9
jun
Seneste opdatering: 9/6-11 kl. 1915
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Baroness Cox introduced a new Bill in the House of Lords intended to outlaw the use of Sharia law where it conflicts with English law. In proposing the new Bill she said: “Equality under the law is a core value of British justice. My Bill seeks to preserve that standard. My Bill seeks to stop parallel legal, or ‘quasi-legal’, systems taking root in our nation. Cases of criminal law and family law are matters reserved for our English courts alone.
“Through these proposals, I want to make it perfectly clear in the law that discrimination against women shall not be allowed within arbitration. I am deeply concerned about the treatment of Muslim women by Sharia Courts. We must do all that we can to make sure they are free from any coercion, intimidation or unfairness. Many women say, ‘we came to this country to escape these practices only to find the situation is worse here’.”
The Bill has arisen over concerns about the discrimination suffered by Muslim women under the Sharia system. The Bill proposes to protect women by stopping discriminatory rulings that are contrary to UK law and ensuring that Sharia law does not appear to have jurisdiction where it does not. UK: New bill introduced to outlaw Sharia, Plans to curb influence of sharia courts to be unveiled. New Bill to stop Sharia Law from operating in UK. – BesĂžg ogsĂ„ siden: Equal and free – TACKLING THE OPPRESSION OF WOMEN UNDER SHARIA.

Koptiske kvinder presses ved voldtĂŠgt til at konvertere
‘Angiveligt’, mĂ„ vi hellere tilfĂžje uden de nĂždvendige kvalifikationer til at vurdere videoens autencitet (LFPC).

[…] (1) The video was received by a group calling itself Free Copt, It shows an incident in which a Coptic Christian girl was sexually abused in an attempt to Islamize her. She belonged to a large and wealthy family of Christian Copts living in Minia in upper Egypt. One of her Muslim neighbors induced her to go to his house. Upon arriving there she was surprised to find a group of young Muslim males. They forced her to go with them to a nearby house. They threatened to kill her if she made any noise or cried for help. They forcibly took her clothes from her and videoed her completely naked next to one of the young men. The plan was to blackmail her into marrying him by informing her and her family that the tape would be made public unless she did so. They also threatened her with the same fate as had befallen another girl not far away, a girl who had been raped by 8 Muslim men, murdered, and had her body dumped in a nearby graveyard. The police and the prosecuting authority let those 8 men go free. The ringleader of the men in this video was supposed to receive a reward of 30,000 Egyptian pounds from a mosque in El Manya if they managed to get the girl to convert to Islam. The four men in the video are habitual criminals who constantly rob the shops and businesses of the Christian Copts.

(2) The girl eventually escaped back to her family. The men then tried to extort money from them.

(3) This is one of the methods Muslims are using to Islamize Egypt they kidnap young Christian girls, rape them, force them to convert to Islam. Sometimes they are forced to marry old Muslim men who keep them as hostages for their sexual gratification and kill them when they are of no further use. […] +++ Coptic Christian girl being sexually abused to make her convert to Islam +++

Pierre Rehov: “The Silent Exodus”

