1
apr
Seneste opdatering: 2/4-11 kl. 1312
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I den svenske Riksdag er partierne ogsĂ„ helt fjollede med at blande sig i den libyske borgerkrig, men nu er der altid et aber dabei i et pacifistisk matriarkat. Vil, men vil ikke – samtidigt. Sveriges Gripen fly mĂ„ ikke angrib mĂ„l pĂ„ jorden, det har socialdemokraterne betinget sig, men det er pĂ„ jorden at mĂ„lene findes, eftersom Gadaffi ikke er luftbĂ„ren lĂŠngere. “Vara med utan att ta nĂ„gra stora risker. LĂ„ta danskar och norrmĂ€n och andra göra det utsatta jobbet,” skriver K.G.Bergström. Vi skal heller ikke glemme den altid nĂŠrvĂŠrende feminsitiske vinkel, den ser sĂ„dan her ud: FörestĂ€llningar om maskulinitet bakom svenska JAS-insatsen i Libyen. Ja, fy for en bankebĂŠ, som Tommy Kentner sagde i forne tider.
Jeg hÞrte en svensk officer kritisere beslutningen i radioen, svenske piloter kan meget nemt skelne mÄl pÄ jorden, sÄ de ikke drÊber civile. Man forstÄr sÄ godt hans Êrgrelse. Endelig fÄr Sverige en chance for at afprÞve verdens mÄske mest avancerede kampfly, der har kostet skatteyderne milliarder, til dets formÄl og sÄ fÄr de ikke lov for moder Svea alligevel.
(Se ogsĂ„ Victor Davis Hansons President Obama’s Most Amazing Libyan Achievements, om hvordan en krig mirakulĂžst er blevet populĂŠr blandt europĂŠere og “liberals”, og – tilfĂžjer jeg – en hel del kvinder, svenskere og post-kommunister. En gammel bekendt, docent Dahl, gĂžr grin med Danmarks aktivistiske udenrigspolitik, men lige nu er vel nĂŠppe den mest velvalgte lejlighed, den stĂŠrkt forsinkede og amputerede Gripen indsats taget i betragtning.) PĂ„ denne video er luftvĂŠrnet i “ingen politiske kommentarer – mode”:

Sharia i Danmark med offentlige tilskud

Integrationsministeriet offentliggĂžr i dag to undersĂžgelser, der har givet sĂŠdvanlig genlyd i pressen: Koranskoler afviser dansk ligestilling. Alle skoler udlĂŠrer sharia og betragter den som en uadskillelig del af islam. Sharia er sĂ„ meget forskelligt, men det er blandt andet en krigserklĂŠring mod vores grundlĂŠggende samfundsvĂŠrdier. Hvad vil politikerne gĂžre ved det? Lukke skolerne? Eskortere imamerne ud? Ved et hurtigt kig i undersĂžgelserne, er der andet end dansk kĂžnsligestilling, som disse skoler sĂŠtter sig ud over. Religioner er heller ikke lige i undervisningen og sĂ„ er der selvfĂžlgelig det sĂŠdvanlige med jĂžderne – nichts Neues:

I 
flere 
af 
moskeerne 
lĂŠgges 
der 
vĂŠgt
 pĂ„ 
at 
forklare 
bĂžrnene
 forskellene 
pĂ„ 
islam
 og
 kristendom, 
herunder 
hvorfor
 de 
jĂždiske 
og 
kristne
helligskrifter 
ikke 
har 
samme 
vĂŠrdi 
 som 
Koranen. 
IfĂžlge 
flere
 af 
imamerne 
og 
forĂŠldrene,
 samt
 den 
indsamlede 
litteratur, 
er forklaringen 
at 
Koranen 
er 
direkte 
Guds
 ord, 
mens 
Biblen 
er 
en
 forvansket 
udgave
 af 
Guds
 ord.
 En
 enkelt 
respondent 
nĂŠvner 
at 
”vi 
hader
 jĂžder,
men 
der
 stĂ„r 
ingen 
steder,
 at
 vi
 mĂ„ 
slÄ
 dem
 ihjel. (Tina Magaard side 55)

