25
apr
Seneste opdatering: 25/4-11 kl. 1819
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

What remains, then, is to conquer Rome. The second part of the omen. “The city of Hiraq [once emperor of Constantinople] will be conquered first”, so what remains is to conquer Rome.’ This means that Islam will come back to Europe for the third time, after it was expelled from it twice… Conquest through Da’wa [proselytizing], that is what we hope for. We will conquer Europe, we will conquer America! Not through sword but through Da’wa. Yousef al-Qaradawi, MAYA Conference, 1995, Toledo, Ohio( Endnu en video: Hundreds of Muslims gathered in Rome’s famous Piazza Venezia to conduct their Friday prayers and demand religious freedom in Italy. Fotoserie på Bivouac-ID, hvor man samtidigt kan se at Roms meget store moské ligger øde hen.)

“Det er vores kristne pligt i et globaliseret samfund”
At gå under for at andre kan leve, er en kristen tanke. Også pave Benedikt har været inde på den i sin påskemesse, der også udkom på arabisk.

Germany and Europe should open their doors to refugees fleeing North African unrest and instability rather than barricading the borders, according to the Evangelical Bishop of Central Germany, Ilse Junkermann.Junkermann said in an interview that those fleeing violence in places such as Libya should be granted safety and help. “That we should help civil war refugees should not be put under question,” she said. “That is Christian duty, citizens’ duty in a global society.” Bishop says Europe must take refugees (Fra det seneste døgn: Italy: 1,000 migrants evacuated from Lampedusa, Immigration threatens to divide Europe, With help from Italy, Tunisian migrants head for France, Tunisian migrants find an unwelcome Europe.)

Vesten drukner

Jordens befolkning tæller i dag knap 7 mia. mennesker og vokser med godt 80 mio. om året. Den årlige tilvækst svarer således til Tysklands samlede befolkning. En tilvækst af denne størrelse er imidlertid af ny dato. Det kan vi få et indtryk af ved f. eks. at se på, hvor lang tid det tog at forøge jordens befolkning med 1 mia. mennesker før i tiden og i dag. Omkring 1800, dvs. for ca. 200 år siden, havde verdensbefolkningen nået den første mia., og det havde altså taget mange årtusinder. I løbet af de næste blot 130 år – dvs. til omkring 1930 – var Jordens befolkning vokset med yderligere 1 mia. Men omkring 1960 talte verdensbefolkningen 3 mia. Nu tog det altså kun 30 år at lægge yderligere 1 mia. til. På vejen frem mod de nuværende knap 7 mia. er jordens befolkning hvert 13. år blevet forøget med en mia.
Den stagnerende befolkningsudvikling i industrilandene og den hastige befolkningsudvikling i udviklingslandene siden midten af 1900-tallet har medført en stor ændring af den befolkningsmæssige balance mellem de to regioner. Medens 1/3 af jordens befolkning i 1950 boede i industrilandene, er det i dag mindre en 1/5. Af verdensbefolkningens årlige tilvækst på 80 mio. sker over 95 pct. i udviklingslandene. På grund af Afrikas langsomme fødselsnedgang vil denne verdensdel opleve en forøgelse af indbyggertallet fra en 1 mia. til godt 2 mia., dvs. mere end en fordobling i løbet af blot 40 år.

I dag bor 18 pct. af verdens befolkning i industrilandene, om 40 år er det under 14 pct. Europas andel af verdensbefolkningen vil falde fra knap 11 til godt 7 pct. Derimod vil Afrikas andel af verdensbefolkningen øges fra 15 til 22 pct. Dvs., at hver femte af jordens beboere om 40 år vil være afrikaner. Kronik: Den globale befolkningsudvikling, Poul Chr. Matthiessen, professor emer. dr. polit

Ingen snak om “retssikker asylprøvning”, “overholdelse af konventioner,” “generøs flygtningepolitik”osv, der ikke forholder sig til verdens demografi, og at den altså vil medføre egenudslettelse, bør tages alvorligt. I dag er godt 20 % af Sveriges indbyggerede indvandrede og efterkommere fra den seneste generation. Et ret konservativt skøn siger, at 9.9 % af Sveriges befolkning om kun 19 år er muslimer. Det vil sige at 20 % er inden for rækkevidde, og måske endda 30 % også i dette århundrede. Altså mod en Kosovo-lignende demografi. Hvordan forestiller den svenske Riksdag sig mon det vil spænde af ? Det gør den selvfølgelig heller ikke, det overlader den til andre som den kan skamme ud for deres beskidte fantasi. Ingen i den offentlige debat forholder sig til det simple faktum. Selv mener jeg som bekendt, – selvom det er gætværk på nogle årtiers aftsand – at Sverige allerede har passeret det punkt, hvor et fredeligt forløb virker som det sandsynligste. Men landet er kun den ekstreme illustration på det der sker lidt langsommere i resten af Europa: vores ledere fører os som lam til slagtebænken, lidt mere tøvende end før, undtagen i Sverige, naturligvis. Mine forældre var unge under besættelsen, de ville ikke tøve et sekund med at kalde disse politikere “quislinge” og “landssvigere”. Man må jo håbe for dem, at det ikke er en holdning, der breder sig ved den næring tiden kan give den.

