27
apr
Seneste opdatering: 30/4-11 kl. 0050
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denmark’s approach to radical Islam within its own borders is a confusing series of contradictions: defending the Mohammed cartoons while charging citizens for speaking the truth about Islam – and allowing the building of what many believe will be a dangerous, a radical mosque.

Med blandt andre Massoud Fouroozandeh, Hans Kristian Neerskov og Lars Hedegaard. Dale Hurd var i Danmark i februar. Radical Islamic Threat Grips Denmark.

EUs nationalstater til slyngelrettighedsdomstolen: Her stopper festen

Human rights judges in Strasbourg were last night instructed by all of Europe to stop blocking the deportation of failed asylum seekers and terrorists.

Each of the 47 countries which oversee the unelected European Court of Human Rights issued a joint statement saying the judges’ meddling in national affairs must end.

Ministers hope it will pave the way for the UK to deport more foreign criminals, asylum rejects and preachers of hate.

The declaration by the Council of Europe is a humiliating rebuke for Strasbourg, which has effectively been slapped down by its own parent body. Justice Secretary Ken Clarke was instrumental in persuading other countries to join the attack on the European Court. […] Stop meddling in asylum cases, unelected Euro judges warned by 47 countries

UK: Arresteret for “racisme” for at synge Kung Fu Fighting

Storbritannien, krĂŠnkelseskulturen i sin yderste konsekvens. Er det virkelig der vi skal hen? (LFPC)

A pub singer has been arrested on suspicion of racism for singing the classic chart hit Kung Fu Fighting.

The song, performed by Simon Ledger, 34, is said to have offended two Chinese people as they walked past the bar where he was singing.The entertainer regularly performs the 1974 number one hit, originally by disco star Carl Douglas, at the Driftwood Beach Bar in Sandown, on the Isle of Wight. But after one of the passers-by reported his routine on Sunday afternoon, Mr Ledger was arrested on suspicion of racially aggravated harassment.

‘We were performing Kung Fu Fighting, as we do during all our sets,’ he said. ‘People of all races were loving it. Chinese people have never been offended by it before.

‘But this lad walking past with his mum started swearing at us and making obscene hand gestures before taking a picture on his mobile phone. […] Pub singer arrested for racism after Chinese passers-by hear him perform Kung Fu Fighting

“Heidi – den modige tysker”

Kvinder, der forleden skĂŠldte Bilal Philips salafister huden fuld i Frankfurt forleden, og som ogsĂ„ oversat er blevet et You Tube hit, giver et interview til den tyske blog PI. Denne oversĂŠtter er off line idag, men “tyskere” kan lĂŠse det her:

En mobilvideo filmet i nĂŠrheden af kanten af Salafistenforsamlingen i Frankfurt, er i de seneste dage blevet det store hit pĂ„ Youtube. Videoen viser en vred kvinde, der ophidset opfordrer forbipasserende til endelig at gĂžre noget ved folk som Pierre Vogel. OgsĂ„ en version med engelske undertekster cirkulerer nu i det globale netvĂŠrk og er set mere end100.000 gange. Den er nu kendt som “den modige tysker”, som konfronterer Pierre Vogel og hans tilhĂŠngere. PI har identificeret den tapre forsvarer for Aftenlandet. NĂŠrmere detaljer om hendes person Ăžnsker vi her ikke at opgive af sikkerhedshensyn. Heidi stillede op og besvarede nogle spĂžrgsmĂ„l: […]

Nogen har sagt: “Kun den, der elsker sit land vil betale prisen for at forsvare det.”Dette er en sandhed, det er vĂŠrd at tĂŠnke over. Enhver mĂ„ gĂžre, hvad der stĂ„r i hans magt. Men jeg ved, at vi foruden det politiske modsvar til islam, ogsĂ„ mĂ„ have et Ă„ndeligt. De kristne i Tyskland og Europa mĂ„ vĂ„gne op! PI-Interview mit Heidi, der “mutigen Deutschen”

