12
jun
Seneste opdatering: 13/6-11 kl. 2218
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rede von Lars Hedegaard anl√§√ülich der Gr√ľndung des Landesverbandes Schleswig-Holstein der Partei DIE FREIHEIT. ‚ÄěDie Freiheit‚Äú gr√ľndet weitere Landesverb√§nde.

Det nye Egypten: “We won’t leave any Christians in this country”

Det kunne se ud som om at sk√¶llene er ved at falde fra mainstreammediernes √łjne, og v√•d, sv√¶rmerisk optimisme p√• Mellem√łstens vegne ved at blive afl√łst af kuldsl√•et realisme. Salafisterne repr√¶senterer m√•ske en s√¶rligt streng “strain”, retning, inden for islam, men den p√•tr√¶ngende trussel mod kopterne som artiklen fokuserer p√• er jo blot en udvikling fra meget slemt til endnu v√¶rre. Virkelig religionsfrihed oplevede kopterne mildest talt heller ikke under Mubarak (LFPC).

Five weeks after the fall of the Egyptian regime, Ayman Anwar Mitri’s apartment was torched. When he showed up to investigate, he was bundled inside by bearded Islamists.

Mr. Mitri is a member of the Christian Coptic minority that accounts for one-tenth of the country’s 83 million people. The Islamists accused him of having rented the apartment‚ÄĒby then unoccupied‚ÄĒto loose Muslim women.

Inside the burnt apartment, they beat him with the charred remains of his furniture. Then, one of them produced a box cutter and performed what he considered an appropriate punishment under Islam: He amputated Mr. Mitri’s right ear.

“When they were beating me, they kept saying: ‘We won’t leave any Christians in this country,'” Mr. Mitri recalled in a recent interview, two months after the March attack. Blood dripped through a plastic tube from his unhealed wound to a plastic container. “Here, there is a war against the Copts,” he said.

His attackers, who were never arrested or prosecuted, follow the ultrafundamentalist Salafi strain of Islam that promotes an austere, Saudi-inspired worldview. […] Wall Street Journal: As Islamists Flex Muscle, Egypt’s Christians Despair

Tyrkiet: Freds-og-forsonings-koncert aflyst Рtrusler fra gæt-selv-hvem

Man er n√łdt til at se det fra den humoristiske og p√¶dagogiske side, for er pointen der her b√łjes i neon ikke langt mere v√¶rdifuld end den illusoriske fredsskabelse der ellers var tilsigtet at komme ud af arrangementet? Via Jihad Watch (LFPC).

Israel has reacted with disappointment to the last-minute cancellation of a concert dedicated to inter-religious tolerance to be held in Istanbul following threats received from extremist Islamic groups. These groups included – according to local mass media reports – the Turkish NGO IHH which has organised the Freedom Flotilla for Gaza due to set sail at the end of this month. […] Mideast: Turkey Cancels ‘3 Religions’ Concert, Israel Dismayed (Pipes: Turkey’s Last Free Election.)

M√łnsteret trer stadig tydeligere frem

Jeg har en datter på 14, og et anstrengt forhold til menn som hater kvinner.

Jeg har ogs√• en datter p√• 12, og en p√• 16. Derfor, men selvsagt ikke bare derfor, er saken om den 14 √•r gamle Trondheims-jenten [Eva Helgetun, foto] som nylig tok sitt eget liv etter en gruppevoldtekt beg√•tt av tre menn av utenlandsk opprinnelse, den nyheten som har oppr√łrt meg mest den siste uken.

Hadde det v√¶rt en unik historie s√• hadde den bare v√¶rt tragisk. Men saken er ikke unik, saken passer inn i et m√łnster man har sett vokse frem i l√łpet av en del √•r n√•, ikke bare i v√•rt land, men ikke minst i v√•rt naboland Sverige. Derfor er saken ikke bare tragisk, den oppr√łrer og provoserer, og som i Sverige med drapet p√• Elin Krantz, kan man som Julia C√¶sar hevder i den anledning n√¶rmest kalle dette et politisk mord. For de ansvarlige her er de uansvarlige politikerne som legger opp til at slike ting kan skje. Og n√•r det skjer s√• ser de en annen vei.

Importerte menn fra kulturer som forakter, undertrykker, utnytter og misbruker kvinner, ikke minst andres, alts√• v√•re kvinner, oss, og m√•ten disse mennene tar seg til rette overfor kvinner og jenter p√•, er m√łnsteret.

