22
jun
Seneste opdatering: 23/6-11 kl. 2333
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den opportune “fort√¶lling” om uglesete Danmark

Det kommer s√• t√¶t p√• en tilst√•else som det formentlig er muligt med Ritzaus Bureau, men man kan roligt g√• ud fra at den retoriske distancering her til myten om Danmarks ilde omd√łmme post-Muhammed ikke betegner et vendepunkt. Dette er formentlig en ‘postmoderne’ kendsgerning: Forskellige myter kan sagtens trives side om side, selv om de modsiger hinanden. Den ene myte tjener et indenrigspolitisk form√•l, nemlig at shame regeringen. Den anden, om Danmark som f√łdselshj√¶lper i Det Nye Arabien, bekr√¶fter v√•de dr√łmme om at borgerne p√• gaden i muslimske lande l√¶nges efter et samfund som vores – hvilket jo ogs√• er et indenrigspolitisk spark til islamiseringskritikerne (LFPC).

Der var stående klapsalver, da Lene Espersen ankom til revolutionspladsen i Benghazi.

Fort√¶llingen om Danmark har i dele af den muslimske verden v√¶ret fyldt af de omstridte Muhammed-tegningerne og Danmarks omstridte engagement i Irak og Afghanistan. […] Danske ministre er libyske helte

Wilders forventes frikendt for alle anklager i morgen

Jeg diskuterede det med min svenske v√¶rtinde ig√•r. Han f√•r en b√łde og et “fy”, det er et kompromis, det giver mest ro p√• den hollandske bagsm√¶k. Sagen er en uhellig blanding af jura og politik, ligesom islam er en selvindbildt hellig blanding af religion og politik, det f√¶llesskab er der. Det er skidt at d√łmme ham, det er skidt at frikende ham, s√• retsv√¶snet taber ansigt. Det var skidt at rejse sagen overhovedet, var vi enige om herude i skoven meget langt fra den kattepine. Men endnu i dag ved forh√•bentlig kun dommerne, hvordan det bliver l√łst i morgen. (klik foto f. helsk√¶rm)

The trial of Geert Wilders is nearly over. On Thursday, the three Amsterdam district court judges conducting the trial will announce their verdict. It is widely expected that Mr Wilders will be acquitted on all the charges facing him.If that is the case, the 29-month legal struggle which saw one of the country’s most popular and influential politicians accused of hate-mongering will come to an end. Radio Netherlands Wilders trial coming to an end

UK: Hver fjerde grundskoleelev fra etnisk minoritet

One in four primary school pupils in Britain today are from an ethnic minority – and almost a million schoolchildren do not speak English as their first language.

Official figures from the Department for Education show the numbers in both categories have soared in the last five years.

More than one in four (26.5 per cent) primary school pupils are from an ethnic minority, compared with 21.9 per cent in 2007.Around 150,000 more youngsters than in 2007 do not have English as their mother tongue.

Overall, the data shows that 957,490 pupils in primary, secondary and special schools, as well as pupil referral units (PRU) have a first language that is known or believed to be other than English. In 2007, five years ago, this figure was just under 800,000. One in four primary school pupils are from an ethnic minority and almost a million schoolchildren do not speak English as their first language

S√∂dert√§lje: “Eventuella eventualiteter”

Tjänstemän måste ha polisskydd för att gå in lokaler: Polisen i Södertälje har en lista på 20 lokaler där kommunens tjänstemän inte får gå in utan poliseskort eller skottsäker väst. Fyra av de lokalerna tillhör det fastighetsbolag som den moderate riksdagsmannen Metin Ataseven är delägare och före detta VD och styrelseordförande för [..]

De 20 lokalerna på listan är stadens fest- och föreningslokaler, lokaler som polisen anser inte är säkra nog för tjänstemän som ska utföra kontroller. Det finns ju en historia runt tillsyn och tjänstemän där som blivit hotade förut därför bestämde sig kommunen och polisen för flera år sedan att polisen skulle finnas med, dels kunna jobba med båda verktygslådorna och på något sätt eventuella eventualiteter skulle raderas ut, säger Lars Alvarsson som är gruppchef på Ronna poliskontor.Tjänstemän måste ha polisskydd för att gå in lokaler, radioindslag min. 2:15. linket indeholder også hele Radio Stockholms samlade granskning av kriminella gäng i Södertälje.

(Polisen misstänker den organiserade brottsligheten i Södertälje även brett ut sig högre upp i samhällsstrukturen. Kommentar: Faktum kvarstår, Södertälje är en förlorad stad)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
10 years ago

Tak til Pat Condell for at forsvare kvinder. En gentleman er han.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Glimrende timing af de radigale – hvad H. skulle vi dog g√łre uden dem? ūüėÄ http://www.b.dk/nationalt/radikale-angriber-helle-thorning-om-udlaendinge Radikale angriber Helle Thorning om udl√¶ndinge S og SFs st√łtte til sk√¶rpede udvisningsregler for kriminelle udl√¶ndinge ¬Ľstrider imod¬ę Thorning-Schmidts l√łfter, lyder det fra de Radikale. Af Morten Henriksen 22. juni 2011, 06:00 S-formand Helle Thorning-Schmidt siger √©t og g√łr noget andet i udl√¶ndingepolitikken, lyder kritikken fra vennerne i de Radikale, der undrer sig over, at Socialdemokraterne og SF vil stemme for regeringens stramning af udvisningsreglerne, n√•r Thorning for et halvt √•r siden afgav et l√łfte om at oph√łre med at stramme udl√¶ndingeloven. ¬ĽDet strider… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Jeg elsker Pat…det er utroligt hvad der sker i England. Hvis i har l√¶st den nyeste artikel hos Sappho kan i se det samme er ved at ske her….Nogle skulle straffes!

Mette
Mette
10 years ago

I dag var jeg en tur hjemme i Aarhus for at se p√• kunst. Langs kysten og i skoven ud mod vandet findes i √łjeblikket udstilling Sculpture by the Sea, der oprindeligt var et australsk projekt, men nu for andet √•r ogs√• et √•rhusiansk, hvilket er kronprinseparrets id√©.

Der er også et svensk indslag et par husrækker nedenfor min barndoms paradis.

http://www.sculpturebythesea.dk/da/Medier/dagens-skulptur/11062011.aspx

Prudentius
10 years ago

“If we in the West wont do it, then who will?”

Den samme fyr der stak √łjet ud p√• Kyklopen: Ingen!

Meget, meget skarpt og præcist indlæg af Condell.

Islams nyttige idioter g√łr sig medskyldige i dette n√•del√łse systems d√łdbringende misbrug af millioner af mennesker, no more, no less.

bowlaren
10 years ago

Södertälje är förlorad som stad, den staden kommer aldrig bli bra igen.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/