26
maj
Seneste opdatering: 27/5-11 kl. 1405
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SNAFU: Indvandringen til Storbritannien “out of control”

Landet er en √ł, og dets kultur er besat af kontrol af dets borgeres g√łren og laden, men lige hvor mange og hvem der f√•r foden indenfor i et af Europas mest attraktive velf√¶rds- og rettighedsparadiser, tja, det unddrager sig menneskelig indgriben. Get back, get back, get back to where you once belonged, som det l√łd i en fjern, fjern fortid (LFPC).

Immigration has rocketed once again to levels not seen since before the beginning of the recession.

Nearly 600,000 people arrived in the UK as Government Minister, Damian Green admitted migration was ‘out of control’.

Despite the coalition pledging a cap on the number of migrants coming to the UK from outside the EU, there is very little that politicians can do to stop EU migrants.

Every year a quarter of a million more people arrive in Britain than leave, leading the charity Migration Watch UK to say that firm measures are now ‘absolutely essential.

Chairman Sir Andrew Green who said: ‘The impact on British-born workers is a particular concern that has been brushed under the carpet for too long […] ‘Immigration ‘out of control’ as numbers coming to the UK booms to pre-recession levels

El Ingl√©s: Europas fremtid og “the cancer of Islam”

Lars Hedegaards meget omtalte tale i Brussels “The resilience of the commoners” var en dansk pendant til de mange essays af Paul Weston og El Ingl√©s som har v√¶ret bragt p√• Gates of Vienna. Det er en genre for en meget lille indforst√•et kreds: En i grunden helt naturlig konsekvens af at besk√¶ftige sig med de daglige nyheder om f. eks. gruppevoldt√¶gter, ghettoproblemer, krav om s√¶rbehandling og trusler mod ytringsfriheden. Hvor peger det alt sammen hen? Det er mildest talt g√•defuldt at s√• livsvigtige sp√łrgsm√•l er s√• godt som frav√¶rende i debatten, men det h√¶nger som n√¶vnt her flere gange sammen med den jomfrunalske aversion mod at tale om muligheden for grusomheder og borgerkrig engang i fremtiden. Itales√¶ttelsesparadigmet, forestillingen om at man ved at s√¶tte ord p√• mulige udkommer af tendenser i tiden risikerer at fremkalde dem, l√¶gger en lammende d√¶mper p√• lysten til at besk√¶ftige sig med noget af allerh√łjeste relevans. Hysteriet over Hedegaards tale var dybt besk√¶mmende, og selv besindige folk som S√łren Pind sprang i forskr√¶kkelse op p√• k√łkkenstolen og trak sk√łrterne op.

Denne dystopiske genre vil derfor givetvis fortsat v√¶re forbeholdt dem der i forvejen er bekymrede og pessimistiske, og slet ikke v√¶re et middel til at ruske sovende europ√¶ere op af deres dvale. Men er man f√łrst gjort bekendt med de opstillinger af scenarier som El Ingl√©s og Weston freml√¶gger, bliver dette m√•lestokken for de daglige nyheder i jordh√łjde. Man laver spontane kalkuler over tendenser man mener at kunne iagttage, om de synes at bekr√¶fte de langsigtede prognoser eller ej. Man ryster opgivende p√• hovedet over kosmetiske mikrostramninger som gr√¶nsekontrol der hens√¶tter de p√¶ne og anst√¶ndige i fr√•dende raseri – som om dette skulle kunne forrykke noget af det der ligger i ovnen for os alle, tsk tsk. Som Baron Bodissey skriver i indledningen til El Ingl√©s, “our only choices are between bad, worse, and apocalyptic”. Gr√¶nsekontrol eller 24-√•rs-reglen kvalificerer ikke engang til at v√¶re “bad” i det rette perspektiv. Nogle f√• uddrag af et essay der b√łr l√¶ses in extenso.

[…] In plain English, continuing to allow the colonization of the urban UK by a hostile, criminal, religiously-motivated horde ‚ÄĒ that displays nothing but contempt for us and our way of life even as it enjoys the huge subsidies it extracts from us ‚ÄĒ can only lead to violent conflict, a conflict which is emerging at a greater or lesser pace in all European countries similarly afflicted. There are no clever decisions to be made here, no political contortions that can lead us all, hand in hand, into the multicultural paradise supposedly awaiting us on the other side of the social disintegration now so evident throughout Europe. There is only a steady descent into tribal violence, exploding cities, and the destruction of democratic politics as we currently understand it. […]

Given that the entire approach of every single mainstream political party in every single European country afflicted by the cancer of Islam is predicated on the notion that we are confronted with a contingent conflict (and therefore a road-crossing problem) rather than an organic conflict (and therefore a crusher-avoiding problem), the distinction we make between the two is a crucial one. If we are right, then the actions of mainstream politicians throughout Europe with respect to Islam and Muslims have been not only useless, but actively harmful in that they have allowed the real problem to metastasise, largely unaddressed, in the background.

