14
maj
Seneste opdatering: 15/5-11 kl. 1601
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(English subtitled version here.)Oslos demografi er en del forskellig fra K√łbenhavns, den minder mere om st√łrre svenske byers. Den dag, hvor nordm√¶nd er i mindretal, er i sigte: Oslo segregeres i rekordfart, Flertall av minoritetselever i Osloskolen fra √•r 2020, Vanskelig √• v√¶re norsk i Groruddalen Verdens Gang mener at Christian Tybring-Gjedde (Frp) “kaster nye brannfakler inn i innvandringsdebatten.” Er det demografien eller talen om den, der er en “brandfakkel?”

Den “virkningsl√łse, populistiske gr√¶nsekontrol”

‚ÄúDet bl√•ser unkna vindar fr√•n andra sidan Sundet. Fy fan?‚ÄĚ Lad os udtrykke det bedre: Der stinker en r√•dden, indkn√¶vret √łstenvind fra Helsingborg (s Dagblad). Vi ved fra tidligere, at de er hinsides normal debat, men deres patologiske had til dansk politik og presse, har de sikret sig efterh√•nden i det store hele geng√¶ldt. Et Sverige helt uden journalister, er derfor blevet mit ideal-Sverige. De h√¶derlige mennesker, der har f√•et fordrejet deres virkelighedopfattelse, ville ganske automatisk blive sunde og raske igen. F√łr penicillinen sagde erfarne l√¶ger: “Der er to slags sygdomme, dem der g√•r over af sig selv, og dem man d√łr af.” Svensk journalistik g√•r ikke over af sig selv.

Onsdag til fredag afholdte Syd- og S√łnderjyllands politi i samarbejde med SKAT en storstilet aktion i omr√•det omkring den tysk-danske gr√¶nse. Hovedform√•let var at fange √łsteurop√¶iske tyvekn√¶gte p√• vej ud af landet:

– Tre rum√¶nske statsborgere viste sig at have udbytte fra indbrud iblandt andet Vojens i bilen. De to har i forvejen indrejseforbud. De er fredag fremstillet i grundlovsforh√łr og f√¶ngslet til den 9. juni 2011.

– En litauisk mand havde i sin varevogn to ATV motorcykler, en havetraktor, to cykler, to motorsave og to h√łjtryksrensere. Alt formodentligt stj√•let. Han bliver i dag fremstillet i retten i S√łnderborg.

– To litauere i en personbil havde fem cykler med. Den ene cykel er meldt stj√•let. Hvorvidt de skal fremstilles i grundlovsforh√łr besluttes senere l√łrdag.

– En polsk statsborger havde i sin bil formodentlig stj√•let kosmetik. Ogs√• her bliver det senere l√łrdag besluttet, om han skal fremstilles i grundlovsforh√łr.

– En varevogn indregistreret i Storbritannien med en litauisk ejer viste sig at have falske forsikringspapirer. De to litauere i bilen medbragte ulovlig peberspray samt v√¶rkt√łj, der kan bruges til indbrud. M√¶ndene blev afh√łrt, fik en b√łde og blev l√łsladt. Se politiets k√¶mpe fangst

Mange andre sager: To forskellige herboende udl√¶ndinge, der k√łrte i et udenlandsk registreret k√łret√łj.

To personer (den ene et barn) der k√łrte med i varerummet p√• en gulplade-bil. Det gav et klip i k√łre kortet til f√łreren.En bilist k√łrte uden f√łrerret .En bilist k√łrte, selv om han har k√łrselsforbud.

I tre tilf√¶lde konstaterede politiet misbrug af pr√łveplader.En v√¶gtafgiftssag resulterede i at pladerne blev inddraget.

En bilist viste sig at have en totenschl√¶ger i bilen. Det er en overtr√¶delse af v√•benloven. B√łde p√• 3000 krTo andre havde hver en springkniv, den ene var en polsk statsborger. B√łder p√• hver 3000 kr.S√łnderjyllands Politi: Flere grupper udenlandske kriminelle taget i kontroller de seneste tre dage.

