21
jun
Seneste opdatering: 22/6-11 kl. 1310
66 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HÞr ogsÄ Elisabeth mere udfÞrligt pÄ Toronto Radio 18 minutter og eventuelt fra november sidste Är: Sabaditsch-Wolff in Copenhagen.

“Alle kriminelle udlĂŠndinge skal udvises”

S og SF stemmer for, der er jo valg snart, ikke Ă©t muk fra dem. SĂ„ er et overvĂŠldende flertal hjemme ved afstemningen i Folketinget pĂ„ fredag. Der mĂ„ vĂŠre til nogle gode Dagens Danmarksbask. Den toldersag kastede ikke mere end tre-fire svenske shamingartikler af sig, men SR Ekot kl 14 og Sydsvenskan stĂ„r allerede i starthullerne med en advarende mine og pegefingeren pĂ„ vej op. Man mĂŠrker storbask, og bliver opstemt…Det sĂ„kaldte “demokratiske tidsskrift Expo”, der ikke bestiller andet end at mistĂŠnkeliggĂžre menige svenskeres bitre erfaringer med “multikulturen”, er flippet fĂžrst ud:

Madelaine Seidlitz, jurist pÄ mÀnniskorÀttsorganisationen Amnesty, sÀger till Expo att Danmark godkÀnt en mÀngd olika konventioner som förbjuder utvisning till lÀnder dÀr det finns en risk att utsÀttas för tortyr, dödsstraff eller kroppsstraff. FolkrÀtten ser inte ut sÄ, att man kan förverka rÀtten en person har att slippa bli utsatt för tortyr, dödsstraff eller kroppsstraff. FolkrÀtten gÀller oavsett vilket brott den personen har begÄtt.

Hvem taler om tortur? De allerfleste forbrydere risikerer ingenting, medmindre de ogsÄ var forbrydere derhjemme. SÄ kan de passende sidde den af der. Men nu rejser den perfekte godhedsstorm sig i Europas rettighedsbourgeoisi, for Danmark er ikke tyranniseret af konventioner alene. Alle er bundet op pÄ godhedslyrik, som tankelÞse fjolser har bundet os til gennem Ärene. Nu kan de vÊre sÄ gode at redde os op af grÞften. De onde elsker Danmark og de gode hader os. De kan hade som de vil, hvis bare befolkningernes viljer til slut trumfer forbrydernes, sÄ kan de rende mig i konventionerne. Valget imellem en landsskadelig konvention og Danmarks bedste, er ligetil med mindre man har gÄet 20 Är for lÊnge i skole.

Pind skal se, hvor England er ved at fĂ„ nok af tyranniet helt op i Overhuset. Den europĂŠiske menneskerettighedskonvention forĂ„rsager kaskader af udvisningsappeller: 102 foreign criminals and illegal immigrants we can’t deport, Ministers ready to block foreign criminals using family rights to dodge justice. The “rights” I would give these scum. Selvom det virker fornuftsstridigt, at nogle vil hovere, nĂ„r konventioner forhindrer os i at udvise “kriminelt, udenlandsk afskum” for at beskytte danske statsborgere, sĂ„ er det faktisk det der sker i den omvendte verden, forskruede akademikere lever i. “Catchy” rubrikker er nemmere at fĂ„ for Pind, end at tackle det internationale regelvĂŠrk og hjemlige konventionsryttere. For om opsigelser eller genforhandlinger kan der naturligvis aldrig blive tale i anstĂŠndige partier som V og K, der til alle tider har haft en tung ballast af Barfoed Ă©r og en Schall-HolbergÂŽer:

Fremover skal alle kriminelle udlÊndinge udvises af Danmark, lige meget hvor kort en frihedsberÞvelse de er blevet idÞmt. Og kun hvis en udvisning »med sikkerhed« er i strid med internationale konventioner, skal den gÞres betinget. SÄdan lyder det forslag fra integrationsminister SÞren Pind, som Folketinget i dag andenbehandler, og som S og SF vil stemme for under tredjebehandlingen pÄ fredag.[..]

SĂžren Pind forventer langt flere udvisninger som fĂžlge af lovĂŠndringen og understreger, at regeringen nu strammer sĂ„ hĂ„rdt, at Danmark kan tabe sager: »Det her fĂ„r den virkning, at vi siger til danske domstole: Nu skal I gĂ„ lige sĂ„ langt, som I overhovedet kan, og om nĂždvendigt er der en procesrisiko.« Professor i jura ved KĂžbenhavns Universitet Eva Smith pĂ„peger, at HĂžjesteret har anlagt en meget forsigtig praksis med hensyn til udvisninger…….Enhedslistens retsordfĂžrer, Line Barfod, er uforstĂ„ende over for det brede flertal bag stramningerne: »IfĂžlge dansk lov skal alle kriminelle udlĂŠndinge nu smides ud. Det er kun konventionerne, der sikrer en vis rimelighed,« siger. Ny stramning: Alle kriminelle udlĂŠndinge skal udvises – (Et bredt folketingsflertal inklusive S og SF vil fremover udvise alle kriminelle udlĂŠndinge, SĂžren Pind fĂ„r ros i Norge.)

RĂŠvestreger i ly af burkaen

THE Muslim woman accused of lying about police trying to tear her burqa off has avoided jail – because her identity could not be proven.

Carnita Matthews, 47, from Woodbine, in Sydney’s southwest, had been sentenced to six months in jail for making a deliberately false statement that a policeman tried to forcibly remove her burqa because he was a racist.

But judge Clive Jeffreys said yesterday he was not satisfied beyond reasonable doubt that it was Mrs Matthews who made the racism accusation because the person who complained to police was wearing a burqa at the time.

The absurdity of the law is that, to reach the level of proof of identity to make the case, Mrs Matthews would have been required to identify herself by lifting her burqa at the police station – what started the uproar in the first place.

More than a dozen Muslim supporters linked arms and began chanting “Allah Akbar” as they stormed out of Downing Centre Court with Mrs Matthews concealed behind them.

Tempers rose and they began jostling with police after several members of the group attacked cameramen. It marked a stark difference from their behaviour minutes earlier, when they had quietly assembled outside the lifts for prayer shortly after the judge’s decision. […] Race row woman avoids jail by remaining behind her burqa

800 sensitive terrormÄl i USA

[…] I have been outspoken about the fact that the infiltration of jihadists in our society is deep and wide. I learned during my spy activities for the CIA in the Revolutionary Guards how the Guards successfully use mosques, Islamic cultural centers, Islamic student associations, alliances with other Islamic groups such as the Muslim Brotherhood, and Muslims from Afghani and Pakistani groups to infiltrate the West and to infect its society.