“Imamer, som afviser ligestilling mellem mĂŠnd og kvinder, bĂžr forlade Danmark og rejse til muslimske lande,” siger Henrik Dam Kristensen. Skal de ikke tage ad Helvede til, nu de er i gang ? Mon dog ikke de vĂŠlger at overhĂžre hans hĂžflige henstilling da de indser, at han er som en skolelĂŠrer der skal holde disciplin, men uden videre magtmidler ? De puster sig op, sĂ„ gĂ„r det over. MĂ„ske er danske politikere bare rigtig dĂ„rligt integreret i deres eget vĂŠrk:

For 
en 
tyrkisk 
imam 
handler 
”dialog” 
om 
at 

”Danmark 
bliver 
bedre 
til
 at 
prĂžve 
at 
forstĂ„ 
muslimerne”. 
Ligeledes 
siger
 en 
forĂŠlder 
”lad
 os 
lĂŠre 
af
hinanden,
 jeg 
har
 taget 
noget 
af 
den 
danske
 kultur, 
du 
tager 
noget 
af 
min
 muslimske
 kultur.” (Magaard side 48)

“Det er uacceptabelt”, siger SĂžren Pind der jo siger sĂ„ meget. De Radikales integrationsordfĂžrer, Marianne Jelved, vil ikke blande sig i, hvad der sker pĂ„ koranskolerne.- “Hvad er handlemulighederne for politikere? Er det at forbyde koranskoler?”, spĂžrger Marianne Jelved. Hun mener ikke, at politikere skal blande sig i, om forĂŠldre sender deres bĂžrn i sĂžndagsskole eller ej. Det har Jelved jo nok ret i (selvsagt ikke om sĂžndagsskolen) hun og hendes parti har prĂŠsenteret os for et fait accompli, de konflikter der sĂ„s i skoler nu, skal vores bĂžrn hĂžste. Klar tale. Nu har ingen af de nĂŠvnte formentlig lĂŠst alle 132 sider, vi har heller ikke, men det kan tĂŠnkes vi vender tilbage, nĂ„r vi har. Vi hĂ„ber S, R og SF ogsĂ„ gĂžr. ReligiĂžs
fritids undervisning 
for 
bĂžrn
 og 
unge blandt 
muslimske 
trossamfund 
i 
Danmark af Tina Magaard og ReligiĂžs fritidsundervisning for bĂžrn og unge blandt muslimske grupper i Danmarkudarbejdet ved Center for Samtids Religion, Aarhus Universitet.Mikael Jalving skriver dagens blogindlĂŠg om undersĂžgelsen. (Steen)

JĂždehadet som Tina Magaards respondent nĂŠvner kan man se listet her i parafraseret form fra Koranen. At disse ord i sig selv legitimerer drab pĂ„ jĂžder kan man se i de daglige nyheder. NĂ„r respondenten siger at “der
 stĂ„r 
ingen 
steder,
 at
 vi
 mĂ„ 
slÄ
 dem
 ihjel” er vi ovre i velkendt kitman og taqiyya. NedenstĂ„ende hadith fra Sahih al-Bukhari, en af de mest autoritative samlinger, er efterhĂ„nden blevet ret velkendt ogsĂ„ blandt os beskidte kuffar. Det var den der indbragte et medlem af Hizb ut-Tahrirs  danske chapter en dom for opfordring til drab for nogle Ă„r siden (omend ordenes autoritative ophav vist ikke ligefrem blev udbasuneret ved den lejlighed):

Narrated Abu Huraira:

Allah’s Apostle said, “The Hour will not be established until you fight with the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding will say. “O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him.” Volume 4, Book 52, Number 177

Respondenten kender utvivlsomt hadithen, men i og med at begrebet hadith endnu mangler sit egentlige gennembrud i mainstreammedierne ses stadig her pseudo-beroligende udsagn om at dette eller hint ‘ikke stĂ„r i Koranen’. Vi lĂŠgfolk mĂ„ som altid uddanne os selv til at gennemskue bedraget (LFPC).

