29
mar
Seneste opdatering: 29/3-11 kl. 2158
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan forsvarer man sig og udkÊmper en magtkamp, nÄr man skal seks-syv generationer tilbage, for at finde nogen der har prÞvet ?

Trakasserierna mot skolans personal har pÄgÄtt under lÄng tid. Personalen upplever att de saknar stöd i organisationen och det finns en uppgivenhet bland de anstÀllda. Eleverna har tagit över skolan. De krÀnker lÀrare, de kastar saker pÄ lÀrare, de trÀnger sig in pÄ lektioner, hotar. Elever som skolledningen lyckas flytta dyker upp pÄ skolan, trÀnger sig in, det luntas, det Àr anarki, sÀger Peter Norell, huvudskyddsombud för LÀrarnas Riksförbund, till SR Göteborg. Elever trakasserar skolpersonal.

Elever trakasserar skolpersonal. Senaste Ă„ret har varit stökigt, för bĂ„de lĂ€rare och elever. PĂ„ mĂ„ndagen gick det helt över styr. Under tisdagen Ă€r skolan stĂ€ngd. Nu stĂ€ngs LövgĂ€rdesskolan, SkolstĂ€ngning-mĂ„ngkultur i praktiken. Richard Jomshof: Video: InvandrarvĂ„ld fĂ„r skolor att lĂ€gga ner – SD har varnat för detta.

KrĂŠnkelse over mini-broklap

Dansk polis krÀver pass eller nationellt ID-kort av svenskar med utlÀndskt utseende som Äker tÄg till Danmark. Det sker trots att svenskar inte behöver visa pass nÀr de besöker nordiska grannlÀnder. Det regleras i ett avtal om en nordisk passunion.UtlÀnningar i Sverige omfattas inte av den nordiska passfriheten. Det kan vara dessa personer som de danska poliserna vill hitta. Enligt flera vittnesmÄl kontrollerar de dÀrför personer med utseende som uppfattas som utomeuropeiskt. Nordisk passunion hotad i Danmark, Politisk strid om passkrav pÄ bron

Nu er spÞrgsmÄlet, hvem der bringer pasunionen i fare. Jeg ville pÄstÄ, den undergraves af Sverige. Det er ikke tre mÄneder siden vi kunne se, at 400 hver dag krydser Øresund, som har ophold i Sverige men ikke i Danmark. Man mÄ formode det er borgere udenfor EU, der benytter sig af MalmÞ-modellen. De skal altsÄ have fri bane, hvis det stÄr til Sydsvenskan og De Radikale. Illegale indrejsende tager Øresundstoget, Her slipper 400 illegale indvandrere ind i Danmark

“Jag erkĂ€nner inte era svenska lagar”

Kvinnan erkÀnner att hon skickat e-postmeddelandena men hÀvdar att hon inte begÄtt nÄgot brott.Vilks har gÄng pÄ gÄng medvetet och vÀlplanerat provocerat oss muslimer dÀr han hÄnat vÄr profet och vÄra religion som Àr helt oacceptabelt, skriver kvinnan i brevet om varför hon inte dök upp i Helsingborgs tingsrÀtt.Kvinnan har dessutom avstÄtt frÄn rÀtten till försvarare eftersom det stÄr i strid med sharia att ha en försvarare som Àr ickemuslim.
– Om han, Lars Vilks, uppfattar vad jag skrivit som hot sĂ„ Ă€r det upp till honom, menar kvinnan i ett polisförhör som hölls i Göteborg.
Kvinnan berÀttade dÄ att hon tidigare varit anstÀlld pÄ Volvo men pÄ grund av trakasserier slutat jobba och nu gÄr pÄ behandling och Àr sjukskriven. HotrÀttegÄng flyttas,Vilks-mÄl överförs till Göteborg.

Oxford Street 25 marts – en overset krigserklĂŠring

Muslim protesters, some of them women clad in black burqas, marched in London last week to demand Sharia law for the United Kingdom.The march did not receive much publicity in the British press, although it made the rounds on the Internet via YouTube. Muslims Again Demand Sharia For Britain, Sharia Law for Libya Protest Shuts Down Oxford Street, London.