The radicals in Iran also use assets, such as non-profit organizations in America, in an effort to promote better ties with Iran. These entities warn that taking any harsh action against Iran or attacking the country will cause Iranians to then support the very regime they resent. They further spread their propaganda with repeated arguments such as: “Sanctions hurt the people of Iran, not the government”; the nuclear issue is a matter of national pride; negotiation is the best course because the Iranian regime can help with the U.S.’s problems in Iraq and Afghanistan. Of course, they fail to mention that their true plans are to ultimately destroy America and Israel.

Hassan Abbasi, a longtime top officer of the Guards and a political strategist, stated openly that the duty of Muslims is to create terror and fear in the land of infidels. He emphasized that Islamic agents have identified about 800 sensitive sites within the U.S, and when the time is right their cells will attack those very same locations to create fear, chaos, and instability. – Please, wake up America! […] ‘Reza Kahlili’: Iranian Commander: ‘We Have Infiltrated America and the UK’

Oskar Freysinger fik en heltemodtagelse i Paris

Den schweiziske SVP-nationalrĂ„d Oskar Freysinger var lĂžrdag ĂŠresgĂŠst ved en konference ved den af Riposte LaĂŻque arrangerede “parisiske pĂžlse revolution”. Politikeren fra schweiziske Wallis, der talte om direkte demokrati og kampen mod islamiseringen af ​​Europa, blev hyldet som en frihedshelt i Frankrig til stor utilfredshed for den schweiziske presse. Berner Zeitung skrev:

Riposte LaĂŻques tilhĂŠngere modtog Freysinger som en popstjerne. De sang hans navn, de ville rĂžre ved ham.. “Han har ladet forbyde minareter, han er en helt,” sagde en kvinde og hendes mand, en anden kvinde, medlem af RĂ©sistance rĂ©publicaine sagde, at “der mangler en leder som Freysinger i Frankrig”.

Direkte demokrati som et middel mod islamisering

I sin optrĂŠden i Paris talte Freysinger om det politiske system i Schweiz, og han besvarede spĂžrgsmĂ„l vedrĂžrende den berĂžmt/berygtede anti-minaret afstemning. “Direkte demokrati er midlet der skal stoppe islamiseringen af ​​de europĂŠiske samfund,” sagde SVP lederen. “I Schweiz har folket den virkelige magt.” Og han opfordrede franskmĂŠndene til at bekĂŠmpe de muslimer, der ikke Ăžnsker at integrere sig. Desuden kom han med hĂ„rd kritik af EU. Riposte LaĂŻque arrangementet blev tilsyneladende overvĂ„get af agenter fra det franske indenlandske efterretningstjeneste

Freysinger talte om venskabet mellem Schweiz og Frankrig og om schweizernes beundring for den for den franske sjĂŠl – en sjĂŠl, der synes at glide vĂŠk og tĂžrste efter mere demokrati. “ I har ret til at krĂŠve noget af dem, som I har inviteret. I har ret til at forsvare jer, for legitimt forsvar en en pligt nĂ„r ens overlevelse stĂ„r pĂ„ spil. I har ret til at vĂŠre franske, fordi de andre har retten til overhovedet at vĂŠre her. I har ret og pligt til at forsvare pĂžlsen og vinen overfor hamburgers og halal- fastfood.” – Afsluttende lĂŠste Freysinger sit eget digt om muslimer i Europa, man kan lĂŠse her. Freysinger in Paris als Held gefeiert. (Snaphanens oversĂŠttelse)

Udtrykket “La Douce France”, som gĂ„r igen i Freysingers tale, hentyder til en sang af Charles Trenet fra 1943. Debat om ytringsfrihed pĂ„ et parisisk brasserie med bla. Oskar Freysinger Pierre Cassen Der er ogsĂ„ et langt, fremragende solo-interview med Freysinger fra Paris her, som vi prĂžver at fĂ„ undertekstet pĂ„ engelsk. Her det rent franske: Oskar Freysinger : “Je suis plus en phase avec Geert Wilders qu’avec Marine le Pen”.

To lidt tidligere interview er netop lĂžbet ind (tysk, utekstet): Geert Wilders.Christian Jung,Oskar Freysinger Interview am 9.6.2011 in Den Haag og Geert Wilders & Oskar Freysinger zur Bedeutung von Internet-Blogs

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

66 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Hur vore det om Clara sjÀlv framstÀllde sina förslag och tankar kring hur en (betydligt) större andel av det svenska folket skulle vilja rösta pÄ SD.

SD behöver mÄnga, mÄnga fler röster för att verkligen kunna pÄverka invandringspolitiken, sÄ vad anser Clara Àr den bÀsta metoden för att det skall kunna ske, (om nu Clara Àr sÄ kritisk till mina idéer om saken.)

Clara
Clara
10 years ago

Reality check, Josefina.

Med tanke pÄ att du ÀndÄ inte kan avhÄlla dig ifrÄn att besvara en , vad jag Àn för tillfÀllet rÄkar vara,
pÄ en trÄd som övriga lÀmnat för ett par dygn sedan varför inte lÄta oss dÄ avsluta saken pÄ min blogg, dÀr du Ätminstone har en lÀsare.

Ser fram emot ditt besök

http://alazerius.wordpress.com/2009/10/23/sachiko-murata-islams-tao/

Clara
Clara
10 years ago

Och en mÀnniska med sÄ mÄnga uppenbarliga moraliska, psykologiska och intellektuella brister och dessutom sÄ mycket att dölja Àr ju knappast en match för nÄgon av din kaliber, Bergfast.

Smid nu nÀr jÀrnet Àr varmt. Du har anat min rÀdsla och min förvirring, kanske jag Àr smygalkoholiserad och lite pÄverkad till rÄga pÄ allt.

