12
maj
Seneste opdatering: 12/5-11 kl. 2050
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Den kendte canadiske blogger Vlad Tepes interviewer Wilders. Der kommer også en tale fra Toronto, men vi afventer en bedre kvalitet i stedet for den, der er tilgængelig pt..

“Det bl√•ser unkna vindar fr√•n andra sidan Sundet. Fy fan!”

Jeg er vild med svensk journalistlyrik, stereotypt klichepr√¶get og uforanderlig p√• tiende √•r. Sproglig armod hvad plejer at v√¶re tegn p√• ingen selvst√¶ndig tankevirksomhed. Fladpanede klicheer er ogs√• totalitarismens sprog. Danske journalister behandler Sverige betydeligt venligere end omvendt. Forleden kaldte Maria Schottenius os det frifr√§siga och stolliga broderfolket. Statsmedier – a gift that never stop giving, “forrykt” kan Schottenius selv v√¶re. Det v√¶lter ind med alverdens folk i Sverige med falske eller ingen ID, ingen aner hvem de er. 400 af dem – lyntranformerede til svenskere, antager man, – vil krydse den danske gr√¶nse hver dag. Et faktum ingen svensk journalist vil forholde sig til. Vores gode naboskab er ved at gennemhulles, og det er ikke Danmarks skyld. Sverige isolerer sig selv af helt egen kraft. Hvad der er tilbage af det om 20 √•r, n√•r endnu flere nysvenske pengetransportr√łvere og terorrister har fors√łgt sig i K√łbenhavnsregionen, er ikke godt at vide.

EU:s Schengenavtal om fri rörlighet för medborgarna i unionens länder blir därmed relativt i Danmark. Att Dansk Folkeparti kan få inflytande i en sådan här fråga väcker djup beklämning och sargar det nordiska samarbetet. Sättet beslutet fattats på, utan information och samråd är lika eländigt. Anders Borg blev ombedd av radion att kommentera beslutet, men kunde inte göra det eftersom han inte sett det danska beslutet.
Då får man ta med passet nästa tur till Danmark, eller låta bli att gå i land. Och särskilt alla de ickeblonda svenskar som har rötter i andra kulturer kan räkna med trakasserier av dansk passpolis vid gränsen, som förr i tiden. Fy fan. Det blåser unkna vindar från andra sidan Sundet. För gränsstäder som Helsingborg och Malmö är det särskilt illa. Helsingborgs Dagblad: Danmark skärper gränskontrollen mot Sverige (Reepalu gillar inte Danmarks gränskontroller).

Sverige må handle snart for at overleve

Man kan da heller ikke holde noget hemmeligt mere, altså bortset fra for svenskerne selv. En retired business executive living in North Carolina, and is a former Republican County Chairman. He holds a BS from the University of Georgia and an MBA from Stanford University. He is a decorated USAF combat veteran of the Vietnam War Рhar studeret ny- Sverige grundigt.

In 2001, the politics of Denmark turned against the liberal immigration policies that threatened to bankrupt the Danish social welfare budget and destroy Danish culture and social cohesion.Denmark is one of the few countries in Europe to see a net decrease in its immigrant population in the last few years. However, the damage done by liberal immigration policies is not going to disappear overnight.

Only a narrow strait, the Oresund, separates the Danish island of Zealand (Sjaelland) and Copenhagen from the tip of Southern Sweden. A five-mile-long bridge, in fact, connects Copenhagen with Malmo, Sweden’s third largest city. Thus only a narrow strait divides Europe’s strongest convert to immigration sanity and a nation on the brink of cultural and political implosion because of immigration insanity.
The last time I visited Sweden was in 1986. At that time, it was still one of the most ethnically homogeneous states in Europe. There was remarkably little crime, and despite a heavy burden of taxation, Sweden was by and large a prosperous and happy country.
In 2010, the Muslim population of Sweden was 451,000, just over 5 percent of the total population of approximately 9 million. This is expected to double to nearly 10 percent by 2030. Only 81 percent of the population of Sweden is ethnically Swedish, but Finns and other Scandinavians constitute a large portion of the immigrant total of 14 percent.

As in Denmark, Muslim immigration to Sweden is threatening to bankrupt Swedish welfare. About 50 percent of social services outlays in Sweden are paid to non-Western immigrants.So far Sweden has not abandoned its immigration insanity, but public dissatisfaction with Sweden’s liberal immigration policies helped defeat the Social Democrats in 2006 and 2010.Sweden must act soon to survive. The Islamization of Europe-Part РThe Battle for Sweden.

