10
maj
Seneste opdatering: 11/5-11 kl. 2352
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De skulle have balsameret skiderikken i alkohol og udstillet ham p√• Ground Zero med en fl√¶skesteg i munden og en brandmands √łkse op i r√łven. Med ansigtet mod Mekka. Vi vil jo n√łdigt v√¶re respektl√łse.”

Han kunne selvf√łlgelig ogs√• v√¶re havnet i et nybygget svensk trivselsf√¶ngsel blandt trosf√¶ller med ubegr√¶nset mobil og internet, som stemningen synes at v√¶re i store dele af opinionen. Jeg ser, de ogs√• bygger et nyt i Helsingborg, n√•r jeg k√łrer forbi. Der er svenske brancher, der boomer.- (Osama’s son Omar bin Laden: Sea burial of OBL “demeans and humiliates his family and his supporters and…challenges religious provisions and feelings of hundreds of millions of Muslims”)

Hur fan står ni ut i gangsterstaden Malmö?

“Varf√∂r g√•r inte ni kvarvarande svenskar ut och demonstrerar p√• gator och torg och skriker ut er f√∂rtvivlan √∂ver dessa st√§ndiga v√•ldsd√•d?” skriver en kommentator p√• nettet.

Skytten låg och väntade på sitt offer och slog till när han var på väg mot bilen. Jag hörde tre skott och sedan såg jag en man springa därifrån, säger ett vittne.Man kan väl lugnt säga att folk här ute är chockade, det är en mycket otäck syn. Det ser ut som en ren avrättning, säger vittnet Tomas Johansson som kom till platsen bara minuter efter skjutningen. Skytten låg och väntade på sitt offerMan sköts ihjäl på Sibbarp

Offeret er: Audi a6 med reg nr [BKS211]Bilen är inte på kredit / banken lånar inte ut till en som tjänar 96 tusen kr per åt! Personnummer: 19740524-XXXX alltså 36 år Förnamn: Adem Tilltalsnamn: Adem Efternamn: Hadzic, Gatuadress: Dammstorpsvägen 67 C Postnummer: 21230 Postort: Malmö inkomst/år 2010 ca 96 tusen kr.

Tilsyneladende endnu et af de s√¶dvanlige Balkan-mafia mord, som alle synes at have affundet sig med. Svenske politikere accepterer, at folk f√łrer krig i Malm√ł, folk der nemt kunne bundtes sammen, og sendes hjem og f√łre deres forts√¶ttelseskrig i Kosovo. De er uden vilje til at rydde op i det Helvede, de har skabt. Sibbarb er i Linhamn, hvor Malm√łboer ved muffen tror de kan k√łbe sig d√¶kning for “m√•ngfalden,” t√¶t ved det Gatede Community Viktoria Park. 16 skyderier i Malm√ł i 2011 – og verdenspressens “Lasermand” sidder inde.

Dagen begyndte i Malm√ł. Den slutter p√• n√¶sten samme m√•de i G√łteborg: Minst en person skall ha skjutits i samband med en skottlossning p√• K√∂rkarlens gata i Hisings Backa. Ogs√• Balkan relateret efter alt at d√łmme. Kommentar fra vox populi: “En restaurang spr√§ngd i malm√∂, en bekr√§ftad avr√§ttning och nu m√∂jlitvis en till, detta inom loppet av 48 timmar – Det blir nog en het sommar!”
N√¶rmere broklappen p√• grund af “fr√§mlingsfientlige Dansk Folkeparti”

SR-Ekot kl 19 Den broklap er slet ikke f√• “l√•ngs√∂kt, som det l√łd dengang. Enhver der har mod til at forestille sig Malm√ł om bare tyve √•r, ved at ingen k√łbenhavnsk politiker kan holde til ikke at kontrollere hvem der rejser ind fra Malm√ł, efterh√•nden som byen braser sammen. Pia Kj√¶rsgaard sagde i 2002 noget humoristisk, som hun m√•ske ikke selv anede alvoren af.

