7
apr
Seneste opdatering: 8/4-11 kl. 1417
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Muslim Brotherhood – “They Mean Business!”, Brorskapet er ikke del av revolusjonen, men kontrarevolusjonen.

I now understand that the purpose of the mass media is to report on things that don’t fit the agenda only after they have happened and are so blindingly obvious that ignoring them is impossible. Oh yes, and by then it’s also too late to avoid catastrophes.

What prompted that conclusion is seeing that the mass media reports in April what was completely clear — and which I reported–in February. I mean, just look at this Los Angeles Times article:

“The secular reformers and twenty-something urbanites at the vanguard of Egypt’s Jan. 25 revolution have found themselves eclipsed. They lack experience and grass-roots networks to compete with the Muslim Brotherhood and other religious groups that have quietly stoked their passions for this moment. In a sense, Mubarak’s obsession with both co-opting and crushing Islamists instilled in them the discipline and organization that now propels their political agendas.”

Or in other words:

– Yes, it was obvious back in January that this was a small group that would inevitably be eclipsed, but the mass media and the Obama administration said they would run the country and transform it into a liberal, modern democracy.

– Yes, it was obvious back in January that the Brotherhood was well-organized, strong, determined, and possessing a compelling ideology. Will someone please compile a list of U.S. government, media, and “expert” statements saying the exact opposite?

– Ha! Notice how the last sentence tries to blame Mubarak for this outcome? What they should be saying is: We were wrong when we said that it was a lie perpetrated by dictatorships that the only choice was them or the radicals. You are welcome to dig up quotes on that point. […] Barry Rubin: Mass Media on Egypt: Admitting in April What Was Obvious in February

Enhedslisten og Gaddafi: Et stoppet ur viser også klokken to gange dagligt

Jeg tilstår uden blusel, jeg søgte på Infomedia efter dokumentation for Enhedslistens omfavnelse af Gaddafis Libyen, men man skal altså ikke gøre skarn uret. Og strengt taget er såkaldt borgerlige partiers himmelråbende naivitet jo også en langt vigtigere historie end et ligegyldigt pispottepartis suspekte frænder (LFPC).

[…] Et bredt flertal i Folketinget tilsluttede sig fredag, at EU ophæver våbenembargoen mod Libyen fuldstændigt.

– Jeg synes, det er et godt signal i forhold til at få Libyen til at overholde internationale regler og få et tættere forhold til FN og komme på ret kurs igen, siger familie- og forbrugerminister Henriette Kjær (K) efter et samråd i Folketingets Europaudvalg, hvor hun var stand in for sin partifælle udenrigsministeren.

Dansk Folkeparti og Enhedslisten gik som de eneste partier imod.

– Vi går imod det, fordi vi ikke kan acceptere, at man leverer våben til diktaturstater, siger Keld Albrechtsen (EL). Han kalder ophævelsen for et dårligt signal, der kan bane vejen for ophævelse af våbenembargoen mod Kina. […]

– De har nu vist vilje til at leve op til almindelig standard i det internationale samfund, siger Henriette Kjær. […] Flertal for at ophæve embargo mod Libyen [Ritzau 8.10.2004]

“Goodbye, Norway”

– Vårt hovedområde er å uttransportere så mange straffedømte som mulig. Da er det veldig tilfredsstillende for oss å kunne meddele at vi har uttransportert 231 straffedømte så langt i år. Det er nesten en fordobling sammenlignet med samme periode som i fjor, sier Ingrid Wirrum til TV 2 Nyhetene.De fleste som er blitt kastet ut den siste måneden har bakgrunn fra Irak, Nigeria og Litauen.Blant denne gruppen på 231 personer er det flere som er dømt for alvorlige sedelighetsforbrytelser, blant annet voldtekt av mindreårige barn, sier Wirrum.Så langt i år i løpet av tre måneder har vi gjennomført tolv charter mot 26 i hele fjor, sier PU-sjef Ingrid Wirrum.Video: Norge kaster ut voldtektsmenn

Dhimmitude som ødelæggelse af sjælen

Vi hører mest om dhimmitude i betydningen af selvpålagt underkastelse af islam i vores nuværende samfund. At begrebet i sin egentlige betydning som undermenneskestatus er langt mere fornedrende og ødelæggende, kan ses bl. a. hos Koranudlægningen hos sufien Ibn Ajibah, der levede i det 18. århundrede (LFPC):

