13
maj
Seneste opdatering: 15/5-11 kl. 1350
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Speech in Toronto, May 9th, 2011. Introduktion: Ezra Levant. En tale nok ikke p√• det retoriske niveau som Berlin-talen, der er gentagelser, men der er ogs√• mange nyskabelser og nyformuleringer. Kan han blive en af de helt store? Sikkert, han er kun 48, tiden er i skr√¶mmende grad p√• hans side. Canadiske mediereaktioner: Geert Wilders’ Canadian hosts did us a favour, Leave speech to the court of public opinion, Islam a threat to Western freedom: WildersLevant: Radical Islam issues hit here, too, Western culture ‘superior’ to Islam, Dutch politician tells Toronto audience.


Svenske islamister får bidrag inddraget over Bilal Philips Рog danske?

(2011-05-13) Föreningen Troende unga framtida förebilder (TUFF) kommer att få återbetala delar av sitt projektbidrag. Anledningen är att vissa aktiviteter som föreningen bedrivit inom ramen för projektet inte uppfyller syftet med bidraget. Det visar den granskning som Ungdomsstyrelsen gjort.Föreningen TUFF får betala tillbaka projektbidrag

Lawfare: Uffe Ellemann som fundraiser for en muslimsk ekstremist

Hele sagen handler som bekendt ikke om, at Karen Jespersen sagde af Butt Hussain g√•r ind for stening, hun gjorde opm√¶rksom p√•, at han ikke ville tage afstand fra stening og kaldte ham “ekstremist”, hvad hun blev frikendt for. Abdul Wahid- “Stening st√•r ikke til diskussion”– Petersen, ville heller ikke tage afstand stening. Den s√¶tning har vel netop kostet mig 300.000 kroner, eller hur ? Endnu en politisk diskussion blev til en retssag. Fremtidens parlament bliver √ėstre Landsret, der er ogs√• mindre plads s√• man kunne sk√¶re tingets medlemmer ned til en tredjedel og lade nogle af de unge “kometer” f√¶rdigg√łre deres uddannelse i stedet for at lege ministre og n√¶stform√¶nd.

Det hele begyndte, da Karen Jespersen i 2009 kritiserede K√łbenhavns Kommune for at lade Muslimernes F√¶llesr√•d udarbejde undervisningsmateriale om integration til kommunens skoler. Man skal, l√łd det fra Jespersen, ikke lade “ekstremister” fort√¶lle om ekstremisme:¬ĽFor mig handler det her prim√¶rt om, at jeg er kritisk i forhold til en organisation, der er repr√¶senteret af personer, som g√•r ind for stening og undertrykkelse af kvinder. Det er s√•dan, jeg forst√•r ekstremisme.¬ę

Det var en h√łjst berettiget kritik som enhver tilh√¶nger af frihed og ligestilling mellem k√łnnene burde slutte op om. De to ekstremister i Muslimernes F√¶llesr√•d var dels Abdul Wahid Pedersen, der b√•de har forsvaret stening, og ‚ÄĚmild‚ÄĚ omsk√¶ring af piger, dels Butt Hussain, der klogeligt n√łjes med at undlade at tage afstand fra stening. Til geng√¶ld har han i mange √•r v√¶ret aktiv i den pesudo-moderate organisation Muslimer i Dialog, hvor en anden stenings-imam, Fativ Alev, var formand. Det er en organisation, der √•r efter √•r har hentet den ene pro sharia-underviser efter den anden til Danmark og til geng√¶ld sendt unge danske muslimer til den traditionelle koranskole, Dar-al-Mustafa i Yemen, som forfatteren Helle Merete Brix har dokumenteret. Det var alts√• h√łjst berettiget, at Jespersen advarede mod Butt og co. [..]

Og s√• er vi tilbage ved statsministerkandidaten fra 1998, Uffe Ellemann-Jensen, der benyttede lejligheden til at springe ud som fundraiser for en islamisk ekstremist og hans fors√łg p√• at kv√¶le debatten. Uffe Ellemann vil forsyne Butt Hussain med penge, s√• Butt fortsat kan forf√łlge sine kritikere juridisk i stedet for at svare dem. …..Ganske eftertrykkeligt har Uffe Ellemann dermed valgt side til fordel for frihedens fjender.Jeg burde have klappet i mine h√¶nder, da han ikke blev statsminister i 1998. Katrine Winkel Holm: Uffe Ellemann – debatkv√¶lernes ven

D√łdelighed

Ekot 10 Nyhederne: En mand myrdet p√• Sergels Torg: 16 sekunder. Banders mord p√• offentlig plads kraftigt √łget: 22 sekunder. Flere sm√•grise d√łr for tidligt: 1 minut 28 sekunder. I det mindste var sm√•grisene ikke f√łrst i udsendelsen. Volden i Sverige er i aftagende, if√łlge Aftonbladet. Det har den jo v√¶ret i mange √•r.

