10
apr
Seneste opdatering: 12/4-11 kl. 0000
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For eksempel går min yngste datter i gymnasiet, og sammenlignet med hvad hun gør i USA i dag, var min egen gymnasieuddannelse i Beograd i 1972, af meget højere kvalitet og forberedte mig langt, langt bedre til en akademisk karriere.Det skyldes at den klassiske uddannelse under kommunismen forblev ret uberørt. Så er der angrebet på familien….”

Trifkovic medvirker blandt andet i “Islam, What the West needs to know”. Han var i København i maj 2009 og holdt foredraget The Green Corridor in the Balkans Svenske undertekster. (tip Arvid Falk.)

Sproglig nedrighed tillægger Israel skyld, arabere offergørelse

Her er et lille udvalg af overskrifter fra Jyllands-Posten, Danmarks mest konservative avis, fra de seneste dage:

10 eksiliranere er dræbt i Irak

10 er dræbt under nye protester i Syrien

Dødstallet stiger efter syriske uroligheder

Israel dræber 11 palæstinensere på et døgn

Israel i nyt dræbende angreb mod Gaza

To demonstranter dræbt i Cairo

Protester fortsætter trods drab i Yemen

Som det ses benyttes i Israels tilfælde altså aktive, handlende verber, mens der for drab begået af muslimer i muslimske lande benyttes passive verber og substantiver uden handlende subjekt – drabene skete bare som var der tale om naturkatastrofer. Alt efter temperament kan man tillægge dette manipulation begået af venstredrejede journalister med indædt had til Mellemøstens eneste demokrati, eller bare bevidstløs internalisering og efterplapren af den massive dæmonsering Israel har været udsat for i de sidste fire årtier. Forskellen er ens. Om noget viser dette hvor meget op ad bakke Israels sag er blevet her i Europa – og så har vi ikke nævnt demokratiernes reelle begrænsning pålagt af temperamenter i ghettoer og parallelsamfund.

Nu kunne man sige at dette ikke var et statistisk repræsentativt udsnit af overskrifter, men søger man så på Infomedia efter samtlige forekomster i alle aviser af “Israel dræber” får man 687 hits – søger man på “palæstinensere dræber” får man 22 hits for hele Infomedias mere end 20-årige historie. Det begynder at ligne en tendens (LFPC).

Wales: Byrådskandidat arresteret for Koranafbrænding

Som Marisol Seibold anfører på Jihad Watch er mandens partimæssige baggrund uvæsentlig for det der er omdrejningspunktet her: Har islam en særligt beskyttet status i de vestlige lande som andre religioner ikke nyder? Skal man prøve at opstille prognoser for opnåelsen af det forjættede mål det multikulturelle samfund – hvor man køber spændende nye krydderier i basaren og debatterer ivrigt på dialogbænke – må Koranafbrændinger godt nok udgøre den suverænt største sten på vejen. Så lidt skal der til for at forpurre tingenes naturlige tilstand som multikulturen jo angiveligt er. Hvad kan man gøre? Effektivt forhindre vantro adgang til Koranen? Forhindre at subversive elementer under nogen omstændigheder får adgang til digitalkameraer og internet? Hvad man vil gøre kan man se lige nu i Wales – man skider grønne grise og anholder på tvivlsomt grundlag. Det handler i virkelighedens verden ikke om hvad der er rigtigt eller forkert i denne forbindelse, men om at dette er en handling der er kommet for at blive (LFPC).

A BNP candidate for next month’s Welsh assembly elections has been charged with a public order offence, after police were passed a video appearing to show him burning a copy of the Koran.

Sion Owens, 41, was named as a party candidate for the South Wales West regional list last week. […] BNP candidate Sion Owens faces ‘Koran burn’ charge ; billede: På udstillingen “Made in God’s Image” i Glasgow kunne besøgende skænde en Bibel – ingen arresteret ‘Made in God’s Image’ at the Gallery of Modern Art in Glasgow kicks up controversy

Norge: 143.630 familiesammenføringer på ti år

Siden 2001 har 143.630 personer fått oppholdstillatelse i Norge gjennom familieinnvandring. Tallet tilsvarer nesten to ganger Kristiansands befolkning (ca. 80.000) – og er nærmere tre ganger så høyt som i vårt naboland Danmark (54.513).
Norge har tatt imot formidable 143.630 familiegjenforente siden 2001. Det er tre ganger så mange som Danmark. Men betydelig færre enn Sverige.Amal Aden blåser av Ap-politikerne. “Henteekteskap bør stoppes totalt. Jeg synes norsk-somaliere kan gifte seg med andre norsk-somaliere.” 143.630 familiegjenforente på ti år, Tallene Jonas ikke snakker høyt om.

Hvis man synes det lyder af meget, skal man se de svenske tal. Fra 2001 til 2010 kom 263.203 familiesammenførte, altså noget mere end Århus´befolkning. Beviljade uppehållstillstånd till nära anhöriga (familjeanknytning) efter medborgarskap.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
10 years ago

Godt spottet med overskrifterne. Det virker lidt for konsekvent til at være tilfældigt.

Santor
Santor
10 years ago

@ Srdja Trifkovic

Er det ikke socialdemokraterne der vil “kikke på” de forskellige embedsmænd når og hvis de kommer til magten ?