2
apr
Seneste opdatering: 3/4-11 kl. 2346
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslimen der blev kristen og teolog –  og jaget ud af Vollsmose:

EDL og den “angivelige” udbredelse af sharia

The Daily Mail er måske en af verdens bedste mainstreamaviser hvad angår kritisk dækning af multikulturalismen og dennes konsekvenser, men når det kommer til græsrodsinitiativer som EDL svinger man konsekvent over i shaming og pegepindsjournalistik. Årsagen er formentlig at finde i et panisk ønske om at bevare avisens stuerenhed, men kedeligt at læse er det. Der kunne siges meget om denne artikels tilskrivning af “angivelig” dette eller hint, eller om at “sammenstød” mellem EDL og voldelige venstreekstremister blev undgået, hvor førstnævnte part altså afholdt en fuldt lovlig demonstration, og de andre kom for at forstyrre denne.

På samme måde som multikulturalismens konsekvenser herhjemme ikke i sig selv er uløseligt forbundet med Dansk Folkeparti, kan virkeligheden i Storbritannien heller ikke trylles væk ved at shame en bevægelse der måske er, men ikke burde være det, det eneste markant synlige modspil på græsrodsplan. Man må bare resignere og konstatere at i forhold til de voldsomme ændringer af det britiske samfund der her forsøges elimineret som “alleged” er det absurd at forestille sig at shamende mediedækning kan have nogen som helst passiviserende effekt på den britiske befolkning. Er befolkningen lammet af apati må årsagerne trods alt findes andre steder (LFPC).

A demonstration by far-right group the English Defence League again descended into violence today as extremists began fighting among themselves.

Around 2,000 ‘protestors’ – some wearing makeshift Burqas daubed in St George’s Cross – took to the streets of Blackburn town centre, supposedly to demonstrate at the alleged spread of Sharia Law and militant Islamism. […]

Flying the flag: Extremists sparked flares and carried banners, some carrying the Star of David [billedtekst] Shaming the St George’s Cross: Vile EDL thugs in 2,000-strong hate protest wear flag-coloured burkas to confront MuslimsVideo: Tommy Robinson’s Blackburn ‘We Demand Justice’ Speech.

Det ældste portræt af Jesus?

På den ene side er dette en af vores lejlighedsvise off-topic-poster om emner der fascinerer Snaphanens redaktion. På den anden side er det ubehageligt relevant. Det er en ubærlig tanke at disse jahiliyya-artifakter, altså i islamisk sammenhæng efterladenskaber der i bedste fald er værdiløse, i værste anti-islamiske forfalskninger, befinder sig i et muslimsk land i en tid med alvorlige omvæltninger. Det må anses for en sikker fremtidsprognose at utallige kulturelle skatte i denne verdensdel vil gå tabt for evigt i de kommende år, ud over altså dem der allerede er ødelagt (LFPC).

The image is eerily familiar: a bearded young man with flowing curly hair. After lying for nearly 2,000 years hidden in a cave in the Holy Land, the fine detail is difficult to determine. But in a certain light it is not difficult to interpret the marks around the figure’s brow as a crown of thorns.

The extraordinary picture of one of the recently discovered hoard of up to 70 lead codices – booklets – found in a cave in the hills overlooking the Sea of Galilee is one reason Bible historians are clamouring to get their hands on the ancient artefacts.

If genuine, this could be the first-ever portrait of Jesus Christ, possibly even created in the lifetime of those who knew him.

The tiny booklet, a little smaller than a modern credit card, is sealed on all sides and has a three-dimensional representation of a human head on both the front and the back. One appears to have a beard and the other is without. Even the maker’s fingerprint can be seen in the lead impression. Beneath both figures is a line of as-yet undeciphered text in an ancient Hebrew script.

Astonishingly, one of the booklets appears to bear the words ‘Saviour of Israel’ – one of the few phrases so far translated.

The owner of the cache is Bedouin trucker Hassan Saida who lives in the Arab village of Umm al-Ghanim, Shibli. He has refused to sell the booklets but two samples were sent to England and Switzerland for testing. […]

The director of Jordan’s Department of Antiquities, Ziad al-Saad, has few doubts. He believes they may indeed have been made by followers of Jesus in the few decades immediately following his crucifixion.

‘They will really match, and perhaps be more significant than, the Dead Sea Scrolls,’ he says. ‘The initial information is very encouraging and it seems that we are looking at a very important and significant discovery – maybe the most important discovery in the history of archaeology.’

If he is right, then we really may be gazing at the face of Jesus Christ. Hidden in a cave for 2,000 years… is this the first-ever portrait of Jesus?

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] omtalte for et par dage siden det angivelige fund i Jordan af metal-’bøger’ der tilsyneladende daterer sig tilbage […]

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

@ LFPC

Jeg ville nu ikke helt udelukke, at udskamning har en effekt på en befolknings handlekraft. Det blev meget anvendt herhjemme i firserne, hvor det afstedkom en følelse af utryghed, isolation, og “forkerthed” i forhold til gruppen af “rigtige”. Man fik at mærke, at man var “spedalsk” i social henseende, hvis man brød tabuerne. – Faktisk var virkningen så gennemgribende, at selv mennesker, der mente det samme om kædeindvandringen, stundom følte sig ilde til mode i hinandens selskab! Dét er hetz-psykologi, så det batter.

Og det er en erfaring, jeg aldrig glemmer.

– – –