20
apr
Seneste opdatering: 2/4-13 kl. 0202
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

[…] What is probably the most harrowing of the clips depicts a public beheading. A man with a long knife can be seen alternately sawing and hacking at the neck of a man who has been suspended upside-down. The victim’s inert body is soaked in blood. The beheading takes place in front of a burnt-out building in what appears to be a public square. The Dutch public broadcaster NOS has identified the location as the main square of the rebel capital of Benghazi.

A crowd numbering at least in the hundreds cheers on the assailants. At one point, a man begins chanting “Libya Hurra!”: “Free Libya!” According to the NOS translation, someone can be heard saying, “He looks like an African.” As the principal assailant begins to saw at the victim’s neck, members of the crowd yell “Allahu Akbar!” Dozens of members of the crowd can be seen filming the proceedings with digital cameras or cell phones.[…] Mounting Evidence of Rebel Atrocities in Libya (TUNISIA: COUNTRY FEARS SPREAD OF FUNDAMENTALISM.)

Flere forbrydelser her (advarsel!) Video: Libya Rebels Execute, Behead, Mutilate Gaddafi Army who Surrender! Where is CNN now?Obama sender flere penge. Og Danmark? (LFPC):

Obama plans to provide Libya’s rebels with up to $25 million’s worth of aid, but not weapons. The U.S. President plans to provide the Libyan rebels in Benghazi with up to $25 million in urgent aid, explicitly excluding weapons. […] Obama To Give Libyan Rebels $25 Mln In Aid, But No Weapons

Flere forårskåde drenge i Gøteborg

For kun 14 dage siden. I går og i aftes. Det er blevet opholdsvejr for pyromaner og lommeterrorister, ligesom sidste år og forrige år.

Bilbränder, stenkastning och krossade rutor på spårvagnar. Exakt 24 timmar efter gårdagens bränder fortsatte larmen att lösa av varandra i Västra Frölunda. Och de har kastat sten på ambulanserna och även mot räddningstjänsten, säger operatören på räddningstjänstens ledningsccentralen. En polisbil fick mindre bucklor sedan den träffats av stenar. Från Grevegårdsvägen spreds bränderna vidare till Briljantgatan där en bil sattes i brand. Ett försök att sätta eld på Vättnedalsskolan var också nära att lyckas. För att försvåra för brandmännen att ta sig fram till skolan hade man byggt barrikader och lagt bildäck och bråte på vägen. Även ett försök att tända eld på förskolan bredvid misslyckades. Nya bränder i Frölunda, Frölunda brinner.Ännu en stökig natt i Frölunda.

Afghanistan: Kasserede Koraner brugt til toiletpapir – de indfødte går amok

Valget mellem at opføre sig modent og voksent og bruge kræfterne på at opbygge velfungerende samfund, eller at gå amok over rygter som dette, er let. Problemet er selvfølgelig at man dernede vælger efter andre kriterier. Via Jihad Watch (LFPC).

Three people have been arrested as officials probe claims that a paper mill in Afghanistan recycled copies of the Holy Qur’an into toilet paper, the attorney general’s office said yesterday. Around 1,000 angry demonstrators, some throwing stones, held a protest on Monday at the mill on the outskirts of Kabul, leaving the building partially destroyed. Copies of the Qur’an were found inside the factory, Kabul police spokesman Hashmat Stanikzai said, adding that no-one was injured in the protest. […] Three Afghans held for disrespecting Qur’an

“Burde norske jøder emigrere til Israel?”

Interview med Bruce Bawer i anledningen af tre norske universiteters nylige afvisning af en forelæsning af Harvardprofessoren Alan Dershowitz. Og om hvordan norske intellektuelle på én gang fejrer Holocaust-dag og hader Israel og om deres alliance med islam og deres fælles fjender:

What is contemporary Norwegian anti- Semitism? What is propagating post-Holocaust hatred of Israel and Jews in Norway?

They’re overwhelmingly on the left, and intensely hostile to the West, to capitalism, to the US and to Israel. Before the fall of the USSR, an extraordinary percentage of them were Communists. They have replaced their affinity to the Soviet Union with sympathy for the great totalitarian ideology of our time: Islamism. Thus they romanticize Palestinians and despise Israel.Part of the motivation for this anti-Semitism is the influx into Norway in recent decades of masses of Muslims from Pakistan, Iraq, Somalia and elsewhere. Multiculturalism has taught Norway’s cultural elite to take an uncritical, even obsequious, posture toward every aspect of Muslim culture and belief. When Muslim leaders rant against Israel and the Jews, the reflexive response of the multiculturalist elite is to join them in their rantings. This is called solidarity.Norwegian history also plays a role in all this. Anti-Semitism has a long, deeply-rooted history here. This was never a cosmopolitan country – no nation in Europe was less ethnically or religiously diverse. […]

How dangerous is political and radical Islam in Norway?