Selvf√łlgelig m√• den svenske regering f√łre den politik, som de anser bedst for Sverige og den svenske befolkning. Hvis de vil omforme Sverige til en etnisk smeltedigel, s√• dem om det. Hvis de vil g√łre Stockholm, G√∂teborg og Malm√ł til skandinaviske Beirutter med klan-krige, √¶resdrab og massevoldt√¶gter, s√• dem om det. Det er i denne situation, jeg mener, at Danmark kan s√¶tte en broklap i √ėresundsbroen.Pia Kj√¶rsgaard: Historien om en broklap √ėget gr√¶nsekontrol v√¶kker gl√¶de i Sverige – undtagen i statsjournalistikken. VKO indf√łrer gr√¶nsekontrol allerede om f√• uger, Schengen state Denmark to re-impose border controls SR: Jag tycker att det √§r dystert att danska regeringen v√§ljer att besluta om dessa √•tg√§rder innan man har diskuterat detta b√•de grannl√§nder och p√• EU-niv√•, s√§ger Olle Schmidt till Ekot.

Eksperter: Danmark kan f√• demokratiet til at bryde l√łs

Hvad er v√¶rst: Det forudsigelige udvalg af “eksperter” der begr√¶der demokratiet og sm√¶der danskerne med fort√¶rskede klicheer, eller den avis og den journalist der bevidstl√łst kolporterer deres udtalelser og gengiver dem i overskriften uden citationstegn? Morgenavisen Jyllands-Posten er en mediem√¶ssig b√łrnehave (LFPC).

Med den nye grænsekontrol bekræfter Danmark sit image som et lukket land, mener eksperter.

“Jeg er allerede blevet ringet op af tre tyske journalister, der er rasende over Danmarks beslutning om at indf√łre gr√¶nsekontrol. De kan simpelthen ikke forst√•, hvordan Danmark kan g√łre s√•dan noget.”

S√•dan siger Marlene Wind, leder for Center for Europ√¶isk Politik ved K√łbenhavns Universitet, til jp.dk. […]

Johannes Andersen mener desuden, at beslutningen kan f√• betydning for EU-samarbejdet. “Det bekr√¶fter et billede af, at Danmark √łnsker at presse holdningen i Europa i en bestemt retning. Det kan derfor rejse et sp√łrgsm√•l om vores egentlige vilje til at indg√• i EU-samarbejdet,” siger han og forts√¶tter:

“Og s√• kan beslutningen jo f√• politiske kr√¶fter i andre lande til at bryde l√łs. Man kan for eksempel forestille sig, at Italien synes, at det er en v√¶ldig god ide, som de ogs√• vil kigge p√•. Og s√•dan er der garanteret ogs√• andre lande, der har det”. Danmark er en politisk kolonihave

Helle Thorning – en blank person

Over for Information kalder han endvidere Helle Thorning-Schmidt, Socialdemokraternes formand og statsministerkandidat, for ¬Ľden svageste formand, partiet nogen sinde har haft¬ę:
¬ĽHun deltog i skrivegruppen omkring bogen Epostler. Og her stod det klart, at hun er, hvad jeg vil kalde en blank person. Hun kan ikke skrive eller improvisere. Hun har en meget begr√¶nset almen viden, hun ejer ikke hverken n√¶rv√¶r eller nogen st√łrre visioner. Hun har muligvis, hvad man kan kalde en reproduktiv begavelse, hun kan forberede sig og l√¶re ting udenad. Men hun kan ikke indg√• i de uformelle sammenh√¶nge med egne r√¶sonnementer, som er s√• vigtige, hvis man skal lede et lille land.¬ę [..]

Udl√¶ndingepolitikken, der af Dahl betragtes som den st√łrste synd af dem alle. Han kalder udl√¶ndingeloven af 1983 for ¬Ľformentlig den st√łrste og mest vidtr√¶kkende beslutning, magthaverne i Danmark siden demokratiets indf√łrelse i 1849 har fors√łgt at luske uden om selv samme¬ę, og som blev til ¬Ľuden, at nogen overhovedet overvejede konsekvenserne¬ę, og hvor endelig enhver, der stillede sp√łrgsm√•lstegn ved den, blev kaldt racist. Sociolog Henrik Dahl: Venstrefl√łj i frit fald

Amnesty i seng med djævelen

Here’s the latest from CagePrisoners, Moazzam Begg group that campaigns for Salafi jihadi prisoners.

