22
maj
Seneste opdatering: 23/5-11 kl. 1719
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVT havde i aftes en af sine sædvanlige pege-fingre-ad-Amerika programmer – ĂĄh, at være sĂĄ forudsigelig, sĂĄ her er lidt modgift, appeasernes historie fra oldtiden til i dag, fra Filip 2. af Makedonien helt op til MĂĽnchen 1938, Saigon 1975, Teheran 1979, New York 2001 og til en blandet bedømelse af Obama og et rĂĄd til ham: “Lyt til hvad islamisterne siger, og tro pĂĄ det.” Thornton er klassisk filolog ligesom Victor Davis Hansson. Vil man høre ham uddybe sin nye bog lidt mere, kan man høre denne optagelse fra 16 maj 2011. (Peter Robinson er en fremragende interviewer, hør ogsĂĄ hans seneste med den nu 80-ĂĄrige Thomas Sowell.)

»Dialogen er afblæst«

Et par gode signaler og beslutninger inden Folketinget gĂĄr pĂĄ sommerferie fordi der, som Søren Pind siger: ”Der findes rigtigt og forkert, fordi der findes frihed og ufrihed. SĂĄ enkelt er det.” Politikerne er hele tiden bagefter en udvikling, de egenhændigt har skabt (Venstre dog som det mindst skyldige parti – 1983!), men de prøver i det mindste ikke “at blive sat for meget,” som det hedder i cykelsporten. Vi er vant til problemer, der kan løses. SpørgsmĂĄlet er, hvor mange af vores nyanskaffede problemer, der ikke har nogen løsning. Men det er deres del af samfundskontrakten, der er i spil. Redningsindsatsen er kun lige begyndt, det er mere end man kan pĂĄstĂĄ om den i dette land. Ingen forventer sig naturligvis at De Radikale forstĂĄr et klap af det hele, men lige nu synes denne strikkeklub for honette smĂĄborgere af navnlig hunkøn, mest optaget af at fravriste oppositionen en eventuel valgsejr. Uden dem ville man jo føle sig underligt fortabt. (Steen):

Anført af integrationsminister Søren Pind (V) og med støtte fra flere ministerier indleder regeringen et angreb pĂĄ det kvindesyn, som – mener den – hersker blandt en del indvandrere fra den muslimske kulturkreds. Med ”National strategi mod tvangsægteskaber og undertrykkelse” vil man bl.a. bekæmpe genopdragelsesrejser, og sĂĄ skal lærere, pædagoger og andet frontpersonale sammen med kampagner overbevise indvandrerne om, at deres kvindesyn er forældet. Det skal forhindre tvangsægteskaber og anden undertrykkelse.

»Det er sådan set ikke en dialog, det er en påvirkningsindsats. Den har der været en kraftig berøringsangst overfor, fordi man træder ind i folks personlige rum. Men vi kan altså ikke acceptere, at vores samfund bliver lavet om på den måde,« siger integrationsminister Søren Pind (V).
»Der er nogle kulturelle normer, som omgærder islam, som er et kolossalt problem for kvinder,« siger han og understreger, at man sagtens kan være muslim uden at undertrykke kvinder. Påvirkningskampagne, ikke dialog.

Flere udvisninger af bandekriminelle og hjemmerøvere, fordobling af straffen for voldtægt.

“Straf hjælper ikke?” Underordnet. Prison may not work for them, but it works for us.

Seksualforbrydelser (voldtægt mv.) udgør en af de allermest alvorlige og voldsomme krænkelser af det enkelte offers integritet og selvbestemmelsesret. Det var baggrunden for, at der i 2002 blev gennemført markante strafskærpelser i bl.a. voldtægtssager. I forbindelse med den kommende revision af straffelovens kapitel 24 er aftaleparterne enige om at fordoble straffen for overfaldsvoldtægt, sĂĄ normalstraf som udgangspunkt vil være 5 ĂĄr. Tryghedspakken – hele teksten.(Straf for hjemmerøverier fordobles.,Kriminelle udlændinge skal afsone hjemme,Radikale: Strengere straf er uspiselig.)