Det Àr en win- winsituation. Jag vÀntar pÄ dig.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clara

Clara fĂ„r klara sig alldeles sjĂ€lv. Clara Ă€r endast en retsticka i mina ögon, som av nĂ„gon slags förutfattad inbillad tro pĂ„ att jag har vissa Ă„sikter gĂ„r in och utifrĂ„n denna hennes förutfattning gör kommentarer pĂ„ mina insĂ€ndare. Clara beskyller mig för Ă€n det ena Ă€n det andra, samt har en frĂ€ck, insinuant, undergrĂ€vande och respektlös stil, som gör att jag blir undrande. Varför? Förmodligen Ă€r hon kanske sionistisk judinna, (antstĂ€lld pĂ„ heltid att “förfölja” alla som verkar uttala nĂ„gon form av “kritik” mot judiska intressen eller perspektiv, och beskylla dem för bĂ„de det ena och det andra, framför… Read more »

Clar
Clar
10 years ago

@josefina Du förvĂ€xlar saker. KaraktĂ€riseringen personlig avsĂ„g argumentationsnivĂ„n och inte samtalstonen. Men om du Ă€r hĂ„gad besök gĂ€rna min blogg för vidare diskussion. Risken för att ett vĂ€nskapsförhĂ„llande ska kunnas utvecklas Ă€r som du pĂ„pekar försumbar. Men jag kommer i gengĂ€ld att ge dig obegrĂ€nsat utrymme för dina tankar och tillĂ„telse att sjĂ€lv bestĂ€mma nivĂ„n för samtalet. Även copy-pastat material mottages. Ta chansen och sĂ€tt ett troll pĂ„ plats. MĂ€nniskor av min sort( nudge, nudge, wink, wink, ) sopar du sĂ€kert banan med och dessutom ger ju alltid ett studiebesök möjlighet till nya konspirationsavslöjanden.ifrĂ„n hĂ€stens mun ( den hĂ€r gĂ„ngen).… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clar

Clara verkar vara en motsĂ€gelsefull person, ju mer man tittar pĂ„ vad hon skriver. Hon kritiserar mina texter i följande ordalag:
”MotsĂ€gelsefullt och obegripligt!” (JassĂ„.) Och:
”Fanns det överhuvudtaget ngn poĂ€ng i den senaste tiraden.?” (Inte för Clara uppenbarligen.) Och:
” Okunnigt sĂ„ det förslĂ„r”. (Jaha.) Samt:
” Men vad du nu kommer upp med Ă€r bara gnĂ€ll och sjĂ€lvömkan och ett försök till att fĂ„ sista ordet genom förolĂ€mpningar.” (JassĂ„.) Och vidare: ” Din ohederliga debatteknik i förening med dina barnsliga krav pĂ„ att dubbla mĂ„ttstockar ska tillĂ€mpas för dig och omgivningen gör dig till en synnerligen ohederlig debattör.” (JassĂ„.) Men, sĂ„ plötsligt… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

HjÀrnspöken pÄ g igen? Alexandra Alexandersson/ Josefina Bergfast.

http://aletheia.se/2011/06/14/varbolden-ar-pa-vag-att-spricka/comment-page-2/#comment-200164

Clara
Clara
10 years ago

@ Josefina.

Det hÀr Àr bara en upprepning av tidigare poster med samma typ av spekulationer och omvÀnd bevisföring.

Men med tanke pÄ att vÄrt meningsutbyte börjat anta en mer personlig karaktÀr inbjuder jag dig istÀllet till ett fortsÀttning pÄ min blogg.

VÀl mött om du nu vÀljer att göra sÄ.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clara

Tack, men nej tack. Jag Ă€r nogsam med val av ”personliga bekanta”, och rĂ€knar inte Clara till den kategorin, oavsett vad hon sjĂ€lv kanske tror om den saken. Jag Ă€r inte personligen och privat bekant med Clara, och har heller inget intresse för en sĂ„dan bekantskap med just Clara. Hon gör inte det intryck pĂ„ mig som gör att hon skulle kunna rĂ€knas tillhöra den kategori av mĂ€nniskor som jag kan, eller vill, bli nĂ€rmare bekant med. (Och varför Clara inbillar sig att ”vĂ„rt meningsutbyte börjat anta mer personlig karaktĂ€r” har jag absolut ingen aning om. Det har det definitivt… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

VĂ€sterlĂ€ndska nationer (i nutid) har inte attackerats av muslimska nationer. Det Ă€r vĂ€sterlĂ€ndska , (islamhatiska, islamparanoida?) nationer, som har attackerat muslimska nationer (under förevĂ€ndningar av olika slag, t ex. pĂ„stĂ„dda muslimska terrordĂ„d.?). Som vi vet Ă€r det en mycket gammal krigsteknik, som mĂ„nga lĂ€nder har anvĂ€nt sig av genom historien, att lĂ„ta “klĂ€ ut” lĂ„tsas-företrĂ€dare för det land man vill attackera, och lĂ„ta dessa lĂ„tsasföretrĂ€dare begĂ„ attacker av olika slag, för att pĂ„ sĂ„ sĂ€tt fĂ„ en anledning att kunna gĂ„ till anfall mot det land som man vill anfalla. Eftersom man inte kan vara helt sĂ€ker pĂ„ olika skeenden… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago

@ Josefina Bergfast Eftersom jag delar ödet att bli utpekad som judinna med Julia Cesar ( och diverse andra som korsat din vĂ€g vilket ocksĂ„, inom loppet av nĂ„gra sekunder, kan lĂ€nkas till,) kan jag nog ta det med jĂ€mnmod. Eller som en omvĂ€nd komplimang. http://snaphanen.dk/2011/03/26/s%C3%B8ndagskronik-i-latsaslandet Men för att nu Ă„tergĂ„ till sakfrĂ„gan och lĂ€mna halmgubbar dĂ€rhĂ€n. Du ger USA skulden för de problem som Islam har vĂ„llat hĂ€r i VĂ€st, du nĂ€mner inte terrordĂ„den ( förutom i nĂ„gra insinuanta ordalag om att ” fiendebilder mĂ„ste konstrueras”) och du gör hĂ€pnadsvĂ€ckande nog pĂ„stĂ„endet att europeiska lĂ€nder aldrig attackerats av muslimska.… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Att Clara avslöjar sig sjĂ€lv som varande förmodligen en (mycket hatiskt sionistisk judinna?), som förmodligen inbillar sig att jag Ă€r hennes ”motstĂ„ndare” pĂ„ nĂ„got sĂ€tt (?), som hon (desperat?), vill försöka “bekĂ€mpa” (?), och som hon genom nĂ„gon slags (paranoida), inbillningar tycker sig behöva “bemöta” och “anmĂ€rka pĂ„”, samt “kritisera” (som om det gĂ€llde hennes liv?), och som hon inte kan lĂ„ta bli att försöka “överbevisa”? Tydligen Ă€r Josefina Bergfasts texter “farliga”, och “hotfulla” för Clara? Kanske inbillar hon sig se “en fiende”? Vem vet? Men det verkar inte bĂ€ttre? Kanske skulle jag kĂ€nna mig smickrad rent utav av Claras… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