Det er rasisme, av det slaget det ikke skal snakkes om. I England ble det at menn av asiatisk (typisk pakistansk) opprinnelse bevisst gikk etter unge jenter i s√•rbare situasjoner for √• unytte disse seksuelt, lenge fors√łkt lagt lokk p√• p√• grunn av det etniske eller kulturelle aspektet. Asiatiske menn som ser p√• unge, hvite, engelske jenter som verdil√łse, slikt m√• da ikke komme frem! Hva om man hadde byttet om den etniske biten? Det var snakk om flere hundre jenter i den saken. Har du h√łrt om den gjennom pressen i Norge?

Vi ser det skje, i alle fall om vi bevisst f√łlger litt med. Men hva driver typiske norske m√łdre med? Hvorfor sitter s√• mange med hendene i fanget og leser Se&H√łr eller moteblad eller hva de n√• bedriver, fremfor √• reise seg og rasende gi uttrykk for √• n√• er det nok?

Deler av grunnen kan selvsagt v√¶re at pressen ikke ivrer etter √• fortelle om dette. Leser man bare de norske, elendige tabloidavisene, og det finnes vel knapt annet enn tabloidaviser i dette landet lenger, er saker som dette i beste fall nevnt med en notis. Ingen journalister ser ut til √• ville, eller v√•ge, √• ta fatt i problemet, n√łste opp, samle tr√•dene, f√• fram m√łnsteret.

Men mange vet, og mange snur seg en annen vei, fordi det er for belastende √• reise seg √• p√•peke hva som skjer, man risikerer jo faktisk √• stemples for noe man ikke er for √• snakke h√łyt, da er det kanskje bedre √• tie?

Nyheten om den 14 √•r gamle jenten kom f√łrst fram i kommentarfelt p√• blogger p√• nettet. Aviser ble tipset, men ingenting ble skrevet. Det kan selvsagt ha v√¶rt med tanke p√• jentens familie, selv om tabloidpressen ikke pleier √• ta slike sm√•lige hensyn, kan de jo ha hatt en ¬ęgod¬Ľ dag. Mest sannsynlig var det beleilig √• tie.

Men s√• kom saken frem i lokalavisen, jentens familie ville fortelle om hva som hadde skjedd. Fremdeles var det lite √• lese i andre aviser, og vi ser jo ellers hvordan en nyhet har en tendens til √• spre seg som ild i t√łrt gress, den viktigste kilden for en norsk nettavis ser ut til √• v√¶re andre nettaviser, dog ikke denne dagen.

Jeg vet at de store avisene ble tipset, i l√łpet av kvelden, etter at Dagsrevyen hadde hatt en liten reportasje p√• saken, dukket ogs√• VG opp med historien. L√łrdag hadde Dagbladet enn√• ikke skrevet om den, de kunne derimot informere oss om at Pippa, dere kjenner vel Pippa, Dagbladet har jo hatt daglige reportasjer om rumpen hennes n√• i en m√•neds tid, hadde f√•tt seg ny veske. Hvilken begivenhet!

Marte og Marie og hva dere n√• heter alle sammen, skammer dere dere ikke over √• se hvilken vei ¬ęavisen deres¬Ľ er havnet p√•? Eller, nei, dere er vel veiviserne, feministene er ikke som de en gang var. Det viktigste er √• legge p√• lokk og bortforklare.

I Sverige utsettes omtrent 6000 kvinner og jenter årlig for seksuelle overgrep, svært mange av dem er unge jenter, i Danmark er tallet rundt 500.

Sverige er samtidig det landet som har hatt den mest hemningsl√łse innvandringspolitikken, og pressen der er sv√¶rt forsiktig med, nei, de er hysterisk redd for, √• nevne gjerningsmennenes bakgrunn, dette skal v√¶re en godt bevart hemmelighet, sp√łr gjerne deg selv hvorfor.

S√• hva kan en stakkar gj√łre?

Bli sint f√łrst og fremst! Spre informasjon, del linker, skriv p√• Twitter og Facebook hva du mener om utviklingen. Send en sint mail til en politiker eller ti. Skriv et blogginnlegg hvor du informerer om saken, les document.no, rights.no og andre lignende blogger som f√łlger med og informerer om utviklingen. F√łlg med, hold deg oppdatert.

