19
apr
Seneste opdatering: 20/4-11 kl. 0051
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den allerførste tanke var, at det måske var kristnes tur til at være fornærmede, men det holder selvfølgelig ikke længe. Kun Talebaner og billedstormere går til angreb på kunstværker. Jeg troede der var X-antal eksemplarer, men det ser ud til at være et unika-tryk. French museum reopens after Piss Christ hammer attack .

Vi højreekstremister imellem

Den inom högerextrema kretsar ofta citerade skribenten bakom pseudonymen Julia Caesar går så långt som att beskriva mordet som “politiskt”. Detta i en krönika på den högerextrema bloggen Snapphanen. Skribenten vill göra gällande att den 27-åriga kvinnan mördades för att hon var svensk. Kammaråklagare Stina Lundqvist är den som drivit åtalet mot den misstänkte gärningsmannen. Hon säger att hon inte förstår hur mordet skulle kunna vara politiskt. Expo: Mord används som högerextrem propaganda

Nej, Elin Krantz´ morder gik nok ikke rundt med en politisk dagsorden i hovedet, det har Expo helt ret i. Man ser på deres side, at Cameron, Merkel og Sarkozy også er nær kryptonazister, så genkender man svensk radikalvänster på travet. De kalder sig demokrater, men demokrater render ikke rundt og lukker vigtige samfundsdiskussioner med skældsord. EXPO har hidtil haft en ren promenadesejr for så absurde synspunkter, som at islam- og indvandringskritik er “anti-demokratisk.” Det kommer til at ændre sig. Kurt Lundgren kortlagde dem glimrende, og det tåler de ikke rigtig. EXPO : liknar en fascistorganisation, Nu granskar Expo riksdagsmännens telefonlistor,Folk är livrädda för Expo – fruktar bränder. Når man har læst det, kan man spørge sig hvad en såkaldt borgerlig regering i Sverige har ud af at fortsætte medvirke til at holde liv i propagandaforetagende som Expo, der værdipolitisk ligger til venstre for danske Enhedslisten. Vi går ud fra statsfinansiering, men de er hemmelighedsfulde hvad angår pengene. Gæt modtages.

Jag är också trött på Expopoohlarna; det enda som återstår är att redovisa hur stora statsbidrag de självutvalda, humorlösa, hotande, goddagspiltarna suger i sig.- kort sagt vem finansierar dem, vems intressen tjänar Expo, ty egenintresset ljuger aldrig – nån gör säkert pengar på det här – vem? Vi lämnar nu detta detta pack för ett tag. Envar av oss, jude eller grek, homo eller hetero, vit eller svart, lång eller kort, bör kunna ställa sig i en korvkö på kvällen utan att bli nerslagen. Nu är ni väl trötta på Expo?

Malmø-modellen på sidste vers?

Det skal være lettere at smide romaer ud og sværere at udnytte smuthuller i reglerne om at tage ægtefæller fra tredjelande med sig hjem. Sådan ser hovedlinjerne ud i et nyt hollandsk udspil, som flere europæiske lande – også Danmark – vil bruge til at ændre et omdiskuteret EU-regelsæt, der i dag hæmmer landene i at føre den udlændingepolitik, de har lyst til. Det hollandske udspil sigter mod at ændre EU’s såkaldte opholdsdirektiv og give landene mulighed for at udvise andre EU-borgere for selv helt små kriminelle forhold.

Samtidig skal udspillet lukke ned for den situation, hvor en dansk statsborger omgår de danske regler for familiesammenføring ved at tage til Sverige, gifte sig med en person fra et tredjeland for derefter at tage vedkommende med til Danmark – med henvisning til opholdsdirektivet .Ud over Danmark, oplyser det hollandske integrationsministerium, bakker også EU-lande som Tyskland, Frankrig og Storbritannien op.Stærke lande: Europæiske asylregler er for slappe Europæisk oprør mod asylregler på vej.

Public service og den politiske omsorg

Det er hårdt at være indlagt til svensk public service i disse dage, dens latente instinkt for politisk propaganda har fået en ekstra gang med skruen. Der er stor nervøsitet i de medie-politiske cirkler over Finland, altså i virkeligheden ved muligheden for, at det svenske folk de sådan foragter, vil stemme lige så forkert i 2014. Finland får derfor unisone tæsk. Igår havde SVT Rapport en reportage fra Helsinki , hvor det lige akkurat var lykkedes dem at finde to finner på gaden til en vox-pox, der sagde det SVT gerne ville høre. “Vi bliver et lukket, främligsfientligt land.” Finske politikere tager det modsat helt roligt. (Og den skrevne presse: Populism så in i Norden, Soini rider på Nordens tredje våg av populism, “Finland har fått en manlig Pia Kjärsgaard”.)
Og P 1 har gentaget denne reportage flere gange, hvor Alice Petren ransager sit faglige selv for, om hun mon er med til at understøtte “højreekstreme, fremmedefjendtlige, racistiske kræfter” med sin rapportering om Lampedusa. Ro på, fjendtligheden retter sig udelukkende mod svensk public service. Reportagen indeholder på få minutter adskillige urigtige påstande og fortielser. Der er ikke kommet “20.000 arbejdssøgende unge mænd” til Italien. Antallet er nu pr. den 19.4 lige under 30.000. I kø i Libyen venter lidt over en mio., SR nævner dem ikke med et ord.

