24
maj
Seneste opdatering: 25/5-11 kl. 0956
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TV spot for Plataforma per Catalunya, kommunalvalget, Spanien, maj 2011.

√Ösiktsmaskinen 2007: “Lilla Saltsj√∂badsavtalet”

Nu er den bem√¶rkelsesv√¶rige TV-samtale endelig dukket op (tak Bjovulf), s√• nu poster vi den en gang for alle og downloader den. Journalistikkens aftale om at m√łrkl√¶gge indvandringens konsekvenser, er blevet afvist som “konspirationsteori”, som om der skulle v√¶re underskrevet en h√•ndf√¶stning p√• m√łdet. Det har jeg ikke set nogen antyde. Men det bedste er jo at lade det op til alle og enhver at bed√łmme, hvad to velanskrevne journalister siger med deres egne ord: Thomas G√ľr og Susanne Popova. Siger de eller siger de ikke, at de tilstedev√¶rende svenske journalister var enige om “at l√¶gge l√•get p√•” en √•ben debat i 1987, bortset fra de to selv? Der er flere interessante replikskifter, men det helt centrale begynder i video 1 min. 11:56 hvor Popova henvender sig til G√ľr om konferencen. Popova refererer igen i video 2 fra min. 0:58 til den om “att l√§gga locket p√•.”

Disse minutter er blevet gennemdiskuteret gennem √•rene, hvor Axess programmet har v√¶ret utilg√¶ngeligt, men nu er det her. I√łvrigt optr√¶der ordet Saltsj√∂baden slet ikke i programmet. Uanset hvad man mener, viser hele historien hvor megen spekulation det giver anledning til, n√•r man ikke kn√¶s√¶tter √¶rlighed fra starten, n√•r man v√¶nnes til at g√• ud fra, at der hykles, stikkes noget under stolen eller lodret lyves. Samfundklimaet forpestes og desv√¶rre fanger bordet. Det bliver en ensrettet gade, et publicistisk f√¶ngsel. I Danmark kan vi gl√¶de os over √•benheden i insitutioner som Rockwoolfonden, hvis seneste rapport Uriasposten hiver humlen ud af i dag: Forskning: Mere kriminalitet, ikke pga. krigstraumer, men pga. muslimsk dominansadf√¶rd. – Niklas Ekdal, der har forvildet sig ind i udsendelsen, er en √¶gte DN mand. Han skriver netop i dag en rigtig DN artikel: √Ėppna gr√§nserna! Lilla Saltsj√∂badsavtalet, udf√łrlig Wikipedia. Weine Berg: Finns Lilla Saltsj√∂badsavtalet? Spelar det n√•gon roll?


Rollatorkandidat?

Dette indblik i venstrefl√łjens magtelite udg√łr bogens vigtige del, og mens disse politikere beskrives som taktisk dygtige, ser Dahl flere af dem som ude af stand til at formulere visioner. Kritikken rammer i h√łj grad Helle Thorning-Schmidt, der beskrives som en kvinde, der ” kort sagt ikke er i stand til at g√• blot nogle f√• meter uden en rollator af stikord og briefinger og talepapirer, og til trods for den alligevel taler som en lydfil.” M√• man nedg√łre en politiker p√• den m√•de, har flere spurgt. Ja, det m√• man. Det er i almen interesse at vide, om landets mulige n√¶ste leder er en dygtig t√¶nker, og den magtfulde kan aldrig v√¶re fredet. I denne √•nd g√•r Henrik Dahl efter mange enkeltpersoner, og det skal han ikke kritiseres for.
Til geng√¶ld udstiller han ogs√• sig selv p√• en m√•de, der skader projektet. Dahl fremst√•r faktisk som et noget r√•dvildt v√¶sen, der har sv√¶rt ved at finde et st√•sted, og han skriver: ” Derfor er jeg endt med at mene, at det faktisk er interessant og v√¶sentligt at tale om danske v√¶rdier, ogs√• n√•r det g√¶lder menneskerettighederne, der er opfundet i Paris, og kristendommen, der er opfundet i Mellem√łsten.” Man undres over, at en s√•dan tanke f√łrst melder sig i en alder af 51 √•r, og flere af Dahls analyser er gammelt stof. Han anerkender Dansk Folkepartis pointer ang√•ende islam og parallelsamfund, og han kritiserer venstrefl√łjen for p√• hyklerisk vis at lade den menige dansker sl√•s med ghettoproblemer, mens man selv bor i Kartoffelr√¶kkerne.Det er s√•re sandt, men det er sagt af S√łren Krarup ( DF) og andre i √•revis, og Dahl er for sent ude med sine erkendelser. S√łrine Godtfredsen: At hyle med de rigtige ulve – anmelde af Henrik Dahls “Spildte kr√¶fter” (ikke online)