The article contains is a mocked-up photograph, showing the bloody corpse of Barack Obama, accompanied by text describing the future assassination of the President of the United States. […]

Can you imagine what the reaction would be if a group with links to the political Right were to cheer the imagined lynching of Obama?That would basically be the end of the outfit. It would put that group firmly outside the boundaries of the political mainstream. Investigative reporters would be sent to doorstep the disgusting man. The police might well arrest and question him.

That logic does not apply to CagePrisoners.

Indeed, when it came to the crunch, and knowing full well that Moazzam Begg was a veteran jihadist and a supporter of Awlaki, Amnesty sacked the courageous veteran feminist campaigner, Gita Sahgal. Amnesty’s acting General Secretary Claudio Cordone then endorsed Begg’s conception of “defensive jihad“: by which he means the right of the Taliban to impose a totalitarian, human rights abusing, Islamist state on terrified Afghanis. Later, under pressure, he tried to weasel out of his words. Finally, Amnesty fully embraced CagePrisoners as a partner, most recently joining forces with it to make a joint submission to the British Government’s Detainee Inquiry.

CagePrisoners is still welcome in civic buildings throughout the United Kingdom. On 11 June, for example, they‚Äôre holding a fundraising dinner at Cardiff City Hall. […] Amnesty Partner, CagePrisoners, Lynches Obama

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
9 years ago

Det er jo ikke raketvidenskab, men det er mere kompliceret end ‘ding-dong, heksen er d√łd’, men det er desv√¶rre det niveau som medierne er i stand til at overskue. Sagen i en n√łddeskal er, at jeg tror det ville have v√¶ret smartere at arrestere ham, du og dine meningsf√¶ller i de etablerede politiske partier og i mainstream-medierne tror noget andet. Bin Laden har adskillige gange sendt folk ud for ar dr√¶be tilf√¶ldige amerikanere. Nu sendte USA folk ud til et ikke specielt venligtsindet land for at dr√¶be eller fange ham. S√• din pointe er, at fordi bin Laden g√łr det,… Read more »

Erling
Erling
9 years ago

Dine indlæg begynder at blive lidt for komplicerede, så jeg vil også blot konstatere, at vi er uenige.

Det skyldes nok at sagen er kompliceret.

Jeg vil dog glæde mig over, at den mere betydningsfulde opinion i de fleste lande i hele verden ikke deler dine vurderinger.

Det kommer an p√•, hvad du mener med ‘betydningsfuld opinion.’ Hvis du mener politikerne, massemedierne og Maren i K√¶ret, s√• har du sikkert ret. Hvad man t√¶nker om sagen i efterretningstjensterne og de nationale sikkerhedsr√•d rundt omkring i verden kan vi jo kun gisne om.

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Erling

> Erling S√• pr√łver jeg alligevel for allersidste gang, for dog at sl√• fast, hvad vi er uenige om: Nej, sagen er ikke spor kompliceret, det er dig, der pr√łver at g√łre den kompliceret. Bin Laden har adskillige gange sendt folk ud for ar dr√¶be tilf√¶ldige amerikanere. Nu sendte USA folk ud til et ikke specielt venligtsindet land for at dr√¶be eller fange ham. Og der har ikke v√¶ret meget postyr over bombningen af Gaddafis hus. Det var der heller ikke i 1982, da Reagan gjorde det samme, dengang decideret for at dr√¶be ham. Det er ligesom accepteret, at n√•r… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago

> Erling.
Dine indlæg begynder at blive lidt for komplicerede, så jeg vil også blot konstatere, at vi er uenige. Jeg vil dog glæde mig over, at den mere betydningsfulde opinion i de fleste lande i hele verden ikke deler dine vurderinger.