Terrifyingly dangerous. And what makes it dangerous is the eagerness of the cultural elite to whitewash it. Islamists are welcomed into the elite. In recent years, one high-profile Islamist has been given a coveted position as a columnist for the country’s newspaper of record, while another has become a leading member of one of the political parties, and has established himself as a powerful figure in Norwegian society.Early last year, in the same Oslo Square where Quisling and his henchman once held rallies, scores of radical Muslims gathered to hear a Nazi-like message of hate against Jews, gays, secular democracy, America, the West, Israel. The speeches were chilling. Yet the men who gave those speeches continue to be treated with respect by Norwegian authorities.

Should Norway’s Jews consider making aliya?

Yes.

Dr. Daniel Pipes, a leading American expert on Islam, talked about a reverse migration of Europe’s 1 million Jews, comparable to the 1948 eviction of Oriental and Arab Jews who fled to the State of Israel.He noted European Jews might end up leaving because of Muslim hostility and hardcore anti-Semitism. Do you see a similar exodus of European Jews in the immediate future?

It’s happening already.

Making sense of Norwegian anti-Semitism, An interview with acclaimed European ‘Jew-hatred’ expert Bruce Bawer. (Alan Dershowitz and Norwegian Anti-Semitism)

Foto: Bruce Bawer og Henryk M Broder, København, oktober 2008

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snapphanen har hittat ett klipp som fått vara kvar ovanligt länge på Youtube. Den visar en allahu ahkbar-demonstration i Libyen där en man, som antagligen inte var så mycket allahu ahkbar dödats och där man ser en allahu ahkbar skära av huvudet. Du kan välja att inte titta på klippet och lita på att min beskrivning stämmer. […]

C. Andersen
C. Andersen
10 years ago

“Vi europæere har levet godt i en lang mellemkrigstid.”
Ja, men desværre har vores tumpede- og uvederhæftige politikere endnu ikke opdaget at vi allerede er et godt stykke inde i den 3. verdenskrig.

EH
EH
10 years ago

Europa står i lort til halsen. Mellemøsten og Nordafrika er ved at eksplodere, nøjagtigt som forudsagt af bla. a. Gunnar Heinsohn. EU landene er rådvilde og uenige. Ingen kan tage sig sammen til foretage sig det nødvendige for at forhindre det truende kaos, der kan sprede sig som en steppebrand over hele kontinentet. Vi har i årevis lullet os ind i en tilsyneladende uendelig tryghed, godt hjulpet på vej af inkompetente, uansvarlige og ualmindelig stupide politikere og medier. Hvad er topnyhederne i dagens aviser? Mit liv som pensionist (Livet er fedt), Boligejere snydt i skat, Henriette Kjær må tage bussen… Read more »

Prudentius
10 years ago

Det er skræmmende at være vidne til et Vesten, der i den grad lever i en verden af feberdrømme.

Al fornuft kastes overbord så snart man øjner chancen for daske efter en eller anden håbløs sloganstyret politik.

I Libyen har man nu givet sig til at mase Al Qaeda til magten i demokratiets og menneskerettighedernes hellige navn.

En mere uhyggelig ironi findes vel faktisk ikke!

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Da jeg først hørte om de libyske bådflygtninge, tænkte jeg det følgende:

Nu sætter det mere jordnære Italien dem i karantæne på Lampedusa i nogle dage og så for de ellers lov at sejle hjem igen, eller bliver sejlet.

Men nej, nej!

I det bedste euro-vanvid sender man dem blot videre ind i Europa, så de kan få asyl og understøttelse og indgå i de islamiske enklaver der allerede er ved at nedsænke vores lande i kaos.

Hovedsløsheden og svagheden er dræbende.