Video update

Video: Geert Wilders, Ezra Levant, Jonathan Hausman, Fred Litwin Ottawa (gå ikke glip af rabbi Jonathan Hausman min. 21:45 !) og Udo Ulkotte Financial Consequences of immigration to Germany 1 of 2 med engelske undertekster.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Biering
9 years ago

Apropos dialog og appeasement: I l√łrdags k√łrte jeg i andet √¶rinde over Christianshavn, enten f√łr eller efter BZ‚Äôerne besatte S√łminedepotet. Midt p√• broen holdt der 2-3 politirugbr√łd inde til siden, et par √¶ldre betjente med kasketter stod ved siden af. I bilruderne var der, i stedet for de s√¶dvanlige skilte med ‚ÄĚGOLF-11‚ÄĚ o.s.v., anbragt midlertidige A-4 ark, hvor der stod: ‚ÄĚDIALOG-GOLF-11‚ÄĚ. Jeg var ved at k√łre i kanalen. Her er virkelig fr√ł af ugr√¶s f√łget over Sundet, og det er jo helt forfejlet. Politiet skal ikke g√• i dialog med lovovertr√¶dere, allerede Holberg forklarede i en af sine Epistler, at… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

At Per Nyholm opfatter sig selv som f√łrst og fremmest europ√¶er og dern√¶st dansker er m√•ske fordi han vist ikke har boet i Danmark i mange √•r ? Desuden er det jo gratis at slynge noget s√•dant ud, n√•r man ikke bev√¶ger sig i Danmark til hverdag. Men for√łvrigt, hvordan vil europ√¶eren forklare en fremmed, der sp√łrger, hvor han komme fra HVIS nationalstaterne er yt og kun Europa er in ? Skal man forklare sit oprindelsessted ved hj√¶lp af l√¶ngde – og bredde grader ? Eller ved hj√¶lp af regionsbetegnelser – f.eks. at man stammer fra Region Nord, Jylland ?… Read more »

Emeritus
Emeritus
9 years ago

‘… ‚ÄĚ Derfor er jeg endt med at mene, at det faktisk er interessant og v√¶sentligt at tale om danske v√¶rdier, ogs√• n√•r det g√¶lder menneskerettighederne, der er opfundet i Paris, og kristendommen, der er opfundet i Mellem√łsten.‚ÄĚ …’ (Henrik Dahl) I sin seneste kronik sl√•r Per Nyholm, epikur√¶eren fast, at han er europ√¶er f√łrst, dansker siden. Det er jo en klar melding. Som f√łlelse sikkert reel nok, men baseret p√• ideologi – utopisk. N√•r m√¶nd som Per fx. henviser til diversitetens eller mangfoldighedens lyksaligheder som en af standardbegrundelserne for deres ideale ‘f√łlg mig’, mener de som regel det modsatte,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Nogle socialkammerater er mere i kontakt med virkelighedens verden end andre – desv√¶rre er der mange blandt de √łvrige, der stadig sover i timen og dr√łmmer videre om multikulturens lyksaligheder. Henrik Sass: Vi fik sv√¶kket de kulturradikale http://politiken.dk/debat/ECE1289340/vi-fik-svaekket-de-kulturradikale/ Kursskifte. Mange kulturradikale er forn√¶rmede over pr√¶stef√¶trenes kulturkamp, sagde Henrik Sass Larsen til Politiken i 2003. Den forn√¶rmelse delte han ikke, og det g√łr han stadig ikke. – Foto: PETER HOVE OLESEN Der er et tredje standpunkt mellem kulturk√¶mpere og kulturradikale, siger Henrik Sass Larsen. AF Per Michael Jespersen Da VKO i 00‚Äôerne gik til angreb p√• rundkredsp√¶dagoger, smagsdommere og slapheden i… Read more »

Ulla Lauridsen
9 years ago

Den rumlen, man fornemmer, er Isabella af Castilien, der roterer i sin grav.

Prudentius
9 years ago

Er det Iben Hjejle, hendes klon eller hendes lilles√łster, der svinger den ene ende af torvet???

bowlaren
9 years ago

Jag kikar in h√§r och l√§ser igen. Bra blogg h√§r trivs jag. Mvh Svensson ūüôā
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Selvtak, Steen ūüėČ Jeg var selv lige ved at falde ned af stolen, da jeg lige pludselig faldt over den blandt Galna Gunnars videoer. Jeg bed m√¶rke i, at Susanna Popopa siger: ” … p√• en konferens f√∂r journalister d√§r man p√• allvar diskuterade om det var dags [!!!] att ta av locket f√∂r rapporteringen om brottsligheten bland invandrare eller om locket skulle ligga p√•.” [!!!] S√• l√•get var alts√• √•benbart lagt p√• l√¶nge inden denne konference !!! – det blev slet ikke lagt p√• ved denne lejlighed. Aftalen gik i virkeligheden “bare” ud p√• at k√łre “busines as usual”.… Read more »