Man kan definere et vendepunkt hvor Søren Pinds glas gĂĄr fra halvt tomt til halvt fuldt, nemlig nĂĄr han og regeringen holder op med at væve om at “omgærde” islam, eller om at “man sagtens kan være muslim uden at undertrykke kvinder”. Begge formuleringer er fatalt konfliktsky mĂĄder at omgĂĄ at tale om islams dogmatik og essens, for selvfølgelig kan en person der definerer sig selv som muslim godt afholde sig fra at undertrykke kvinder. Men sĂĄ gør han det altsĂĄ pĂĄ trods af islam, hvis ureformerede tekster fastholder misogynien. Ingen vestlig regering er villig til at tage dette spring ind i virkeligheden, og det bliver ikke den danske der lægger ud. Det er op til den enkelte om man kan bruge Pinds kvasi-assertive snak til noget, nĂĄr nu ethvert alment velinformeret menneske er nĂĄet sĂĄ meget længere (LFPC).

Grine og gøre nar: Den udeblevne Dommedag

Ingen tvivl om at fjoget latterliggørelse af kristendommen er et af flere udtryk for noget langt mere omfattende i den vestlige psyke i disse ĂĄr. Man kan spekulere pĂĄ ĂĄrsagerne, uden at kunne konkludere noget entydigt eller sikkert – en reaktion pĂĄ islams fremtrængen der projiceres indad mod det ufarlige og selvhadende, eller en naturlig konsekvens af opgøret med autoriteterne i 1960’erne, f. eks. Intet tyder pĂĄ at kristendomshadere, fra californiske postmodernister til videnskabsfolk med chokerende primitive forestillinger om hvad religion er, har nogle bedre bud pĂĄ hvordan livets store tilskikkelser – fødsel, død, tab, sorg osv. – sĂĄ skal hĂĄndteres og forstĂĄs nĂĄr nu barnet er skyllet ud med badevandet. Og det mĂĄske mest chokerende er at man ĂĄbenbart befinder sig fint med ikke at have noget at stille i stedet, og endnu mindre noget der forener mennesker (LFPC).

[…] I suspect that the media feeding frenzy Stanley describes has less to do with an impulse to lampoon the ridiculous than an impulse to ridicule Christianity in general. Despite Camping and his followers being an extremely small fringe group, the media has covered this story as if the entire Southern Baptist church made this prediction. Stanley also concurs that this should be an extremely small story, not a dominating narrative, but also predicts that we’ve just seen the beginning of it. Come tomorrow morning, we’re going to see a deluge of snarky reports about the silly end-timers who got left behind — excuse me, Left Behind — which will all carry an unstated theme of “oh, those silly Christians and their silly beliefs!” […] Ed Morrissey: Is the Rapture schadenfreude turning sinister?

[Billedtekst:] Next up was a covey of sarcastic hipsters who showed up to, well, just be on the scene. When interviewed by various reporters, they had no real explanation for their presence, other than to satiate their need for postmodern irony. Zombie: Media Circus of Biblical Proportions at Armageddon HQ

Sjakaler eller ej? Fra afetnificeringens ABC

Vi gør det alle, ogsĂĄ de pæne og anstændige: Gætter pĂĄ hhv. forbryderes og ofres etnicitet i bestemte typer af kriminalhistorier. Det er klart at nĂĄr der tales om ‘en større gruppe af ophidsede unge forsamlede sig’ eller om pĂĄrørende der laver ballade pĂĄ hospitalsafdelinger, er resultatet indiskutabelt. Men nĂĄr man nu ved fra f. eks. Norge at det fra primitive, varme lande kendte fænomen med dominans eller underkastelse gennem øjenkontakt desværre ogsĂĄ har bredt sig til vore unge, hvordan kan man sĂĄ sige noget om voldsmændenes etnicitet i den foreliggende historie?

