14
apr
Seneste opdatering: 15/4-11 kl. 0148
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(del 2 ) – En jordomrejse begynder med det fĂžrste skridt. I dag tager Cameron det andet. “About bloody time” skriver en kommentator pĂ„ the Telegraph. Der var 596 af dem torsdag morgen, 2212 af dem her til aften. Mange viser ingen tiltro til det politiske system mere. – UKIP Nigel Farage responds to David Cameron Immigration speech (Steen):

In his most forthright speech on the issue since he became Prime Minister, he will say that mass immigration has led to “discomfort and disjointedness” in neighbourhoods because some migrants have been unwilling to integrate or learn English. Pledging to cut the numbers entering Britain to tens of thousands, rather than hundreds of thousands, Mr Cameron will say that “for too long, immigration has been too high”.
He will also promise to “stamp out” forced marriages, saying that “cultural sensitivity” cannot be allowed to stop the Government from acting.In the speech to party members in Hampshire, the Prime Minister will attack Labour for claiming it was racist to talk about immigration, saying it is “untruthful and unfair” not to speak about the issue, however uncomfortable. David Cameron: migration threatens our way of life.

ItalesĂŠttelsesparadigmet holder den politiske mainstream i et jerngreb: Den blotte omtale af problemer kan fĂ„ dem til at “blusse op”. Idyllen er skrĂžbelig, de vilde horder besidder ingen fri vilje, og aben lander i en krisesituation hos os selv:

Vince Cable today condemned David Cameron’s speech on immigration as ‘very unwise’ and suggested it could ‘inflame extremism’.

The Business Secretary hinted that the Prime Minister was electioneering by giving his first major speech on the controversial issue weeks before local elections. […]

Today, the Business Secretary made clear the Lib Dems – who backed an immigration amnesty during the general election – were distancing themselves.

He said: ‘The reference to the tens of thousands of immigrants rather than hundreds of thousands is not part of the coalition agreement, it is Tory party policy only.

‘I do understand there is an election coming but talk of mass immigration risks inflaming the extremism to which he and I are both strongly opposed.’ […]This will ‘inflame extremism’: Coalition divided as Cable erupts over Cameron’s immigration speech

Hvis den Tyrkiet-logrende og kolonialisme-undskyldende David Cameron nu fremstÄr som hardlineren i den borgerlige britiske regering fÄr man en fornemmelse af hvor lang vejen til effektive indgreb reelt er (LFPC).

En rygende bombe: Holder Obamas justitsministerium hÄnden over CAIR?

Kilden til disse oplysninger skulle vĂŠre en insider i Obamas Department of Justice, og dette ligner umiddelbart noget langt mere alvorligt og substantielt end spekulationerne om fĂždselsattester og religion. PĂ„standen er at der er solide beviser der kunne fĂžre til domfĂŠldelse af adskillige fremtrĂŠdende amerikanske muslimske talsmĂŠnd for terrorforbindelser og undergravende virksomhed, men at Obamas administration forhindrer retssager fordi disse talsmĂŠnd nyder tĂŠtte forbindelser til hĂžjtstĂ„ende embedsmĂŠnd og politikere. I dialogens navn forstĂ„s – og disse politikere og embedsmĂŠnds anseelse tillĂŠgges altsĂ„ stĂžrre vigtighed end nationens sikkerhed.

Kun fantasien sÊtter grÊnserne for konsekvenserne ved en skandalesag over dette, men spÞrgsmÄlet er selvfÞlgelig om mainstreammedierne overhovedet vil rÞre sagen. Watergate er mange Är siden. Og herhjemme mÄ man spÞrge sig selv om der monstro kunne gÞre sig noget lignende gÊldende: At der i arkiver og pÄ computere hos hemmelighedsfulde afdelinger under politiet findes belastende oplysninger om de prÊmiemuslimer der nyder anseelse i medierne og som dialogpartnere. Historien anbefales stÊrkt i sin helhed, her kun citater fra kilden i justitsministeriet (LFPC):

[…] It was always the plan to initially go after the [Holy Land Foundation] leaders first and then go after the rest of the accomplices in a second round of prosecutions. From a purely legal point of view, the case was solid. Jim Jacks [the U.S. attorney in Dallas who prosecuted the Holy Land Foundation executives] and his team were ready to go. There’s a mountain of evidence against all of these groups that was never introduced during the Holy Land trial and it is damning. We’ve got them on wiretaps. That’s exactly why many of these leaders and groups were named unindicted co-conspirators in the first round of prosecutions.