 

“There are 520,000 Libyans on the border with Tunisia because of the war. And there are 720,000 on the border with Egypt. Do you think only one European country can resolve these kind of immigration problems?” (euronews)

760 nye “arbejdssøgende” ankom alene i dag. Ej heller at Frankrig har lov til at nægte turist-visa flygtninge indrejse ifølge Schengen. Næh, Sarkozy er bange for “racisten Marine Le Pen.” Og fortsæt selv. Alice Petren er ikke rapporterende journalist, hun er aktiv part i den fransk-italienske strid. Det utænkelige er sket, jeg savner DR. Gå ikke glip af Petrén, den bekymrede, retledende mor du mistede da du blev voksen, men så har hun også “varit programledare för mångkulturella Mosaik i Sveriges Television samt arbetat som FN-tjänsteman på WHO.” Seks et halvt minuts skattebetalt årgangspropaganda med den virkelig brede pensel. :

“Jeg orker ikke å gråte foran andre”

Her om dagen skulle jeg i en Bar Mitzva (kan sammenlignes med en kristen konfirmasjon), og slektninger fra flere land kom for å feire. Min farmors søsken var for svake til å gå til synagogen. De gikk bort til en taxi, og sjåføren spurte hvor de skulle. Mannen hadde bakgrunn fra Midtøsten, og ville ikke kjøre dem til synagogen. De ble forfjamset, men gikk til neste taxi. Det samme skjedde. Dette er helt utrolig! Lite visste hun hvor mye jødehatet i Norge har utviklet seg. Jøde som skjellsord, Oslo taxis refuse to drive to the Synagogue

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

Expo är sjupartiets SA…

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Fremmedangste stenalderhjerner er blot et markedsføringstrick 😀 http://politiken.dk/debat/ECE1260386/fremmedangste-stenalderhjerner-er-blot-et-markedsfoeringstrick/ Der er ingen grund til at tro, at danskerne skulle have mere stenalderhjerne end andre folk, skriver ærkæolog. AF Bo Jensen fakta Bo Jensen er ærkæolog, ph.d. 14.4. bragte Politiken et interview med antropolog Dennis Nørmark under overskriften ’Fremmedangsten fra stenalderen’. Stenaldervinklen er reelt nok det mindst interessante ved Nørmarks arbejde. Nørmark fortæller, at danskernes fremmedangst hænger sammen med nederlaget i 1864. [ Øh, det var vel tyskerne, preusserne & østrigerne, IKKE araberne eller tyrkerne, vi stod over for der og blev slået grundigt af mig bekendt? Hvorfor kan vi så godt… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Mellemfolkeligt samvirke tror stadig på det…

http://jp.dk/indland/kbh/article2406964.ece

Peter Andersen
9 years ago

Det lysner i Europa?

Efter det finske valg og, ikke mindst, dette hollandske initiativ omkring asyl-ansøgere og udvisning af kriminelle, kunne noget godt tyde på, at en egentlig EU-skepsis er begyndt at forankre sig.

Nok står vi stadig overfor enorme problemer, men de positive historier bliver da flere og flere.

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Det lysner i Europa?

Efter det finske valg og, ikke mindst, dette hollandske initiativ omkring asyl-ansøgere og udvisning af kriminelle, kunne noget godt tyde på, at en egentlig EU-skepsis er begyndt at forankre sig.

Nok står vi stadig overfor enorme problemer, men de positive historier bliver da flere og flere.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Jeg tror det er muligt at gaette hvorfor buschaufoeren var saa ophidset , han har maaske vaeret palaestinenser , og har sikkert hoert om de efterhaanden mange tilfaelde hvor israelske buschauffoerere OGSAA har smidt passagerer ud af bussen ….somregel palaestinensere med selvmordsveste . Mit yndligstilfaelde var en sjofut som det lykkedes at goere det naesten umulige : Det lykkedes ham at springe ud af doeren SAMMEN med bombe-manden og faa revet nogen af ledningerne istykker , saadan at eksplotionen var staerkt reduceret . Det eneste han manger er et ben .

Elefanten
Elefanten
9 years ago

Populisme er vel grundlæggende et positivt begreb. Når vi har folkestyre skal lovgivning og myndighedsudøvelse helst være i overensstemmelse med den brede befolknings indstillinger.
Sommetider ser man leflen og stemmekøb. Eksempelvis når S og SF lover, at raske 60-årige kan blive forsørget af det offentlige.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Taxaer, ja. Dem kender vi som farlige, ikke mindst, hvis vi husker Ghazala-sagen.

Under den seneste konflikt mellem Israel og Hizbollah, blev min datters gode veninde nægtet adgang til bussen af den muslimske buschauffør, da hun viste ham sit buskort med sit jødiskklingende efternavn. Han rejste sig simpelthen op fra sit sæde i al sin magt og vælde og sagde truende “gå ud af bussen -” (og så vrængede han navnet ud).

Det skete ikke i Oslo eller i Malmø, men i en by, vi følte os hjemme i, da vi var børn: København.

– – –

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Her i Norge er det blitt farlig for unge kvinner som skal hjem på kvelden. 11 stk. er blitt voldtatte i taxi på vei hjem i Stavanger. Samtlige voldtektsmenn er muslimer. Surprised ? H…… svin !

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x