“Hva´ glor I pĂĄ,” lød det fra et par aggressive 17-ĂĄrige københavner-drenge, da de lørdag nat pĂĄ Marbækvej i Frederikssund passerede en gruppe lokale drenge, hvorefter de blev overfaldet, oplyser Nordsjællands Politi.[…]

FĂĄ øjeblikke efter grupperne havde passeret hinanden, løb de to aggressive 17-ĂĄrige drenge imidlertid tilbage, og overfaldt de lokale drenge, hvor den ene blev slĂĄet i nakken, mens den anden blev sparket omkuld. […]

Mens det ene offer lå på jorden og fik spark, forsøgte han at tilkalde hjælp via sin mobiltelefon, men gerningsmændene fravristede ham mobilen, og truede ham med flere tæsk, hvis der blev sladret til politiet.

Voldsmændene tog offerets mobil med, da de kort efter forsvandt fra gernings-stedet, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi. […] Drenge fik tæsk: SĂĄ “forkert” pĂĄ piger

Nu er det vistnok ikke så almindeligt for danske drenge at frarøve voldsofre deres mobiltelefoner, så meget desto mere fordi behovet for at ringe hjem til Libanon eller Somalia er negligibelt, men her må den tilsyneladende kendsgerning at den liggende dreng ikke fik hjælp fra egen gruppe vist være nøglen til mysteriet. Og dette siger en hel del om styrkeforholdet i de etniske konflikter der givetvis venter i de kommende årtier (LFPC).

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
9 years ago

“de etniske konflikter der givetvis venter…”

Netop når man tager disse arabiske, tyrkiske, kurdiske, pakistanske og somaliske familiers/banders helt enorme trang til at vise de indfødte befolkninger hvem der bestemmer, i betragtning, bliver vores egen forskruede og perverse selvopfattelse, som frit svævende fordomsfri verdensborgere, så uendeligt latterlig, tarvelig og sørgelig.

Erling
Erling
9 years ago

Fremragende interview, ogsĂĄ det med Thomas Sowell

Mette
Mette
9 years ago

“Intet tyder pĂĄ at kristendomshadere, fra californiske postmodernister til videnskabsfolk med chokerende primitive forestillinger om hvad religion er, har nogle bedre bud pĂĄ hvordan livets store tilskikkelser – fødsel, død, tab, sorg osv. – sĂĄ skal hĂĄndteres og forstĂĄs nĂĄr nu barnet er skyllet ud med badevandet. Og det mĂĄske mest chokerende er at man ĂĄbenbart befinder sig fint med ikke at have noget at stille i stedet, og endnu mindre noget der forener mennesker (LFPC).” Ja, det er netop sagen i en nøddeskal. De har ikke noget at give i stedet for det, de med vold og magt vil… Read more »

Mette
Mette
9 years ago

Venstre har ogsĂĄ været fremme med forslag om, at imamer skal indberette mistanker om misbrug af børn. Naser Khader var principelt enig – sagde han – men mente ikke, at det kan nytte noget, da kun tyve ud af over 100 har ret til at foretage vielser, en ret de kan miste, hvis de ikke opfylder loven. SĂĄ Khader mener altsĂĄ ikke, at moralsk pres har nogen effekt.

Det er vi fuldstændig uenige i. Jo mere moralsk pres, jo bedre, når det gælder at få luget ud i uhumskhederne, og hvert barn tæller.

restaurant i København

Synes heller ikke der er nogen fornuftig kobling ved at angribe islams kvindesyn som en forhindring for at blive integreret/assimileret.

Rud
http://restauranter-københavn.dk/

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

“Og dette siger en hel del om styrkeforholdet i de etniske konflikter der givetvis venter i de kommende ĂĄrtier”.

Ja. Styrkeforholdet har bare altid været sĂĄdan, men beskrevet modsat. Og det vil det vel fortsat blive i de toneangivende kredse. For selvom det kunne bevises, at her er tale om muslimer, kunne det jo “nøjagtigt lige sĂĄ godt have været (…)”.

– – –

Santor
Santor
9 years ago

@ “The Wages of Appeasement”

ca 20:30 .. Det er nøjagtigt det samme obama er ved at gør, med hensyn til Israel i disse dage.