Geert Wilders to Launch Fitna 2 in 2012

In 2008, Dutch MP Geert Wilders released the 17-minute documentary Fitna, which demonstrates how the Koran encourages acts of terrorism, anti-Semitism, violence against women, homosexuals and infidels.

Today, Mr. Wilders announced that next year he will release Fitna 2. The topic of this new documentary will be the figure of the Islamic prophet Muhammad. Mr. Wilders wants to expose the barbaric, murderous behaviour and mental sanity of Muhammad, the man whom one and a half billion Muslims around the world regard as a holy prophet and example to be followed.

With his movie Mr. Wilders wants to express his support for the brave men and women who have left Islam and who, according to Islamic law, deserve the death penalty. “These people are heroes. They deserve our support,” Mr. Wilders says.

Earlier this week, Mr. Wilders wrote an op-ed article in which he argued that it is “Time to Unmask Muhammad.” [engelsk oversĂŠttelse pĂ„ Gates of Vienna af pressemeddelelse fra PVV]

Selv deres apologeter tiltror ikke muslimer en fri vilje

Fremragende kommentar af Marisol Seibold pÄ Jihad Watch om den helt forudsigelige dÊkning af det frÄdende hysteri over amerikanske looniers KoranafbrÊnding (LFPC).

As predicted here, what has been almost entirely lost in the discussion is the fact that Muslims have the free will to restrain themselves when offended, if they so choose.

Even the headline below takes the automatic, violent reaction of Muslims for granted — simple cause and effect — thereby tacitly excusing them from responsibility after being “provoked.”

For which other group would such behavior be accepted as normal, as a logical and inevitable response? Fill in the blanks. Mix and match as you like. “__________ go on rampage after two preachers of the __________ faith burn their holy book, the __________, 20 dead.”

Muslims ought to be insulted at the low expectations for them, and embarrassed by their co-religionists who are also burning utterly, completely, obviously unaffiliated churches in Pakistan over Jones’ and Sapp’s burning of the Qur’an. But of course, they’re getting the better part of that double standard.

We should see at least equal Muslim outrage to those opportunistic “revenge” attacks on non-Muslims, true hate crimes that they are. But don’t bet the farm on it. At least not in Afghanistan or Pakistan, where it may yet be burned down and seized by an enraged mob. Priorities and proportional response: Burned Qur’an in Florida used as pretext for 20 murders in Afghanistan

Ingen aprilsnar, bare verden der er blevet vanvittig

Is the Florida pastor who burnt the Qur’an morally responsible for the deaths of UN staff in protests in Afghanistan?

52.4% Yes, it is a provocative blasphemy against others’ beliefs

47.6% No, it should be considered a legitimate free speech act The consequences of Qur’an burning

Lad nu muslimerne have deres tro i fred (lĂŠserbrev af Birthe H. Christensen)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Durotrigan
9 years ago

The Muslims who carried out the killing were responsible for the deaths; nobody else. Absurditet i fĂžlgende billede fra webstedet UAF (‘Unite Against Fascism’) kan ikke undlade at rejse et smil: http://durotrigan.blogspot.com/2011/04/amusing-uaf-picture-from-edl-blackburn.html

Anonymous
Anonymous
9 years ago

“De Radikales integrationsordfĂžrer, Marianne Jelved, vil ikke blande sig i, hvad der sker pĂ„ koranskolerne.- “Hvad er handlemulighederne for politikere? Er det at forbyde koranskoler?”, spĂžrger Marianne Jelved. Hun mener ikke, at politikere skal blande sig i, om forĂŠldre sender deres bĂžrn i sĂžndagsskole eller ej”. Marianne Jelved plejer jo ellers at svinge sin hĂ„ndtaske over alle multikultidissidenter og hendes parti har tidlig og silde ladet sin ryst hĂžre klart og tydeligt og udstedt den ene banbulle mod nutidens skinbarlige dĂŠmoner i DF og de sorte prĂŠstefĂŠtre og andres usmagelige antikulturadikalisme, alt imens den priviligerede relgions proselytter er blevet behandlet… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Guardians lĂŠsere fĂ„r et lille, hĂ„rdt tiltrĂŠngt pust ude fra virkelighedens verden 😉 Ayaan Hirsi Ali: ‘Why are Muslims so hypersensitive?’ http://www.guardian.co.uk/world/2010/may/08/ayaan-hirsi-ali-interview She says Islam is backward and the Qur’an is terrible. But Ayaan Hirsi Ali – whose provocative new book is extracted here – is not about to let a fatwa intimidate her. She talks to Emma Brockes Ayaan Hirsi Ali enters an apartment in New York followed by a bodyguard. The 40-year-old, who for the last six years has been unable to turn up at a venue without it being checked by security, is a writer, polemicist and… Read more »