Og slutt √• unnskylde overgriperne med krigstraumer, en d√•rlig barndom og stakkarsliggj√łring av kvinnehatende menn, for de som kommer ut som de nye krigsofrene med traumer tilsvarende krigstraumer, det er n√• v√•re d√łtre. Verden blir ikke et bedre sted av at ogs√• v√•re barn blir √łdelagte.

Sammen er vi sterke! Nå setter vi foten ned sammen, la det bli med et kjempesmell!

Hummer & kanari driver bloggen Hummer & kanari –¬† fra Document.no.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
elwee
elwee
9 years ago

På din fråga varför de rasande mödrarna inte reser sig och skapar opinion, vill jag ställa en motfråga.
Vem inom etablissemanget i Sverige ska svenska mödrar vända sig till?

Mette
Mette
10 years ago

Aarhus Universitet har for nylig udgivet et stort v√¶rk ‚ÄĚMiddeladerens verden‚ÄĚ, der endnu engang rammer en p√¶l gennem p√•standene om den kristne kirkes destruktive indflydelse p√• videnskabens udvikling. Omtale findes nemt p√• nettet. Forordet munder ud i en kl√¶g politisk korrekthed, og ikke alle artikler er lige gode, men mange er meget interessante, hvilket anmelderne synes enige om. Det, der blomstrede i oplysningstiden, blev s√•et og nurset i i middelalderen, og s√• kan Hedegaard, Stjernfelt, Mchangama og andre p√•st√• det modsatte, s√• l√¶nge det har lyst, det bliver ikke sandere af det. Desuden skal vi ikke glemme, at kristendommens fra… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

ding dong Kan du forestille dig, at nutidens blogs kan sammenlignes med Bes√¶ttelsestidens ” Undergrunds Informationer”, som informerede danskerne om hvad der foregik rundt om i landet, idet dagbladene ikke kunne dette, idet disse var p√•lagte restriktioner, bestemmelser om hvad de m√•tte skrive om – og det af Bes√¶ttelsesmagten ? Disse informationer omhandlede ogs√• hvorn√•r der fra BBC, England, ville blive sendt beskeder til Modstandsgrupperne . Meget blev informeret ved hj√¶lp af et kode skrift- og talesprog som virkede efter hensigten. Den funktion kan bloggene ogs√• f√• fremover, meget mere end de allerede ud√łver, idet de p√• nuv√¶rende tidspunkt n√¶ste… Read more »

ding dong
ding dong
10 years ago

Jeg er bange for, at vi er n√łdt til at bev√¶bne os med tanke p√• et fremtidigt forsvar af vores frihedsrettigheder. Jeg tror ikke l√¶ngere, at snak (og bloggeri, sorry guys) hj√¶lper. Det synes desv√¶rre uafvendeligt, at vi har kurs mod en konfrontation. I en s√•dan vil snak ikke hj√¶lpe os. Der vil det v√¶re n√łdvendigt at kunne svare igen med de midler, som konflikten er rundet af.

Mette
Mette
10 years ago

Prudentius, jeg ved ikke, hvorfor du er s√• hidsig efter at skyde mig fine fornemmelser i skoene, det har jo ikke noget at g√łre med det, som jeg skriver om, og som handler om at n√• ud til mange mennesker med sine budskaber, hvilket absolut ikke er tilf√¶ldet i Danmark i √łjeblikket.. Som det er nu, fungerer Trykkefrihedsselskabet som en sekterisk loge og n√¶rmest et oneman show, og jeg mener, at det ville v√¶re godt at sprede kr√¶fterne og f√• sat nogle flere ansigter p√•. Men det har jeg ikke det mindste med at g√łre, og foreningen √łnsker noget andet.… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Mette

Slet, slet ikke hidsig! ūüėČ Jeg respekterer din vurdering, som du freml√¶gger den her. Jeg vil dog gerne tilf√łje at jeg opfatter selskabet og Hedegaard lidt anderledes end dig. Jeg tror ikke nogen af de mange borger-initiativer der udbreder kritik/information af/om islam vil f√• den afg√łrende indflydelse, via medlemstal, p√• debatten eller udviklingen, dertil g√•r det hele alt, alt for hurtigt for tiden. Det Trykkefrihedsselskabet og mange andre grupper illustrerer i ord og handling er derimod at katten nu er ude af s√¶kken og vigtigst af alt, at den ikke lader sig stoppe tilbage igen! Sandheden er brudt igennem og… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Prudentius

