28
apr
Seneste opdatering: 29/4-11 kl. 1636
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu er dette selvfølgelig ingen forbrydelse, og pointen er da heller ikke at det burde være det, men derimod det himmelråbende hykleri der gør én mands afbrænding af ét eksemplar af en privatejet bog til en verdensbegivenhed og afbrænderen til den skyldige i efterspillet, og disse San Francisco-homoseksuelles organiserede smæderi af en religionsstifter der ikke slog ihjel, giftede sig med mindreårige og ernærede sig ved karavaneplyndringer, til blot mere af den velkendte lokalkolorit som ingen reaktioner afføder. Zombies overskrift til den fyldige reportage er selvfølgelig polemisk vendt på hovedet: Christians mock gays at shocking Easter service (LFPC).

Pirrende politisk korrekte forbrydelser

Det begyndte da jeg tændte bilradioen i går på vej fra Danmark til Sverige netop landet i Helsingborg. Fire kilometer, og en gennemført anderledes, parallelforskudt virkelighed. Her skal den formes, ikke først og fremmest afdækkes og undersøges. Uvirkeligheden siver ind i Volvoens kabine gennem højttalerne.
I 20 nyhederne var tophistorien af højdespringeren Patrik Sjöberg var blevet seksuelt misbrugt af sin træner…. for 30 år siden, altså. Jeg tænkte , det var da en underlig topnyhed, der tilmed fyldte tre fjerdedele af udsendelsen. Jeg anede nok hvor det bar hen og værre skulle det også blive. SVT Aktuellt havde på sine 30 minutter to hovedhistorier. Alt for mange svenskere er småalkoholikere, lægerne skal konfrontere dem. Som om det overhovedet var prioriteret, når en svensker endelig får fat i sin læge, får sin kræft-diagnose og kan kigge i vejviseren efter sygedagpenge. Lidt for mange genstande, hr. eller file af køen? Men to tredjedele handlede om Patrik Sjöbergs pilfingrede træner. TYVE minutter ! Aviserne er fulde af det, radioen, og i skrivende stund er hele nationens kollektive liv fikseret i den unge Patriks underliv anno 1980.
I dag fortsætter det i svensk TV i SVT Debatt i aften. Det er fænomenalt “poppis”, de er simpelthen pjattede, eksede, og ekstatiske over det. Seneste måneds darling Fukushima kan kan smelte ned til et spejlæg i fred for svensk journalistik. Og er der ikke nok pædofili indenlands, går man til udlandet efter det. I dag står den på absolut nul MSM radio og tv, kun seriøst deprimerende blogs. Den kommende uge bliver ét incestuøst Oxford-møde, ethvert anstændigt menneske melder sin far til politiet over genfundne barndomserindringer. Desuden magter jeg ikke de antimonarkistiske journalisters schizoide, skræk-oppiftede fryd over prinsebrylluppet i England. SVT´s madamme i London var igår synligt forfærdet over, at 80 % af englænderne er så plebejeriske og uoplyste, at de støtter “det udemokratiske monarki,” men hun har ikke i sinde at lade dem dø i synden, mens hun rapporterer om deres hatte og rober med den anden halvdel af sin lyserøde tunge. Hvad Ingrid Carlberg sagde for en måneds tid siden i København om journalistikkens små-perverse sutteklude, lå hele tiden i baghovedet. Ud i virkeligheden igen:

Første gang jeg udfordrede den politisk korrekte konsensukultur i Sverige, var da jeg i begyndelsen af halvfemserne skrev om falske beskyldninger om incest. Naiv som jeg var, troede jeg mine artikler ville få stor gennemslagskraft. Tidligere havde journalister skrevet, at incest var meget almindeligt, det var endda måske 50 % af alle børn, der oplevede det. Nu afslørede jeg, at en stor finsk undersøgelse viste, at det var mellem 2 og 5 promille.
Hvad tror I mødte mig efter tre dage med store artikler ? Tystnad. Tavshed. Ingen fulgte det op. Journalisterne blev lige så vrede på mig, som den finske forskers kolleger blev på ham, da han præsenterede undersøgelsen. De sagde , at sådanne undersøgelser burde man ikke have lov at foretage og ikke skrive om, for så kan folk jo tro, at det ikke er så almindeligt forekommede med incest. Jamen, det er jo ikke så almindeligt forekommende med incest! Hallo, det er good news. Og nu er der gået tyve år, og jeg kan konstatere at incest-hysteriet er værre end nogensinde i Sverige.