Den kom fra vores gode ven Kitman.TV igĂ„r, og selvom det var for sent pĂ„ aftenen, var der ingen vej udenom at se den til ende. Imens sidder de i Stockholm og forbereder endnu et Ship to Gaza til midsommer. TĂŠnk pĂ„ dem, mens du ser den. Engang var der millioner af jĂžder i MellemĂžsten fra Marokko til Irak, idag er der i alt udenfor Israel cirka 4000 tilbage. De vogter de fĂ„ oldgamle jĂždiske gravpladser, der ikke er blevet Ăždelagt. I Libyen anlagde man en motorvej henover en. MellemĂžsten er “judenrein”, som David Littman siger i filmen. Der er sĂ„ fĂ„ jĂžder, at araberne som bekendt har mĂ„ttet kaste sig over at myrde og fordrive kristne, ogsĂ„ med betydelig succes. NĂ„r de er fĂŠrdige med dem, har de kun hinanden tilbage: sunnier mod shiiter, mĂŠnd mod kvinder, fĂŠdre mod sĂžnner, sĂžnner mod fĂŠtre, fĂŠtre mod kusiner. LĂŠs ivĂžrigt Geoffrey Cains klumme om den arabiske psyke og David Pyce JonesÂŽ”The Closed Circle” : Det arabiske forĂ„r ender galt. Rehov er en klassiker enhver ven af Israel og det jĂždiske folk, skal se. Hans familie er algiersk jĂždisk gennem 500 Ă„r, men blev smidt ud i 1960 erne. Pamela Geller har et kort interview med ham her. Han interviewes ogsĂ„ pĂ„ The Daily Show af Jon Stewart i 2007.Uvennerne kan jo kigge med, hvis de tĂžr.

The Silent Exodus (2004) – A hitherto unavavailable masterpiece from Pierre Rehov, the king of counter-jihad documentaries, has popped up online. Kitman. Pierre Rehov.com.

Se ogsĂ„ Pierre Rehov – Suicide Killers (Full Video) hvor selvmordsbombere fĂ„r lov til at fremstille deres tanke- og fĂžlelsesverden. Chadort Djavan siger bla.: “I Frankrig kalder vi orgasmen “den lille dĂžd” – disse dybt troende er ikke tilfredse med den, de Ăžnsker sig “den store dĂžd,” men driften er den samme.”

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
9 years ago

“Der er sĂ„ fĂ„ jĂžder, at araberne som bekendt har mĂ„ttet kaste sig over at myrde og fordrive kristne, ogsĂ„ med betydelig succes. NĂ„r de er fĂŠrdige med dem, har de kun hinanden tilbage: sunnier mod shiiter, mĂŠnd mod kvinder, fĂŠdre mod sĂžnner, sĂžnner mod fĂŠtre, fĂŠtre mod kusiner.”

Hvis vi er sĂ„ heldige, at de ikke beslutter at kaste sig over os – hvilket kun afgĂžres af styrkeforholdet, der heldigvis fortsat er stĂŠrkt i vores favĂžr, i hvert fald militĂŠrt, nok knap sĂ„ meget psykologisk, hvor chamberlainmentalitet er reglen nĂŠrmere end undtagelsen.

bowlaren
9 years ago

olika lagar för olika folk kommer aldrig att funka. Varför ger alla lÀnder vika för Muslimerna ?
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

SjĂ€lvklart skall ett land, som (Ă€nnu) inte har en muslimskt (majoritetsvald?) “regering”, implementera sina egna lagar och regler. Det Ă€r sĂ„ fullkomligt sjĂ€lvklart sĂ„ det borde kanske inte ens behöva pĂ„talas. Om ett land inte kan upprĂ€tthĂ„lla sina egna lagar och regler, och tillĂ€mpa rĂ€ttvisa lagar, för sina medborgare, och tillĂ€mpa likvĂ€rdighet bland alla landets medborgare inför landets lagar, sĂ„ kan ju inte landets regering skylla pĂ„ nĂ„gon annan, eller nĂ„gra andra för det. Alla landets medborgare, sĂ„ lĂ€nge de Ă€r medborgare i landet, har naturligtvis skyldigheter att efterleva de lagar som finns i landet. Det enda sĂ€ttet att undvika… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

“BĂ€ttre att försöka se saker ur flera perspektiv, och inte efterstrĂ€va (hatuppviglingar), och totala fördömanden, varken av de ena eller de andra. Det Ă€r vĂ€l mest rĂ€ttvist Ă€ndĂ„, och kan skapa rum för samhĂ€llssamtal, som ocksĂ„ i praktiken blir ett stöd för den sĂ„ hyllade, aktade och Ă€rade yttrandefriheten.” Den konklusion og det Ăžnske, viser at du ikke har forstĂ„et meget. At relativere mellem islam og andre religioner, med konklusionen: sĂ„dan har det ogsĂ„ vĂŠret her og der, med jĂždedom og kristendom, tidligere tider osv., viser, at du ikke har fattet, hvad islam er. Islam kan ikke reformeres, og er… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