Prudentius Det st√•r mig ikke klart, hvad Trykkefrihedsselskabet st√•r for i dag. For mig er det meget tankev√¶kkende, at Helle Merete Brix meddeler p√• sin hjemmeside, at hun har meldt sig ud af selskabet. Jeg har hele tiden haft stor respekt for det store arbejde, hun har lagt i selskabet og for hendes udgivelser og artikler, der er yderst sobre og velgennemarbejdede med dokumentation. Hvad vil Hedegaard? Det virker, som han nu har √•bnet en ny front mod kristendommen, efter at Pr√¶steforeningen har indledt en akademisk diskussion om visse ting i hans seneste bog. Det tager Hedegaard meget tungt p√•… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

At Hedegaard optræder foran sådan en forsamling i Slesvig-Holsten burde, MINDST, give anledning til en diskussion.

Hvordan er Die Freiheits holdning til det danske og frisiske mindretal og til deres skoler? Hvordan er holdningen til Bonn-K√łbenhavn-erkl√¶ringerne?

Andre kr√¶fter abejder stadig for at virkeligg√łre Toldstrups dr√łm. Det mindste, de kan forvente, er, at de ikke bliver dolket i ryggen af Hedegaard.

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Mette, man skal vel ikke jage dem v√¶k, som vil komme til at st√• i den situation, at de ikke kan f√• sm√łr p√• br√łdet, hvis islam kritik er eneste punkt p√• dagsordenen.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Menig 442

Menig 442. Nej, det skal man bestemt ikke, det er b√•de hensynsl√łst og uklogt at satse s√• sn√¶vert.

Hvis man vil have folk i tale og samarbejde med dem, m√• man m√łde dem der, hvor de befinder sig, selv om man er ved at eksplodere af ut√•lmodighed og hellere vil k√łre l√łbet og h√łste opm√¶rksomheden og √¶ren selv. Dette er basal kommunikationsviden, som blandt andet gode ledere b√łr kunne beherske. Ellers bliver de jo til diktatorer.

Mette
Mette
10 years ago

P√• nuv√¶rende tidspunkt har jeg set en fjerdedel af Lars Hedegaards tale i Slesvig-Holsten, og her kommer en af de bem√¶rkninger, som jeg ikke bliver popul√¶r p√•. Talen er indtil videre nydeligt skrevet og nydeligt holdt, roligt og sprogligt over gennemsnittet. Det er ogs√• forst√•eligt, at Hedegaard indleder med at fort√¶lle, at han var i tvivl, om han skulle tage mod tilbudet om at v√¶re taler p√• Die Freiheits m√łde. Men Herre Jemini hvor virker det falsk, og jeg f√łler mig overbevist om, at dette blot er et spil for galleriet, og at han er jublet af sted til Slesvig-Holsten.… Read more »

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  Mette

Er der andre end muslimer og deres medl√łbere, der truer ytringsfriheden i Danmark?

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  JensA

JensA Nej, ikke hvis du med medl√łbere mener alle dem, der h√¶ger om den syge politiske korrekthed. Flere af Trykkefrihedsselskabets medlemmer har da ogs√• ved flere lejligheder forsvaret det ensidige fokus med deres begr√¶nsede ressourcer, som de har valgt at s√¶tte ind der, hvor de fandt det mest hensigtsm√¶ssigt, og derfor har mange fundet navnet misvisende. Jeg synes, at det havde v√¶ret klogere at skifte mellem information om islam og angreb p√• vores destruktive lovgivning, men det andet har ligget mere lige for mht. kompetencerne. En respekteret jurist ville formodentlig have v√¶ret til stor hj√¶lp, men den slags medarbejdere h√¶nger… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Mette

K√¶re Mette Du har alt, alt, alt for fine fornemmelser! Hedegaard g√łr ikke dutten rigtigt, Hedegaard g√łr ikke datten rigtigt og heller ikke ditten, osv. Den stakkels mand og det stakkels Trykkefrihedsselskab! N√•r det er et “selskab” er det fordi det ikke er et politisk parti, og n√•r det er “trykkefrihed” er det fordi Hedegaard ikke kunne optages i PEN fordi tosserne syntes han var en “hater”, fordi han tillod sig at k√¶fte op om den voldelige totalitarisme (islam) der i disse dage opd√¶nger bjerge af lig og sjasker i floder af blod. Ofte kvinders. Alle de her beklagelser over… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Jeg har netop sendt et indl√¶g, som ser ud til at v√¶re forsvundet eller blevet anonymt i cyberspace. Det var en lille hyldest til alle dem, der har v√¶ret med til at forhindre, at de danske voldt√¶gters antal er blevet s√• grotesk som i det √łvrige Skandinavien.