Nils
Nils
9 years ago

PebernĂždder = smĂ„penge, peanuts. 🙂

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago
Reply to  Nils

Fortsatt OT

Tack för svar! Jag misstÀnkte, att det var sÄ det skulle tolkas. Det Àr svÄrt för ett översÀttningsprogram att fÄnga bl.a. talesÀtt.

Är det en korrekt bedömning, som professor i sundhedsĂžkonomi Kjeld MĂžller Pedersen gör: “IfĂžlge professor i sundhedsĂžkonomi Kjeld MĂžller Pedersen er der – bortset fra forslaget om en fireĂ„rig sundhedsforsikring – tale om pebernĂždder.

»Jeg vil ikke sige, at det bliver ĂŠdt op af administration, men det er klart, at det ikke ĂŠndrer markant pĂ„ Ăžkonomien i sundhedsvĂŠsenet”

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

OT Vad betyder, “der [er] tale om pebernĂždder”?

Att översĂ€tta till svenska “snacka om pepparkakor” eller engelska “talk about gingerbread” Ă€r inte klargörande.

http://www.b.dk/politiko/embedsmaend-advarer-regeringen-i-hemmeligt-notat

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

”
..ogsĂ„ helt fjollede med at blande sig i den libyske borgerkrig, men nu er der altid et aber dabei i et pacifistisk matriarkat. Vil, men vil ikke – samtidigt”
 Undrar om det inte var vid det första (galna, idiotiska, och massmördande) vĂ€rldskriget, som den s.k. ”kvinnorörelsen” och ”röstrĂ€ttsrörelsen”, vĂ€xte sig stark. Detta delvis för att det fanns sĂ„ pass mĂ„nga kvinnor som (instinktivt?) var emot kriget och krigandet. Och fortfarande Ă€r det sĂ„ förmodligen. Och dĂ„ ”benĂ€mns” och ”identifieras” denna Ă„sikt eller hĂ„llning som varande ”fjollede” och ”pacifistiskt matriarkat” och ”vil, men vil ikke – samtidigt”
. Det finns stora skillnader… Read more »

Ulla Lauridsen
9 years ago

Hvis vi kan gĂžre noget som helst godt med vores blogge mĂ„ det vĂŠre at holde fast i, at muslimerne faktisk er ansvarlige for deres egen elendige opfĂžrsel – ikke os, og ikke dem, hvis lovlige handlinger de er blevet vrede over.

JensH
JensH
9 years ago

Fisfis kone truer med selvmord hvis hendes mand bliver udvist:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-38654618:fisfis-kone-truer-med-selvmord.html

Nils
Nils
9 years ago

Arbejdet i det danske forsvar er afvekslende. Den ene dag er man i Afghanistan for at hjĂŠlpe en korrupt despot med at bekĂŠmpe islamistiske oprĂžrere – nĂŠste er man i Libyen for at hjĂŠlpe islamistiske oprĂžrere med at bekĂŠmpe en korrupt despot, eller var det omvendt?

