8
apr
Seneste opdatering: 9/4-11 kl. 2225
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I betragtning af flygtningestrømmens betydning, fylder det forbløffende lidt i danske medier. Der er gået nogle både ned, det har været i medierne, menneskesmuglere har smidt 40 tunesere overbord, da de ville undslippe kystvagten. Det er tragisk, men det er ikke det centrale i situationen. Italien har udstedt midlertidige visa, Frankrig har lukket, eller rettere genskabt grænsen ved bla. Ventimiglia, EU har givet Frankrig medhold i restriktioner på flygtningenes fri bevægelse indefor Schengen. Krisen snerper til, 250.000 kan komme til Italien i løbet af de næste par måneder. Bag dem, venter 2.5 mio og bag dem 25 mio……Siden begyndelsen af 2011 har der været 390 landsætninger fra Nordafrika på Italiens kyster. Totalt er 27.867 personer blevet landsat i Italien, hvoraf 23.352 på de Pelagiske øer og frem for alt på Lampedusa. Europa befinder sig ved en af sine skilleveje. Algiers præsident Houari Boumediennes profetiske ord fra FN´s talerstol i 1974, materialiserer sig nu i horisonten som en fysisk mulighed. Måske det var på høje tid, de endnu sovende fik kniven for struben:

“One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory.”

Gates og Vienna kan man følge situationen udvikle sig, han tilegner det også tid i et radiointerview forleden dag. På videoen her demonstrer “anti-racister” og nordafrikanere mod den lukkede grænse ved det franske konsultat i grænsebyen Ventimiglia:

Libya is unleashing a wave of migrants against Europe as retaliation for the coalition’s military strikes against the country.One of Roger Scruton’s most original arguments against our asylum policy is that it allows brutal dictators to rid themselves of enemies without having to get their hands dirty. But Gaddafi is now using people-dumping as a weapon of war, and a fairly effective one when your enemy has a free media and a conscience. […]

The Roman Empire comparison may be simplistic, but it’s worth remembering that the empire collapsed not as a result of hostile barbarian invaders, but because of barbarian refugees who wished to become part of the empire. Ed West, The Telegraph: Gaddafi floods Europe with refugees: this is beginning to feel like the fall of Rome. (France says will not accept ‘wave of Tunisian migration‘, WSJ: France Resurrects Border With Italy
Italy & France to patrol Tunisian coast against migrants.)

David Gress: En anmeldelse

Om Gramci, multikultur, reformpædagogik, journalister, studenteroprøret, Henrik Stangerup og Enoch Powell:

Næppe overraskende er han uhyre kritisk over for de 3 x Rasmussen, som har styret Danmark i de sidste 20 år. Hans karakteristisk af danske politikere fortjener at blive citeret nogenlunde i sin fulde udstrækning:

”De er så små mennesker, at de ikke engang kan måles i et elektronmikroskop. Jeg tænkte ofte, kan disse mennesker sove om natten. Jeg må konkludere, at det kan de fint, fordi de er så selvoptagede, at de er fuldstændig ligeglade med følgerne af deres fejhed og uvidenhed for fremtidige slægtled.Deres skatteyderbetalte løn og pension er jo sikret, så længe de lever. Folk af den usle art fortjener værdige menneskers foragt.” Sven Ove Gade: Erindringer, der mest af alt er et kampskrift.

Amerikansk militær brænder Bibeler, fordømmer Koranafbrænding

Jeg opgav på forhånd tanken om at vise Ann Barnhardts ærefrygtindgydende video til kolleger på arbejdet. Dertil ville et længere indledende foredrag have været påkrævet, og så lang tålmodighed ville jeg trods alt ikke blive tildelt. For det er let at sætte sig ind i hvordan indtrykket ville blive for dem der henter deres nyheder udelukkende fra mainstreammedierne: 1) Skrap amerikansk kvinde der bruger kristen terminologi, og godt kunne ligne en af disse her sydstatsfundamentalister, og 2) intolerance mod mennesker for hvem den pågældende bog betyder noget særligt, og måske 3) moralsk ækvivalens, dvs. ‘står der ikke også en masse grusomme beretninger og menneskefjendske leveregler i Bibelen?’.