Krarup: Racismeparagraffen er totalitær i sit ophav

SAMME DAG som Lars Hedegaard blev kendt skyldig i “racisme” af √ėstre Landsret, var der en lang og hed debat om emnet i Folketinget. Det var m√¶rkeligt at opleve. √Čt sted, i √ėstre Landsret, herskede jagten p√• det frie ord eller foragten for ytringsfriheden i form af dommen over Lars Hedegaard.
Men i Folketinget, Danmarks lovgivende forsamling og landets parlament, blev den paragraf i straffeloven, som Lars Hedegaard blev d√łmt efter (paragraf 266 b) afsl√łret og undsagt i al sin uhyggelige totalitarisme.
Historien bag paragraf 266 b blev nemlig skildret i form af en historisk redeg√łrelse for dens tilblivelse. For anledningen til den s√•kaldte racismeparagraf er en FN-konvention fra 1965 om “afskaffelse af alle former for racediskrimination”, men forholdet er, at de vestlige demokratier, USA, Storbritannien, de nordiske og vesteurop√¶iske lande, sagde nej til denne forf√łlgelse af ytringer eller id√©er, fordi man fandt konventionen farlig for ytringsfriheden.“Ordet skal v√¶re frit, men tilskyndelse til vold skal standses,” sagde USA og Storbritannien og blev bakket op af √łvrige vestlige demokratier.

Men diktaturlandene sagde nej. Sovjet med tilh√łrende kommunistiske drabanter samt ogs√• Cuba og Saudi-Arabien med flere √łnskede den totale konvention indf√łrt, og ved afstemningen kom demokratierne i mindretal, mens flertallet alts√• gik til diktaturstaterne. Og s√•ledes blev denne FN-konvention til.Hvorfor mon? Hvorfor √łnskede diktaturerne FN-konventionen i dens totalit√¶re skikkelse vedtaget? Fordi disse diktaturer derved kunne kriminalisere deres politiske modstandere. S√•ledes anvendte for eksempel Titos Jugoslavien konventionen. Enhver opposition blev kendt forkert og ulovlig. FN havde flertal af diktaturer, som vedtog denne FN-konvention.[..]

Selvom en enkelt af ordf√łrerne, SF’s Poul Dam, sagde den forl√łsende sandhed i Folketinget (den 29. oktober 1970): “Kernen i sagen er, at man med disse forslag kriminaliserer nogle meninger og nogle holdninger. Det er ganske vist meninger og holdninger, der efter min mening er ford√łmmelige, men det kan ikke spille nogen rolle. Det er ikke statens eller domstolenes opgave at beskytte mig eller andre, der mener som jeg, ved at forbyde nogle meningsytringer, som jeg ford√łmmer. Meninger, selv de mest usympatiske, og propaganda, selv den mest forbryderiske, skal bek√¶mpes p√• frihedens vilk√•r.” Men Poul Dam talte for d√łve √łren. Kristeligt Dagblad.

Folk der besk√¶ftiger sig med denne sag, er utroligt fikserede p√• den alkohol, de tror indg√•r. Det √¶druelige selskab hos Hedegaard den fam√łse aften, blev i Politiken lynhurtigt til “stangdrukkent,” hvad der m√•ske er det man bliver i Politikens kantine nu om dage efter en pilsner, s√• pussilanime deres nypuritanere er. Eller ogs√• g√¶lder bare alle kneb. Jeg ved det ikke, jeg er ikke kommet der siden firserne, hvor man godt kunne sige, at det var K√łbenhavns mest interessante v√¶rtshus. Det kan det n√¶ppe v√¶re l√¶ngere. Derfor m√• jeg sige, at den √łl der optr√¶der p√• fotografiet her, er fotografens helt egen, en glimrende belgisk Ale. Dette blot til orientering for Politikens opinionsfabrikanter.

Islams kvindesyn. Hvorfor tier feministerne?

Af RACHEL ADELBERG JOHANSEN, sygeplejerske

EN SAND SUPERSTJERNE g√¶stede i den forgangne weekend K√łbenhavn. N√¶rmere betegnet den karismatiske syrisk-amerikanske psykolog Wafa Sultan, som imponerede et m√•bende publikum allerede tilbage i marts 2006 i k√łlvandet p√• Muhammed-krisen, hvor hun p√• en ber√łmt Youtube-video satte en islamist godt og grundigt til v√¶gs. Sultan var inviteret til Danmark af Trykkefrihedsselskabet for at berette om kvindens status i islam som en reaktion p√• retsforf√łlgelsen af formanden for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, der for snart halvandet √•r siden formastede sig til at stikke h√•nden direkte ind i et hvepsebo ved r√•t for us√łdet at pege p√• seksuelle overgreb beg√•et mod muslimske kvinder inden for familien.

