11
apr
Seneste opdatering: 13/4-11 kl. 0138
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

siger Eric Zemmour i denne radioudsendelse fra igår (fransk, utekstet.) I EU skændes de videre: Germany threatens to reintroduce border checks in row over Tunisian refugees, Italy quarrels with EU partners over Libyan migrants. Partners angry over Italian visas for migrants. Tunisian refugees fail to find welcome in EU. Dutch immigration minister ‘extremely cross’ with Italy over Tunisian visas.På Lampedusa er repatrieringerne begyndt, ikke uden problemer: Tunisian boat people riot on Italian migrant island.

“Vi er ti millioner. Om tyve år er vi tredive millioner”

Forsøget på demonstration mod burkaforbuddet på Place de la Nation den 9. april i Paris. Der kommer flere her. (Som et forsøk på bred folkelig mobilisering mot forbudet mot ansiktstildekning ble demonstrasjonen ganske ynkelig, nærmest en ikke-hending. Som mediastunt ble det imidlertid ganske vellykket.)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Petersen
Jens Petersen
10 years ago

Ja, hvad skal det hele ikke ende med ? Hvordan ser Danmark, Europa samt resten af verden ud om henholdsvis 10, 20 or 30 år + ?

Hvem er egentligt bekymbret for udviklingen ? Politikkerne er nogle fjolser…..

København restauranter

Det er nok ikke alle der beklager sig, såfremt Schengen afgår ved døden, idet ved indførslen af Schengen har man samtidig givet hele Europas mafia (og især østmafia) og andre kriminelle, frie rejse- og flugtmuligheder………Havde der, som tidligere, været en registrering af rejsende ved grænsen, og et kik ind i de lastbiler og busser, der kører tyvegods over grænsen, så havde man i det mindste haft noget at gå efter.

Mvh

Bo
http://københavnrestauranter.dk/

Peter Andersen
10 years ago

Første skridt på vejen mod EU’s sammenbrud og styrkelsen af nationalstaten. Man kan lyve for alle noget af tiden og man kan lyve for nogen hele tiden, men man kan ikke lyve for alle hele tiden.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Der er faldet noget ud i min tekst: Fjerde afsnit, første linje skulle der have stået: ‘…Nationen og staten er den største stabile samfundsenhed, mennesket…både kan overskue og samarbejde om på alle planer.

Klebager

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…Germany threatens to reintroduce border checks in row over Tunisian refugees, Italy quarrels with EU partners over Libyan migrants. Partners angry over Italian visas for migrants. Tunisian refugees fail to find welcome in EU…’ I TV-avisen så jeg en dybt bekymret tidligere libysk udenrigsminister nærmest bønfalde de højere magter om, at stridighederne i Libyen ikke bider sig fast i en borgerkrig, fordi han forudser, at Libyen så risikerer at ende som en falleret stat ligesom Somalia. Det er en bekymring, som hverken Sverige eller vore egne relativister, deriblandt vor kreative klasse store dele af venstrefløjen og multikultierne tilsyneladende deler. Staten… Read more »