Johansen
Johansen
9 years ago

Regeringen kunne jo f. eks. begynde med at forbyde hijabs pĂĄ alle offentligt ansatte og tilbagerulle alle islamiske særrettigheder, som er blevet lusket igennem. Endvidere kunne man pĂĄbegynde udvisning i en helt anden skala af alle de ikke-danske mørkemænd, der har banket deres koner sønder og sammen og nu sidder isloleret pĂĄ et dansk kvindekrisecenter. Det er bydende nødvendigt, at politikerne ikke blot holder sig til en pĂĄvirkningsindsats – der mĂĄ lovgivning til. Konsekvent og skruen skal strammes betydeligt mere, end der er lagt op til. Det er ikke noget selvforsvar eller hjælp til de masssivt underkuede muslimske kvinder at… Read more »

Kimpo
9 years ago
Reply to  Johansen

Helt klart bør vi udvise mørkemændene og beholde de brunøjede skønheder. Faktisk burde vi starte en import af rigtige kvinder og en eksport af feminister og muhamske mænd.

Hammersmeden
9 years ago

Det er jo latterligt at prøve at angribe islams kvindesyn som en forhindring for at blive integreret/assimileret. Dette er jo blot endnu et hysterisk udspil fra big mother – staten, der vil gĂĄ ind og blande sig i den enkelte borgers opfattelse og synspunkter. Jeg er da bedøvende ligeglad med hvordan muslimerne behandler deres kvinder, idet det hverken interesserer eller angĂĄr mig, uanset om de slĂĄr deres koner eller bortgifter deres døtre inden puberteten, sĂĄ længe de blot gør det i deres egne lande. At ville bestemme over andre menneskers kultur, fordi man regner sin egen for overlegen per definition,… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago
Reply to  Hammersmeden

Det kan du såmænd have ret i, omend jeg har vanskeligt ved at skulle acceptere barbari, også i andre lande.

Men skal det være sådan, skal Danmark heller ikke være i klub med disse tilbagestående lande.
Det betyder fx udtræden af FN, ud af Nato (hvorfor dog spilde menneskeliv og krudt i Afghanistan? Og være i klub med Tyrkiet?), og opsigelse af alle disse misforståede konventioner, der er fra en anden tid, og dengang gav mening. Det gør de ikke mere.

Hammersmeden
9 years ago

Jeg er helt enig i det med de internationale konventioner. Noget sĂĄdant er dømt til at mislykkes pĂĄ forhĂĄnd, idet hver kulturkreds har sine egne retningslinjer. SĂĄ hvis hele verden skal føje sig efter et bestemt regelsæt, vil dette medfører at hver enkelt mĂĄ skære en hæl og klippe en tĂĄ. Og dette gĂĄr jo først og fremmest udover de mest “tolerante” kulturer, hvilket med andre ord vil sige den vestlige/europæiske, idet denne er hĂĄrdest ramt af kulturmarxismens besættelse. Og derved fĂĄr muslimerne indirekte gennemført at deres tilbagestĂĄende opfattelse af verden og deres ringeagt for alle ikke-islamiske kulturer finder fodfæste… Read more »

JensA
JensA
9 years ago
Reply to  Hammersmeden

“Muhamedanistan” har ikke altid været muhamedanistan,og at det er blevet det skyldes i høj grad kontrol over kvinderne. Hvis du ser pĂĄ udviklingen i Europa gennem de sidste 40 – 50 ĂĄr og fremskriver det en generation eller to, er det ikke svært at se hvornĂĄr Europa hører til “muhamedanistan”. Denne udvikling kræver kontrol over kvinderne i den fødedygtige alder, sĂĄledes at ingen muslimsk kvinde (eller mand) nogensinde fĂĄr børn, der ikke er muslimer. (Dødsstraf/terror mod frafald sikrer at de bliver ved med at være det). Det er ikke let at vide om Søren Pind ser denne sammenhæng, eller hans… Read more »