13
apr
Seneste opdatering: 14/4-11 kl. 2124
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det trøsteløse billede af de engelske arbejderkvarterer i en multikulturel tid, der i høj grad er Blairs og Browns arv til de mindst bemidlede, og er et sindbillede på, hvad disse burgøjserdrenge har gjort med England. På tyske ARD i forgårs. Hold udkig, om tre år kommer det på DR. SVT public-feminist-service? Glem det !

“Jeg forstår i virkeligheden ikke muslimsk kultur, men jeg ved én ting: For disse mænd er hvide, engelske piger bare affald. Til udnyttelse. Det er trist, men sådan er det. Og man må sige det højt. De respekterer ikke engelske piger.

”Fucking svennar”, ”Fucking svennar”

Lidt tilvandret taknemmelighed. Der er tjenester, man aldrig bliver tilgivet. Det er ikke første gang, det får “musikalsk” udtryk. Nogle ville måske anmelde ham for Hets mot Folkgrupp, men de glemmer, at han per definition ikke kan være hadefuld, og at svenskere ikke er nogen “folkegruppe” som loven ser det.

”Fucking svennar”, ”Fucking svennar”, ”Fucking svennar”. Han fortsätter:”Så ärligt talat vad gör ni i Sverige era fucking svennar?” ”Fuck er svennar!” ”Svennar är rasistiska horor – varenda Svenne med vit hud jag svär och nazzar jag svär.” Hele den charmerende tekst her: Motdemonstranternas kampsång: ”Ta en blond flicka mellan dina ben”. Video:Darko – Rasismen & Sverigedemokraterna

Vårbudgeten – 3 milliarder til “asylsökande ensamkommande barn”

Robsten Blog.

Ligestilling, nej tak

Taleforbud. I morgen arrangerer Gyldendal debatt om kvinneundertrykking i den tredje verden på Litteraturhuset i Oslo. Der skulle forfatteren Amal Aden deltatt. Menn i det norsk-somaliske miljøet har rettet så alvorlige trusler at politiet ikke kan garantere sikkerheten. Avbudet er mildt sagt et paradoks når møtet handler om overgrep mot kvinner. Det er en tragedie for Amal Aden og hennes familie. Men taleforbudet er også et demokratisk problem for Norge. Truet til taushet, Amal Aden truet til taushet, SV-topp krever politibeskyttelse til Amal Aden.

Danmarks kommende udenrigsminister taler “engelsk”

Det var næsten bedre, hvis han talte tysk eller swahili. Søvndal er jo seminarist, så han skal nok være repræsentativ. Naser Khader, hvis engelske efter min ringe vurdering er endnu værre, (hvordan han nogensinde er blevet cand.polit, et studie der delvis foregår på avanceret engelsk, er en ubesvaret gåde) tages på råd af aviserne. Folkestyret er en dejlig ting ! Hvis man bare kunne slippe for dem, der ikke kan styre deres trang til at gøre det til en levevej. Men hvad, Bent Betjent blev EU parlamentariker med et engelsk, der var værre end både Khader og Søvndals. En gang skulle man skamme sig over Per Hækkerups udseende og hans fordrukkenhed, men der var i det mindste intet at udsætte på hans dygtighed og akademiske evner.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
li
li
10 years ago

Hej Mette, dejligt at “se” dig igen 🙂 Ja, blair katolik socialist dhimmie konvertiten, den khader bælgøjede eller enfoldige socialist bælgøjede blåøjede “arbejder” importør af uintegrerbare muhammedanere, skal vi ikke hylde! Sæ’fæ’li’ nægter den middelmådige blåøjede naivist blair-øjenbetændelse! at mødes med Flemming Rose mf af normalt begavede ikke bælgøjede og blåøjede naivister, fordi deres socialist-enfoldige-skjold ! ville falde fra hinanden, derfor dialoger de kun med enfoldige muhammedaner. Magt mennesket muhammed-tony-blær-betændelsen burde takke sin græsk-katolske naive kone for at være en ærbar idiotisk kone som rummer en afart som tony-blær-betændelse, det havde jeg bare ikke gjort! Idioten ville blive smidt ud… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  li

Tak i lige måde li. 🙂

Lad os håbe, at Cameron lever op til sin tale.

Mette
Mette
10 years ago

Gunnar Biering Blair har ikke befundet sig længere fra den britiske arbejderklasse, end at den har valgt ham som leder gennem mange år og ladet ham skalte og valte med arvesølvet og -guldet i den hellige ligerets navn. Han har vidst, hvilke sentimentale knapper han skulle trykke på. Nøjagtigt som politikerne her i landet, og det ender med at komme bag på arbejderklassen, hvad der er sket. Du kan ikke sammenligne arbejdermiljøerne i byer som Glasgow, Liverpool og Bradford, Birmingham etc. med danske arbejdermiljøer. De britiske er langt hårdere og mere menneskeligt forarmede. De attraktive engelske universiteter har en del… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Mette

Mette,
morsomt at læse din skildring af dine oplevelser i England. Iøvrigt er vi vist enige om det meste. Blair har svigtet den engelske arbejderklasse m.h.t. masseindvandringen, da det gjaldt, og nu bliver han nervøs.