@Jossan en gĂ„ng till- Att hitta rĂ€tt i dina ordmassor lĂ„ter sig inte göras i en handvĂ€ndning men en tolkning skulle kunna vara att VĂ€st inte skulle ha nĂ„gra som helst problem med Islam. om det inte var för USA: s krig till vilket de har manipulerats av ( surprise, surprise) judarna. Att du vĂ€ljer att inte se terrorism riktat mot USA och Europa som krigshandlingar Ă€r förfĂ€rande nog men du gör ocksĂ„ det hĂ„rresande ohistoriska pĂ„stĂ„endet att nĂ„got vĂ€sterlĂ€ndkst land aldrig blivit attackerat av ett muslimskt. Okunnigt sĂ„ det förslĂ„r; Ă€nda sedan Islams tillblivelse har krigen rasat och delar… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

PoĂ€ngen Ă€r vĂ€l, om inte annat, att underhĂ„lla Clara, som inte verkar kunna följa sina egna rĂ„d till sig sjĂ€lv? Att helt enkelt strunta i att lĂ€sa vad “Josefina Bergfast” skriver för obegripligheter vore kanske det bĂ€sta för Clara trots allt? Det verkar som Josefina Bergfasts texter uppenbarligen endast förbryllar, och i vĂ€rsta fall kanske ocksĂ„ förvillar stackars Clara? DĂ€rför borde hon nog verkligen lyssna till sina egna, mycket kloka rĂ„d, att helt enkelt strunta i att lĂ€sa vad JB skriver. SĂ„ slipper hon bli konfunderad, helt enkelt. Hur svĂ„rt kan det vara? AnstrĂ€ng sig lite nu Clara. Sluta helt… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

Ett trolls bekÀnnelse

Och den hÀr ggn ifrÄgasÀtter jag inte din Àrlighet.

Clara
Clara
10 years ago

” majoriten vĂ€ljer fritt med hjĂ€lp av hjĂ€rntvĂ€ttande massmedia frĂ€mst ifrĂ„n USA men valet Ă€r ju fritt”

MotsÀgelsefullt och obegripligt!

Fanns det överhuvudtaget ngn poÀng i den senaste tiraden.?

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Semiterna, bĂ„de de judiska och arabiska, har uppenbarligen mycket gemensamt med varandra, vad gĂ€ller envishet och ovilja att ge upp nĂ„gonting som de tycker Ă€r deras rĂ€ttigheter. Denna vedervĂ€rdiga, utmattande och infekterade konflikt som dessa mellanöstern-mĂ€nniskor inte förmĂ„r lösa, borde egentligen inte behöva uppta sĂ„ mycket av resten av vĂ€rldens uppmĂ€rksamhet. Men det gör den. Hela USAÂŽs befolkning verkar vara bunden till Israels överlevnad, och betalar enorma pengar varje Ă„r. Förmodligen kommer skattebetalarna i USA att behöva betala i mĂ„nga generationer framĂ„t, för de skulder som USAÂŽs regeringar lĂ€gger pĂ„ dem. Undrar om befolkningen dĂ€r i det stora hela tĂ€nker… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

PalĂŠstinenserne har 2 lande!!!

Det ene hedder Jordan og er kun for muslimer – det andet hedder Israel og er for bĂ„de jĂžder og alle andre, heribland 1 mill. muslimer. Hvis vestbredden, altsĂ„ den vestlige del af det gamle palĂŠstinensiske omrĂ„de hvor Israel ogsĂ„ hĂžrer til, gĂžres til en selvstĂŠndig stat, kan jĂžder og kristne godt begynde at pakke. Historien er meget gammel. Fri os nu snart for den evindelige naivitet.

Clara
Clara
10 years ago

Kan du specificera varför det vore oklokt att inte lyda ditt rÄd och vilka konsekvenser det kommer att fÄ för min del att inte göra det.

Clara
Clara
10 years ago

” Palestinierna ska förmĂ„s att efterskĂ€nka sitt land i utbyte mot gĂ„vor och beröm”

Varför kontaktar du inte Hamas ang. din briljanta lösning uppenbarligen baserad pÄ en lÀngre tids studier i MellanösternfrÄgan.

Eller testar med att sÀga det till valfri muslim pÄ stan?

IstĂ€llet för att ödsla tid med att predika för ” blinda hatuppviglare” har du nu en chans att göra dig verkligt poppis.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clara

Clara sa: 
..”Det bĂ€sta vore kanske att ignorera dig helt.”

Varför inte lyssna till egna kloka tankar?

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

LĂ„t som sagt de muslimska lĂ€nderna sköta sina egna inre eventuella inbördeskrigstvister sjĂ€lva. Israel fĂ„r man ocksĂ„ hoppas klarar sig med sitt nationalhemsbygge. Samtidigt önskar nog en stor del av vĂ€rldens folk, att hela vĂ€stvĂ€rlden slapp att dras in i nĂ„gon form av totalitĂ€rt krig mot islam, som eventuellt delvis har sin upprinnelse i de stridigheter som har uppkommit mot de arabiska semiter (muslimer), som bodde i de palestinska omrĂ„den som har annekterats av Israel, och som dessa arabiska semiter tycker Ă€r olagligt konfiskerad mark. (Det bĂ€sta och mest fredslösande vore kanske om dessa arabisktalande semiter, (muslimer), helt enkelt kunde… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

Fler kommentarer ifrÄn den förmenta Sd- anhÀngaren Josefina Bergfast/ Alexandra Alexandersson/ Mikael MÄÄs

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/10/27/hur-svensk-ar-maciej-zaremba/

