1
maj
Seneste opdatering: 1/5-11 kl. 2350
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fortaler for voldelig jihad,selvmordsterror, for muslimsk atom-terror samt utallige måder at aflive jøder og homoseksuelle på. Oslos domprovst Dag Olav Hauge har mødt ham, og siger: ”En person som var åpen, som ønsket dialog, og som ikke var noen ytterliggående så langt jeg kan se. Han var veldig tydelig på at han ønsket dialog og fred”. Det er da rart at vide, at man ikke skal frygte at ende på en bænk i en park eller på Mændenes Hjem, at man kan altid få en høj stilling i kirken med embedsbolig med indlagt “spiritualitet” og ret til at ævle om ting, man ikke har forstand på. Man kan være kriminelt dum eller bare kriminel, jeg kender ikke domprovsten. “Hitler var Allahs straf til jøderne.” Gubben Qaradhawi vil skyde så mange jøder som muligt fra sin rullestol, så han kan komme i paradis som martyr. Paradis synes altså at være et sted specielt indrettet til perverse, gerontologiske sindsforstyrrelser, en advarsel til enhver der søger sig dertil. En giftig Satan af en olding, der får den nylige Bilal Philips til at se ud som domprovst Anders Gadegård i sammenligning. Det egentlige problem er selvfølgelig, at der er millioner der mener som Qaradawi, og at X-tusinde nu er vores “landsmænd”. Qaradhawi er bare endnu en almindelig metervare-nazist, vi skal vænne os til, har politikere besluttet. Hans danske kloner bor på Dortheavej, og du er med til at financiere dem, har dine politikere også bestemt i deres fremskredne stadium af visdom. Smil og betal !

“Tankekontrol har aldrig virket”

Stort interview med Lars Hedegaard i New English Review. Interviewer Jerry Gordon (Sr. Vice President of World Encounter Institute and Sr. Editor for New English Review. Former Army Intelligence officer who served during the Viet Nam era. Mr. Gordon has published widely in such outlets as FrontPageMagazine, The American Thinker, WorldNetDaily, ChronWatch, New English Review, Israpundit and others. He is a graduate of both Boston and Columbia Universities.)

Gordon: You are one of several prominent anti-Shariah opponents in the EU who have been put on trial for alleged hate speech and criticism of Islamic doctrine. Why in your opinion has this occurred with Geert Wilders in Holland, Elisabeth Sabaditsch-Wolff in Austria and you in Denmark?

Hedegaard: There is a simple explanation for these and many other such cases: For decades, Europeans have been told – by their governments, by the European Union, by the press and by so-called “experts” – that Islam is the religion of peace and tolerance and that mass immigration is an enrichment. Anyone who has voiced doubts about these supposedly self-evident truths has been labelled a racist if not a Nazi. Courageous opponents of the official fiction have had their careers ruined and have been expelled from polite company. The current lawfare tsunami is simply a logical extension of previous efforts to silence all critics.

By now it is becoming uncomfortably evident that European policies on Islam and integration have failed utterly. Most European countries are falling apart and governments have no idea how to reverse the trends they have set in motion.

So instead of facing a reality, they can do nothing about unless they were to admit that they have lied and deceived, they have chosen to prosecute those who talk about it.Of course that strategy will also fail. Reality is a hard taskmaster, as our governments and elites will soon learn to their detriment.

Gordon: Do you view as significant the statements of German Chancellor Merkel, President Sarkozy of France and PM David Cameron of the U.K. on the failure of multiculturalism?

Hedegaard: Talk is cheap. It is significant that they should feel a need to make such statements. But are they going to do something about it? As far as I can tell, they have no such intention. They seem to think that they can fool all of the people all of the time.New English Review: A Danish Free Speech Hero: An Interview with Lars Hedegaard.