Dödligt våld i Sverige har annars totalt sett minskat kraftigt sedan början av 90-talet. Men utvecklingen är den motsatta inom de kriminella gängen. Mellan åren 1990 och 1996 dödades 43 personer i kriminella konflikter. Mellan åren 2002 och 2008 hade siffran stigit till 71. Det visar en ny rapport om dödligt våld från Brottsförebyggande rådet, Brå.Tyvärr ökar våldet inom och mellan de kriminella gängen kraftigt, säger Klas Friberg, chef för Rikskriminalpolisen.Många av uppgörelserna i kriminella kretsar sker med skjutvapen på allmän plats. Brå-rapporten ­visar att just mord med illegala vapen har ökat, från 51 till 75.Gängen mördar mitt i stanBRÅ: Det dödliga våldets utveckling Fullbordat och försök till dödligt våld i Sverige på 1990- och 00-talet

Schengen: Snart hullet som en schweizerost

Switzerland could be the next European country to reintroduce border controls to limit immigration, the landlocked nation’s largest party has said.

The right-wing Swiss People’s Party (SVP) has even hinted towards a withdrawl from the Schengen Treaty that allows free movement in Europe.

The move would spark travel chaos for anybody trying to pass into or through Swizerland en route from Italy to France and Germany or vice versa.

‘Switzerland made a mistake in giving up control over immigration policy,’ Christoph Blocher, former justice minister and influential SVP vice president, told Reuters.[…]

Blocher noted that Denmark’s centre-right government agreed on Wednesday to tighten border controls. ‘We are of the opinion that Schengen doesn’t have to be adhered to anymore,’ he said. […] Is Brussels about to turn its back on Schengen? Switzerland is next European country to suggest reintroducing border controls

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
9 years ago

Uffe Fatter-Ikke-En-Bj-Ellemand !!!

Er han hermed d√łbt i Allahs navn.

ūüėČ

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Kære Mette.
Jeg deler til fulde dit syn på Geert Wilders. Han er en kultiveret europæer med en mission, usædvanlige talegaver og en personlig værdighed, som hans mere vulgært indstillede politiske modstandere kunne lære meget af. De lytter aldrig til, hvad han siger, men til, hvad de påstår, han er ude på. Problemet for dem er, at han meget alvorligt truer det verdensbillede, de opretholder og påtrykker os andre i kraft af deres position og det establishment, der bakker dem op.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
9 years ago

‘…Schengen: Snart hullet som en schweizerost…’ Schengens trov√¶rdighed hvilede fra starten p√• forestillingen om et tilstr√¶kkeligt forsvar af EU’s ydre gr√¶nser. Et fantasifoster. En kolos p√• slatne lerf√łdder. Det ved Gr√¶kenland, Italien, Frankrig og Spanien alt om. Hvor naivt at tro, at forsvaret af de ydre gr√¶nser kan betros til svage stater som fallitboet Gr√¶kenland. Hvor naivt at tro, at oph√¶velsen af de indre gr√¶nser g√łr det lettere at bek√¶mpe den gr√¶nsel√łse menneskesmugling, mafiaen og alle andre former for gr√¶nseoverskridende kriminaliitet inden for og uden for EU. Selvf√łlgelig eskalerede misbruget hurtigere end Schengen-samarbejdet. Arbejdskraftens frie bev√¶gelighed er et falsk mantra… Read more »

Mette
Mette
9 years ago

Geert Wilders har udviklet sig sig kraftigt i l√łbet af f√• √•r. Hans tale er veldisponeret, og han f√•r meget med. Der er overensstemmelse mellem kropssprog, ord og indhold, s√• at han fremst√•r med stor integritet, hvilende i sig selv. Det er et tr√¶k, som andre mennesker instinktivt falder for, og det er minsandten godt gjort at n√• dertil, n√•r man t√¶nker p√•, hvad han har v√¶ret oppe i mod og stadig m√• k√¶mpe med. Jeg kan godt lide Wilders lyttende beskedenhed, der viser, at han ydmyg overfor opgaven, vel at m√¶rke samtidig med at han signalerer ro og styrke.… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Jeg finder ogs√• Scandlines-reklamen st√łdende (og lang og usjov). Det er kun rimeligt at Scandlines f√•r kritik for den.

Kampen for at undg√• udvandingen af racismebegrebet er for l√¶ngst tabt. Det har v√¶ret brugt s√• mange gange til at lukke munden p√• os som de “anst√¶ndige” var uenige med, at det har mistet enhver betydning.

Men f√¶nomenet er jo virkeligt nok, s√• vi f√•r brug for et nyt ord. Jeg foresl√•r “omvendt racisme” – det er allerede i brug i den betydning racisme havde engang. Go figure…