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Som sagt…. MĂ€nniskan Ă€r sig lik…. Det Ă€r konsensus, och det Ă€r de likartade tankarna, de likartade tolkningarna, som skapar kĂ€nslor av gemenskap, och kĂ€nslor av en gemensam förstĂ„else av en situation
 Om nĂ„gon “bryter konsensus”, (som man menar att det demokratiska samhĂ€llet skall bĂ„de tĂ„la, orka och ocksĂ„ efterstrĂ€va), sĂ„ verkar samhĂ€llet, medborgarna, varken “tĂ„la eller orka” att mĂ€nniskor har “avvikande tankar” i verkligheten? Det Ă€r mycket intressant. Det skulle betyda att demokrati och yttrandefrihet Ă€r, i realiteten, mycket svĂ„ra saker, dĂ€rför att mĂ€nniskan fungerar som mĂ€nniskan gör. Överallt. Den som avviker frĂ„n ”konsensus”, (vilken ”konsensus” det Ă€n vara… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

@Josefina. Det bĂ€sta vore kanske att ignorera dig helt. Men vad du nu kommer upp med Ă€r bara gnĂ€ll och sjĂ€lvömkan och ett försök till att fĂ„ sista ordet genom förolĂ€mpningar. Och vad du Ă€n egentligen Ă€r blir det allt svĂ„rare att ta dig pĂ„ allvar i rollen som Sdsympatisör med avseende pĂ„ att pĂ„ att du inte, sĂ„vitt jag kan se ( Ă€ven om det inte Ă€r det lĂ€ttaste att hitta i dina texmassor), varken citerar eller lĂ€nkar till nĂ„gon Sdpolitiker eller website. Vad du dĂ€remot överöser det hĂ€r forumet Ă€r lĂ€nkar till antingen nazisiter eller konspirationistsiter. Som denna:http://kevboyle.blogspot.com/2010/12/what-does-this-mean.html… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Clara

Clara sa: 
..”Det bĂ€sta vore kanske att ignorera dig helt.”

Det skulle jag verkligen vilja rekommendera Clara att göra.

LÀs absolut ingenting mer av vad jag eventuellt kan tÀnkas komma försöka skriva nÄgonstans.

Det Àr mitt absolut bÀsta rÄd till Clara.

V.h. JB

Theodora Emerentia
Theodora Emerentia
10 years ago

@ Josefina Bergfast

Du Àr tröttsam! Mycket tröttsam!

EH
EH
10 years ago

# Josefina Bergfast

Ja historien er fyldt med skÄnselslÞse krigsherrer, sandt nok. Men det var nu ikke min pointe. Jeg har ikke tÊnkt mig at dele sol og vind lige ud fra en historisk betragtning. Jeg forholder mig til virkeligheden anno 2011.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  EH

Och vad har EH för problemlösningsförslag, inför “virkeligheden anno 2011”?

Peter Andersen
10 years ago

Eksponering af islam i sÄvel historisk som aktuel kontekst med henblik pÄ oplysning og afstandtagen fra dette djÊvelskab. Til gavn for Þvrigheden, freden og sameksistensen.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Till Peter Andersen, Vad hjĂ€lper det i ett lĂ€ge nĂ€r endast 6.5% av befolkningen röstar pĂ„ SD? Att fokusera pĂ„ att “exponera” islam, (som dĂ„ invandringsföresprĂ„karna endast menar Ă€r “frĂ€mlingsfientligt, rasistisk och hatiskt” att göra, och som förmodligen endast medför att en större procent av befolkningen avstĂ„r att rösta pĂ„ SD?), skulle nog inte kunna skapa förutsĂ€ttningar för att en större andel röstar pĂ„ SD, sĂ„ att dĂ€rmed invandringspolitiken kan Ă€ndras i sin utformning och omfattning. Att fokusera pĂ„ islam, skulle försvĂ„ra de demokratiska möjligheterna att kunna stĂ€lla berĂ€ttigade krav pĂ„ en allt större andel av muslimer bland befolkningen, dĂ€rför… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

HĂžr her Josefina Bergfast, Alexandra Alexandersson, Mikael MĂ„Ă„s og hvad navne og kĂžn du ellers skriver under, mon ikke det var pĂ„ tide, du hopper hen et andet sted og forsĂžger at sprede dit usammenhĂŠngende gylle. Enten er du en meget dum troll eller mĂ„ske snarere blot dum. Hvad du prĂžver, er at sprede lidt tĂ„beligt materiale fra et dansk site, tilknyttet fĂžrerbunkeren i Greve. Du kunne ikke huske, hvorfra materialet var? Her er det, 2 sekunder med Google. Mosaisk Upps! Oplysning om jĂždernes rolle i samfundet http://www.mosaisk.com/index.php Dit materiale er forvirret vrĂžvl og bĂ„de historisk og i detaljen sĂŠrdeles… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Till T. Snorrason,

Tack för lÀnken till sidan, som jag tappat bort. Sidan verkar inte sÄ sÀrskilt attraktiv i mina ögon.

SjÀlv hade jag hittat lÀnken pÄ Jan Millds sida, dÀr en kommentator hade lÀnkvisat till den text (historiesammanstÀllningen), som jag kopierade, (och som jag vid första anblicken tyckte var intressant.)

V.h. JB

Marit Asphaug
Marit Asphaug
10 years ago

Josefina Bergfast Du forsÞpler og forpester Snaphanen med dine bombardement av laaange kommentarer. Umulig Ä lese, er de ogsÄ, og uinteressante. Du presser andre debattÞrer ut, med dine kveruleringer.

Clara
Clara
10 years ago

Sluta upp med att spela sÄrad oskuld nu, Josefina bergfast aka Alexandra Alexandersson

Ditt crosspostande har uppenbarligen ett syfte. Varför kan du inte stÄ för det?

http://aletheia.se/2011/06/14/varbolden-ar-pa-vag-att-spricka/comment-page-2/#comment-200035

EH
EH
10 years ago

# Josefina Bergfast
Imponerende opremsning af navne og begivenheder. Nu har du vel ikke skrevet af efter nogen? Jeg kan gĂžre det meget nemmere.
Muhammed, skÄnselslÞs islamisk krigsherre og jÞdehader med forkÊrlighed for smÄ piger og mord pÄ alle, som ikke ville bekende sig til hans syge tro. I dag over 1 milliard tilbedere spredt over hele kloden. De fleste med et mere eller mindre udtalt Þnske om at islam og sharia skal dominere overalt. Og de opfÞrer sig i overensstemmelse hermed. Provokerende og med udtalt herrefolksmentalitet.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  EH