Religionsdialog på amerikansk

Sagerne om Terry Jones’ anstrengte forhold til islam har forlængst fjernet sig fra spørgsmålet om hvad denne pastor og hans lille kirkesamfund selv repræsenterer, og ønsker at opnå med deres mediestunts. Rituel hændervasken og afstandstagen fra vulgær amerikansk cowboykristendom er formålsløs – Jones er blot katalysator og øjeblikkets brændpunkt, og enhver der har øjne og kan og vil se kan ikke være i tvivl. Videoen her er et lille mikrokosmos på noget der transcenderer cykelstyroverskæg og primitiv teologi. Og når det er sagt så klarer Terry Jones faktisk optrinnet her med stor værdighed – i modsætning til den fremmødte arabiske gadepøbel der beklageligvis opholder sig i hans land (LFPC).

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
10 years ago

Jeg ved ikke rigtigt hvad denne tosse med narrehatten føler er hans pligt. MIN pligt er at forsøge at sikre en tålelig fremtid for kommende generationer i Danmark. Det gør jeg ikke ved at falde på knæ med rø… i vejret og hovedet vendt mod mekka eller at tolerere intolerance. Er der noget at sige til at kirken mister terræn overalt inden for den vestlige kulturkreds.

Bo
Bo
10 years ago

Ursäkta mitt grova språk, men jag kan inte låta bli att tänka tanken när jag ser dem sticka arslet i vädret, att det skulle kännas fint att tömma en AK-4 på läge “A”, laddad med jaktammunition, i skithålet på dem, bakifrån när de knäböjer för Allah.

Bara en tanke alltså. Man får tänka fritt, väl ?

De får ju utan problem säga att äktenskapsförbryterskor, bögar och konvertiter samt alla Islams fiender skall dödas, och det är mycket mycket grövre språk än mitt.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Det de leder efter i Cern er en moderat -muslim partikkel eller MMP . Den er aldrig blevet klart paavist , men teoretikere paastaar at den muligvis kan opstaa under ekstremt hoejt udvisnings-tryk . Det er enorm svaert at paavise den , fordi den spontant degenererer til anden parikkel , maistream-jihad partiklen (MJP) , efter kun 2,5 milisekunder …

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Og den har en negativ ladning og er sammensat af to strange og en down-quark 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  LFPC

Tak 😉

Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Att leta efter en MMP borde bli ett uppdrag för Ethan Hunt och hans team. Finns väl inga andra som klarar av omöjliga uppdrag.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Muslim Impossible ? 😀

Robin Shadowes
10 years ago

Fast någon allah-partikel lär dom nog aldrig hitta.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ah, her gik jeg og troede, at LHC betød Large Halal Colider 😉

Per N
Per N
10 years ago

Jeg kan kun anbefale denne er et must se, 2 vidio om cern partikel buster, nr. 2 vidio er ret fænege

http://www.theblaze.com/stories/has-the-super-collider-found-the-god-particle/

Per N.

PS. jeg er træt så der er 2 fejl.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Vesten drukner kun hvis den selv vil .
Det vil ALDRIG vaere for sent at genopfinde den selvtillid som skal til for at vende udviklingen , heller ikke i en situation hvor muslimer udgoer et stort flertal af Europas befolkning . Noget helt andet er at det ville vaer meget NEMMERE at goere det nu , hvor der ikke kraeves andet end nogen mindre kosmetiske indgreb i den maade EU opfatter sig selv og sine graenseproblemer.

steen
Editor
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Kronikken taler om en anden side af problemet, nemlig at for mange børn overlever i U landene, til et liv som ingen kan ønske dem. Sult, fattigdom og borgerkrig. Eller naturligvis – udvandring. Demografi er et politisk tabu-emne, men hvis man ville adressere det, kunne man øjeblikkelig gøre U lands bistand afhængig af en befolkningspolitik. Nogle lande, sikkert navnlig muslimske , ville modsætte sig at underlægge sig de betingelser. Dem måtte man så overlade til deres givetvis hårde skæbne. Man kan ikke forlange i det uendelige, at vi skal hæfte for andres uansvarligheder. De sidste 40 års folkevandringer er intet… Read more »