Det vestlige selvmordsparadigme

Brussels Journal interviewer norske Ole Jørgen Anfindsen fra HonestThinking.org. Via Gates of Vienna.

[…] SS: What can be done to keep the West from committing suicide? Do you see any chance of this happening, or is it already too late?

OJA: While I do not see it as inevitable that the West will eventually commit suicide, it does appear to be a quite likely outcome of today’s processes. The currently ongoing destruction of our societies is possible because people either don’t care enough to speak out against our elites, and/or because they actually believe that we are merely going through some ‘adjustments’ on our way to the multicultural paradise. Our political Titanic can only be turned around if sufficient numbers of voters demand a change.

This appears unlikely to happen in the near future, and I suspect that part of the reason has to do with a certain level of decadence that has permeated the Western mindset. Exaggerating somewhat, people care more about wealth, status, and careers than about the future of their own children. As a matter of fact, we are not even producing sufficient numbers of children for there to be any future for us at all. Unless there is a change in attitude here, our societies are doomed, and deservedly so.

I suspect we have a long fight in front of us; a fight that will ultimately be about what Western civilization is, and upon which values it should be built. As we engage in battle with those who hate the West and everything it stands for, as well as those who despise people of European descent, let us not stoop to their corrupt ways and despicable methods. Let us affirm the value of every human being, irrespective of ethnicity, race, or religion (or lack of such). Let us be caring, reasonable, and generous – without becoming utopian, stupid, or naïve. And let us, above all, seek the truth – wherever it may lead. The Suicidal Paradigm – A Conversation With Ole Jørgen Anfindsen

Eva og Petters jordkoja

Som de allerfattigste boede i Småland, i dette tilfælde mellem 1829 og 1906. Tre små huse. Et til brænde, et til forråd og et til beboelse. Der var også dyrene om vinteren, én ged og fem høns. Nærmere forklaring på nederste foto. (foto © Snaphanen)


0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Sveriges nationaldag, smålandsk natur I og II, vinterlandskaber ved Østersøen, det gamle Småland, Linnés Råshult, processen mod Lars Hedegaard, besøg i København, hvor følelsen var som en […]

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Til Mette. Vi er alle bedst til at udfylde vort liv inden for den kulturelle ramme, som vi fødes ind i og vokser op i. Det gælder både os i den kristne og muslimer i den islamiske virkelighed. Derfor er det svært for alle at forlade ét kulturmønster til fordel for et andet. Det er ulige nemmere at flytte til Frankrig og lære sig fransk, hvor sproget er den største kulturelt-nationale barriere. Resten dertillands er europæiske pea-nuts. I det lys ser jeg demonstrationerne på bl.a. Tahrir-pladsen. Ud af den kamp og sådanne skarer kommer uventet enestående mønsterbrydere som Salman Rushdie… Read more »

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Til Mette og Vivi. Jeg deler jeres opfattelse, med hensyn til, hvad det nok ender med. Men jeg tror på, at demonstrationerne i det mindste i Tunesien og Ægypten var oprigtigt ment omend på et stærkt afgrænset urbant niveau, men ikke bredt islamisk orkestreret af mere eller mindre rabiate muslimske organisationer. Derfor er jeg naturligvis bekymret for fortsættelsen og de sandsynligvis bristede forhåbninger, for der kan gå mange år, før nogen i den arabiske Verden igen tør udfordre magthaverne og kulturbæreren, Islam. I Syrien og Libyen synes situationen noget anderledes. Her ligner situationen i højere grad vrede klaner, der med… Read more »

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus. Enig, Mønstereret vil træde frem med tiden, og det vil vise noget grundlæggende om kulturforskelle, tror jeg. Jeg har aldrig købt den der om det “universelle”. Du husker nok vort fælles “udbrud” vedr. den irriterende Per Nyholm. Jeg fatter altså ikke al den begejstring, JP har lagt for dagen. Der må da være flere i huset, som gennemskuer den oppustede rejsebrevsforfatter og påståede kulturping. Hans bog fik en langt køligere modtagelse i Kristeligt Dagblad. Der har på det sidste været flere indlæg, hvor folk giver udtryk for, at de har forstået, at Per Nyholm er meget lærd. Men vel… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Hvad jeg har i tankerne angående det såkaldte ” Arabiske forår ” er, gad vide hvor The Muslim Brotherhood “gemmer” sig ?

Er der nogen af Jer der har læst om at disse Brødrer skal have udtalt sig ?

Selv kan jeg ikke få ud af tankerne, at de vil gøre hvad de kan for at hente gevinsten ved det arabiske forår.

Hvilket betyder, at de vil søge magten i de forskellige forårsagtige, arabiske lande .