But from a political perspective there was absolutely no way that they could move forward. That’s why this decision came from the top down. These individuals who were going to be prosecuted are still the administration’s interfaith allies. Not only would these Muslim groups and their friends in the media be screaming “Islamophobia” at the top of their lungs and that this is a war against Islam, but the administration would look like absolute fools. It’s kind of hard to prosecute someone on material support for terrorism when you have pictures of them getting handed awards from DOJ and FBI leaders for their supposed counter-terror efforts. How would Holder explain that when we’re carting off these prominent Islamic leaders in handcuffs for their role in a terror finance conspiracy we’ve been investigating for years? This is how bad the problem is. Why are we continuing to have anything to do with these groups knowing what we know? […]

The FBI still has boxes and boxes of stuff that has never even been translated — just like what happened in the 1993 World Trade Center bombing. But it’s already been made public that they have copies of money transfers sent by NAIT [the North American Islamic Trust, which holds the property titles of many of the mosques in America — Ed.] directly to known Hamas entities and Hamas leaders. Those came out during the [Holy Land Foundation] trial. But what if we won the case against NAIT and its leaders and the U.S. government finds itself the landlord to hundreds of mosques across the country? How well do you think that would that play in the Muslim community? […] Did Obama and Holder Scuttle Terror Finance Prosecutions?

Ett system som till vissa delar Àr Àn mer effektivt Àn Pravda var

LĂŠs om TTÂŽs ejerforhold – Sveriges Ritzau, men med mere effektiv informationskontrol.

Lampedusa update: Lukkede grĂŠnser?

Smuglertur fra Ventimigllia til Paris: 500 Euro. Professionel nyhedsformidling fra Schweizer Fernsehen (tysk, utekstet)

Rundschau vom 13.04.2011

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til anonyme Mette.
Det er en meget kort, prĂŠcis, profil af den moderne, narcisistiske og globaliserede livsstils-nomade, du tegner af skĂžnĂ„nden og verdensmanden og livslĂžgneren, PN. og du gĂžr det med den underfundige dobbelthed der ligger i, at fĂžrst sĂžger han hele livet lykken i det fremmede og skĂžnne og eksotiske for sig selv. mens han i sit livs efterĂ„r med raseri vil veksle denne lykke – en lille, eksotisk blomst fra Peru til et liv under vore flade, ulyksalige himmelstrĂžg. Hvor kan han nĂŠnne det.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Peter Andersen.
‘…-foerste-de-smadrer/…’
Forleden parkerede jeg tĂŠt pĂ„ NĂžrrebrohallen og sĂ„ mig om efter en parkeringsautomat. Der var ingen at finde i omrĂ„det. SĂ„ mĂ„tte jeg nĂžjes med at stille parkeringsskiven. Nu er det, man spĂžrger: ‘Hvorfor er der ikke opstillet parkeringsautomater i det kvarter? Der var masser af biler parkeret og masser af penge at tjene pĂ„ parkometre.’

Med venlig hilsen

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Emeritus

Hmm, jeg er ikke helt sikker, Emritus, men er der ikke noget med at denne del af NĂžrrebro
( Ydre NÞrrebro ) ikke lÊngere indgÄr i parkeringszonerne? ( med betaling af P-licens og regler
for gĂŠsteparkering etc. )

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ups! “Emeritus” naturligvis – jeg beklager 😉

Åh, hvor jeg dog savner editeringsfunktionen …

Jeg kontakter teknikken nu. *S

18:27: Det siges, den er der nu.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Takker mange gange, Steen – fornemt og smart.
Hils teknikken – han/ hun har ĂŠrligt fortjent sin pauseĂžl;-)

MĂ„ske kunne en lidt lĂŠngere frist end 5 min. vĂŠre rar at have,
sÄ man ikke bliver alt for stresset?