Geert Wilders of the Netherlands, Filip Dewinter in Flanders, Pia Kj√¶rsgaard in Denmark, Siv Jensen in Norway, Jimmie √Ökesson in Sweden, Timo Soini in Finland, Heinz-Christian Strache in Austria, Thilo Sarrazin in Germany, Oskar Freysinger in Switzerland ‚ÄĒ all these people understand that their countries are on a conveyor belt leading directly into a crusher, and are pushing their way into the political mainstream past the bovine functionaries who have inhabited it for so long. […]

There is simply no way of peaceably reconciling the interests of European peoples and their rapidly growing Muslim populations, interactions between whom are almost always zero-sum games at best. This is the basis of our description of these emerging conflicts as organic rather than contingent. El Inglés: Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland, I Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland, II.

Ingl√©s’ skel mellem en opfattelse af problemerne med islam som enten “contingent” eller “organic” drejer sig om opfattelsen af disse problemer som opst√•et af konkrete omst√¶ndigheder (‘d√•rlig integration’ osv.), eller som uundg√•elige f√łlger af denne totalit√¶re herrefolksideologis indtr√¶ngen i vore lande (LFPC). (Billede: Four Muslims who battered man for teaching RE to girls jailed for being ‘a danger due to their extreme religious beliefs’)

Ikke-vestlige indvandrere bag samtlige overfaldsvoldtægter de seneste 5 år

Tallene g√¶lder kun Oslo. Norske myndigheder har haft travlt med sminked√•sen. Oslos politidirekt√łr mener ikke man “skal stigmatisere, traumatiserede, arbejdsl√łse flygtninge og asyls√łgere,” eller med andre ord, nordm√¶ndene skal ikke besvare hvad der kan lignes med en krigserkl√¶ring p√• Oslos gader, s√• har vi balladen. Ja, mon ikke lige vi har? Her har vi ogs√• grunden til, at detaljerne bag Sveriges 6000 anmeldte voldt√¶gter er en statsfeministisk hemmelighed. Overf√łr procenterne, der demografien taget i betragtning uv√¶gerligt m√• v√¶re v√¶rre, p√• svenske tal, og det er dynamit. Nyhedss√łgningen “oslo v√•ldt√§kt” giver heller ingen hits, nogen i Sverige ved, de lever p√• l√•nt tid.

Aftenpostens artikel Ny seksualkultur skaper overgrep indeholdt yderligere oplysninger om alle voldtægter i Oslo, også ikke-overfalds, der senere er forsvundet. Den findes dog stadig i en cached version: Utlendinger overrepresentert på voldtektsstatistikken, 65 prosent av alle som er mistenkt for voldtekter i Oslo i 2010 har ikke-norsk bakgrunn.Procentandelen er den samme vi senest så i danske presse, jeg mener det var 2004.

Enligt Oslopolisen spelar etnicitet en stor roll i de anmälda våldtäkterna. Den typiska gärningsmannen är invandrare och är i 20-årsåldern. Det typiska offret däremot är en norsk kvinna i samma ålder. 65 procent av alla de utpekade gärningsmännen har icke-norsk bakgrund. Några av dem är andra generationens invandrare och är födda och uppväxta i Norge medan andra är utländska medborgare.70 procent av offren är norska och de allra flesta kvinnor. Invandrare kraftigt överrepresenterade i norsk våldtäktsstatistik (Rapport: Voldtekt i den globale byen РErindringer i anmeldte voldtekter og seksualkultur i Oslo, pdf 88 sider.)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Det er vist meget f√• der efter at have set sidernes indhold samt kommentarer vil h√¶vde, at Snaphanen er et forum for monomane j√łdehadere. At oplyse om at der- ud over hvad der ellers forekommer og findes v√¶rdigt til publicering- tillige findes j√łdiske organisationer og individer, der vist tiln√¶rmelsesvis objektivt kan karakteriseres som indflydelsesrige, der seri√łst modarbejder ytringsfrihed, i en form som jeg ser som rigtig, og arbejder for multikulturalisme og indvandringspolitik, der er i brav mods√¶tning til det jeg forst√•r ved b√•de en fornuftig definering og hvad udf√łrt praktisk politik kunne v√¶re, er selvklart ikke Snaphanens oprindelige udgangspunkt, men… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Det er selvf√łlgelig noget der m√• vurderes pr. intuition og mavefornemmelse for indholdet, men ogs√• ud fra hvor meget det fylder i det samlede billede. Det er ikke raketvidenskab, og vi er selvf√łlgelig ikke ufejlbarlige. Men husk hvor mange gange man har set Uriasposten tilsvinet p.g.a. nogle ganske f√• kommentarskrivere der ikke tegner helheden eller blogejeren – efter den samme ‘logik’ kunne man jo lige s√• godt kalde Urias er forum for voldelige autonome, fordi der ogs√• optr√¶der den slags personager der i kommentarerne. De der af mangel p√• argumenter gerne vil tilsvine borgerlige bloggere ved godt hvordan en h√•ndfuld… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago

Snaphanen refererer ofte, hvordan Danmark l√łbende bliver basket af den svenske elite. Men det er p√•faldende, at Danmark i disse √•r baskes fra mange sider p√• en gang: Fra den svenske elite ‚Äď et mere d√¶kkende ord er nomenklatura, de etablerede politikere og mediefolk, alts√• magthaverne ‚Äď for vores udl√¶ndingepolitik. Fra EU-nomenklaturaen for vores √łnske om en vis toldkontrol, selvom vi er et af de EU-lande, der mest loyalt opfylder de p√•tagne forpligtelser. Fra islamistiske would-be terrorister, der vil spr√¶nge os i luften for Muhammedtegningerne. Der er heldigvis stadig store kulturforskelle p√• de tre gruppers m√•l og midler, men de… Read more »

Mackety
Mackety
9 years ago
Reply to  steen

Du har al mulig grund til at v√¶re stolt over dit arbejde med snaphanen de seneste flere √•r. At du kritiseres af multikulten b√łr du, som du selv er inde p√•, tage som et bevis p√•, at du er p√• rette kurs.

Tak for din indsats.

Johansen
Johansen
9 years ago

Det l√łber mig koldt ned af ryggen, n√•r jeg ser og h√łrer om s√•danne fire mullahsk√¶ggede islamister, som f√•r lov til at tage bolig iblandt os og terrorisere urbefolkningen, i dette tilf√¶lde en l√¶rer i Storbritannien.
Jeg h√•ber inderligt, at retf√¶rdigheden sker fyldest ved, at de bliver smidt ud af Storbritannien p√• livstid, s√• de ikke kan √łdel√¶gge flere engl√¶nderes liv.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago
Reply to  Johansen

Billederne minder mig om de uskyldige ’60ere, hvor Kaptajn Haddock i TinTin kunne finde p√• at sige ‘sk√¶gaber’ og ‘halenegre’.

Begge dele sikkert stærkt politisk ukorrekte i dag.

LFPC
9 years ago

Og “futm√¶lkspirater” kunne sikkert f√• en d√łmt for racisme mod somaliere.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Michael Laudahn
Hvad er det du proever paa at sige ? Hvad er det Pat Condel (gud velsigne hans navn ) har misforstaaet ? og hvorfor sku’ det goere ham til en “klovn” ? .
SPOET UD !

Prudentius
9 years ago

Tarvelige, men ikke s√¶rligt overraskende nyheder fra Norge. Hvordan mon de multikulturelle statsapparater rundt omkring i Europa egentligt forholder sig til det tab af autoritet og legalitet de tall√łse overfald, voldt√¶gter og snesevis af drab p√• deres egne borgere illustrerer? Man havde i bedste eurocentrisme tydeligvis ikke regnet med at de tilhentede etniske grupper kunne agere uden for et vestligt-kristent moralkodeks, eller for den sags skyld at de havde deres helt egen rivaliserende stat med hjemmefra, rullet ud efter ankomsten, sammen med bedet√¶ppet. At gode dyr nu er r√•dne, synes man at ane i blikket p√• den lille norske politifrue.… Read more »

Per
Per
9 years ago

“Let’s blame the Jews” – godt sagt.

Nina Hjerpset-√ėstlie

“If√łlge denne kilde indeholdt Aftenpostens artikel ogs√• disse oplysninger.”

Oh yes, it did ūüôā – jeg tok nemlig screenshot av headingen deres som skrek at 65 prosent av de mistenkte for voldtekter i Oslo i 2010 har ikke-norsk bakgrunn.

Dessverre rakk jeg ikke å ta bilde av resten, men politiets rapport ligger jo fortsatt der og er nok fryktelig plagsom lesning for de godhjertede. Synd for dem.

Nina Hjerpset-√ėstlie
Reply to  steen

Nei, det tror jeg ikke, Steen – det er nok for sent √• f√• den til √• forsvinne, om noen n√• skulle √łnske det. Selv partiet H√łyres nettside har tatt opp saken med medias dekning kontra rapportens faktiske innhold, s√• det nytter ikke √• anklage oss islamofober for mis√®ren heller: http://www.minervanett.no/2011/05/26/ubehagelig-faktum/

Jo, har det, men bare av selve headingen, for hele artikkelen ble dramatisk endret mens jeg var opptatt med √• skrive om den http://www.document.no/2011/05/ikke-vestlige-innvandrere-bak-65-prosent-av-alle-anmeldte-voldtekter-i-oslo/ . Headingen l√• imidlertid igjen og taler sitt tydelige spr√•k, s√• jeg sender deg den p√• e-post med en gang ūüôā