EU criticises Danish border move.Cecilia Malmstr√∂m warnt vor ‚Äěnationalistischen Tendenzen‚Äú. Telegraph bes√łger i en stor artikel gr√¶nselandet S√łnderjylland: Denmark’s defiance over frontier controls has left European Union bordering on crisis i stedet for at sidde hjemme ved kaffemaskinen og brokke sig.

Europa bomber Gaddaffi – Gadaffi bomber Europa

Ikke at befolkningsbomben under Europas bug ikke ville g√• af p√• et tidpunkt, men vores politikere havde √•benbart ikke lige regnet regnet med befolkningsbomben som krigsv√•ben. Som man ser p√• de fleste af de senere videoer, er det nu ikke tunesere, men “sub-Sahara-afrikanere,” de m√• have st√•et stand by i Nordafrika. 35.000 -det er under en tiendedel af, hvad der kan komme bare i √•r. Hvor mange skal lande, inden der er en fl√•deblokade p√• plads i Middelhavet ? Det er valget: Enten sikrer man de ydre gr√¶nser, eller ogs√• genopst√•r de indre.

More than 35,000 immigrants have reached Italy so far.Hundreds of immigrants from north Africa reached Italian shores in the last 24 hours, adding to a crisis that has raised tension between European governments and prompted plans to temporarily restore border controls.Police said eight boats carrying around 1,300 people from Tunisia and Libya reached the tiny island of Lampedusa on Friday and overnight, bringing the total number of immigrants there to 1,800. L√łrdag: Hundreds more migrants reach Italy from Africa

The Libyan government is forcibly expelling migrants in an attempt to flood Europe with refugees, a UN official said today.Colonel Gaddafi has previously warned European leaders backing the revolt against his 41-year rule that he would ‘unleash a wave of migrants against Europe’ in retaliation for military strikes.The arrival of large numbers of migrants fleeing Libya has already caused strains among EU nations.Libyan government is forcibly expelling migrants in a bid to flood Europe with refugees, UN claims Libyan government is forcibly expelling migrants in a bid to flood Europe with refugees, UN claims

Barroso og Malmström ser xenofobflaget

Pomp√łse og historisk interessante symboler det 60.000 mand store Euro Korps benytter sig af. Tyrkiet bidrager. Danmark ikke. Det var EU-flagets dag den 9 maj, hvis nogen skulle have overset det.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
9 years ago

You tube har fjernet videon fra Eu-parlamentet.

ja, på grund af ophavsret fra http://www.ergophizmiz.net/ Рsom jeg ikke aner hvad er.

trackback

[…] Christian Tybring-Gjedde hesblesende fors√łker √• bruke sin tilm√•lte tid p√• Frps landsm√łte til √• f√• sagt mest mulig om en utvikling som b√¶rer helt galt av sted, blir han kalt hatefull av utenriksminister Jonas Gahr St√łre. Det er kynisk. Gahr St√łre vet det er […]

trackback

[…] Fundet via Snaphanen. […]

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Heller ikke i Norge √łnsker AP ( = S her ) overhovedet at fatte budskabet fra sine naturlige v√¶lgere og v√•gne op til virkelighedens verden, f√łr det er aldeles for sent for partiet – pr√¶cis som i DK & i Sverige. Tja, s√• m√• de jo f√łle … http://www.abcnyheter.no/nyheter/110514/ap-og-frp-i-innvandringskrangel Ap og Frp i innvandringskrangel Det er full krig mellom Ap og Frp om innvandringspolitikken. Utenriksminister Jonas Gahr St√łre (Ap) mener Frp driver ¬ęfiendtlig stigmatisering¬Ľ. Frp-leder Siv Jensen oppfordrer St√łre til √• bevege seg rundt i Oslo f√łr han uttaler seg. Lederen i Oslo Frp, Christian Tybring-Gjedde, inviterte i sin landsm√łtetale… Read more »