Sultans redeg√łrelse for kvindens veldokumenterede mindrev√¶rdsstatus i islam var alt andet end opl√łftende.Specielt den tragiske historie med Sultans eget familiemedlem i Syrien, der som f√łlge af tvangs√¶gteskab og voldt√¶gter inden for √¶gteskabet begik selvmord, vakte stof til eftertanke.

Gad vide, hvorfor det egentlig er s√• bet√¶ndt √•bent at diskutere legitimeringen af vold mod kvinder i islam? Hvad er massemedierne mon bange for, siden de ganske p√•faldende var frav√¶rende til en v√¶sentlig international konference om kvindens status i islam med kyndige opl√¶gsholdere som den norske journalist og forfatter Hege Storhaug og den islamkyndige, tidligere hollandske professor i islam Hans Jansen? N√•r m√łrkem√¶nd a la Bilal Philips inviteres til Danmark af Det Islamiske Trossamfunds ungdomsafdeling, eller n√•r Hizb ut-Tahrir afholder deres h√łjtprofilerede islamistiske m√łder med k√łnssegregering og ekstremistiske budskaber, kan man n√¶sten ikke sparke sig vej frem for journalister og pressefolk. (Foto: Forf og Wafa Sultan, ukendt fotograf)

Hvorfor skal den massive undertrykkelse af kvinder inden for visse dele af den islamiske kulturkreds forties og ikke belyses i den brede del af massemedierne i Danmark? Er ligestillingsdiskussionen virkelig blevet reduceret til et sp√łrgsm√•l om kvindekvoter i b√łrsnoterede selskaber, om forbud mod k√łbesex og ligel√łn? Hvorfor retter diverse kvindebev√¶gelser og s√•kaldte modstandere af diskrimination ikke projekt√łren mod elefanten i glasbutikken, den √•benlyse kvindeundertrykkelse, som visse muslimske kvinder underg√•r her just iblandt os? Det er for ganske nylig kommet frem, at flere helt unge muslimske piger hvert √•r loves v√¶k til √¶ldre muslimske m√¶nd i ghettoen Vollsmose i Odense. Hvorfor retter kvindebev√¶gelser ikke skytset mod virkelige fortalere for diskrimination mod kvinder som visse islamiske organisationer og talspersoner, der promoverer et horribelt og fortidigt kvindesyn? Man kunne snildt f√• den tanke, at danske kvindebev√¶gelser, feminister og andre s√•kaldte ligestillingsfork√¶mpere fra n√¶sten hele det politiske spektrum er bange for at kritisere islams iboende diskrimination mod kvinder.

Ofrene for denne udbredte tavshed om og tabuisering af kvindens andenrangsstatus i islam er og bliver muslimske kvinder, som i store dele af den islamiske verden og s√•gar i Vesten lider under et degraderende islamisk kvindesyn og underkuende kulturm√łnstre.

Det er mit h√•b, at langt flere mennesker med tiden vil tage b√łger af for eksempel Wafa Sultan og Ayaan Hirsi Ali til sig og lade sig oplyse af modige kvinder, som p√• egen krop har m√¶rket de alvorlige konsekvenser af et miserabelt kvindesyn og undertrykkende kulturnormer, som for l√¶ngst burde v√¶re kastet p√• historiens losseplads.

Rachel Adelberg Johansen, sygeplejerske, i Kristeligt Dagblad. (med forfatterens tilladelse)

 

HRS.NO: Wafa til tross, media fraværende

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

For √łvrigt, s√• er det efterh√•nden om end ikke lige meget med det Nordiske Samarbejde, men med det svenske ! De er jo ved at udvikle sig til at blive skide farlige for de √łvrige nordiske lande ! Og hvad har de svenske, politiske topdogs da t√¶nkt sig de √łvrige nordiske lande skal g√łre ? Lade som ingenting og forts√¶tte det “gode” samarbejde med svenskerne – her menes IKKE de almindelige svenskere, som m√• se p√• at DERES Sverige gradvist forsvinder, det Sverige de f√łdt i og vokset op i . Hvis et andet land skulle f√• alarmklokkerne til at… Read more »