Carl von Linné: ”Nostalgica Stenbrohultis”

Linnés Råshult, hans fødehjem den 23 maj 1707. Det er tolv år siden, jeg var her sidst. Tæt op af huset en lille lysthave og lidt borte humlegården med de obligatoriske 40 humleplanter til øl. Det er idag, man drikker sodavand og kaffe i Sverige. Der er kommet et nyt orangeri til (nederste foto) med 700 planter, der er knyttet til hans navn. Her i april står alle i deres første vækst, turisterne er endnu ikke kommet. Smukkere kan det ikke være, pigen der gør humlehaven klar har et eventyrjob. Råshult er også 42 hektar kulturlandskab, der ser ud som det gjorde i 1700 tallet. Efter Linnés død fandt man en lille lap papir, hvorpå der stod: ”Nostalgica Stenbrohultis”, Hjemlængsel efter Stenbrohult. Hans valgsprog: “Innocue vivito, numen adest” – “Lev ulastelig! Gud er dig nær.” (Velkommen til Linnés Råshult – Carl von Linnés (Carl Linnaeus) fødested.)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
10 years ago

Hvis det ikke var dybt alvorligt så var det næsten komisk. Her sidder en gammel tosse og snakker om martyrium. Gør han noget ved det. Nej naturligvis ikke. Han sender gerne forstyrrede unge og børn i døden for derefter at kunne sole sig i deres lemlæstede kroppe. En ting har han dog fået rigtigt fat i. At sidde i rullestol er ikke nogen garanti for at blive skånet for en Israelsk raket. Det har de demonstreret før. Forbandet uegnet som flugtkøretøj. Den norske domprovst er bare ved at forberede sig til en take-over happening. Han er parat til at smide… Read more »

LarsS
LarsS
10 years ago

Olav “jeg er from og har de mest blå øjne” Hauge, går da tydeligt og benhårdt efter Politically-Correct-Idiot-Of-The-Year-2011 prisen?

Tror nu ikke han vinder, det bliver en svensker (igen, igen) der løber af med sejren – de fører allerede vildt på point!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  LarsS

Ja, de starter hvert år konkurrencen 100 bonuspoint foran alle andre bare
i kraft af deres svenske medborgerskab og medfødte PK-hed – givetvis ikke
helt fair mod de andre håbefulde deltagere, men nok en realistisk vurdering 🙂

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Der er kun een HELT rigtig maade at se Al Quaradawi paa , og DET er at se ham i sigtekornet ; helst gennem et nat-teleskopsigte med blaende-sikring under 5 milisekunder .
Men OK , man kan ogsaa se ham temmelig godt paa skaermen af et laser styret misil LIGE inden det rammer !

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole B., gider du lige uddybe for os ignoranter udi militært isenkram,
hvad “blaende-sikring under 5 milisekunder” betyder og indebærer? 😀

I øvrigt har du helt ret, … tror jeg nok 😉

Iz
Iz
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Hvis ikke jeg tager meget fejl, henviser han til samme system som i svejsehjelme der selv kan lukke for lyset, og åbne igen. Ofte et LCD lag (som tallene på en lommeregner) der vha samspil med et polaroid filter kan lukke for lyset under afgivelse af skud, så glimtet fra riffelmundingen ikke blænder skytten, og ødelægger synet til efterfølgende festivitas til magasinet er tomt 🙂

Og de 5 millisekunder er selvfølgelig reaktionshastigheden på filteret.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Fin JP-leder om det snarlige besøg af FNs “special rapporteur” fra Pakistan (!), der ghm. skal give DK karakter for, hvordan vi behandler vore minoriteter … http://jp.dk/opinion/leder/article2416053.ece Respekt! Offentliggjort 01.05.11 kl. 03:01 Snart kan vi vente fint besøg. FN’s Menneskerettighedsråd har udpeget en såkaldt ”special rapporteur,” der skal rejse rundt i verden for at se og rapportere om, hvordan det står til med forskellige mindretals såkaldte kulturelle rettigheder. Hun har allerede været i Brasilien og i Østrig og skælder blandt andet ud over, at fængselspersonalet ikke taler alle de udenlandske fangers sprog, at der ikke er tilstrækkelig modersmålsundervisning til alle… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

EU kan give DF en halv grænse-sejr

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2011/04/30/141300.htm

30. apr. 2011 14.36 Politik
Dansk Folkeparti ser nu ud til at få en hjælpende hånd fra en noget uventet kant.