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Det er allerede i gang. I sidste uge var Kristeligt Dagblads forside godt udfyldt med en artikel om, at kristne flygter fra Egypten.

Broderskabets taktik pt. er at stille sig moderat an, men det skal man ikke tro på. På sappho.dk findes et referat af Helle Merete Brix, der har været i Paris til et stort muslimsk arrangement. Hun mener heller ikke, at Broderskabet har opgivet sine mål.

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Til JensH. Et godt, illusionsløst og præcist interview, du har fundet om emnet. Michael Scheuer udtrykker netop min bekymring for de relativt få sekulæres skæbne i det store, muslimske menneskehav. Jeg er meget enig med ham så langt. Når han derimod siger, at man skal lade shiaer, sunnier og israelere slå hinanden ihjel og lade dem ordne tingene selv, udtrykker han en gammelkendt amerikansk kynisme, som på sæt og vis er meget rationelt funderet. Det ville være det nemmeste for Vesten. Estimatet 10% om de uorganiserede sekulære (unge) demonstranter og supporters er fremsat før og sikkert ikke helt ved siden… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Agående det medierne kalder ‘det arabiske forår’, så er det måske på tide at bringe en mere ædruelig stemme ind i debatten. Michael Scheuer er tidligere CIA mand, som i midten af 1990′erne oprettede CIA’s såkaldte Bin Laden Enhed, og ledede den indtil han tak sig fra CIA i 2004. Han er idag professor udi sikkerhedspolitik ved Georgetown universistet, og har netop udgivet bogen ‘Osama Bin Laden’. Her er der et længere interview fra marts måned i år med Scheuer om det såkaldt ‘Arabiske forår’:

http://www.youtube.com/watch?v=252qSTcln8A&feature=related

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Til Marit og Morten. Synes I, at jeg lyder optimistisk og rørstrømsk? Selv har jeg det anderledes med mine følelser. Det nærmeste, jeg kommer rørstrømskhed, er en dyb bekymring for udfaldet. Man skal aldrig underkende folkelige protester, og hvad der driver dem. I hvert fald kan man i dette tilfælde konstatere, at både i Tunesien, Ægypten og Syrien har demonstrationerne vist sig bemærkelsesværdige ved både at være meget omfattende og ikke-voldelige, og at demonstranterne har kastet frygten for at blive slået ihjel bort. Derudover er der uden tvivl tale om en broget skare med ret forskellige håb og drømme, men… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Emeritus

Kære Emeritus Jeg mente min opfordring til ikke at lade sig gribe helt generelt. Dog ser jeg slet ingen lighed mellem det østeuropæiske forår og det arabiske. Her er ikke tale om, at man bevilger hinanden frihed og demokrati. Det kan vi let se. Kvinder har ikke frihed til andet end – i bedste fald – “selv at vælge”, at de gerne vil tage tørklæde på. Niks – nul frihed, nul demokrati. I det gamle Østeuropa ville magthaverne afstå fra almagten. Og så er det jeg siger igen og igen (og igen), at det hjælper ikke en hujendes, at muslimerne… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

@ Emeritus og Marit Der er næppe grund til at blive rørstrømsk ved lyden af råbene om “demokrati” og “frihed”. Demokrati og frihed er nemlig ikke noget, man med held kan kræve af andre, men noget, der på samfundsplan blot kan opnås ved, at man bevilger hinanden dem. Og ikke engang i Danmark er muslimer parat til det – tror nogen, at “Det Ægyptiske Forår” kommer før “Det Danske Forår” ? Men det kan udmærket tænkes, at Den Islamiske Revolution, som er den historiske strømning, som de øjeblikkelige fænomener i den islamiske verden hører under, gennemføres via afstemning – det… Read more »

Marit
Marit
9 years ago

Jeg tror dessverre du er litt for optimistisk her. Det jeg hører de roper er : Allahu Akbarrrrr !!!!!!!!