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Vivi. Tak for dit svar. Vi kan g√łre det, som Geert Wilders anbefalder, nemlig forts√¶tte med at tale og skrive om forholdene og stemme p√• politikere, der t√łr sige tingene lige ud og g√łre noget. Og endelig kan vi g√• ind i politik, hvilket jeg engang overvejede men opgav, fordi jeg ikke har sind til det. Du var en af dem, der skrev meget om Euromed, som skulle have v√¶ret igangsat i 2010. S√•dan gik det ikke, i det stille tr√¶kkes der i andre retning, og Euromed lever i dag et underligt “sp√łgelseliv” i kulisserne, for officielt skrottet er projektet… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

METTE Hvad skal vi g√łre/ kan vi g√łre for im√łdeg√• OIC¬īs v√¶mmelig dagsorden ang. ytringsfriheden ? Og ja, du har ret i at de bruger hvad de vestlige topdogs og meningsdannere skriver og siger intelligent imod os – og det tror jeg vi kan takke Broderskabet for. De er kendere af den vestlige verden i stort som i sm√•t og har gennem mange √•r s√łrget for at deres folk blev uddannet p√• vestlige universiteter. Gad i grunden vide hvilket kendskab vores hjemlige som EU-politikerne har til Broderskabet og dets meritter, hvis de overhovedet har besv√¶ret sig med at s√¶tte sig… Read more »

Mette
Mette
9 years ago

‚ÄĚGad vide, hvorfor det egentlig er s√• bet√¶ndt √•bent at diskutere legitimeringen af vold mod kvinder i islam‚ÄĚ, sp√łrger Rachel Adelberg med rette, men vi kender jo svaret, og mon ikke mange har ment, at Vartov-m√łdet eller konferencen, som man kalder det, i sig selv har noget bet√¶ndt over sig, fordi arrangementet uhyre nemt kan opfattes som et forsvar for Lars Hedegaards lidet heroiske rettergang. Jeg vil ikke gentage de p√¶ne ord, jeg tidligere har skrevet om Wafa Sultan, hun er en modig dame, som det er nemt at f√łle sympati for, ligesom det er nemt at f√łle medlidenhed med… Read more »

Nils
Nils
9 years ago

Racismeparagraffen er racistisk, da staten igennem den udpeger visse grupper som andenrangs. Paragraffen handler ikke om race, k√łn etc, men om forkert k√łn, forkert etnisk oprindelse, forkert race og til overflod om forkert eller for at pr√¶cisere: s√¶rligt latterlig og frast√łdende religion. Den moderne forestilling om racisme er skabt af omsiggribende stater, der for at eliminere virkningerne af demokratiet har brug for at skabe klienter, svage og udsatte grupper, som kun kan eksistere fordi de holdes oppe af staten. Et feudalt afh√¶ngighedsforhold mao. Et samfund, der udelukkende best√•r af svage grupper er denne stats utopi. En s√•dan stat vil v√¶re… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Om §266b.
Citat fra http://da.wikipedia.org/wiki/Racismeparagraffen

De f√łrste dele af bestemmelsen stammer fra 1939, hvor dens form√•l var at beskytte de danske j√łder. Ordlyden blev √¶ndret i 1971 ved indarbejdelsen af FN’s konvention om afskaffelse af racediskrimination. I 1987 blev paragraffen udvidet med seksuel orientering. I 1995 blev sk√¶rpelsen for propagandavirksomhed tilf√łjet i stk.2.

Robin Shadowes
9 years ago

Maria Schottenius uttalade sig även härom året angående dom svenska fria bloggarna och kallade dem för digitala pissrännor. När hon uttalade detta var fortfarande Julia Ceasar förmodligen fortfarande okänd så hon menade säkert enbart svenska bloggar. Hon är säkert villig idag att utöka begreppet även till utom-svenska bloggar också. Men vi vet ju vilka dom verkliga digitala pissrännorna är och det är definitivt inte dom alternativa medierna som tvärtom ofta håller betydligt högre klass än MSM nuförtiden.

EH
EH
9 years ago

‚ÄúDet bl√•ser unkna vindar Hvor jeg dog bliver let om hjertet n√•r jeg fornemmer at den svenske elite f√•r det skidt ved at se over √łresund. At deres egne toldere hilser Danmarks initiativ velkomment som en hj√¶lpende h√•nd, n√•r ikke en centimeter ind i den elit√¶re betonmur. Timingen er naturligvis ogs√• uheldig set med “EUrop√¶ernes” √łjne. Gr√¶kenland vil g√• bankerot og kan risikere at g√• til i social uro. Det samme kan hurtigt komme til at ske i andre EU lande. Eurokrisen og et flygtningekaos af hidtil ukendte dimensioner truer alvorligt sammenholdet. Her er virkelig ikke brug for noget der… Read more »