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

“Stop meddling in asylum cases, unelected Euro judges warned by 47 countries.” SĂ„ overskriften og lĂŠste artiklen hos Daily Mail. Det er bare sĂ„ fedt, at the Council of Europe har sagt fra, via Kenneth Clarke, overfor disse Human right judges i Strasbourg! Det var ogsĂ„ lige fĂžr borgerne i EU havde fĂ„et nok, rigtig meget nok, af disse Humanister som med deres afgĂžrelser rent ud sagt sked pĂ„ europĂŠerne! Personligt har jeg lĂŠnge vĂŠret vred over deres afgĂžrelse – og om en dag eller to fĂ„r jeg givetvis grund til at polere pĂ„ min vrede, nĂ„r Danmark er blevet… Read more »

LarsS
LarsS
10 years ago

Skulle vi ikke lige hĂžre den, jeg synes den er kung-fucking-good:

http://www.youtube.com/watch?v=jhUkGIsKvn0&NR=1

Og hvor har jeg – medskyldigt – disco-danset til den, tĂžr ikke engang udelukke at vi slukkede tĂžrsten med congo-mĂŠlk!

Hvis et par kinesere tuder over Kung-Fu-Dancing, tĂžr man da slet ikke tĂŠnke pĂ„ hvor moppede et par terrorister ville fĂžle sig, hvis de faldt over denne – “Silence, IÂŽll kill you:

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

JensH
JensH
10 years ago

@Mette

Nu vi er ved Århus: “To mĂŠnd blev torsdag stukket med kniv under et stĂžrre slagsmĂ„l foran Bazar Vest i Aarhus”.

http://jp.dk/aarhus/krimi/article2414050.ece?ref=eblisterseneste

Tim
Tim
10 years ago

TĂžrklĂŠdet = Islamisternes logo PrĂžv at se 07:10-13:00. Ingen muslimske kvinder bruger tĂžrklĂŠde fra 1920 til ca. 2000. Muslimer fortĂŠller ikke det til os, og det er altsĂ„ ikke helligt! Lad vĂŠre med at tage for gode varer hvad en muslim, der fĂžrer en islamisk ideolgi, siger! http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA Hvis en muslim gĂ„r med religiĂžse/totalitĂŠre symboler i offentligheden er religionen nu blevet til ideologi…og for Islam er det en totalitĂŠr ideologi! De kvinder der har slĂžr pĂ„ er blevet hjernevasket af forĂŠldrene, og er ikke i stand til at se det selv. Det er sĂ„ unaturligt, og muslimske kvinder plejede ikke… Read more »

EH
EH
10 years ago

Islam gĂ„r efter demokratiets achilleshĂŠl. ForsĂžg pĂ„ at blokere for dette dĂždelige hug saboteres af “demokratiets vogtere”.
Lars HedegĂ„rd er blevet betegnet som en bombemand af statsadvokaten. Hvem skal vi sĂ„ sammenligne den europĂŠiske elite med, et korps af selvmordsbombere? Eller i mere klar tale fanatiske terrorister? Hvad angĂ„r de “flygtende” somaliere kan Erik Hansen godt droppe sin ĂŠvlen om danske fordomme. De bliver sĂ„mĂŠnd ogsĂ„ betegnet som dovne og khattyggende hjemme i Somalia. TĂžr man hĂ„be pĂ„ at det er sandt: “De skrider”?

JensH
JensH
10 years ago

OT Her er sĂ„ endnu et eksempel pĂ„, at MSM og de pludrende klasser genrelt lever i deres egen verden fuldstĂŠndig afsondret fra almindelige Danskeres hverdag. I en artikel pĂ„ JP.dk gĂžres det til et kĂŠmpe-problem for Danmark, at nogle Somaliere “flygter ud af Danmark”, (bemĂŠrk ord-valget): “Somalierne er den eneste gruppe indvandrere, der bliver mindre hvert Ă„r. Mange sĂžger grĂžnnere grĂŠs i England. Dovne, ekstremister, nassere og khattyggere. Det er blot nogle af de fordomme, mange somaliere mĂžder i Danmark. Derfor forlader flere og flere somaliere hvert eneste Ă„r landet og sĂžger grĂžnnere grĂŠs i Storbritannien, skriver metroXpress. Samtidig… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  JensH