Hammersmeden
9 years ago

Jeg synes den “sk√¶rpede” gr√¶nsekontrol er en latterlig afledningsman√łvre. De par enkelte √łsteurop√¶iske sig√łjnere med deres tyvekoster kunne man snildt se gennem fingre med, hvis man til geng√¶ld fik bugt med den muhamedanske selvforvaltning mht. loven ude i parallelsamfundene (ÕĽ: ghettokvartererne), hvor politiet jo alligevel ikke kommer under nogen omst√¶ndigheder, fordi de er talm√¶ssigt underlegne overfor de stenkastende horder – Schengen eller ej. N√¶h, s√• er det jo mere sikkert at arrestere et par danske rockere med lidt hash p√• sig, de er jo langt mindre farlige. Jeg lod da med gl√¶de min lejlighed blive t√łmt af et par litauere,… Read more »

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  Hammersmeden

Det var interessant at læse Jyllands-Postens leder fra forleden:

http://jp.dk/opinion/leder/article2428214.ece

Den gik jeg og grublede lidt over….indtil fem-√łren faldt. Jeg tror pianisterne er p√• kollitionskurs med de rigtigt national-konservative (M√¶rsk-fraktionen og dem, der ser Ejderen som den naturlige gr√¶nse). De har de seneste √•r t√¶nkt i lange ryk…

Erling
Erling
9 years ago

Som man ser p√• de fleste af de senere videoer, er det nu ikke tunesere, men ‚Äúsub-Sahara-afrikanere,‚ÄĚ de m√• have st√•et stand by i Nordafrika.

Jeg vil g√¶tte p√• at Gaddafi g√łr det samme som Castro i sin tid gjorde: samler alt udskuddet sammen og sender det til Europa. Der er n√¶ppe tale om at de som s√•dan har st√•et stand-by. Snarere har Gaddafi ladet vide, at enhver afrikansk psykopat og vanekriminel ville f√• udleveret 1.000 dollars og en billet til Lampedusa.

polinos
polinos
9 years ago
Reply to  steen

-> Steen Nu blev jeg bange! Hvis ikke vi makker ret og holder strassen – undskyld gr√¶nsen – fri, s√• de brune battal… – undskyld den frie bev√¶gelighed for varer og mennesker – kan passere uhindret, trues vi alts√• i yderste konskvens af en “legion” sammensat af s√• truende styrker som enheder fra L√ętzebuerger Arm√©i, Belgische Defensie, Deutsche Bundeswehr (formentlig de styrker, der ikke holder ferie i Nord-Afghanistan), Minist√®re de la D√©fense fran√ßais (m√• v√¶re enheder, der ikke er i Elfenbenskysten eller et andet afrikansk land for at samle kamperfaring ved at skyde negre, bev√¶bnet med macheter) og Ministerio de… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  polinos

Til geng√¶ld havde vist dragonerne en gang en paukevogn trukket af en lille pony ūüôā
Kan ses på museum i Jylland!

polinos
polinos
9 years ago
Reply to  polinos

-> T. Snorrason

Den vogn havde vi godt nok ikke, da jeg l√• inde sidst i 70’erne; nok godt det samme. I √łvrigt forstod jeg aldrig, hvorfor det hed rytteriet, for vi gik altid – men det er en helt anden historie. Endnu engang tak for dine oplysende bidrag; jeg vil aldrig se p√• en rumsterstang med samme √łjne igen!

Elefanten
Elefanten
9 years ago

Hos DR og Ritzau er vinklingen, at man sagtens kan fange √łstforbrydere efter de gamle regler og at √łget gr√¶nsekontrol er overfl√łdig.
Man taler meget om demokrati i fjerne lande som Tunis og Egypten. Hvornår får man respekt for dansk folkestyre og danske vælgere?

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Hvad fa*en er det for en smagl√łs s√łlvr√¶dsel Eurokorpset har f√•et fremstillet? Fascistiske diktatorer i amerikanske B-film har ogs√• altid s√•dan nogen kitschede s√łlvrekvisitter…

Og hvad er det lige sv√¶rdet skal g√łre godt for p√• deres banner? Det forekommer mig en anelse malplaceret. Er det for at Tyrkiet ikke skal f√łle sig forbig√•et?