Nogle gange tager det jo lige et par minutter eller 5, inden man opdager
sine smuttere *SUK*

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Part 2 af PM David Camerons tale:

http://www.youtube.com/watch?v=lq9llVNMdJA

BBC-nyhedsindslag om talen og om konflikten med de Liberales Vince Cable:

http://www.youtube.com/watch?v=a2yeYjNe_DU

Lever den mand (VC) mon pĂ„ en helt anden planet? 😀

Peter Andersen
10 years ago

Berlingskes leder…

http://www.b.dk/berlingske-mener/dialog-paa-afveje

Og sÄ er der lige lidt nyt fra ghettoen


http://politiken.dk/indland/ECE1256677/beboer-kameraerne-vil-vaere-det -foerste-de-smadrer/

Nordbo
10 years ago

Vad Àr det hÀr för vansinne? Jag hoppas verkligen EU kollapsar snart, annars Àr det kört för Europa.

http://www.express.co.uk/posts/view/65628/secret-plot-to-let-50million-african-workers-into-eudavid%20hamiltonmore

2008 – vi havde den dengang. *S

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Nordbo

Gad vide, om de stadig har den slags vanvittige planer parat under bordet i EU? PĂ„ et eller andet tidspunkt mĂ„ vel selv den allerstĂžrste af PK-tosserne i det system langsomt vĂ„gne op til virkelighedens verden og sĂ„ smĂ„t begynde at fundere over tingene SELV? De har jo haft 30-40 Ă„r til at fĂ„ europĂŠerne til SELV at fĂ„ nogle flere bĂžrn, fx. via nogle vĂŠsentlige skattefradrag pr. barn til folk i arbejde, men har altsĂ„ foretrukket at sove i timen og i stedet importere endelĂžse mĂŠngder af uintegrerbare og endog fanatiske eller dyb kriminelle “kulturberigere” med skripskĂžre holdninger og… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Frihed, bevĂŠgelsefrihed, ytringsfrihed, det er alt sammen noget svĂŠrt noget:
http://islamizationwatch.blogspot.com/2011/04/egypt-blogger-sentenced-to-3-years-for.html?utm_source=BP_recent

Benjamin
Benjamin
10 years ago

Man skal ikke lade sig narre af Camerons, Merkels og Sarkozys udmeldinger. Det er bare sukkersĂžd musik for at kĂžre den stigende indvandringsmodstand blandt befolkningen af sporet, inden den kommer i gang for alvor, idet folk via deres “lederes” udtalelser bildes ind, at der nu (endelig) vil blive gjort noget ved problemet.

SÄ lÊnge udtalelserne ikke fÞlges op af konkrete handlingsplaner, sÄ er de ikke andet end tynd luft.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Hvis vi snakker om forraedderi ,er det maaske paa sin plads atminde om at grundloven stadig indeholder MULIGHEDEN for den samme slags retsopgoer som skete efter 2. verdenskrig , hvor bla.a. 46 mennsker blev haengt .
Hvis folkestemningen bliver tilstraekkelig ophidset , er noget lignende stadig en juridisk mulighed , feks hvis samfundseliten sku’ finde paa saelge totalt ud af landets interresser paa en maade som blev for gennemsigtig….
Er man optimist eller hva’ !

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Ole Burde
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Bjovulf.

Jeg vil faktisk hÄbe pÄ du fÄr ret !

OgsÄ herhjemme + pÄ resten af det europÊiske fastland befinder der sig i bunkesvis af folk, der skulle en tur rundt om en retssal, anklaget for forrÊdderi !