PK
PK
9 years ago

Der stĂ„r” Sharia i Danmark med offentlige tilskud.”
Åh ja, og vi kan skrive.”Islam i Danmark med offentlige tilskud.”
Og glem ikke , disse Blodpenge blev givet med glĂŠde og stolthed
over at skabe et bedre Danmark.
Stakkels os.

scot
scot
9 years ago

“Lad nu muslimerne have deres tro i fred (lĂŠserbrev af Birthe H. Christensen)”

Jamen… Mage til naive feministiske kvindemenneske – sĂ„ fat dog snart noget!!
Sagen er slet ikke som du beskriver – prĂžv at sĂŠt dig ind i problematikken – der er masser af information at hente pĂ„ nettet!!

LFPC
9 years ago
Reply to  scot

Scot, problemet er viljen til at se, ikke evnen. Vi og andre kan ikke rokke ved denne verdens Birthe H. Christensen’er nĂ„r det er forbundet med kognitiv dissonans og mĂ„ske regederlig frygt for den afgrund der ville Ă„bne sig ved at slippe livslĂžgnen. Som jeg plejer at skrive er virkeligheden lige for for den der vil se den, i de daglige overfladiske nyheder om ‘unge’, om evig kiv, krav og offerklynk, osv. Den er der nĂ„r man bevĂŠger sig pĂ„ gader og strĂŠder. Vi er oppe mod forsvarsmekanismer man ikke kan rĂ„be sig igennem, hvor gerne man ellers ville.

JacobCT
9 years ago
Reply to  LFPC

Ja, det er historisk uden fortilfĂŠlde, at vi i den grad er under angreb indefra og udfra af en sĂ„ ideologisk stĂŠrk fjende, samtidig med at store dele af befolkningen er aldeles uden vilje til at indse katastrofen pga apati og Ă„rtiers nedbrydning af Anekdoten om ”Den kogende frþ” – NĂ„r en frĂž kommes ned i en gryde med vand – der gradvis varmes op – forsĂžger den ikke at slippe vĂŠk. For frĂžen har det rigtigt dejligt i det lune vand. Den opdager faktisk ikke, at det er blevet nĂŠrmest kogende – fĂžr det er for sent, og den… Read more »

JacobCT
9 years ago
Reply to  JacobCT

… vilje til at indse katastrofen pga apati og Ă„rtiers nedbrydning af vores selvvĂŠrd

falkeĂžje
falkeĂžje
9 years ago

Vi mangler en modstandsbevÊgelse, som under krigen, til at frasortere alle dÄrlige danskere imellem os.

falkeĂžje

Johansen
Johansen
9 years ago

Jeg er trĂŠt i mit ansigt af politikeres evindelige udmeldinger om dette og hint er uacceptabelt. SĂ„ gĂžr dog for sagomel noget ved sagen. Politikerne har det folkelige mandat til at handle. Luk koranskolerne, udvis imamer for livstid, der prĂŠdiker sharia og forskelsbehandling mellem kĂžnnene. SĂ„ trĂŠd dog op imod islamiseringen fĂžr det er for sent. UndersĂžgelser, som dem der er kommet frem af Tina Magaard for integrationsministeriet og Center for Samtids religion, burde fĂ„ alarmklokkerne til at ringe og vĂŠkke den mest slumrende dansker. Slut med forkĂžlede henstillinger – nu mĂ„ der konsekvent lovgivning til. De samfundsundergravende imamer mĂ„… Read more »

JacobCT
9 years ago

Utroligt at politikerne hver gang kan fare omkring og foregive uvidenhed….

Som om at Pind ikke anede, at koranskolerne indoktrinerer sharia…
Som om at Lene Espersen ikke anede, at det er Al-Qaeda og Hizbollah som bekĂŠmper Gadaffi

JensH
JensH
9 years ago

““Det er uacceptabelt”, siger SĂžren Pind”

Virkelig, og hvad har de sÄ i sinde at gÞre ved problemet Hr. Integrationsminister???

he – det var ogsĂ„ Reinfelds kommentar, da bombemanden eksploderede midt i Stockholm: “uacceptabelt” !

Tanya
Tanya
9 years ago
Reply to  JensH

Ja, och Reinfeldt sa ocksĂ„ att det var “oönskat”.
Verkligen hÄrda ord efter ett terrordÄd.
“Det Ă€r bĂ„de oönskat och oacceptabelt”
h t t p://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4235703