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Vagn Henning

Ja, den er godt nok vammel – og s√• ghm. med en √łrn ( den tyske) i toppen?

Fascister?!?! Det kan de sgu selv være Рog meget tyder på, at de rent faktisk
også er det. Nogle af dem har bare ikke selv opdaget det endnu.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Bem√¶rk stoltheden hos ham “st√łttep√¶dagogen” ūüėÄ

polinos
polinos
9 years ago
Reply to  Vagn Henning

Ja, det er godt nok en underlig himstregims. Jeg har studeret den l√¶nge for lige som at komme overens med den sensoriske symbol-overbelastning, men hver gang ender jeg nede p√• gulvet, hvor jeg ruller rundt af grin. Den der designede r√¶dslet, m√• have sniffet et par heftige baner, f√łr han gik i gang. Forbilledet er selvf√łlgelig de romerske legions-standarder, men s√• gik der tilsyneladene “Asterix og romerne” i den; Legions-standarden genf√łdt som psykedelisk biedemeyer-s√łlvvare-agglomeration, garneret med en serie 3-fodboldklub standard og nogle pompom-strimler, som t√łserne i den lokale ju-hu-pigeklub m√• have bidraget med. Er det ikke bare EUSSR i en… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  polinos

Blot for at hj√¶lpe p√• et par misforst√•elser. Den viste “himstregimst” kaldes p√• tysk “Shellenbaum”, den viste er videreudviklingen.af dette instrument, som findes ogs√• i andre lande med andre navne. P√• fransk “chapeau chinois” feks., b√¶res idag af bla. Fremmedlegionen. Symbolikkenbag Schellenbaum er en erobret osmannisk kommandofane, selv om nordtyskerne sj√¶ldent k√¶mpede s√• sydligt. De nedh√¶ngende hestehaler er/symboliserer osmanniske gradstegn, antallet af haler p√• deres felttegn angav rang, antallet 5 var vist det h√łjeste. Stammer fra de asiatiske sletter, hvorfra tyrkerne kommer. Vi har b√•ret samme slags himstregimster i vore milit√¶rorkestre gennem tiderne, herhjemme bar Garden indtil 1960? noget lignende,… Read more »

polinos
polinos
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

T Snorrason! Tak for den grundige gennemgang af himstregimsens intrikate symbolik; det er rart at blive oplyst af belæste kommentatorer. Men på bundlinjen står: Er dimsen så ikke politisk ukorrekt? Det hele symboliserer jo sejre over Tyrken; den slags subversiv symbolsprog kan da umuligt forsvares i EU?!? Oder?!?

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

Mere underligt er, at det fortrinsvis er preusserne og nordtyske stater, som efter 1870 render rundt med den meget opsigtsvækkende model..
Man kunne bedre forst√•, hvis russerne eller √łstrigerne brugte symbolet, de har dog t√¶vet tyrken og smidt samme ud af Europa i flere omgange.
Lille stavefejl, der skulle st√• “Schellenbaum”, hvilket vel l√łseligt kan overs√¶ttes til “bj√¶ldetr√¶”.
Jeg tvivler p√•, der kan komme en “muslimkrise” ud af brugen.

polinos
polinos
9 years ago
Reply to  Vagn Henning

T. Snorrasson
Det kunne ellers v√¶re morsomt med en lille krise med de s√¶dvanlige mist√¶nke om et bj√¶ldetr√¶ – lige i EU’s √•nd!

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  polinos

Uha-uha, her har I vist stukket n√¶sen i et hvepsebo. Sveriges Livgarde har faktisk ogs√• s√•dan en rumsterstang i deres orkester, og se hvad de kalder den i Sverige (Wiki): “Som enda milit√§rmusikk√•r i Sverige f√∂r F√§ltpipark√•ren en s√• kallad Muhammedsfana. Muhammedsfanan rankas som ett av regementets fr√§msta traditionsf√∂rem√•l efter regementsfanorna. Mohammedsfanan √§r ursprungligen ett slagverksinstrument och h√§rstammar fr√•n den Turkiska Janitscharmusiken. Bruket att f√∂ra Mohammedsfana i Sverige inf√∂rdes vid Livgardet efter Karl den XII:s t√•g i √∂sterled. Instrumentet anv√§nds i flera l√§nders f√∂rsvarsmakter. Den kallas i Tyskland, d√§r den ing√•r i varje st√∂rre milit√§rmusikk√•r, f√∂r Schellenbaum och i Storbritannien… Read more »