METTE: Det må være i space et sted, for det er ikke i spamfiltret. *S

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Mette

Jo, det er den lige ovenover, Steen.

N√•√•√•√•√•h – jeg kendte ikke dit mellemnavn ūüôā S

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Jeg l√¶ste den norske artikel p√• document.no, og det var en af dem, der gjorde indtryk. Naturligvis lagde jeg s√¶rligt m√¶rke til, at danske forhold blev fremh√¶vet. De danske statistikker over voldt√¶gtsforbrydelser er skr√¶mmende nok, men de er ikke tiln√¶rmelsesvis s√• groteske som i vore skandinaviske nabolande. S√• der er grund til at takke alle de mange, der har bidraget til, at det er lykkedes undg√• norske og svenske tilstande. Vi ved alle, hvorfor det er s√•dan. Vore unge piger blev tidligt advaret, og vore politikere er ikke alle af den s√łdladne politisk korrekte slags, som Norge og Sverige v√¶lter… Read more »

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

@Tim/LFPC og Axel Jeg m√• sige at jeg er noget skeptisk overfor moderatorer som kommer med henstillinger til l√¶sere. Vi kan allesammen blive enige om at diverse former for spam er uacceptabelt. Her syntes jeg dog der mere er tale om en moderator som agerer smagsdommer. Tag ikke fejl. Efter min mening er Tims bem√¶rkning ikke s√¶rlig gennemt√¶nkt, og uden bund i virkeligheden. Venstreloonier er dog ligeglade. De sl√•r os allesammen over en kam alligevel. Nu har jeg v√¶ret l√¶ser herinde igennem lang tid, og l√¶st mange kloge kommentarer herinde, s√• det forekommer mig temmelig urealistisk at nogle f√• uovervejede… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Jernhesten

Det er smagsdommeri, og ingen beklagelse af dette, og vi mener vist begge at det er berettiget fordi kommentarer der ikke best√•r af andet end versaler og udr√•bstegn umuligt kan bidrage med noget som helst. Var der tale om at en klar del af l√¶serne f√łlte sig inspirerede og berigede af denne slags indl√¶g, ville vi selvf√łlgelig ingen indvendinger have. N√•r vi reagerede her skyldtes det udelukkende at den p√•g√¶ldende kommentarskriver her og p√• Uriasposten efter vores mening har gentaget de samme pointer p√• en m√•de der endte med at virke anstrengende og forstyrrende. Vi opfatter ham p√• ingen m√•de… Read more »

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago
Reply to  LFPC

“N√•r vi reagerede her skyldtes det udelukkende at den p√•g√¶ldende kommentarskriver her og p√• Uriasposten efter vores mening har gentaget de samme pointer p√• en m√•de der endte med at virke anstrengende og forstyrrende.” Det stiller klart tingene i andet perspektiv. Enig i denne henstilling og ros for ikke bare at slette indl√¶gget. Jeg har som islamkritiker selv f√•et en del kommentarer slettet, og det anser jeg som helt udstedeligt n√•r jeg ikke har “troll√©t”. Har dog som sagt forst√•else for din h√•ndtering af sagen her. “Helt enig i dine betragtninger om gradvis optrapning af sanktioner, men jeg er ogs√•… Read more »

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
10 years ago

Slevf√łlgelig skal de, som gruppevoldtog den 14-√•rige holdes ansvarlige for hendes selvmod. Og det ville jo v√¶re en h√•n mod de efterladte, hvis straffen kun bliver det vanlige, eller m√•ske et ophold p√• en latterlig institution for ungdomskrininelle. S√• henrettelse ville da ikke v√¶re helt i skoven. Heller ikke for grove voldsm√¶nd og andre, som kun er til gene og intet nyttigt foretager sig. Vi skal alle v√¶re lige for loven, og man er uskyldig indtil det modsatte er bevist. Men den m√•de myndighederne er blevet handlesvage overfor gentagende, grove forbrydere, er latterligt, og arabiske, sig√łjnere og sorte forst√•r at… Read more »

Axel
Axel
10 years ago

@Tim/LFPC:

Vist den √¶ldste bem√¶rkning, jeg husker fra kommentartr√•den p√• en af de allerf√łrste amerikanske blogs:

‘People who use Caps Lock have small testicles.’