Erling
Erling
9 years ago

@Gunnar Det var en ‚Äúcatch or kill‚ÄĚ-operation. Det aner vi ikke noget om. Specialoperationer er een af de f√• ting, som USA ikke helt har fod p√• (Teheran, Mogadishu og nu Abottabad, hvor de mistede den fam√łse stealth-helikopter) men OBL var et h√łjpolitisk m√•l og s√• l√¶nge vi ikke ved noget om, hvem og hvordan der har skrevet marchordren, tror jeg godt vi kan g√• ud fra at de har f√•et meget entydige ordre om, hvordan OBL skulle h√•ndteres, og per Occams Razor, m√• vi formode at de har gjort hvad de har f√•et ordre til. Der er vel gr√¶nser… Read more »

Erling
Erling
9 years ago

Henrik og Vivi Det handler ikke om muslimer, om invandring i USA eller retarderede tyrkere. Det handler om os. At muslimer griner af os kan man jo kun tr√¶kke p√• skuldrene af. Hvis muslimer nu var kannibaler, ville du s√• ogs√• √¶de Osama for at de ikke skulle grine af os? Gunnar Det var ikke en krigshandling. Man kan liges√• lidt f√łre krig mod terror, som man kan f√łre krig mod narko, kr√¶ft eller malaria – det er bare en dramatisk metafor der g√łr sig godt i medierne. Jeg har i princippet ikke noget imod black ops, hvis der ikke… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Erling

Nu forfalder du til ordkl√łveri, endda af et udtryk, jeg ikke har brugt. Men Krig mod terror er at f√łre krig mod terroristerne. Det er en krigshandling at dr√¶be fjendens ledere. I√łvrigt skrev jeg, at hvis det havde v√¶ret muligt at bringe ham for en domstol – hvis han var blevet fanget i et venligsindet land – var han kommet det. Men jeg tror ikke, at kommandosoldaterne ville l√łbe nogen risiko for, at han slap fri. Deres ene helikopter var jo allerede havareret. Det var en “catch or kill”-operation, og nu blev det kill. Det var ikke Rejseholdet, der skulle… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago
Reply to  Erling

Beklager, Erling. Du sk√łjter rundt i din argumentation: F√łrst skulle bin laden v√¶re stillet for en domstol for at demonstrere, hvordan et retssamfund fungerer. Dern√¶st bliver det til, at bin laden nu bliver martyr. √Čn sidste gang for prins Knud: 1. Muslimer l√¶rer ikke af eksemplets magt, heller ikke ved at vesten demonstrerer retsstaten. Muslimer holder sig dogmatisk til deres t√•belige vr√łvlevers i koranen. Ellers havde de vel udviklet sig de seneste ca. 1400 √•r, hvilket ikke er tilf√¶ldet. Uenig? 2. Bin laden bliver martyr, uanset hvad. Med en let parafrasering over Kierkegaard: Dr√¶b ham, og han vil blive martyr.… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

ERLING I forbindelse med muslimer burde vi tage h√łjde for den afgrundsdybe anderledeshed disse mennesker besidder i forhold til resten af denne klodes menneskehed. Men det g√łr vi ikke for det kan vi ikke, idet vi ikke har sat os ind i den Arabiske Psyke. For mig er der ingen tvivl om, at erfarede vi, vesterl√¶ndingene, at et stort antal af vores egne befolkninger udviste samme tilb√łjeligheder som araberne for vold, d√łd, √łdel√¶ggelser, tyveri, r√łveri, l√łgnagtighed osv., S√Ö ville vi i f√łrste omgang s√¶tte nogle dybg√•ende unders√łgelser i sving for at finde ud af hvad der for√•rsagede denne adf√¶rd. Dern√¶st… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago

K√¶re Erling Muslimerne vil da sk… p√•, hvordan et rigtigt, civiliseret samfund fungerer. Moammad Atta og hans lystige svende var jo ikke dumme, tv√¶rt imod h√łjt uddannede. I Tyskland. De griner af os, n√•r vi i vores bl√łds√łdenhed fors√łger med det traditionelle retssamfund, som du og jeg respekterer. De g√łr ikke! Husker du de to retarderede f√¶tre fra Tyrkiet, der ‘kom til’ at myrde en ung italiensk turist p√• N√łrrebro? De og deres familie skreg af grin over f√¶ngselsdommene. Men grinene forsvandt, da dommene ogs√• l√łd p√• udvisning til Tyrkiet. S√• var d√©t land, de s√• n√łdigt ville udvises fra,… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

