrskov og Khader: Folkemord eller borgerkrig ?

Det var historisk, da en enigt folketing forleden besluttede at sende dansk F16 fly i krig for at håndhæve et flyveforbud over Libyen.Men allerede få dage efter er den nationale enighed begyndt at smuldre. Enhedslisten meddelte i går, at Danmark og koalitionen må nedlægge våbnene fordi Gaddafi tilbyder våbenhvile. Og uden for Folketinget er ikke mindst borgerlige bloggere og kommentatorer begyndt at advare om, at Vesten har begået en frygtelig fejl ved at gå i krig i Libyen.
Hvor bekymrede skal vi være, når vi sidder foran tv-skærmene og endnu engang er vidne til at vestlige styrker sender bomber ned over et arabisk land. Er det en retfærdig krig? Eller er det udtryk for farligt vestligt overmod, når vi tror, at vi kan bombe os til fred i Libyen?P1 Debat: Var det en fejl at gå i krig i Libyen? min. 21:44

Libysk TV: “Danmark pr√łver at udslette islam”

Libya launched a media offensive against Denmark on Tuesday as state TV reported that Sunday’s attack on Libyan Leader Muammar Gaddafi’s headquarters in Tripoli was controlled by the Danes.

‚ÄúThe fact that Denmark, which has led a campaign against Islam and Muslims for years with its blasphemous caricatures of Mohammed, is leading the bombings, shows that the aggression is a crusade against the Muslim people, including the Libyan people, with the goal being to terrorize Muslims and to wipe out Islam,‚ÄĚ said the TV presenter who suddenly switched from Arabic to English. Danes accused of being behind attack on Gaddafi HQ, Denmark is trying to wipe out Islam

“Vi l√¶gger en social og politisk eksplosion tilrette med indvandringen”

Man kan jo sp√łrge sig, hvorfor Dagens Nyheters forhenv√¶rende chefredakt√łr Hans Bergstr√∂m ikke skriver i sin gamle avis om emnet. DN, der excellerer en del i Carsten Jensen og hans verdensbillede, er nok hellere fri for Bergstr√∂m end han for DN. En oplyst, radicool avis kan ikke have s√•dan noget og desuden er de modigste i Sverige n√¶sten alle forhenv√¶rende eller ogs√• har de af samme grund aldrig v√¶ret noget ved musikken. Det har Bergstr√∂m, men nu er han desv√¶rre for Sverige blevet amerikaner. I Skattebetalarnas F√∂renings tidskrift Sunt F√∂rnuft nr.2/2011 skriver han kronikken “Indvandringens Pris” (download)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
.
.
10 years ago

For en politiker, der gerne vil vælges, og en blogger, der gerne vil hævde sig, er det naturligt at skrive under eget navn. Alle andre kan træffe deres egne beslutninger, hvad angår anonymitet/ikke-anonymitet.

WilliamJansen
10 years ago

Off-topic: Nicolai Sennels blander sig nu i debatten om dhimmitude: Brug dit rigtige navn, n√•r du blogger og kommenterer p√• 180grader!! – det vil h√łjne trov√¶rdigheden hos b√•de 180grader og dens skribenter enormt! Desuden lever vi i en tid, hvor det er vigtigt at signalere, at vi v√¶lgere og danskere ikke er bange for at rejse os op med navns n√¶vnelse og sige hvad vi mener om hvad som helst. Styrk friheden og ytringsfriheden og inspir√©r andre til mere mod: Brug dit navn! Det har jeg skrevet i √•revis, s√• tillad mig at g√• off topic i anledning af at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Lidt uventet selverkendelse fra Politiken – nu m√• man da sandelig h√•be for dem, at de ikke f√•r skr√¶mt alt for mange kernel√¶sere v√¶k. Det var jo nok ikke lige meningen, at de og deres pr√¶miepoder s√•dan ligefrem selv skulle deltage AKTIVT i de “kulturberigende” eksperimenter, vel? ūüėÄ Hvor bor du selv, PMJ? Hvor g√•r dine egne b√łrn i skole eller gymnasium henne? Dette f√¶nomen g√¶lder ogs√• p√• masser af andre omr√•der, PMJ, og du er sandsynligvis selv en aktiv medspiller. http://politiken.dk/debat/signatur/ECE1231698/middelklassen-flygter-fra-sit-ansvar/ Ressourcest√¶rke glemmer, at de har et ansvar for, om vi f√•r et socialt og etnisk blandet samfund. AF… Read more »

Info
Info
10 years ago

Kommentar ig√•r p√• svenska bloggen GenusNytt: SVERIGE, EUROPA OCH V√ĄRLDEN: SVENSKA M√ĄN (INTE KVINNOR) SKA F√ĖRBJUDAS SEXK√ĖP OCKS√Ö UTOMLANDS! V√§nsterpartiet, Socialdemokraterna och Milj√∂partiet har som bekant f√∂rberett att motionera om inf√∂randet av en ny lag, som f√∂rbjuder etniska, svenska m√§n att g√∂ra ‚ÄĚsexk√∂p‚ÄĚ utomlands. Lagen ska d√• g√§lla ocks√• i alla de otaliga l√§nder, d√§r prostitution som s√•dan √§r fullt laglig och betraktas som en privatsak. Samma lagsk√§rpning f√∂reslog f√∂r √∂vrigt b√•de V√§nsterpartiet och Kristdemokraterna redan 2008 liksom Folkpartiets Birgitta Ohlsson och Thomas Bodstr√∂m (s): ‚ÄĚSexbrott h√§nger ihop med m√§nniskohandel.‚ÄĚ Och idag, tisdag, lade Socialdemokraterna fram en s√•dan motion. De… Read more »

Robin Shadowes
10 years ago

Lycka till Danmark med att utpl√•na islam. H√•ller tummarna f√∂r att ni lyckas. ūüėÄ

li
li
10 years ago

Underligt som de politiske korrekte svensker g√•r s√• meget op i k√łbe-sex uden at skelne til de forskellige former for k√łbe-sex der eksistere, men bare sl√•r det hele sammen under en kam! Det virker endnu mere underligt, at de politiske korrekte svensker ser gennem fingrene med alle de voldt√¶gter, der har v√¶ret mere end fordoblet de sidste 20 √•r og af politiske korrekte grunde ikke m√• komme med et signalement der oplyser om “hudfarven” p√• gerningsm√¶ndene og absolut intet g√łr for at f√• mere styr p√• disse ikke-betalings sex voldt√¶gter! Personlig ville jeg da blive ked af det, hvis Mikkel… Read more »

li
li
10 years ago
Reply to  li

Hmm….ved n√¶rmere eftertanke, s√• er det vel ikke forbudt, hvis jeg tilbyder Mikkel Kessler sex og betaler to kroner til ham for ydelsen ūüėČ

JensH
JensH
10 years ago

√Ürligt denne nyhed f√łrst kommer idag. Jeg ville gerne have set hvad Naser Khadar havde at dige til den:

“Egyptens h√łjeste muslimske autoritet ford√łmmer Vestens angreb p√• Gaddafis baser”

http://jp.dk/udland/mideast/article2378278.ece

Man må sige begivenhedernes gang bekræfter Morten Uhrskov Jensens holdning om at det vanvittigt at kaste sig ud i endnu et militært eventyr i et muslimsk land.