26
maj
Seneste opdatering: 26/5-11 kl. 1619
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi henviste til det i forg√•rs, vores ven Kitman har v√¶ret s√• venlig at You Tube. Ikke mange af ens yndlingsforestillinger om USA holder efter de 33 minutter.“Thomas Sowell outlines common misconceptions about economics, race, and racism.”

Robinson citerer Sowell i et tidligere interview: “Hvis Obama vinder pr√¶sidentvalget, vil han forf√łlge en katastrofal √łkonomisk politik”. Det mener du vel han har gjort ? Sowell: √Öh, ja, jeg er en af de f√•, der ikke er skuffet over ham……√ėkonomien, √•h min Gud, Georg W. Bush skabte en rekord h√łj statsg√¶ld p√• otte √•r. Obama har overg√•et det p√• bare to √•r, og der er ingen tegn p√• at den bringes ned. Robinson: Jeg f√łler en st√¶rk trang til at stille dig et sp√łrgsm√•l, der kan slutte denne samtale i en lys toneart. Sowell: Sp√łrg mig hvor gammel jeg er…….Jeg er firs √•r gammel, og det betyder at jeg meget vel kan blive sk√•net for at se, hvor alt dette f√łrer hen.

Pr√ľgelknabe Danmark

Häromdagen skrev Olle Schmidt (FP) och Hans Wallmark (M) om hur inskränkthetens trend sprider sig runt om i Europa. Självfallet valde man att exemplifiera med Danmark, detta trots att vad Danmark har beslutat att genomföra är samma slags gränskontroll som Sverige redan har. I förra månaden skrev Åsa Romson, Miljöpartiets nyvalda språkrör, tillsammans med Paul Lappalainen (MP) om hur Sverige inte får gå Danmarks väg och hänvisade istället till Kanada som föredöme. Att Kanada med sina försörjningskrav, språktester, flyktingtak, utsortering efter kompetens, och så vidare, utgör rättesnöre är naturligtvis något nytt i Miljöpartistisk inställning, men på vilket sätt är det i denna fråga väsensskilt från Dansk invandringspolitik? I förra månaden skrev också Nalin Pekgul (S) om hur islamofobin har förgiftat hela det danska samhället, då Pekgul på bakgrund av illamående hon kände när hon blev kritiskt utfrågad av en dansk journalist ville bekräfta alla de förutfattade meningar hon menade att denne hade. Naturligtvis utan att sätta frågetecken vid huruvida de fördomsfulla känslorna hon hyste vid intervjun spelade roll.

I sin sista partiledardebatt valde Maria Wetterstrand (MP) att vända blickarna bort från den inhemska politiken och beskrev Danmark som ett slutet och intolerant land, och liknade vårt broderland med en gated community. Att hon är gift med en person från Finland, och har kontakt med landet, gör ju att hennes insyn i den väldigt strama finska invandringspolitiken borde vara uppenbar, men så är det givetvis mycket trevligare att sjunga i kör på slutframträdandet. Förra året menade Maria Leissner (FP) att Danmarks utvisning av romer hade rasistisk grund. JONATAN FORSBERG-GILLVING OM DANMARK Svensk brist på fason fjärmar oss från nordisk gemenskap

Enhver der f√łlger med, ved det forholder sig som l√¶gen og filosoffen Forberg-Gillving skriver. Norge, men et FP der er n√¶sten dobbelt s√• stort som DF, henligger i n√•digt, svensk mediem√łrke. Finland, der stort set ikke har villet have nogen asylindvandring ligeledes. Sp√łrgm√•let er s√• hvorfor Danmark? Jeg har ikke noget sikkert svar. Konformitet? Et bekvemt mobbe-objekt? M√• svenskerne ikke vide noget om forholdene i Norge og Finland, som det jo ville medf√łre hvis svensk journalistik og politik skiftede hadeobjekt? Er det simpelthen dovenskab og uvidenhed? Hvorfor kan “eliten” bare ikke lade v√¶re med at tampe p√• Danmark? Der er, som skrevet forleden, ikke nogen dansk pendant til “Dagens Danmarks-bask”. Hvis danskere i al almindelighed opdagede dette f√¶nomen, ville de nok f√łle sig noget st√łdt p√• manchetterne, men de aner det ikke, for de lever med ryggen vendt mod √łst. En meget sj√¶lden og l√¶sev√¶rdig artikel. (Jan Milld skriver om samme emne i dag: In i Norden extremt. og en anden artikel tangerer den svenske mani med at skamme andre ud: Cecilia Malmstr√∂m, det m√•ste finnas mer konstruktiva l√∂sningar √§n att beskylla bekymrade inv√•nare inom EU:s medlemsstater f√∂r att vara potentiella nazister.)