polinos
polinos
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

-> Gunnar Det bliver v√¶rre og v√¶rre! Og er tyrkerne ikke med i Euro-styrken? Hvad er det her for noget! Er der nogen i de europ√¶iske v√¶bnede styrker, der f√łrer undergravende symbol-krig? “Muhammadsfanen”?!? Og s√• SVENSKERNE, af alle folkeslag! Er der nogen af de behjertede blog-kommentatorer her, der venligst vil sende en klage til EU! Den slags symbolik kan absolut ikke gouteres i EU’s v√¶bnede styrker. Og nu vi er ved det… Kan skarpladte v√•ben ikke godt opfattes som provokerende og ekskluderende af sensible sj√¶le? De burde udstyres med en bl√łd knippel af skumgummi, en vandpistol og en gul vest… Read more »

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

h tt p:// http://www.denstoredanske.dk/Rejser,_geografi_og_historie/Mellem%C3%B8sten/Osmanniske_rige_til_ca._1700/janitshar Ja, det er et hvepsebo. Janitsharerne var – som mange vist ved – elitesoldater i det osmanniske rige og var s√łnner af kristne. De blev tvangsindlagt fra barnsben. N.B. hvor “elegant” Den Store Danske Encyklop√¶di, der er statsst√łttet, smyger sig uden om denne barbariske kendsgerning, og det er en tendens i det v√¶rk. Kun overg√•et af krumspringene for at sl√łre kommunismens ondskab, EU-korpsets symbolik er i det hele taget syg. Forleden kiggede jeg efter i mit symbolleksikon, det bedste der eftersigende findes, og det er tysk. Der var ikke noget med sv√¶rd, pudsigt nok. I 2011… Read more »

Jonny
Jonny
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Mohammedsfana heter det allts√•. Hade jag faktiskt ingen aning om… ūüôā A Turkish crescent, (also Turkish jingle, Chinese pavilion, jingling Johnny, Schellenbaum (Ger.), pavillon chinois (Fr.), chapeau chinois (Fr.) – literally “Chinese hat”) is an elaborate percussion instrument traditionally used by military bands. It was once quite common, but is seldom seen today. The instrument consists of an upright wooden pole usually six to eight feet long, topped with a conical brass ornament and having crescent shaped crosspieces, also of brass. Numerous bells are attached to the crosspieces and elsewhere on the instrument. Often two horsetail plumes of different colors… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Egentlig er det mest morsomme, at tingesten er en total forvanskning af de tyrkiske “regimentsfaner”, “kommandofaner”, (muslimerne brugte ogs√• faner, men det var vist mere i religi√łst/propaganda √łjemed, ikke som regimentsm√¶rker), som er endt blandt den mest ukrigeriske del af europ√¶isk milit√¶r, milit√¶rorkestrenes “jazzafdeling”, janitscharmusikken – afdelingen for eksotisk sk√¶g og ballade. S√•dan blev det betragtet oprindeligt, medlemmerne af “janitscharmusikken” var ikke uddannede musikere, som regimentsmusikken ellers bestod af foruden tambuorkorpsene, som prim√¶rt var datidens “radioafdelinger”. Janitscharmusikere blev udtaget blandt enhver, der kunne larme med et instrument. Voldsom larm antog man var passende som muslimsk musik, og s√• morede man… Read more »