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Tak, Vivi – tror jeg nok 😉

Egentlig ville jeg helst have uret, men det bliver svĂŠrere og svĂŠrere at lukke Ăžjnene
for virkeligheden og de mange skrÊmmende tegn pÄ at vore politikere ikke har begreb
skabt om, hvad de foretager sig, eller at de bare er helt ligeglade og uansvarlige, fordi
de ikke gider at sĂŠtte sig ind i, hvem og isĂŠr hvad de sĂ„ letsindigt importerer i 100.000-vis –
og i Englands tilfĂŠlde millionsvis uden nogensinde at tĂŠnke over de meget alvorlige
konsekvenser for vore samfund og deres sammenhĂŠngskraft.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Nice try, men alt, alt for lidt 40 Ă„r for sent, Cameron ;-( Alle I frelste, bedrevidende PK-tosser er jo blevet advaret i Ă„revis af jeres stadigt mere skeptiske befolkninger og nogle fĂ„ modige politikere og ĂŠgte intellektuelle, om at jeres vanvittige og uansvarlige sociale multikulti-alting-er-jo-lige-godt-eksperimenter i fuld skala og helt uden sikkerhednet ville ende i en dyb tragedie for vore engang sĂ„ fredelige og velfungerende samfund. Men I ville bare ikke lytte – det var meget mere bekvemt at kunne score point i PK-klubben ved gang pĂ„ gang at svine sine egne befolkninger til med sprogets vĂŠrste skĂŠldsord for… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Rettelse til NB II: ikke ‘…om en ligegyldig person…’ men ‘af en ligegyldig person’.

Klebager

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
10 years ago

NB II.
Claes Kastholm Hansen har just (i gĂ„r) anmeldt en ligegyldig bog om en ligegyldig person under overskriften: ‘Aristokrat og arrigtrold’. Men Claes relativerer ikke, anvender ikke suverĂŠn logik, sĂ„ det fremgĂ„r pĂ„ oplysende mĂ„de af anmeldelse, hvem forfatteren er, og hvorfor bogen fortjener rosende omtale. Man sidder tilbage med fornemmelsen af, at man har fĂ„et noget at vide. Har den selvpromoverende Per Nyholm fortjent det? Jeg kunne med lethed finde andre lige sĂ„ beskrivende synonymer i stedet for aristokrat og arrigtrold.

Med venlig hilsen.

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus. Jeg er helt enig med dig vedr. Per Nyholm og synes, at JP burde sende ham pĂ„ pension. Men sagen er vel, at det ville slĂ„ manden ihjel, for han har aldrig kunnet holde ud at opholde sig det samme sted ret lĂŠnge ad gangen. Det krĂŠver langt mere at vĂŠre involveret i en dagligdag, end han efter alt at dĂžmme er til sinds at give eller tĂ„le. Per Nyholm har efterladt det indtryk, at han har vĂŠret turist i livet,og han skriver der efter. Vi er mange, der grĂŠmmer os over ham og ikke mindst hans “historiske” udredninger… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus. Om et stykke tid, dukker der en anonym kommentar vedr. Per Nyholm op, som jeg fik sendt af sted. Han er sÄdan en krukke!

Emeritus
Emeritus
10 years ago

NB! Arthur Koestler pegede i ‘MĂžrke midt pĂ„ dagen’ pĂ„ den samme logik, som Per Nyholm anvender i sin klumme, og som jeg pĂ„ denne trĂ„d har vendt imod ham. Arthur Koestlers hensigt var at vise den sovjetiske stats motiv og suverĂŠne logik, der kunne reducere alt menneskeligt til ligegyldighed og statens ejendom. SpĂžrgsmĂ„l: Hvad er det sovjetiske menneske for en stĂžrrelse? Svar: En million individer divideret med en million. Hvad er Danmark? – Hvad er Per Nyholm? Hvilken viden sidder vi tilbage med, som gĂžr os klogere pĂ„ emnet, nĂ„r vi anvender forstanden pĂ„ den mĂ„de? Ingen. ‘Aber, mann… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…Migration threatens our way of life…’ I sin ugentlige klumme i JP, gĂžr Per Nyholm opmĂŠrksom pĂ„, at han er udlandsdansker, og derfor er mere dansk end os andre (os, som Ă„benbart har vĂŠret dumme nok til ikke at ‘migrere’). DernĂŠst tager han fat pĂ„ alle vore indbildte vĂŠrdier, som slet ikke er vore, men stammer alle mulige andre steder fra. Med et snuptag ripper han Danmark og danskere for vĂŠrdier. Ja, men logikken! Anvendt pĂ„ ham selv, mĂ„ man sige, at der ikke kan siges noget om ham, som man ikke kan sige om alle mulige andre ale andre… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Og sĂ„ til dagens gode nyhed: “Allt fler i Sverige Ă€r positiva till att vi tar emot flyktingar”:

http://svt.se/2.22620/1.2394269/fler_svenskar_positiva_till_flyktingar

Gad vide om Svenskerne er et folk af masochister???