Min utgĂ„ngspunkt och vilja Ă€r att pĂ„verka invandringspolitiken, sĂ„ att den nĂ€rmar sig en mer förnuftig, balanserad, klok och vĂ€lvillig nivĂ„, som kĂ€nner ansvarsfullhet och kĂ€rlek frĂ€mst till Sverige som harmonisk nation, och till alla de medborgare som bor och lever hĂ€r. T. Snorrason, tillsammans med mĂ„nga flera debattörer, tror att de kan pĂ„verka invandringspolitiken genom att ge sig pĂ„ Islam och muslimer. Jag tror inte pĂ„ att den vĂ€gen Ă€r fruktbar och har möjligheter att framgĂ„ngsrikt, pĂ„ en politisk nivĂ„, kunna Ă€ndra pĂ„ den invandringsnivĂ„ vi har idag. Att ge sig pĂ„ islam, Ă€r istĂ€llet helt uppĂ„t vĂ€ggarna. Det… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Hvad der foregĂ„r i Sverige, er mig ligegyldigt, bortset fra at der pt. kun er en bro mellem Sverige og Danmark. Samfundsdebat og rundkredssamtaler er jeg temmelig ligeglad med, da det intet fĂžrer til i konfrontation med islam. Det er enten eller – der er ingen andre lĂžsninger. Islam siger det selv, ikke noget jeg finder pĂ„. Vi er i krig med islam, som efter kommunismens fald pludseligt er vĂ„gnet op efter mange Ă„rs dvale. Islam er ikke militĂŠrt stĂŠrkt nok til militĂŠre angreb, derfor er krigen pĂ„ terrorniveau og via indvandring. Teknikken nĂžje beskrevet i Koranen og Hadith. Jihad… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Josefina Bergfast.

Du uppger dig vara Sd-föresprÄkare. SvÄrt att tro pÄ med tanke pÄ dina tidigare skriverier.

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/24/antisemit-fulare-ord-an-rasist/

Clara
Clara
9 years ago

Josefina Bergfast.

Inte för att jag sjÀlv vill presentera nÄgra konspirationsteorier om anledningen till dina skriverier. Du har dina privata skÀl.
Expo skulle gilla dig iaf.

Personligen har jag dock svÄrt att ta dig pÄ allvar som Sd-anhÀngare.
http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/24/antisemit-fulare-ord-an-rasist/

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Det Ă€r ju trots allt inte de muslimska nationerna som har anfallit vĂ€stvĂ€rlden eller hur? Det Ă€r ju faktiskt vĂ€stvĂ€rlden som anfaller de muslimska folkens nationer och kan man dĂ„ inte se det som att det finns (naturliga) tendenser till ökade sjĂ€lvförsvarsviljor? Om vĂ€st slutade att lĂ€gga sig i deras nationer och deras inbördes eventuella svĂ„righeter, odugligheter och totala vĂ€rdelöshet och galna inbördes stridigheter, sĂ„ kanske vĂ€stvĂ€rlden i sin tur slapp att bli utsatt för alltför stor invandring frĂ„n frĂ€mmande kulturella ideologier, som flyr frĂ„n sina lĂ€nder dĂ€rför att de attackeras av vĂ€st? Dessa flyktingar, som nog inte passar in… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Nyt fra ‘Guds eget land’:

“Dozens of ‘incubators’ for jihad found in U.S.
‘More than 80% of mosques advocate or promote violence'”

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=308857

Tim
Tim
9 years ago

Khilafah Conference (USA) 2011: Revolution in the Muslim World
Del · Offentlig begivenhed
http://www.facebook.com/event.php?eid=115953718493407

FØJ!