polinos
polinos
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Du godeste! Det er stort, det vi har fat i her. Dybt! Vi m√• konstatere, at enten 1) er der subversive kr√¶fter p√• spil i EU’s v√¶bnede styrker, der s√łger at smugle antimuslimske- og tyrkiske symboler ind, eller 2) de historiel√łse DJ√ėF’er, der k√łrer maskinen i Brussel, har ikke ingen viden om symbolik. Jeg h√¶lder mest til den sidste anskuelse, n√•r jeg ser den pinagtigt primitive heraldik (for slet ikke at tale om de s√¶rt anonyme euro-sedler med deres uidentificerbare s√łjler, broer o.s.v.), der pr√¶ger hele Unionens formsprog. Det er ogs√• sp√łjst at se p√• deres discountfascistiske milit√¶rparader. Kan de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Nåå, det er altså bare sådan en slags rumstérstang?
Så er vi straks mere rolige.

Mon vi kan lokke ham til at give et nummer? ūüėÄ

Fx. “Vi er ikke alle i samme b√•d” ūüėČ

http://www.youtube.com/watch?v=BETP3map0Ac
http://www.youtube.com/watch?v=nY7YSXTvtOA

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Ulf Pilgaard – Cirkusrevyen 2006 – “L√¶rte vi noget?”

http://www.youtube.com/watch?v=FqH34-yLLME

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

En kollega til ham fra EU-h√¶ren ūüėČ

http://www.marchthroughtimes.com/king-country/Pictures-8/LAH098.jpg

Og en √¶gte Schellenbaum / “Turkish crescent” fra de “gode” gamle dage:

http://cdn-u.kaskus.us/23/9zk4pvtc.jpeg

Man kan jo undre sig noget over, hvorfor EU Рeller tyskerne? Рi den grad vælger
at l√¶gge sig s√• t√¶t op ad denne klassiske nazi-symbolik med √łrnen i toppen etc.
Det er stort set bare malteserkorset, der er blevet udskiftet med en EU-stjerne.

Ottoman military band:
http://www.qwiki.com/q/#!/Ottoman_military_band

Teodora Emerentia
Teodora Emerentia
9 years ago

Min danska bestemor gläder sig i sin himmel över sitt underbara Danmark Рoch jag gläder mig med henne.
Danmark är fantastiskt!

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Araberne kunne ikke dr√łmme om at bruge deres oliepenge p√• andre end sig selv og deres guddom. Nordm√¶ndene bruger ikke oliepengene p√• sig selv, men bruger dem p√• at blive kulturberiget af arabere og deres guddom.
S√• l√¶nge ord som racist og d√•rligt menneskesyn har samme virkning p√• v√¶lgerflertallet, som en l√łftet k√¶p har p√• en mishandlet hund, er alt h√•b udelukket. .

JensA
JensA
9 years ago
Reply to  Menig 442

Netop.

Notarien
Notarien
9 years ago

OT: Vem styr indoktrineringen? H√§romdagen gick jag in i en stor bokhandel f√∂r att k√∂pa en presentbok. Passerade avdelningen f√∂r historia och hajade till. Flera hyllmeter om Hitler, nazism, 2:a v√§rldskriget, f√∂rintelsen och alla hemskheter runt detta. Det var oproportionerligt m√•nga b√∂cker i avdelningen som handlade om detta! Vid kassan fr√•gar jag tv√• av de anst√§llda; -Hur kommer det sig att det √§r s√• mycket litteratur om just detta? D√• f√•r jag till svar att personalen ocks√• reagerat √∂ver detta. Efter valet har det skett en markant √∂kning av WW2, Hitler-nazi titlar. Det kommer st√§ndigt nya alster! Det var med… Read more »

maxxa
maxxa
9 years ago

Kommentar ” Die Presse ” (konservativ √łstrig dagblad) 14.05.2011 06:55 ¬Ľ

Zum Artikel: Zollkontrollen: Br√ľssel droht D√§nen mit Klage
“Liebe D√§nen.
Lasst euch nicht unterkriegen. Die europ√§ischen V√∂lker hoffen auf euch.”

restauranter i K√łbenhavn

H√•ber der bliver en opf√łlgningsrapport, der bliver offentlig tilg√¶ngelig, s√• vi kan se virkningen af den nye gr√¶nsekontrol.

Hilsen

Malthe
http://y-1.dk/