“Han mener dog, at det danske integrationssystem er bedre end det engelske, fordi langt fĂŠrre somaliske kvinder i Storbritannien arbejder i forhold til somaliske kvinder i Danmark. ” Ha, ja den er god, den. For som den ene undersĂžgelse efter den anden har vist, er somaliske kvinder stĂŠrkt underreprĂŠsenteret pĂ„ det danske arbejdsmarked, hvor deres beskĂŠftigelsesprocent typisk ligger i bund. Jeg har set undersĂžgelser, som viser, at her i Østjylland gĂ„r flere end to tredjedele af kvinderne fra Somalia hjemme, og uhyggeligt mange unge somaliske kvinder er blevet parkeret pĂ„ fĂžrtidspension i Aarhus kommune, hvor man Ă„benbart helt har opgivet… Read more »

Aglet Xander
Aglet Xander
10 years ago
Reply to  JensH

JensH var du i tvivl om at hvis overfĂžrselsindkomst til udenlandske statsborger ikke fandtes , sĂ„ var der stort set ingen araber og afrikaner i Danmark ? Det har noget med kulturforstĂ„elses at gĂžre , har man rejst i Arabien og Afrika . Ja sĂ„ ved man problemet er at de generelt ikke laver en flyvende fis . Det er deres hĂžjeste Ăžnsker aldrig at rĂžrer en finger , ikke et arbejde eller en god ide . Nej bare sidde pĂ„ sin flade og fortĂŠlle rĂžver historier . Og ved du hvorfor det er sĂ„dan ? Fordi der er sĂ„… Read more »

manckerstroem
10 years ago

Trots allt har ni en försiktig, men ÀndÄ kritisk debatt i Danmark. Gud hjÀlpe oss i Sverige, dÀr regimen har monopol pÄ sanningen.

Per
Per
10 years ago

Fin Danmarksreklame dette! Tenk Ä straffeforfÞlge en sÄ reflektert og fredelig mann som Hedegaard. Dette blir for ille.

Bo
Bo
10 years ago

I Sverige kan du inte som nordman / Europee, röra dig riskfritt om kvĂ€llen i de större stĂ€derna. NĂ€r jag var ung pojke, men Ă€ven som ungdom, kunde man röra sig fritt överallt i hela Sverige. Även i Stockholm nattetid. Det började Ă€ndras ungefĂ€r 1975-1978. Förr lĂ„ste vi sĂ€llan vĂ„ra dörrar i byarna och pĂ„ landsbygden, eller sĂ„ lĂ„g nyckeln under dörrmattan. Jag kan rĂ€kna upp nĂ„gra sĂ€kra smĂ„stĂ€der som fortfarande finns i Sverige men det gör jag inte. Om jag gör det, kommer kommunisterna att lĂ€sa och agera, agitera för att tvinga dessa samhĂ€llen att ta emot debilt, kriminellt… Read more »

Bo
Bo
10 years ago

Det Ă€r inte bara i Sverige som det finns vilsna medborgare som hatar sitt eget folk. De Ă€r hjĂ€rntvĂ€ttade dessa. Det började kanske 1968. De finns i Danmark och alla vĂ€steuropeiska lĂ€nder, samt resten av vĂ€stvĂ€rlden, dock Ă€r det sĂ€llsynt i öst-Europa, före detta Sovjet-blocket, underligt nog. Som av ödets ironi, tycks just Ryssland och övriga öst-Europa, “VĂ€stvĂ€rldens fiende No #1”, ha fattat att vĂ„r gemensamma Europeiska kultur Ă€r viktig att bevara och att den faktiskt Ă€r hotad nu. Sverige lider vĂ€rre Ă€n Danmark, för att vi har en exceptionell trust riktad mot den inhemska befolkningen. De bestĂ„r av de… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Som Dansker fĂžler man sig pinligt berĂžrt over reportagen fra CBN. Specielt fordi deres korrespondent i KĂžbenhavn har fuldstĂŠndig ret.