Europa-Kommissionen vil i næste uge fremlægge en plan som giver mulighed for øget kontrol ved grænserne. Det skriver Süddeutsche Zeitung.

Mette
Mette
10 years ago

En ufattelig forfængelig og dum mand, den domprovst. Om ikke andet har bølgen fra 68 og siden islamofilien vist os, hvor mange mennesker, der er villige til at gå planken ud blot for at tækkes “elitens” tidsånd. Det er en voldsomt selvdestruktiv og samfundsdestruktiv psykoselignende tilstand. Nogen kommer sent til sig selv, fx den falmede kulturping Egon Clausen, der med sine nyligt udkomne erindringer “Regnebrættet” erkender, at han tilhører en generation, der fik det hele, men satte det meste over styr. Hvis de så endda havde nøjedes med at mistede deres eget, men de er jo lykkedes med at ødelægge… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago

Domprost Dag Olav Hauge verkar vara en “Quisling” mot båda den kristna tro och sitt land.

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  Peer Pedersen

Man skammer seg over å være norsk. Våre prelater står klare til å gi bort landet vårt til totalitære, fascistiske krefter. De er vår tids
quislinger.Kirken er kuppet av kristen-sosialister opp til høyeste nivå, dvs. preses. Multikulturalisme er den nye religionen som predikes nå.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Marit

Ja, men I har da trods alt dette at glæde jer over 😉 http://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/ishockey/article1546549.ece Desvære kan DK nok ikke gentage successen fra sidste år, da vi mangler alle NHL-spillerne på nær én – det kunne ellers have været sjovt at vinde over Sverige i nedrykningsspillet. Mon ikke der ville blive flere ugers national landesorg i Sverige, hvis det utænkelige skulle hænde? 😀 Vi var tæt på et år, hvor vi førte 2-0 efter den halve kamp og havde flere meget store chancer til 3-0, men så trådte dommerne i karakter – måske frygtede de for deres videre karriere? 😀 –… Read more »

Per
Per
10 years ago

Domprost hauge vet hva han gjør. Han er fullstendig klar over sviket sitt.

Tim Pallis
Tim Pallis
10 years ago

Her har vi så topmålet af skandinavisk kulturradigalt vanvid. Man tror det er løgn. En af de virkelig slemme drenge indenfor islamofascismen bliver inviteret til Norge af Oslo domprovst for at holde en tale. Og man læser gud døde mig, at han omtales som en fredsommelig mand, der ønsker dialog. Der er ikke noget yderliggående ved ham. Tak for kaffe. Sheik Yousuf Al-Qaradhawi er en Hitler agtig person, fordi hans højeste ønske er at dø i kamp mod den endelige udslettelse af jøderne. Hvorlænge har vi lov til den luksus, at være naive ud over alle rimelige grænser?

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

At man kan leve livet som afskåret fra selve livets realiteter er den norske domprovst vel et godt eksempel på. Det er nok muligt, det er et af de bedre erhverv for en sådan positionering, en sådan tolkning af vejen og verden, han har valgt. Lad os da i morgenstunden glæde os over de lokale 124, http://www.inif.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=33 når vi ikke har en norsk liste liggende klar. Endnu. O, Nordhav! glimt af Wessel brød din mørke sky! Da ty’de kæmper til dit skød, thi med ham lynte skræk og død. Fra vallen hørtes vrål, som brød den tykke sky: Fra Danmark… Read more »

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Takk Peter Buch ! Jeg har den ære å bo i Peter Wessel Tordeskiolds fødeby, Trondheim. Jeg er ofte i hans barndomshjem, som nå er Musikkhistorisk Museum. Vi skulle gjerne fått hans levninger tilbake…