OT L√¶serbrev i JP: Anna Mee Allerslev, besk√¶ftigelses- og integrationsborgmester (R) og en r√¶kke erhvervsfolk har insendt et l√¶srbrev (eller opr√•b) til den Danske befolkning. Under overskriften “Forskellighed er velkommen” kommer der f√łlgende “perler√¶kke” af flosker og fraser, der f√•r en til at f√łle sig hensat til 1990’erne: “Vi mener som erhvervsledere for danske virksomheder, at √•benhed og mangfoldighed giver st√łrre v√¶kst for Danmark end kvoter og pointsystemer.” “Vi er ikke tilh√¶ngere af at g√łre vores medarbejdere mere ens. Vi arbejder derimod dagligt p√•, hvordan vi kan udnytte mangfoldigheden til at skabe v√¶kst” “Danmark er desv√¶rre ved – i nogle… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

En Johannes Andersen mener at “Det bekr√¶fter et billede af, at Danmark √łnsker at presse holdningen i Europa i en bestemt retning.” Og det skulle andre lande formodentlig ikke pr√łve p√•??? Og hvis vi giver nogen kr√¶fter i Italien gode ideer? Hvad skulle der v√¶re i vejen med det?

Nååååh, det er kun ideen om et samlet Europa der må pushes på tværs af landegrænser? Oh okay!

Erling
Erling
9 years ago

@Notarien Du argumenterer i √łst og vest. OIC? Hvad har OIC med Bin Laden at g√łre? FN? Menneskerettigheder? Muslimske despoter der dr√¶ber deres egne borgere? Hvad har alt det med os her i Vesten at g√łre? For tredje gang: Jeg er snothamrende ligeglad med Bin Laden, det handler ikke om ham. Det handler om os selv og om grundl√¶ggende retsstatsprincipper. Smider vi dem over bord og lader h√¶vn og had tr√¶de i stedet for retf√¶rdighed, nedlader vi os p√• barbarernes niveau og s√• kan det jo v√¶re ligemeget med at holde dem fra portene. Jeg er da ikke principrytter, men… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Erling

Du springer for let hen over det faktuelle i din kritik af USA. Hvis bin Laden var blevet fanget i et vestligt land, var han ikke blevet skudt p√• stedet. S√• havde han f√•et den retssag, du √łnsker, og en h√¶r af advokater havde s√łrget for, at han ikke sagde et nyttigt ord, og at sagen k√łrte i √•revis. Nu blev han alts√• spottet i det m√•ske mest islamiserede land i Verden, og ingen kan vide, hvordan den pakistanske h√¶r samt de 500.000 indbyggere i Abbotabad ville reagere, hvis de opdagede, hvad der var p√• f√¶rde. Det vigtigste var at… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago
Reply to  Erling

En retssag til dette skadedyr? En retssag, som kunne l√łbe i rigtig mange √•r, fyldt med terrorhandlinger og gidseltagninger med det ene form√•l at afpresse en frigivelse af denne kakerlak. Jeg er n√¶sten gammel nok til at huske RAF i Vesttyskland: Disse idioter brugte det f√łrste halve √•r af deres terrorvirksomhed p√•, hvad de mente var fornuftigt. Og de n√¶ste rigtig mange √•r p√• terror og gidseltagning, mede det ene forn√•l at afpresse en l√łsladelse af deres f√¶ngslede kammerater. Den tyske kansler Helmut Scmidt stod heldigvis fast. Det kostede, men idioterne endte med at udrydde sig selv. De havde i… Read more »

Erling
Erling
9 years ago

En sk√¶vert fra Pat Condell. Osama’s mord handler ikke om, hvem Osama er men om hvem vi er. Vi opf√łrer sig som en flok arabere – skrig og skr√•l og hurra, hurra, Osama er d√łd, leflen for gadens parlament og nedskrigning af folk der pl√¶derer for retsstat og civilisation. Og s√• gik vi ogs√• lige glip af en retssag, hvor tr√•dene een gang for alle kunne have v√¶ret redt ud og vi – USA – med hele demokratiets retf√¶rdige v√¶gt kunne have sendt ham 1.500 √•r i f√¶ngsel, eller hvad 3.000 mord ellers giver, den elektriske stol, who cares? Men… Read more »