Till EH Ja, mĂ€nskligheten Ă€r full av krig och krigsherrar. Det Ă€r dĂ„ ett som Ă€r sĂ€kert. Och samma mönster verkar upprepa sig, trĂ„kigt nog. Det verkar ocksĂ„ vara nĂ„gon slags naturlag, att mĂ€nniskor inte kan (eller vill) lĂ€ra sig nĂ„got av historien. De manliga hjĂ€rnorna (frĂ€mst), tĂ€nker ofta att “kriget Ă€r den oundvikliga lösningen pĂ„ problemet”. TrĂ„kigt nog, sĂ„ kommer de (oftast) fram till den slutsatsen, och vill dĂ€rför göra allt för att bĂ„de förklara varför de mĂ„ste kriga, samt ocksĂ„ underbygga hatet (genom att beskriva hur ful, dum, fel och alltigenom ond som “fienderna” Ă€r. Det Ă€r samma… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Jeg tror ikke nogen mandlige hjerner herinde pĂ„ Snaphanen Ăžnsker nogen krig. De forudser den bare. Hvis samtlige muslimer besluttede sig for, at tage hjem imorgen – var problemet lĂžst. Men, ser du Josefina, det gĂžr de ikke! Og skal man tro pĂ„ hvad de ligesom selv konstant gĂ„r rundt og siger (og hvorfor skulle man ikke det? ) er der et helt afklaret formĂ„l med deres tilstedevĂŠrelse. Islamiseringen af den ikke-islamiske verden.

JohannaV
JohannaV
10 years ago

Josefina, jag orkar inte gĂ„ i svaromĂ„l pĂ„ dina tirader om talmudiska hattexter. (Det oroar mig att sĂ„ mĂ„nga antimultikulturalister nu ocksĂ„ kommer ut som antisemiter, men det kanske inte hör hit.) Det enda jag undrar efter att ha lĂ€st citaten hur jag och andra har kunnat överleva som goyim och kristna i detta grymma land dĂ€r judarna hĂ€rskar utan att ha tagit kroppslig eller andlig skada? Somliga av oss har bott dĂ€r, andra har besökt landet Ă„tskilliga gĂ„nger. Utan att bli mördade, vĂ„ldtagna, etc etc. Var det bara en slump? SjĂ€lv bodde jag i Israel ett Ă„r och har… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  JohannaV

JassÄ.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  JohannaV

F.ö. kan man ju undra över varför det skulle vara “antisemitiskt” att posta ett utdrag ur TALMUD, som sjĂ€lv dryper av hat, och anti-het, mot gojims, och mot kristna? SjĂ€lv har jag inte uttalat nĂ„got endaste hat nĂ„gonstans mot nĂ„gon endaste jude, ej heller judendom, ej heller TALMUD. Hatet som uttrycks i TALMUD, mot gojer och kristna, har jag istĂ€llet ansett kunnat bero pĂ„ sĂ€rskilda omstĂ€ndigheter, (av konflikter eller krockar med kristna nationer kanske), och som föranlett sĂ€rskilda sjĂ€lvförsvarsĂ„tgĂ€rder och tĂ€nkanden, (liksom jag tror ocksĂ„ att andra religioner pĂ„ liknande sĂ€tt har författat sjĂ€lvförsvarsstrategier, som de ocksĂ„ mer eller mindre… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

HĂ€r Ă€r en intressant historisk överblick: This timeline describes many of the historical events of the Jews over the past 3600 years. Jews played a primary role in all of the events in the timeline. 1600 BC Abraham, the father of the Jewish tribe, migrates from Mesopotamia to Judea. 1200 BC The Jewish conspiracy begins when Moses creates the Jewish religion in Egypt. Judaism is based on racial separatism, deception, parasitism, crime, corruption, and violence. It is a survival strategy of living off of non-Jewish host communities, which is easier than supporting themselves. At this time in history, cities, governments,… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Du mangler Shylock og SĂŒss!
Og sÄ kan du godt tage din sÞlvpapirshat af igen.
Tak.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

@Josefina Bergfast, Alexandra Alexandersson, Mikael MĂ„Ă„s Du kallar kommentatorerna hĂ€r hatiska och krigshetsande och förmanar dem snusförnuftigt till att visa vĂ€rdighet . Fine, det Ă€r visserligen felaktigt men en instĂ€llning som Ă„tminstone kunde ha förstĂ„tts om du sjĂ€lv kunde ha levt upp till det. Men din senaste lĂ€nkbombning till nĂ„gon dubiös kĂ€lla visar var du har din hemvist. Det kunde iofs ocksĂ„ vara OKn om du Ă„tminstone hade ryggrad till att stĂ„ upp för det. Men du gömmer dig bakom dina krumbukter att du bara vill vĂ€cka debatt och det Ă€r oĂ€rligt med tanke pĂ„ att det rör sig om… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  JohannaV

Citaten mÄ vara korrekta eller inte Àven om JB:s kÀlla eller personliga motiv alltid kan ifrÄgasÀttas, med tanke pÄ hur hon sÄ ivrigt spritt dem under sina pseudonymer
http://klartexten.wordpress.com/2010/12/29/vad-gott-tillfor-islam/

http://aktualia.wordpress.com/2011/01/13/ullenhags-historielosa-islamofobi/
http://aletheia.se/2010/12/27/fokus-israel-nyheter-2010-12-24/
http://aletheia.se/2011/06/14/varbolden-ar-pa-vag-att-spricka/comment-page-2/#comment-200035

men vad som Àr viktigt Àr hur ett folk idag förhÄller sig till religionen eller religiositet över huvudtaget.
Judendomen har till skillnad mot islamism visat sig vara kompatibel med demokrati och vÀsterlÀndska vÀrderingar.

bowlaren
10 years ago

att utvisa brottslingar som begÄr brott, Àr det bÀsta sÀttet att komma Ät brottsligheten. Menar invandrare som begÄr brott.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Nils
Nils
10 years ago