Med RUC og Kvinfo i borgerkrig

Da jeg h√łrte i midnatsradioavisen om kampene i Yemen, t√¶nkte jeg det var det rigtige tidspunkt at fort√¶lle om de danske ambitioner for “k√łnsforskningen” i landet. Danmark giver n√¶sten 300 mio til “Dansk-arabiske partnerskaber i Mellem√łsten og Nordafrika”, heraf 7.3 mio til kvindestudier p√• universitetet i Sana, Yemen med hilsen fra RUC og Kvinfo. Landet er verdens 172¬ī”rigeste”, 70 % af kvinderne er analfabeter, det best√•r af nogenlunde lige mange sunnier og shiiter. Kun muslimer kan indehave offentligt embede, men det betyder ikke noget, for alle andre er forduftet. Der er noget for en frisk dansk k√łnsk√¶mper at rive i:

1) Etablering af en kandidatuddannelse i International K√łn og Udvikling samt et forskningsbibliotek ved Sana‚Äôa Universitet.
2) Styrkelse af nationale og regionale akademiske netv√¶rk, som besk√¶ftiger sig med k√łn og udvikling

Dansk-arabiske partnerskaber i Mellem√łsten og Nordafrika Resultater af Partnerskab for Dialog og Reform 2009-2010, pdf side 20. (Civil war looms as big blasts rock Yemeni capital, Al-Qaeda takes advantage of security vacuum in Yemen, Saleh refuses to quit as battles rage in Yemen.)

Frieri ny-tysk

For√¶ldrene syntes ogs√• at den 26-√•rige s√łn var ved at v√¶re giftemoden og skulle tage og gifte sig med den 11-√•rige efter sit hjemlands og profetens vemodige skikke: N√•r du har voldtaget og t√¶vet hende, ejer du hende. Tyskerne glemte at fort√¶lle utysket og hans for√¶ldre, at helt s√•dan foreg√•r det ikke med l¬īamour i Tyskland….endnu. Mutter dr√§ngt Sohn zum Missbrauch einer Elfj√§hrigen – Landgericht Osnabr√ľck verurteilt 26-J√§hrigen und Eltern. (Shariah i Tyskland: Betinget f√¶ngsel for voldt√¶gt af barn ‚Äď hans mor sagde han skulle g√łre det.Bem√¶rk ‚Äď journalisten kalder dem gr√¶kere.) Nu undertekstet af Vlad Tepes.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
9 years ago

Sorry, Esau!
Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
9 years ago

‘…Der er, som skrevet forleden, ikke nogen dansk pendant til ‚ÄúDagens Danmarks-bask‚ÄĚ…’ Meget muligt. Vi n√łjes m√•ske bare med at kritisere Sverige for landets indvandringspolitik, men basker ikke? Der er ellers personager nok, der tr√¶nger til at baske i alle retninger. Min nye yndlingsaversion, epikur√¶eren og antisemitten Per Nyholm for eksempel. Han g√łr i dagens klumme f√¶lles sag med araberne og pal√¶stinenserne og vender sig mod voldsregimet, Israel. Han undlader helt at tage i betragtning, hvad det er for en konflikt, han adresserer sin -pati. Han tager fx. slet ikke i betragtning, at i det sp√łrgsm√•l (p√• den korte historiske… Read more »

Crass B√łrsting
Crass B√łrsting
9 years ago

Sowell er en af mine helte. En af de f√•, der kan udtrykke dybe sandheder med j√¶vne og enkle ord. Hvis han var blevet USA’s f√łrste sorte pr√¶sident, ville meget have set anderledes ud.

Santor
Santor
9 years ago

@ Facts and Fallacies with Thomas Sowell

31:30 best comment ever ūüôā

Skåning
Skåning
9 years ago

Danmark är bashingobjekt av tre skäl:

1. Valet 2001 blev ett radikalt uppgör med den tidigare vansinnespolitiken, som faktiskt mest var lik den svenska.

2. Debattklimatet i Danmark är på sätt och vis mer rak än i Finland och Norge, särskilt i kölvattnet på Muhammed-krisen.

3. Man upplever att det danska politiska klimatet har störst potential att sprida sig till Sverige. Skåne har länge varit den del av Sverige där danska medier har haft spridning och det var också här SD gjorde sitt genombrott. Gränstrakter till Norge och Finland verkar inte påverkade på samma sätt.

Jonny
Jonny
9 years ago
Reply to  Sk√•ning

Det k√§nns ocks√• som att det, √•tminstone tidigare, har varit lite tabu att ge sig p√• Finland f√∂r h√•rt. Finns s√§kert n√•gra postkoloniala teorier som kan anv√§ndas som “f√∂rklaringsmall”. ūüėČ Sedan √§r ju Finland av n√•gon anledning inte s√§rskilt intressant √∂ver huvud taget i Sverige. Annars tror jag att v√§nsternissarna (och √§ven “liberalerna”) k√§nner sig svikna p√• n√•got s√§tt. Danmark var ju s√• avslappnat, “kontinentalt” och f√∂rdomsfritt. Det √§r bara att t√§nka sig in i situationen f√∂r en gammal “frihetlig antikapitalist”… D√•: Christiania, BZ-bev√¶gelsen och kaospiloter; nu: muhammedteckningar och Dansk Folkeparti. Klart att de f√•r en t√•r i √∂gat och… Read more »