@Hr.Crass:

Så du mener ikke længere, at lussinger er nok?

Anonymous
Anonymous
10 years ago

“Det nye Egypten: ‚ÄúWe won‚Äôt leave any Christians in this country‚ÄĚ”. “Det Mediale Venstreparti” i Danmark har lagt sig t√¶t op ad den amerikanske ditto. Da Saddam Hussein blev v√¶ltet hylede journalister i USA og ogs√• i Danmark op om at det ville blive et nyt VietNam – ikke mindst DRs journalister som Niels-Fidel-Castro-er-ikke-en-diktator-Lindvig og Ole Sippel kunne male v√¶g op og stolpe ned om den katastrofe det var ved at udvikle sig til… Nu er Iraq olieproduktion godt i gang og der er nogenlunde fred bortset fra, at de kristne mindretal s√• som assyrerne og a. bliver forfulgt i… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Alla dessa spillda och förstörda liv. Vi kommer inte glömma dem. Dom ansvariga skall ställas till svars för sina gärningar, inte bara importerna men journalister, politiker och tjänstemän och straffas.

Carl
Carl
10 years ago

Men √§r det nu inte s√• att det √§r ju kvinnorna sj√§lva som ju i h√∂g grad r√∂star v√§nster/liberalt och ocks√• v√§rnar extra mycket om vad de anser vara stackars fattiga, f√∂rf√∂ljda, krigskadade etc “flyktingar”?!

Nej, undertecknad Рoch förhoppningsvisst många fler med mig Рanser tyvärr att dagens moderna västerländska kvinna/flicka [men tyvärr även alltför många män] i mycket stor utsträckning brister i vilja/intresse till försök av uppsökande av ocensurerat samhällsfaktaintag, och därefter följt av en klar logisk konsekvensdeduktion.

S√•lunda “Som man b√§ddar f√•r man ligga” heter det ju s√• tr√§ffande….

Crass B√łrsting
Crass B√łrsting
10 years ago

Drabsmænd, grove voldsmænd, voldtægtsmænd: Bortskydes uanset deres og ofrenes etniske herkomst.

Dette ville på ingen måde være racistisk. En hurtig, fair rettergang, 1 appelmulighed, og hvis afslag, da bortskydning inden for 30 dage.

PBr
PBr
10 years ago

“falke√łje” nielsen, Fritz mfl. har √•benbart ikke levet forg√¶ves. Tal lige om at s√¶nke niveauet .

Elefanten
Elefanten
10 years ago

O.T. Var det ikke p√• tide, at Hans Gammeltoft-Hansen trak sig fra sit embede, s√• en v√¶rdig og tillidsv√¶kkende person kunne indtage ombudsmandsposten? Jeg fatter ikke, at denne musikspillende pr√¶stes√łn vil lade sig fors√łrge af h√•rdtarbejdende skatteydere.
Der er plads til en pæn demonstration på Gammeltorv. Facebook må også tages i brug.

bowlaren
10 years ago

Politikerna tar inte ansvar för all den brottslighet som deras politik har skapat i Sverige. Fredrik Reinfeldt den Sovande Statsminstern :p
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Tim
Tim
10 years ago

UDSMIDNING AF MUSLIMSKE MÆND NU!!!

LFPC
10 years ago
Reply to  Tim

Tim, det er ikke s√• tit vi kommer med henstillinger til vores kommentarskrivere her, men jeg vil gerne bede dig om at overveje brugbarheden af one-liners skrevet med versaler, og efterfulgt af hele tre udr√•bstegn. Jeg er ret sikker p√• at de fleste her i forvejen er enige i dit udgangspunkt, og de venstreloonier der evt. l√¶ser med her lader sig ikke bev√¶ge af store bogstaver og udr√•bstegn – alt i alt bliver vi bare lidt irriterede over noget der som dette tr√¶kker niveauet ned. Pr√łv evt. at google ‘all-caps’ og se hvor anstrengende langt de fleste opfatter versaler. Lidt… Read more »

Eyvind Dk
10 years ago

Ih, du milde hvor ser hun s√łd og livsglad ud!
Håber de svin får deres bekomst!!!