Kolossale ressourcer stÄr til rÄdighed for kriminelle, der risikerer at miste deres jagtrevirer. Kunne vÊre skÞnt med menneskerettigheder for almindelige mennesker ogsÄ. F.eks. retten til ikke at blive udsat for kriminalitet og til at fÊrdes frit og trygt i sit eget land, nÄr vi nu har vÊret sÄ flinke at lade os afvÊbne af staten og frivilligt afleverer det meste af hvad vi tjener. Det burde vÊre en menneskeret, at der var en natvÊgterstat som kerne i statslÞget, sÄ vi glade dodoer havde en chance mod ulve og sjakaler, men nej.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Elisabeth Sabaditsch-Wolff hos Ezra Levant Elisabeth vill kritisera islam för negativa (med dagens mĂ„tt mĂ€tt) sidor i Koranen, och det borde man kanske kunna tillĂ„tas göra, i yttrandefrihetens namn. Om man har Ă„sikter om att vissa saker, tĂ€nkanden och traditioner, Ă€r svĂ„ra att förstĂ„ sig pĂ„ (vilket det ju Ă€r kanske för mĂ„nga vĂ€sterlĂ€ndska mĂ€nniskor idag), och tycker att man ska kunna fĂ„ uttrycka sina frĂ„gor, eller kritisera det som verkar fel, i yttrandefrihetens namn, sĂ„ borde det kunna tillĂ„tas. SĂ„ lĂ€nge man inte vill uppvigla nĂ„got hat genom dessa. Som jĂ€mförelse med hur tĂ€nkanden av liknande karaktĂ€r ocksĂ„ kan… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Ja, det er citater fra Talmud – og hvad er sĂ„ din konklusion pĂ„ det?
MĂ„ske du kan se, hvorfra onkel Mo hentede inspiration til sin ny tro?
At det ikke var telepatiske beskeder fra mÄnegudinden Allah, som han og hans trosfÊller pÄstÄr?
Synes du, fordi Islam har samme indhold, at Islam sÄ frikendes for at vÊre en forbryderkult?
Og sÄ lige en sidste ting, islam er missionerende, det er jÞdedom ikke.
Dine indlĂŠg her, hvor du forsĂžger at relativere islam, gĂžr ikke islam mere spiselig for vestlige samfund.
TvĂŠrtimod.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

T.Snorrason sa:

” hvor du forsĂžger at relativere islam”

.. PĂ„ vilket sĂ€tt försöker jag ”relativisera islam”? Jag bryr mig kanske lika mycket (eller litet), om islam, judendom, kristendom, buddism, shintoism, hindusim och alla slags religioner, vilka det Ă€n vara mĂ„, och tycker att de har alla sin speciella historik och berĂ€ttelse. De finns. Det Ă€r en faktisk realitet. Om T. Snorrason tror att han kan förĂ€ndra islam, eller judendom, kristendom, hinduism eller nĂ„gon av alla de andra religionerna, sĂ„ varsĂ„god. SjĂ€lv önskar jag endast att det parti i Sverige, som vill förĂ€ndra omfattningen och utformningen, takten och storleken, pĂ„ invandringen, skall… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

@Josefina Bergfast

Ditt allra senaste försök till relativism Àr det allra ynkligaste och dÀrtill det allra mest inkonsekventa.

Vad du Àn vill uppnÄ med din crosspostning av din citatsamling sÄ lyckas du knappast med att fÄ dina meningsmotstÄndare pÄ olika forum att framstÄ som de hatiska eller rasistiska.

Dina motiv kÀnner du sjÀlv bÀst till men dina tidigare skriverier ger faktiskt anledning att betvivla att det i grunden rör sig om Sd- sympatier.

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/24/antisemit-fulare-ord-an-rasist/#com-head

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

ATT det (faktiskt) finns tydliga stĂ€llningstaganden inom SD, som uttrycker sympatier med och för Israel, ÄR ju en verklighet, (som jag i och för sig inte har nĂ„gra större problem med). Jag anser att Israel, som nationalhem för judar, Ă€r vĂ€rt att försvara, (liksom ocksĂ„ de europeiska nationernas nationalhems profil för respektive folkgrupp; Spanien för spanjorer, Italien för italienare, RumĂ€nien för rumĂ€ner, Frankrike för fransmĂ€n, Tyskland för tyskar, Danmark för danskar, Sverige för svenskar et cetera), och att det dĂ€rför Ă€r en LAGOM, sansad, balanserad, klok och förstĂ„ndig invandringsnivĂ„ som Ă€r det bĂ€sta att strĂ€va efter, vilket ju SD gör,… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

@ Josefina.

Dina formuleringar kanske inte Àr de mest tillspetsade, för att uttrycka sig diplomatiskt, men jag kan inte utlÀsa nÄgot i ditt inlÀgg som motiverar eller pÄ nÄgot sÀtt skulle utgöra ett bra argument för din debatteknik dÀr du tillskriver dina meningsmotstÄndare alla möjliga skumma motiv ( hatiskhet, krigsvilja och jag vet inte allt) samtidigt som du sjÀlv antingen utgjuter dig över dekadensen i vÀst ( dÀr sexualfixeringen enligt dig tydligen Àr det vÀrsta!) eller crosspostar nazilÀnkar.

Det besvarade du inte.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Alla de politiker i Sverige som vill öka invandringens storlek och omfattning, och ocksĂ„ journalister som vill samma sak, de tar varje tillfĂ€lle i akt att beskriva varje Ă„sikt som sĂ€ger att det vore mer ansvarsfullt att minska invandringen, som endast varande tecken pĂ„ “frĂ€mlingsfientlighet, rasism och hatiskhet”. Om dĂ„ sympatisörer uttrycker kĂ€nslor, tankar och Ă„sikter (som i och för sig kan vara förstĂ„eliga), som kan uppfattas, tolkas, beskrivas och omskrivas till att bevisa deras (invandrarföresprĂ„karnas) teser om “rasism, frĂ€mlingsfientlighet och hatiskhet”, sĂ„ gagnar det inte SD. F.ö. Ă€r religioner enskilda anhĂ€ngares ensak. Anledningen till att jag exemplifierar med texter… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Den indstilling kan du lige sĂ„ godt skrotte, sĂ„fremt du Ăžnsker ĂŠndringer i Sverige. Kald en spade for en spade, hvad du evt. mĂ„tte blive pĂ„duttet af racisme, fascisme, nazisme, fremmedhad osv kan du vĂŠre komplet ligeglad med. Det bruges som skĂŠldsord, oftest uden indhold, men alene til at stemple modstandere. Bare brug lige sĂ„ nedladende udtryk om modstandere, den slags bider skam. OgsĂ„ har man ret til at sige sandheden, som man ser den. Det hjĂŠlper ikke med den stadige new speak og sĂ„kaldt politisk korrekthed, som det synes indfĂžrt i Sverige, eller rettere presset ned over befolkningen til… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det Ă€r svenska folket jag tĂ€nker pĂ„, (sjĂ€lv bryr jag mig inte om att bli kallad vare sig rasist, frĂ€mlingsfientlig, antisemit eller motstĂ„ndare till alla mĂ€nniskor lika vĂ€rde, eller motstĂ„ndare till mĂ€nskliga rĂ€ttigheter, eller vad som helst). Det Ă€r en större procentuell andel av svenska folket som jag vill skall (vĂ„ga) rösta pĂ„ SD, och (slippa de epitet som kanske besvĂ€rar dem?), och som nödvĂ€ndiggör att man fokuserar pĂ„ att den som vĂ€ljer SD, den Ă€r klok, omdömesgill, vĂ€nlig, omtĂ€nksam om hela Sveriges vĂ€lbefinnande, och att det Ă€r för alla svenska medborgares bĂ€sta, att en mer sansad, klok, förstĂ„ndig och… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