Den livslange jagt pÄ den politiske korrektheds rÞdder

Der er efter denne bloggers mening kun Ă©n mĂ„de at sĂŠtte sig lidt ud over den daglige frustration affĂždt af historier om kulturel kapitulation der aldrig er nok, og mĂ„bende mainstreammedier der end ikke forsĂžger at trĂŠkke de store linjer og perspektiver op: GĂ„ op i fugleperspektiv og prĂžv gradvist at stykke et kludetĂŠppe af forstĂ„else sammen. Man kigger stadig pĂ„ de daglige nyheder, men med rynket nĂŠse og overbĂŠrende foragt – det er sĂ„ hamrende ligegyldigt at en SĂžren Pind med lidt skarpere politisk profil er blevet integrationsminister, det er undermineringen af Danmarks selvstĂŠndighed i internationale organer, eller den demografiske udvikling, der virkelig tĂŠller. Man gĂ„r derfor til f. eks. en Morten Uhrskov Jensen for at fĂ„ reel dĂŠkning med stadigt fokus pĂ„ det store billede.

Skal man prĂžve at forstĂ„ udviklingen i endnu stĂžrre perspektiv bliver det endnu vanskeligere, og sĂ„ meget desto mere fordi vi her pĂ„ Snaphanen er glade lĂŠgfolk uden den nĂždvendige faglige dybde, og endnu mere fordi der mĂ„ske ikke findes omfattende og sande modeller der giver svaret pĂ„ hvorfor den vestlige kultur er sĂ„ besat af suicidalitet som den Ă„benlyst er. Et af de bedste stede at sĂžge inspiration og stimulerende input er sĂ„ absolut Gates of Vienna, hvor ikke bare de faste bloggere, men ogsĂ„ flere blandt kommentarskriverne der, kan give bare lidt af den indsigt man tĂžrster efter. Som altid er uddrag fra de bedste poster der kun til inspiration til lĂŠsning af det hele, for det er en fascinerende og altid uafsluttet proces – dialog, med et ord man ellers ikke bruger – mellem blogger og lĂŠsere (LFPC).

[Kommentarskriver Hesperados] basic thesis is that PC MC [politisk korrekthed, multikulturalisme] is not the result of a deliberate plan by a secret cabal of powerful elites who intend to use it to abolish the Western nation-state and establish a globalized new world order. Instead it is a widely-diffused ideology that has its origins in traditional positive and well-intended Western ethical principles. All those good intentions have mutated and metastasized into a deeply irrational parody of the original, and are now embedded throughout the culture at all levels.

PC MC is fundamentally incoherent, but since most people never examine it in detail, or even consciously, the essential irrationality never has to be addressed.

Some highlights:

* No culture is better than another — but modern Western culture is bad, and all non-Western cultures are superior.

* To consider the distinct characteristics of different genetic groups is racist — but white people are inherently xenophobic and intolerant compared with “brown” people.

* Islam is a religion, not a race — but people who object to Islam are racists.

* Violence, even in self-defense, is never justified — yet the violence of Muslims and other “brown” people must not be judged, but rather understood within its cultural context.

And so forth.

PC MC requires its adherents to practice doublethink constantly, in order to entertain all these diametrically opposed notions. All races are equal, but white people are especially bad. In order to promote equality, we must treat people unequally, with straight white men receiving the worst treatment of all.

An ideology of such raging incoherence can only be enforced subliminally, through social pressure, ostracism, and the tacit implication that no good person could ever disagree with it. Because it owes its origins to worthy social goals — ending Jim Crow, not repeating the Holocaust, establishing equal rights for women, allowing equal opportunities for all races, etc. — PC MC continues to enjoy widespread societal approval, provided that its premises are never closely examined. […]

The organic growth of PC MC ideology in Western societies is a deranged viral meme that has infected the public information space. Although it has been expedited and accelerated by those who stand to profit from it — politicians, academics, trans-national corporations, etc. — it owes its success to the popular appeal of the original good impulses that lay behind the prototype versions when they emerged fifty or sixty years ago. […] Occam’s Scimitar

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Biering
10 years ago

Vedr. posten om den politiske korrektheds rĂždder: Det, der beskrives, er jo 68’er bevĂŠgelsen, den venstreorienterede-kulturradikale bĂžlge, der slog ind over hele den Vestlige verden i slut-tresserne. Den pĂ„virkede isĂŠr de abstrakt orienterede klasser: Undervisning, medier. Hele det rigtige erhvervsliv blev jo derimod ret upĂ„virket. SĂ„ jeg tror ikke, skaden er stĂžrre end som sĂ„ – men det er sandelig ogsĂ„ katastrofalt, da de abstrakte klasser jo satte gang i masseindvandringen fra den tredje verden til den rige. I Danmark har 68’er bĂžlgen vĂŠret pĂ„ delvis retur siden systemskiftet i 2001, tilbagerulningen af den er jo egentlig hele Dansk Folkepartis… Read more »

Olav
Olav
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Liker de begrep du anvender her; de abstrakte klasser.