Jonny
Jonny
10 years ago

Apropos “easy meat”… Inslag från norska P4 från 2008: Guttene [ tre unge menn på 26, 30 og 35 år fra Somalia og Senegal ], som helst ikke vil framstå ved navn, snakker gjerne med P4 om voldtekts- og overfallsbølge som lenge har herjet hovedstaden. – Helt ærlig? Nordmenn er helt forferdelige! Hva tenker du på? – Jeg tenker på alt. Ikke minst er maten helt for jævlig. Hva synes du om de norske damene da? – De er noe helt annet! sier han til latter fra kameratene. Som Dagbladet.no skrev mandag ble minst ti kvinner overfalt og antastet av… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Easy meat:

Det kan inte finnas någon annan förklaring till att detta tillåts fortgå år efter år än att de revolutionära socialistiska eliterna hatar sin egen arbetarklass.

Mette
Mette
10 years ago

Ordet “burgøjser” bruges med rund hånd på disse sider. Gad vide, hvor grænsen til denne ondeskabens kategori egentlig går, hvornår er man født og opvokset det rette sted, dvs. fra starten god nok? I min terminologi er Blair et udpræget arbejderbarn. Selv om der er nogle diskrete undtagelser, som holder sig i flyverskjul, er de mest fremtrædende danske politikere alle fra beskeden middelklasse, arbejderklasse, små og mellemstore landbohjem eller den særlige politikerklasse, vi desværre har udviklet med sørgelige følger. De Konservative politikere tilhører for en stor del flipproletariatet med lyserød baggrund i socialdemokratiet (Lars Barfoed) eller nye penge minus almindelige… Read more »

X-factor præsident
X-factor præsident
10 years ago

Lad os nu komme ned på jorden til de konservative, og i stedet skyde skylden på de skyldige. Blair er ikke børgøjser : http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Blair “Blair was born in Edinburgh, Scotland[9] on 6 May 1953,[1] the second son of Leo and Hazel Blair (née Corscadden). Leo Blair, the illegitimate[10] son of two English actors, had been adopted as a baby by Glasgow shipyard worker James Blair and his wife, Mary. Hazel Corscadden was the daughter of George Corscadden, a butcher and Orangeman who moved to Glasgow in 1916 but returned to (and later died in) Ballyshannon in 1923, where his wife,… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago

Men hvorfor udelader I afsnittet om Tony Blairs far Leo og dermed Tonys baggrund: (Far Leo) Blair grew up in a tenement in Golspie Street, Govan, Glasgow, and attended Govan High School. When he left school he worked as a copy boy on the Communist Party newspaper The Daily Worker and was Secretary of the Scottish Young Communist League 1938-1941. He studied law, becoming a barrister, and later, a university law lecturer. Blair married Hazel Corscadden, from a Protestant family in Donegal, Ireland. They had two sons, both of whom they sent to Fettes College, an independent school in Edinburgh.… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Hvis du mener at penge er alt, har du ret. Men har du blot lidt kendskab til Glasgows rå arbejdermiljøer, vil du vide, at man ikke med et hug bliver “burgøjser”, fordi man efter nogle yderst beskedne og kommunistiske år begynder at læse jura. Den baggrund smyger folk ikke af sig, den præger en resten af livet, og om man har få eller mange penge, spiller ingen rolle i den forbindelse. Beskedenheden rådede sikkert stadig under Tony Blairs opvækst og har været en af de drivkræfter, der sendte ham til tops i UK’s store arbejderparti, hvor en irsk-skotsk “burgøjser” ikke… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Mette

Mette, jeg kender naturligvis ikke noget til, hvorvidt Blairs advokat-far beholdt attituder fra “Glasgows rå arbejdermiljøer”, da han blev advokat og universitetslektor. Men Blair kom på kostskole som 8-årig og derefter på Oxford. Så vi kan vel antage, at han selv ikke kan føle meget åndeligt slægtskab med den dårligst stillede del af den britiske befolkning. Iøvrigt ser jeg, at Blairs morfar var “Orange-man”, mens Blair selv nu er sprunget ud som katolik. Det tyder på en betydelig åndelig spændstighed. Du slutter med en kulturpessimisme, der overhaler mig højre om. Jeg mener, at det du beskriver, er 68’ernes hærgen i… Read more »

LarsS
LarsS
10 years ago
Reply to  Mette

Mette:

“Psykopaternes tidsalder” er præcis hvad vi er i og dine ord er så sande som de er durk i solar plexus!

EH
EH
10 years ago

Har læst om det før. Oprørende og aggresssions fremkaldende. Jeg forstår ikke helt pigerne og slet ikke deres forældre, politiet, ja hele det engelske samfund. Respekt vil de have disse svinske bander, men det er naturligvis totalt umuligt at vise dem. Men hvor er vesteuropas selvrespekt henne. Det er ikke et spørgsmål om, hvornår vi “opnår” dhimmistatus. Den har vi allerede.

Sven Olsen
Sven Olsen
10 years ago

Den där individen som tycker “f….. svennar” – borde och hade i ett västligt demokratiskt land blivit åtalad för hets mot folkgrupp – att svenska lagen av någon anledning inte anser att svensker är en folkgrupp är märkvärdigt, men i dagsläget föga förvånande, med tanke på alla tokigheter som följer med den politiska korrektheten och “krama varenda j…. som vill hit”-mentaliteten.