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensH

En meget interessant tolkning af tallene – det rene “forsker”- og journalistfusk 😀 Andelen svenskar som tycker att vi bör ta emot fĂ€rre flyktingar minskade frĂ„n 46 procent 2009 till 42 procent 2010. [ AltsĂ„ faktisk ca. det samme niveau [!], nĂ„r mĂ„leusikkerhederne tages i betragtning, men den slags er jo naturligvis alt for svĂŠrt at fatte for en journalist med alle “rigtige” meninger og hensigter 😉 Og hvem siger, at alle de 4 % – pĂ„ papiret altsĂ„ – er gĂ„et helt over til den modsatte lejr ?! ] Samtidigt ökade andelen som tycker att vi bör ta emot… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Tallet for de positive i 2009 var 26 – men Ă„ret fĂžr 28%! – der er altsĂ„ tale om ret store udsving og usikkerheder i disse mĂ„linger. I princippet kan det reelle tal altsĂ„ sagtens ligge pĂ„ 28 % for alle 3 Ă„r. Skal vi gĂŠtte pĂ„, at der ikke kommer en tilsvarende negativ overskrift, nĂ„r undersĂžgelsen nĂŠste Ă„r viser 27-28 %? 😀 Video med kurverne og en par lalleglade PK-journalist af allervĂŠrste svenske kategori http://svtplay.se/v/2394283/fler_positiva_till_flyktinginvandring [ LĂŠg mĂŠrke til, hvor elegant flygtninge her bliver gjort til indvandrere ] Disse jubelidiotiske journalister ved jo sikkert, at de og deres egen… Read more »

Notarien
Notarien
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det Ă€r dags att plocka ner SOM-institutet och Marie Demker! Bevisa myglet bakom! Dessa Ă„rliga undersökningar har stort bortfall pga de alltför mĂ„nga frĂ„gorna och svarsalternativen. Hur mĂ„nga svarar pĂ„ alla frĂ„gor? Hur mĂ„nga skickar in svaren? Hur stort Ă€r bortfallet? FrĂ„gan om flyktingar Ă€r vĂ€l bara en av en mĂ€ngd frĂ„gor i undersökningen? Är det inte sĂ„ att %-svaren rĂ€knas pĂ„ de som svarat pĂ„ en frĂ„ga? SĂ„ om bara hĂ€lften svarat sĂ„ rĂ€cker det med att hĂ€lften av dem Ă€r t.ex. positiva för att ge 50%? Dessutom Ă€r ju frĂ„gestĂ€llningen om “flyktingar” listigt tillrĂ€ttalagd eftersom 95% av flyktingarna… Read more »

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  JensH

Det dĂ€r behöver du inte ta sĂ„ allvarligt. Samma rubrik, varje Ă„r. “MotstĂ„ndet mot flyktingar har minskat” Ă€r rubriken pĂ„ statsvetaren Marie Demkers inlĂ€gg pĂ„ DN-debatt 2002-06-11. Samma typ av inlĂ€gg gjorde Demker pĂ„ DN-debatt 1999-11-07 fast dĂ„ var rubriken “Allt fĂ€rre kritiska till invandring”. DĂ„ som nu hĂ€rleds hennes budskap frĂ„n de opinionsundersökningar som gjorts vid SOM-institutet vid Göteborgs Universitet under en tioĂ„rsperiod. Under de senaste veckorna har dessa uppgifter Ă„terigen basunerats ut som en stor positiv nyhet i alla svenska media. Eftersom det inte förekommit nĂ„got nĂ€mnvĂ€rt motstĂ„nd mot att ta emot flyktingar i modern tid undrar man… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Jonny

Ok, tack , Jonny 😉

Jag tyckte vĂ€l, att jag hade sett och hört hennas namn förut – flera gĂ„ngar Ă€ven 😀