Universalgeni
10 years ago

Jeg har gentagne gange sagt, at denne maskine :mrgreen: vil få en stor fremtid indenfor islam: http://www.youtube.com/watch?v=i51zo3LA70U

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago

Åh ja, det bliver skønt med det libyske ‘forår’: Der bliver langt mere plads til i slam, og landet falder endnu længere ned i den formørkede ucivilisation. Det er sørme godt, at Danmark hjælper med til dette….Sammen med USA, England og Frankrig, der alle tidligere har stolte traditioner, men nu har opgivet det hele for at hjælpe et endnu værre diktatur end Gaddafis til magten. I øvrigt i modstrid med FN’s resolution. Ikke at jeg giver en bøjet femøre for FN ellers. Man må sige, at historien gentager sig: Dengang i 1979 var det i Iran. De oppositionelle venstreorienterede hang… Read more »

C. Andersen
C. Andersen
10 years ago

Så meget for det “arabiske forår”. Bemærk alle mobiltelefonerne, de blodtørstige sataner skal have det hele med. Føj for satan! Stop al støtte til den del af verdenen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

“Afghanistan: Kasserede Koraner brugt til toiletpapir – de indfødte går amok”

Aha, så koranen kan altså bruges til fornuftige formål, når bare man leder længe
nok og er “værdigt trængende”? 😉

Gad vide, om det så er “shi-iter”, der finder på at gøre den slags? 😀

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ja, EU-tosserne forstår da virkelig at gøre sig populære i disse år 😀

http://www.bt.dk/udland/eu-beder-om-flere-penge-fra-europas-folk

EU beder om flere penge fra Europas folk
– Onsdag den 20. april 2011, 16:51 | Opdateret: 17:03

EU-Kommissionen foreslår 4,9 procents stigning i budgettet, men flere lande siger, det er helt ude i hampen.

EU-Kommissionen foreslår, at EU’s budget i 2012 vokser med næsten fem procent. [!!!] Men der er på forhånd lagt op til et slagsmål. En række lande mener nemlig, det vil være et forkert signal på et tidspunkt, hvor regeringer må skære i de nationale budgetter.

Prudentius
10 years ago

“at man dernede vælger efter andre kriterier”

Ja, det tør sgu svagt antydes!!!

🙂 🙂 🙂

(Så fornyligt et klip fra en tysk dokumentar om kvinderne i Afghanistan, der gerne sælges for et par geder og ofte myrdes af ægtemændene af den ene eller anden tåbelige årsag. Sharia´en gør selvfølgelig nogle af de værste ting halal, men det kan igen og igen overraske hvordan en del af menneskeheden simpelthen bare lever med/i en afstumpethed der er næsten ubegribelig. De hårdeste sten er forlængst splintret, alle bæster stukket af, kun mennesket holder ud…)

JensH
JensH
10 years ago

Mange tak til EU: “Udviste romaer kommer tilbage” “Vi er lykkelige, meget lykkelige! Jeg er så rørt, jeg kan næsten ikke forstå det«, siger Pamela Gusita, 31, halvt til telefonen, halvt til det røre, der er omkring hende nede i Rumænien. Hun har netop fået at vide, at Integrationsministeriet har efterkommet Højesterets dom og annulleret Udlændingeservices udvisning af 14 romaer, herunder hende og hendes mand Venus, der sidste sommer camperede på Amager Fælled. »Nu kommer jeg til Danmark. Nu kan vi alle sammen komme til Danmark«, siger hun med henvisning til sin familie.” http://politiken.dk/indland/ECE1261387/udviste-romaer-kommer-tilbage/ Og hvad vil Søren Pind så… Read more »

Ulla Lauridsen
10 years ago

A propos drengestreger: Det er helt skamløst, hvilke grove overgreb politiet efterhånden kan finde på at betegne som sådan:

http://lokalavisen.dk/dreng-truet-paa-livet-med-knust-flaske-/20110419/artikler/304199985/1009

Renè Nielsen
10 years ago

Hvorfor skrives det ikke noe om dette i danske aviser? Det rapporteres fra Norske.

15 februar 2011
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7507296
NStudenter med jødisk bakgrunn i Trondheim sier de føler seg trakassert og hånet.NTNU er infisert av jødehat
Enkelte blir slått, spyttet på og trakassertog Michal Rachel Suissa mener noe av årsaken til motviljen overfor jøder er et sterkt radikalisert undervisningsmiljø vedNTNU, spesielt ved Fakultet for samfunnsvitenskap. Hun mener miljøet virker som en magnet på personer med radikale og aktivistiske holdninger. http://veggavisen.wordpress.com/2010/04/15/strsta-mjliga-tystnad/
Med påskehilsen Renè