“sjĂ€lv bryr jag mig inte om att bli kallad vare sig rasist, frĂ€mlingsfientlig, antisemit eller motstĂ„ndare till alla mĂ€nniskor lika vĂ€rde, eller motstĂ„ndare till mĂ€nskliga rĂ€ttigheter, eller vad som helst.” Oprigtigt talt, hvem er det som er “rasist, frĂ€mlingsfientlig, antisemit eller motstĂ„ndare till alla mĂ€nniskor lika vĂ€rde, eller motstĂ„ndare till mĂ€nskliga rĂ€ttigheter”, det er islam. Det er du ikke ved at pĂ„pege det. Se pĂ„ de mange skoleafbrĂŠndinger, stenkast mod myndigheder, voldtĂŠgter, overfald og drab, der begĂ„s i Sverige, i det Ă„h sĂ„ fredhellige Sverige. Hvem begĂ„r alt dette? Og hvorfor? Islam er krig mod vesten, sĂ„ enkelt er det.… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

T. Snorrason sa: ” Oprigtigt talt, hvem er det som er “rasist, frĂ€mlingsfientlig, antisemit eller motstĂ„ndare till alla mĂ€nniskor lika vĂ€rde, eller motstĂ„ndare till mĂ€nskliga rĂ€ttigheter”, det er islam.” Ok. Det Ă€r T. Snorrasons Ă„sikt (som kanske Ă€r sanningen, vem vet). SĂ„ rekommenderar T. Snorrason , i princip â€Ă¶ga för öga, hand för hand”- metoden. Denna ”metod”, kan absolut inte leda nĂ„gonstans förutom till fullskaliga inbördeskrig. Är det det som T.Snorrason vill ha? Om det Ă€r det, sĂ„ förstĂ„r man hans argument. SjĂ€lv vill jag att politiska (och demokratiska) instrument skall anvĂ€ndas, för jag vill inte ha inbördeskrig. AlltsĂ„ vill… Read more »

Clara
Clara
10 years ago

Det börjar gÄ troll i trÄden nu.

Men herregud, JB, Àr vi tillbaks till din halmgubbe islamkritik equals kommande inbördeskrig, som du inte lyckades ro i hamn första ggn heller, igen ?

Hoppas nu ingen ifrÄn Expo lÀser det hÀr!

JacobCT
10 years ago

“Alle kriminelle udlĂŠndinge skal udvises”
bla bla bla…..
nĂŠh nej for den voldelige, narko-kriminelle rĂžver og voldtĂŠgtsforbryder har nemlig giftet sig med sin kusine,
med hvem han har en stribe bĂžrn, sĂ„ udvisning er umulig af hensyn til hans “menneskerettigheder”….

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  JacobCT

Har der overhovedet vĂŠret nogen offentlig debat om det her lovforslag om udvisning af alle fĂŠngselsstraffede kriminelle udlĂŠndinge? Jeg synes, at det er fantastisk godt. Det er simpelthen (en smule af) den sunde fornuft, der er vendt tilbage. Hvor er Amnesty? Hvor er DRC? Hvor er EU? Hvor er alle protesterne? Det er klart, at nĂŠste alvorlige hurdle bliver Den europĂŠiske Menneskeretsdomstol. Men nĂ„r dens forhindring af udvisninger af dybt kriminelle hober sig op, med sager fra flere og flere lande, bliver regeringerne nĂždt til at genforhandle Menneskeretskonventionen. TĂŠnk, at det skal vĂŠre sĂ„ sent og sĂ„ svĂŠrt. Prisen betales… Read more »

JacobCT
10 years ago
Reply to  steen

Oppositionen og menneskerettigheds-fundamentalisterne – samt journalistisk venstreparti – er ligeglade med disse tomme trusler (eller tomme lĂžfter – alt efter temperament). De ved jo udmĂŠrket godt, at Danmarks selvbestemmelse ligger i lommen pĂ„ EU bureaukraterne og EU domstolene. Forslaget har ikke et snefnugs chance i helvede for at fĂžre til noget som helst i praksis.
Det ved SÞren Pind sgu da ogsÄ godt, og det var da ogsÄ ubehageligt at Marlene Halv-Wind pÄpegede hvor lidt danskerne
egentligt kan bestemme over vores egen fremtid….

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar: Tjek Infomedia. Det her forslag har vĂŠret oppe igen og igen og igen siden 2001. Det var vist endda en del af regeringsgrundlaget….

http://www.viaalpina.dk/info/dok/venstre.htm

http://www.stm.dk/publikationer/foerste/kap02_1.htm
(Fogh brystede sig altsÄ af, at det var gennemfÞrt).

Eller her – 2005:

http://www.b.dk/danmark/minister-vil-indfoere-betinget-udvisning

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Victor

De link, du har, indeholder ganske rigtigt meget varm luft. Men der er sket en gradvis skĂŠrpelse af selve lovgivningen – jeg vil kalde det normalisering. Og det seneste lovforslag er det hidtil bedste.

Foghs indsats pÄ dette omrÄde er et kapitel for sig, ligesom hans indsats pÄ skoleomrÄdet, de offentlige udgifter eller forsvarsomrÄdet.