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Til flere. Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvordan det ender – i denne omgang. Billedet er meget broget og modsatrettet. Men, så vidt jeg husker, er det første gang, vi i land efter land i Mellemøsten hører råbet om frihed og demokrati fra tusindvis af demonstrerende, som trodser risikoen for at blive skudt – og bliver skudt. Hvad det er, de vil have frihed til og demokrati for, er meget usikkert, men det er to vesterlandske mantraer, der råbes igen og igen ud fra en forestilling om, at bare man råber inderligt nok og længe nok, så kommer… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Steen, Här är något annat som svenska medier skulle kunna berätta mer om – om de verkligen ville informera om något som innebär en stor fara för svenska folket: En ny blogg har smugits igång. Per Gudmundson refererade till den från sin egen blogg, men i övrigt är det tyst. Bloggen startades i mars i år och drivs av hustrun till Gunnar Ekberg, som var den svenske IB-agent som infiltrerade PFLP och avslöjade kopplingar mellan den svenska vänstern, KGB och PFLP i början av 70-talet och som i högsta grad hjälpte till att rädda oskyldiga liv – tills han avslöjades… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Det multikulturelle franske fodboldlandshold på vej mod nye “eventyr” 😉 Det var det, som alle PK-eksperterne, den selvgode venstrefløj og de kulturradigale halaltosser var ved at falde i svime over i 1998 & til dels i 1992. Men så meldte den barske virkelighed med de dybe kulturelle og religiøse spændinger sig … senest med den skandaløse optræden ved VM i 2010, hvor så godt som ingen spillede for hinanden og for nationen. http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsholdsfodbold/article1545698.ece Fransk landshold ramt af racisme-skandale Frankrigs sportsminister kræver en forklaring fra landets fodboldforbund efter beskyldninger om, at landstræner Laurent Blanc og forbundet har indført kvoter om antallet… Read more »

Emeritus
Emeritus
9 years ago

‘…What can be done to keep the West from committing suicide? Do you see any chance of this happening, or is it already too late?…’ ‘… suspect we have a long fight in front of us; a fight that will ultimately be about what Western civilization is, and upon which values it should be built…’ Hovedproblemet. Det første: Spørgsmålet angår måske i højere grad Europa og USA både på den korte og lange bane, end det angår Danmark. Det andet: Svaret angår i høj grad Danmark på den korte bane, mens det kollektive kulturelle selvmord også kommer til at angå… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Emeritus

Jeg synes det er meget svært at anlægge sig andet end en hysterisk pessimisme! Om end også en pervers følelse af spænding maser sig på. Hamas, Al Queda og Det muslimske broderskab er netop top-moderne organisationer der spreder en ideologi der er mere populær hos unge muslimer end nogensinde før. Mens netop kemalismen og bath-socialismen er bedsteforældrenes nedsmeltede arve-sølv. Tyrkiet styrer nu helt åbentlyst mod en islamisk stat, med overvældende opbakning fra tyrkerne. Endnu et forsøg på at tvære Israel af landkortet er givetvis på vej, når Iran har atomvåben at svinge med, hvilket de måske allerede har, bare uden… Read more »

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  Prudentius

Prudentius.

Det er også det mønster, jeg får øje på.

anno
anno
9 years ago

Interessant udsendelse fra Bayerische Fernsehen 27.04.2011 (kan afspilles i wmp, se under Einstellungen ‘klik’ på “im externen Player öffnen”) Halbmond über München Wie der politische Islam nach Bayern kam “Eigentlicher Ausgangspunkt dieser faszinierenden Geschichte ist der 22. Juni 1941, der Tag des Angriffs Hitler-Deutschlands auf die Sowjetunion. Damals schlossen sich zehntausende sowjetische Muslime der Wehrmacht an.” “Eine Moschee in München Beinahe automatisch werden diese Männer zum Spielball im Kalten Krieg. Die USA aber auch die Bundesrepublik Deutschland benutzen die kleine muslimische Gemeinschaft in München für ihre Interessen. Doch am Ende triumphieren nicht Amerikaner und Deutsche, sondern eine kleine Gruppe arabischer… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Så har SVT fået noget andet at beskæftige sig med end Patrick Sjöbergs pilfingrede træner:

“Rasistskandal skakar Frankrike
Fransk fotboll är i gungning efter ett avslöjande om utbredd rasism högt upp i fotbollsförbundet.
Enligt tidningen Mediapart har flera tunga förbundsnamn, däribland kapten Laurent Blanc, i hemlighet godkänt att
max 30 procent av spelarna i landets akademier får ha arabiskt eller afrikanskt ursprung, från 12 års ålder.”

http://svt.se/2.21531/1.2408955/rasistskandal_skakar_frankrike

Og jeg som troede at Multikultierne elskede kvote-ordninger.

Bo
Bo
9 years ago
Reply to  JensH

Trettio procent minsann, inte mer ? Då måste han i alla fall vara ganska “duktig” mångkulturalist, eller är han egentligen en hare som inte vågar vara karl för sin hatt ?

Mette
Mette
9 years ago

Kojan minder om grubehusene i vikingetiden.

http://www.historie-online.dk/nyt/moesmus_grubehuse.htm