Pastor Terry Jones’ Koranafbrænding er i mainstreamdækningen blevet synonym med manden selv, men sådan er det i den fase af den vestlige verdens historie vi befinder os i lige nu: De der går forrest og går til modangreb på den multikulturelle løgn, og gør det med åben pande og navns nævnelse, er ikke nødvendigvis dem der er bedst egnet til at at føre kampen, skulle den ellers komme i gang. Man kan herhjemme parallellisere med den pionerrolle som Fremskridtspartiet havde i indvandringskritikken. Sådan nogle pæne bloggere som os skulle måske af samme grund være forsigtige med kritik af de ikke-stuerene eller lettere useriøse, så længe de ikke er farlige i øvrigt – de stikker trods alt snuden helt frem. I bedste fald kunne Ann Barnhardt blive en repræsentant for den fase der gerne skulle følge: De lidt mere tænksomme, der godt kunne blive til mere på vores scene, et af de ansigter det ville være guld at få gjort kendt i en større sammenhæng.

Men der er vi trods alt ikke endnu – Barnhardt er på få dage blevet vores ‘uswa hasana’ og ‘al-insan al-kamil’, rollemodel og fuldkomment menneske, eller i hvert fald vores darling og nye håb. I mainstream sjokker man stadig rundt i primitiv associering af Terry Jones’ fuldt lovlige og legitime handling med hans bizarre frikirke. Dette til trods for at forargelsen over afbrænding af ét styk lovligt indkøbt bog, altså privat ejendom, ingen rimelighed har når man ser på den større sammenhæng. Der er så skræmmende meget mangel på integritet, så meget hykleri, der stadig venter på at blive afdækket derude i mainstream.

So let me get this straight. Florida preacher Terry Jones burns the Koran as part of a religious protest and is promptly condemned by General David Petraeus? Jones’ act, the general says, “was hateful, it was intolerant and it was extremely disrespectful and again, we condemn it in the strongest manner possible.”

Meanwhile, the United States military condones and participates in the burning of the Christian Bible. As CNN reported in May of 2009:

Military personnel threw away, and ultimately burned, confiscated Bibles that were printed in the two most common Afghan languages amid concern they would be used to try to convert Afghans, a Defense Department spokesman said Tuesday.

The American media elite are also wringing their hands over the burning of the Koran, and not just on the Left. Even Jonah Goldberg of National Review laments that “(b)urning books — any books — is bad. Burning holy books is really bad.” Uh, no. A book is a product, a piece of property, which can legitimately be used for reading, propping a door open, hiding cash (senior citizens only), decorating a shelf, shredding for an art project, burning in protest, or anything else its owner may desire.

You see, I’m terribly old fashioned. I believe that our constitutionally protected rights to free speech and private property were designed exactly for men like Jones (whose views are unpopular), and to provide sanctuary for exactly his kind of protest (which we may find morally unsavory). I also was under the impression that untold numbers of Americans have given their lives overseas so that all of us can enjoy these privileges here at home. […] Matt Patterson: Is the Koran Burner an American Patriot?

Hertil kan i øvrigt tilføjes en anden vinkel der savner at komme frem: Under 2. verdenskrig begik modstandsbevægelserne i Europa drab på tyskere eller stikkere, vel vidende at følgen ville blive clearingmord. Var disse modstandsfolk derfor moralsk ansvarlige for tyskernes handlinger, og skulle de have forholdt sig passive af samme grund? (LFPC)

Oslo: Fem overfaldsvoldtægter på fire dage

Helt katastrofale tal for en mindre by på 600.000 mennesker, nærmest svenske tilstande. En kvindelig socialdemokrat vil “psykoteste” asylsøgere. Jeg vidste ikke man kunne scanne for barbari, så kunne man lige scanne for Sudden Jihad Syndrome ved samme lejlighed. Mon ikke det ville være mere givtigt at “psykoteste” Arbeiderpartiets medlemmer og støtter i stedet, så man kunne scanne dem for social-suicidale tendenser i fremtiden ? Når en hund bider, retter man sin vrede mod dens ejermand: Et af ofrene for Arbeiderpartiets angreb på norske kvinder, siger med al ret:

Jeg er veldig sint på regjeringen og politikerne. Hadde han vært sendt ut fra Norge kunne han ikke gjort dette mot meg, sier sørlandskvinnen, og legger til:Norske damer er fritt vilt. De sier vi må ta forholdsregler, men den ene jenta i helga ble voldtatt da hun tok bussen hjem, sier 30-åringen.Alle kvinnene slått i bakken før voldtektene, Ny overfallsvoldtekt i Oslo, Vil at asylsøkere skal psykosjekkes, Klinge: – De ser på oss som horer. Voldtektsoffer: – Norske damer er fritt vilt. Inn i ny helg med minst tre voldtektsmenn på frifot i Oslo.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] På Snaphanen kan du läsa en annan ingående artikel med vidare intressanta länkar. […]

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Alle problemer har en fornuftig loesning hvis man bruger de rigtige redskaber , selv problemet med at sende nordafrikanske “flygtninge” tilbage hvor de kom fra paa en elegant maade , som ikke gir medierne noget at bide sig fast i. I mange sammenhaenge har det vist sig sandt , at det er MEGET nemmere at loese problemer af svaert difinerlig karakter ved hjaelp af teknologi , end det er ved brug af ikke-teknologi som feks politik,sociologi eller terapeutisk psykologi. Saa hvad er det for et REDSKAB vi mangler for at kunne loese baad-flygtninge problemet ? Hermed mener jeg at loese… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Guder og frie mænd Helle Merete Brix, journalist og forfatter, København   http://jp.dk/opinion/kronik/article2395205.ece Offentliggjort 08.04.11 kl. 03:01 En usædvanlig fransk film har premiere i dag. Den beskriver historien om de syv franske munke, der blev halshugget under borgerkrigen i Algeriet. I dag har en usædvanlig film premiere i Danmark. Den har kun midaldrende og gamle mænd i hovedrollerne. Der reflekteres i den to timer lange film over kærligheden til Gud samt forpligtelsen over for mennesker og naboer i den nærliggende landsby Tibhirine i det muslimske Algeriet. Der bor mændene, der alle er franske trappistmunke. Uden for klostret raser den algeriske… Read more »

EH
EH
10 years ago

EU er i store vanskeligheder. Euroen kan meget hurtigt vise sig at vakle trods af en vanvittig og udsigtsløs støttepolitik og nu udvikler en ny flygtningebølge sig til konflikt mellem landene. Min sympati i den aktuelle sag er så absolut på Frankrigs side. Italien kan stege i sit eget fedt. Enden på Schengen?

EH
EH
10 years ago

Oslo fem voldtægtsoverfald……

“Kvindesamfundet” som ikke kan sikre deres kvinder
Generøsitet som gengældes med røveri og svindel
Venlighed som mødes med hån og overfald
Naivitet som besvares med rænkespil
Imødekommenhed som genererer krav om særbehandling, isolation og ghettodannelse

Den nordiske socialdemokratiske model er ved at sejre sig ihjel. Bogstaveligt talt.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Hvor ironisk, at det netop er Lampedusa, der bliver ingangen til Europas forjættede land. Gad vide om Europa gør som greven, og anser det for tidens uundgåelighed, at den gamle verden forgår, eller om Frankrig virkelig både kan sin romerske historie og samtidigt har de politiske nosser til at fastholde en afvisning. Det her må lede til konfrontationer mellem de europæiske ledere. Et held for dem, at de nåede at fornægte mulikulti-ideen. Nu mangler vi bare at se dem tage de fornødne skridt baglæns. Kunne fædrelandet eventuelt tænke sig at bidrage med for en gangs skyld at være lidt på… Read more »