Slik jeg ser det, er dette en generasjon som ikke la noen vekt pÄ overlevering av nyttig erfaring generasjoner fÞr hadde samlet. Det skal ikke mye fantasi til, for Ä forstÄ at slikt mÄ fÞre samfunn pÄ avveie; ikke bare hva gjelder lÊringsmiljÞ i skolen..

Historyman
Historyman
10 years ago

OT- DR 2 sender i dag Onsdag d.30/3 – 2011 “Undercover Mosque” kl. 23.00 se den! Sendt af den engelske tv kanal Channel 4. Her er DR`s egen program beskrivelse. I 2007 afslĂžrede magasinet ‘Dispathes’fundamentalisme og ekstremisme i britiske moskeer. Men har det ĂŠndret sig? Halvandet Ă„r senere gĂ„r journalisten Sara, der selv er muslim, igen undercover i en af islams vigtigste religiĂžse centre i Storbritannien, Regent’s Park moskeen i London. Her oplever hun sammen med flere hundrede kvinder og bĂžrn en kvindelig prĂŠdikant, der tordner mod ĂŠgteskabsbrydere, homoseksuelle og muslimer, der konverterer til andre religioner.’DrĂŠb dem!, ‘DrĂŠb dem!’. Hun… Read more »

Hans L
Hans L
10 years ago

Jeg mener at med nedlĂŠggelse af grĂŠnsekontrollen, blev kontrollen flyttet ind i landet istedet.

Som bosat i Italien igennem en Ă„rrĂŠkken er jeg vant til at blive kontrolleret i tide og utide, jeg fĂžler mig ikke mistĂŠnkeliggjort eller krĂŠnket.

Nu er italienske betjente jo ogsÄ meget venlige modsat andre landes politi.

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Jeg har kun set svenske toldere, nÄr jeg har rejst mellem Danmark og Sverige, hvilket er er sket relativt tit over 30 Är.

Jeg mindes kun meget fÄ gange, at have set danske toldere.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
10 years ago

Det Ă€r tyvĂ€rr svĂ„rt att kĂ€nna nĂ„got större medlidande med de berörda lĂ€rarna. De röstar ju nĂ€sta alla pĂ„ partier som har ökad invandring pĂ„ sin agenda – sĂ€rskilt miljöpartiet Ă€r klart överrepresenterat bland de svenska lĂ€rarna. Som man bĂ€ddar fĂ„r man ligga.

bl
bl
10 years ago

Jeg, en temmelig skandinavisk udseende mand, er for Är tilbage blevet antastet af en formodet norsk, blonderet kvinde fra norsk told/politi og pÄkrÊvet at fremvise mit pas (ikke legitimation!) i en svensk SÀffle-rejsebus fra Oslo til KÞbenhavn.

TilfĂŠldigvis havde jeg mit pas med, man var vel blevet fortalt i skolen, at man ikke behĂžver at tage sit pas med i Norden. Var jeg udsat for racisme? Jeg tror det, ville Nyrup vel have sagt.

Gyldig legitimation for udlÊndinge er kun pas, i Norge. Og velsagtens ogsÄ i Danmark.

Durotrigan
10 years ago

Off topic, but maybe interesting. Muslimer mod korstogene truer Royal Wedding. Muslimer mod korstogene hjemmeside har udstedt en lidt ildevarslende trussel om den kommende Kongelige bryllup pÄ 29 April: http://durotrigan.blogspot.com/2011/03/muslims-against-crusades-threaten-royal.html

JensH
JensH
10 years ago

Det bliver svĂŠrrere og svĂŠrrere for de Svenske journalister og politkere efterhĂ„nden som ‘verdens moralske supermagt’ i stigende grad bliver omringet af ‘fremmedfjendske’ lande: “Finland: Populister mot makten”:

http://svt.se/svttext/web/pages/142.html