[…] Describing unabashedly the purpose of the Koranic poll tax (as per Koran 9:29) of submission for non-Muslims brought under Islamic hegemony by jihad, Ibn Ajibah makes clear the ultimate goal of its imposition was to achieve what he called the death of the “soul” through the dhimmi’s execution of their own humanity:

[The dhimmi] is commanded to put his soul, good fortune and desires to death. Above all he should kill the love of life, leadership and honor. [The dhimmi] is to invert the longings of his soul, he is to load it down more heavily than it can bear until it is completely submissive. Thereafter nothing will be unbearable for him. He will be indifferent to subjugation or might. Poverty and wealth will be the same to him; praise and insult will be the same; preventing and yielding will be the same; lost and found will be the same. Then, when all things are the same, it [the soul] will be submissive and yield willingly what it should give. [Tafsir ibn ‘Ajibah. Commentary on Q9:29. Ahmad ibn Muhammad Ibn `Ajibah] […] Andrew Bostom: From Ancient Appeasement to Modern Dhimmitude

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det kan ofte vaere deprimerende at foelge med i hvad der sker eller truer med at ske i mellemoesten. Derfor er det godt at laegge maerke ogsaa til de positive detaljer. Her er en godbid som ikke er blevet reporteret i medierne : I loebet af de sidste par uger er to splinternye israelske vaabensystemer blevet testet i vaerst-mulige betingelser , og begge virkede perfekt . Det ener er et AKTIVT forsvar til Tanks , det andet et misilforsvar mod artilleriraketter i 10-100 km klassen. Idag nedskoed “iron dome” systemet for foerste gang suscefuldt 8 iransk byggede “Grad” raketter paa… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Når Egypten falder i broderskabets hænder er løbet kørt. Så vil det naturligvis også ske alle de andre steder. Og så har vi et mellemøsten og et nordafrika fuldstændig ude af kontrol, uden mulighed for at kunne blande os. Den sande globalisme viser sit ansigt! Vil saudierne så stadig levere os olie, eller vil presset på dem blive for stort? Vil masseindvandringen trykke os i knæ, da mennesker nu vitterligt vil flygte under islams byrde? Og hvem vil grine højst af vores grænseløse stupiditet? Rusland, Kina eller islamisterne selv? Hvad fanden fik vi egentlig ud af den oplysningstid? Vi må… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Ja så gik det jo som man kunne forvente. Som jeg altid siger til en folk venstrefløjen: Enten kan du få tingene ad vide eller også kan du selv finde ud af dem! En demokratibevægelse blev brugt til, med vestens hjælp, at vælte islamisternes værste fjender – de diktatorer, som havde garanteret vesten olie og stabilitet, hvis vi hjalp dem med at beholde magten. Nu er vejen så endelig åbnet for kalifatet. Fat det hvem der kan. Naturligvis kunne vore dygtige og velindformerede analytikere, politikere og journalister ikke lige gennemskue det. Jeg mener… Det er jo aldrig sket før… Ligesom… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Hvorfor kan man ikke kommentere på kebab-artiklen? Den seneste stribe afsløringer af sådanne “tys-tys forbrydelser” her på siden er ellers det helt rigtige at fokusere på. Den slags historier må da for helvede kunne vække nogle af fladskærms-amøberne af deres komatøse tornerose-søvn. Lad os få nogle fra Danmark – der er nok at tage af . . . Noget kunne tyde på at Snaphanen som et af de eneste betydelige medie-outlets i DK lever op til Ekstra bladet’s gamle motto TØR HVOR ANDRE TIER. Tillykke. Velskrevet uafhængig journalistik og spiddende tør humor. Det er værdsat. Fortsæt det gode arbejde og… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Hilmar

Du mener ovre på the Mail? Det er fordi det er en verserende retssag. Jeg går ud fra at det er noget juridisk med at påvirke nævninge eller sådan noget. Der er også historier hvor de helt lukker for kommentarer hvis de erfaringsmæssigt afføder for stærke (hævn)følelser.

Tak for de rosende ord, de varmer!

MIKE
MIKE
10 years ago

Hele afsnittet fra Stackelbeck on terror ligger her :

http://kitmantv.blogspot.com/2011/04/vice-prime-minister-moshe-yaalon.html?utm_source=BP_recent

det varer 30 minutter og er meget seværdigt …

MIKE

og ja der er også link fra det lille klip på youtube til hele afsnitet .. men …