18
apr
Seneste opdatering: 23/4-11 kl. 1743
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden fik jeg en mail fra Google, at de nedlægger Google video fra den 29 april og ikke overføre konti til You Tube, men sletter alt indhold. Da jeg har 60 videos der, har jeg måttet downloade og uploade de jeg skønnede var af mest varig interesse. De kommer her i et par poster, der bliver fyldt på efterhånden. De indholder taler af blandt andre Ibn Warraq, Daniels Pipes, Wafa Sultan, Geert Wilders, Lars Vilks, Flemming Rose, Kurt Westergaard, Kai Sørlander, Hege Storhaug, Tøger Seidenfaden, Kåre Bluitgen og andre. Billederne er ikke altid den store nydelse, men som min langt senere læremester i video siger: “Hvis lyden bare er ok, så er resten sgu´ underordnet.” Lidt bedre er jeg dog blevet siden 2006. Kig på dem inden de ryger ud i videokolonnen til højre. Først i rækken Robert Spencers meget sete og oversatte tale fra det flamske parlament i Bryssel 2007. Dernæst Lars Vilks besøg i København med Tøger Seidenfadens berømte bandbulle og udvandring, blandt kendere kaldet “Når skidt kommer til ære- talen til et sammenrend af muslim-hadere.” Politiken havde det ikke med dagen efter. Borgerskabets tyndt ferniserede nydelighed sprak med et sådant brag, at jeg mistede den smule agtelse, jeg måtte have haft tilovers for Seidenfaden inden. En hel del var røget, da han deltog i dette islamist-arrangement året før, hvor han bagtalte og forrådte alt hvad jeg tror på. Jeg var tilstede, endnu uden videomulighed. Vi omtalte ham ikke da han døde for nylig kun 53 år gammel, fordi det vi måtte skrive, ikke burde stå her ved den lejlighed. (det forekommer i de første 10-12 minutter af Vilks I video.) Stay tuned. – Kitman TV skriver om Google Video:

HELP NEEDED!!!
GoogleVideo will be shutting down playback of all content on the 29th of april!A great many valuable films and speeeches are hosted on google-video and will then stop being accessible. I therefore urge you readers to leave a comment on respective blogposts whenever you see content hosted on “GoogleVideo” (Check bottom-right corner for the icon). If you find or re-upload the same content on youtube, sevenload or other platforms, please leave a link to the new location of the video at the same blogpost. Kitman.


Video 7,8 og 9 er mobilvideoes i ringere kvalitet.

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Yderst interessant udvikling – begynder “eliten” i Europa for alvor at ryste på hånden nu, hvor en række toppolitikere har dømt multikulti ude? 😉 Man må da håbe, at “vi” når det inden det kommende valg i DK, for ellers sker der ABSOLUT INGENTING på dette betændte område, hvis S, SF & R vinder valget – snarerere bliver det nok endnu værre, når de radigale igen-igen skal til at dyrke deres tilsyneladende endeløse selvgodhed på andres bekostning. Europæisk oprør mod asylregler http://politiken.dk/udland/ECE1260157/europaeisk-oproer-mod-asylregler/ Internationalt 19. apr. 2011 KL. 03.00 Flere stærke EU-lande vil sammen med Danmark skærpe EU’s opholdsregler. AF Kåre… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det her er det mest positive, jeg har oplevet siden systemskiftet i 2001 – måske inclusive det! Det viser, at EU-domstolen har skrævet, så dens bukser er revnet. Der er ingen almindelige europæere, der har ønsket de nuværende vanvittige forhold, der afspejles i Højesteretsdommen fra forleden om, at småkriminelle romaer ikke kan hjemsendes. Og det er sivet opad til de regerende i Tyskland, Frankrig og UK. EU-domstolens domme er jo også gået på tværs af en række lande – det er ikke en speciel Danmark contra EU-sag. Det holder jo ikke i længden. Som Churchill sagde: Det her er… Read more »

Georg Hansen
Georg Hansen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Nej, de “skyldige” ryster ikke på hånden, for de er jo ikke dummere end at de ved, de er nødt til at løbe linen ud. Derimod tror jeg der i det skjulte foregår en massiv sletning af belastende materiale. Derfor håber jeg at Uriasposten, Snaphanen og de mange andre blogs, der har dokumenteret forræderiet har en god og solid backup liggende på et indestruerbart medie i en bankboks. Det her er fremtidens Danmarkshistorie som forskere vil dykke ned i, for de officielle kilder er rensede.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

OK, fint 😉

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det vil jeg også nok sige. Man blev jo helt betænkelig. Men der er altså ikke tale om en uoprettelig katastrofe.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Men eksisterer originalerne da ikke længere på bånd eller harddisk ?

– – –

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Steen, har du / I brug for hjælp til at redde videoerne? For så kan vi vel organisere det lidt smart? Orbit Downloader eller Internet Download Manager kan i mange tilfælde detektere url’erne og downloade sådanne uploadede videoer. Orbit har også nogle ekstra funktioner ved navn Grab++ & Grab Pro, som muliggør detektion af endnu flere skjulte adresser ( url’er ). Ligeledes har Real Player i sine nyere versioner indbygget en funktion til download ( eller optagelse? ) af videoer fra nettet. Sidst, jeg prøvede den, virkede den glimrende, men det bedste er naturligvis at få fat på den “originale”… Read more »

Georg Hansen
Georg Hansen
10 years ago

Man kan trøste sig lidt med at intet der har eksisteret på nettet kan slettes. Der vil altid ligge kopier på tusinder af servere og private PC’er. Hvis du kører Windows og IE, så har du automatisk et arkiv på omkring 1 GB, prøv at se hvad der ligger i InternetTemporary files – måske før konen gør det! Selvom det var slettet alle steder, så lykkedes det snaphanen af finde både Thøgers jubilæumsinterview, hvor han udtaler at hvor islam vinder frem går det ad helvedes til, og Jan Orbäcks TV udtalelse om at svenskerne skal behandle muslimerne pænt, for NÅR… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Georg Hansen

Ja, Georg, men det holdt godt nok hårdt – det tog flere måneder eller måske snarere både hele og halve år sammenlagt, og vi var endda faktisk mange, der søgte grundigt – både her i DK og i Sverige. Så kunsten er lige at genfinde det, når det er blevet slettet på nettet. Jeg vidste endda, at jeg havde Orbäck-videoen på en ekstern HD, men den var desværre blevet syg i mellemtiden 😉 Ja, de ligger ofte i internet cache, men mange bruger jo oprydningsprogrammer, der automatisk sletter den slags “affald” med jævne mellemrum. Og det er som regel ikke… Read more »

Robin Shadowes
10 years ago

Trist att Google Video lägger ner. Gillade att man kunde se längre filmer där. Nu lär man få stå ut med att dom delas upp i en massa kortare delar.