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  steen

Du husker m√•ske, hvordan der blev jublet i den muslimske verden i 2001? Ganske tydeligt. Jeg t√¶nkte at det var nogle halenegre. En skam man skal se det samme i denne del af verden – bevares, at nogle rednecks jubler er helt forst√•eligt, men at voksne, veluddannede danskere argumenterer for at den slags international vigilante-justits er helt okey-dokey er mig uforst√•eligt. Dommere, retsforandling og advokater er lige pr√¶cist hvad der adskiller os fra den uciviliserede del af verden og Osama var en oplagt chance for at demonstrere netop dette. Og vi tabte den p√• gulvet. Hvad bliver det n√¶ste? Fatwaer?… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Erling

“Ingen closure.” Jo, jo masser af closure! Bin Laden er dr√¶bt, det er og bliver en sejr for USA og dets allierede. “pl√¶derer for retsstat og civilisation” Menneskerettigheder er ikke lig med retsstat, tv√¶rtimod! De folk du taler om her, “pl√¶derer” dybest set for civilisationens √łdel√¶ggelse, da de stiller s√• uendeligt urimelige krav, at vi lige s√• godt kan tr√¶kke seksl√łberen, undskylde for vores eksistens og trykke af, bang, slut prut, f√łrst i graven forstummer nemlig disse t√•bers selvmorderiske kvidder. Efter os slavehandlerne! (Tro mig, det er ikke for at fremst√• h√•rdkogt, jeg skriver som jeg skriver, for jeg er… Read more »

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  Prudentius

Bin Laden er dræbt, det er og bliver en sejr for USA og dets allierede.

Nej, det er et nederlag. Et nederlag for alt, hvad USA står for.

Notarien
Notarien
9 years ago
Reply to  Erling

Om bin Laden st√§llts inf√∂r r√§tta i USA hade han v√§l blivit d√∂md till d√∂den. Hur m√•nga gisslan hade tagits och hur m√•nga terrorattacker hade genomf√∂rts f√∂r att f√• honom frisl√§ppt? En s√•dan r√§tteg√•ng hade varit om√∂jlig! Nu blev det ju samma straff, snabbt och elegant. Ser fram emot n√§r samma √∂de drabbar andre, tredje, fj√§rde al Qaida ledaren fram√∂ver! Erling! Har du inte f√∂rst√•tt att det enda som islamister och terrorister begriper √§r h√•rt mot h√•rt?. H√§r duger inte att komma dragandes med f√∂r mycket r√§ttigheter. OIC har ju friskrivit sig fr√•n v√•ra m√§nskliga r√§ttigheter. D√• f√•r vi b√∂rja… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Hvad Marlene Wind skriver og siger er inderligt ligegyldigt sat i forhold til de faktiske, daglige racistiske overfald – verbalt som fysisk- danskerne er udsatte for ! Johannes Andersen…… det er skuffende. Er det ikke ubegribeligt folk prioriterer p√• denne m√•de ? For hvad er vigtigere end at danskerne, som er de der danner fundamentet for det danske samfund og dets ve og vel, har t√•lelige forhold at leve under, her i deres eget land ? Hvorfor skal danskerne affinde sig med at blive fysisk og psykisk mishandlede af diverse muslimer samt tillige tolerere at folk fra de tidligere √ėstbloklande… Read more »

JacobCT
9 years ago

Patt Condell er min nye helt. Jeg kan varmt anbefale http://www.youtube.com/user/patcondell#p/
H√ėR HANS INDSLAG OM MULTICULTURALISM !!!

bowlaren
9 years ago

Hej Danmark, bra blogg. Kika in på http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/ en ny blogg som beskriver hur illa det är i Sverige nu.

EH
EH
9 years ago

En blank person…

S√• er den vist p√• plads. Der er dog kommet hj√¶lp udefra. “Helle er skam ikke dum”. Nej, hun fik jo ogs√• gode karakterer i reproduktiv begavelse. Det samme f√•r papeg√łjer.

EH
EH
9 years ago

Hm, drinks, god mad og en gedigen brandmands√łkse. Vi m√• alts√• stoppe dette forbrugerr√¶s. Efter sigende fik han en begravelse lige efter den ber√łmte bog. Hovedet vendte mod Mekka da han blev sparket ud af helikopteren.

Per
Per
9 years ago

Pat Condell f√•r sagt det! Interessant betraktning han kom med vedr√łrende milliardoverf√łringene til Pakistan: I realiteten en utpressing for at terrorister ikke skal f√• atomv√•pen?