10
maj
Seneste opdatering: 10/5-11 kl. 2240
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Der er nogen rumst√łj, da h√łjttalersystemet p√• Vartov var ude af funktion. Fotograf: Henrik R√¶der Clausen.

Sp√łrgsm√•l til statsadvokaten

Et af tidens store problemer i dagens verden er at Muhammed opfattes som den forbilledlige mand, det fuldkomne mennneske, den perfekte muslim. Dette betyder at den vigtigste fordring af en muslim er at efterleve Muhammed, at leve hans liv. Dette strider imod vores normer og love. Fordi han var en krigsherre, havde forhold til et forholdsvist stort antal kvinder, og kunne li’ at g√łre det med b√łrn. If√łlge vores v√¶rdier var han ikke et fuldkomment menneske. Dette udg√łr et stort problem for os, fordi muslimer kommer i konflikt med demokratiet og vores v√¶rdier.

Dernæst er der de vigtigste hadithsamlinger, anerkendt af alle muslimske lovskoler. Den allervigtigste af dem alle er Sahih al-Bukhari. Man kan roligt være forvisset om at enhver hadith hos Bukhari er anerkendt af alle muslimer. Og, dumt nok, er sagen med Aisha og sex med et barn at finde i al-Bukhari.

Dette var de n√łjagtige ord som Elisabeth Sabaditsch-Wolff blev d√łmt ved en √łstrigsk domstol for at udtale: The Protocol of the Elders of Vienna. Mit sp√łrgsm√•l, statsadvokat, er nu hvor jeg g√łr disse ord til mine her p√• Snaphanen risikerer jeg selvf√łlgelig ikke ogs√• at blive d√łmt, vel? Dansk jura er slet ikke sammenlignelig med √łstrigsk – vel? (LFPC)

Geert Wilders Interviewed by Ezra Levant on Sun TV

Se ogs√• Geert Wilders speaking in Toronto May 9 2011 sponsored by the The International Free Press Society. F√łlg vores ven Vlad Tepes i Toronto.
Jonathan Kay: Geert Wilders’ problem with Islam, Anti-Islamic Dutch MP calls for Canada immigration ban on Muslims,Geert Wilders Visited London, Ontario, Yesterday: some quotes and photos, Keep Islamic ideology out of Canada: Wilders.
Canadiske Sun TV kommer som sendt fra himlen for en blogger der forl√¶ngst har droppet mainstream-tv i v√¶mmelse og foragt, men alligevel savner mediets traditionelle programformer som interviews med vigtige personer – og her dejligt befriet for aggressiv forh√łrstone og ut√•lelige afbrydelser, men stadig med kritiske sp√łrgsm√•l og perspektivering. En bloggerkollega der deltog i s√łndagens arrangement i Vartov fortalte at mange af hans l√¶sere forventede omtale af vigtige nyheder p√• hans blog, fordi de ganske enkelt var “fed up” med mainstreammedierne, og ikke √łnskede at bruge dem. Det er en f√łlelse man kan genkende hos sig selv, og det ville v√¶re befriende at kunne droppe manipulerende Ritzautelegrammer og m√•bende, ureflekterede journalistkloners udgydelser, men helt derhenne er vi desv√¶rre ikke endnu, MSM er en sur pligt man m√• p√•tage sig for at f√• et overblik over et rimeligt bredt spektrum af nyhedsomr√•der (LFPC).

Vi har set fremtiden: Fugleskræmslets århundrede

‘Grooming’ er ikke bare noget med primitive machoer fra varme lande og s√•rbare britiske piger, men kan ogs√• dreje sig om at lokke letp√•virkelige unge m√¶nd ind i en karriere som jihadister. Britiske unge er i denne forbindelse af stor interesse fordi de lettere kan bev√¶ge sig under radaren end √•benlyst mellem√łstlige eller syd√łstasiatiske m√¶nd (LFPC).

A police officer has told a terror trial he went undercover to infiltrate a gang of alleged radical Muslims accused of urging British men to fight holy war. […]

Ray ‚Äď who gave evidence from behind a screen on the third day of the trial at Manchester Crown Court ‚Äď said he spent two or three weeks establishing himself in Longsight before getting to know Mr Farooqi.

He said: “I was playing the part of someone who has very low social ties, who did not have a social background as such. Somebody who was for want of a better word down on their luck. Somebody who was looking to be befriended or speak to somebody.” […] Police officer infiltrated group who ‚Äėgroomed men for jihad‚Äô, court told

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

De langh√•redes verdensrevolution er blot blevet afl√łst af de langsk√¶ggedes. Men s√• er der vel heller ikke mere, man kan lade gro, s√• vi omsider kan blive fanatismen kvit, n√•r dette her er ovre.

– – –