25
jun
Seneste opdatering: 26/6-11 kl. 0820
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Appallingly, that fine and prominent Australian journalist Andrew Bolt is being prosecuted in an Australian court for racial discrimination. Nine people are suing Bolt and the Herald-Sun over Bolt‚Äôs suggestion that some people choose to assert Aboriginal ancestry in order to advance their careers. Prosecuted for racial discrimination. Over saying that. Just think about that for a moment. The steady eclipse of the western mind. (Mark Steyn’s specially recorded video message for the Institute of Public Affairs’ Free Speech event, with guest of honour Andrew Bolt. Melbourne, 20 June 2011.)

Sandheden er nyttig, men ikke for den, der siger den

De skal ikke forvente sig tak Dick Erixon, der her siger det indlysende og meget veldokumenterede, at svensk arbejdsl√łshed – og i h√łj grad ungdomsarbejdsl√łsheden – er tilvandret. Eller Per Gudmundsson, der her refererer den norske rapport om kriminalitet, der ville se endnu v√¶rre ud, hvis den var svensk. Hvis man ikke skriver under p√• den vedtagne l√łgn, som jeg pt. h√łrer hver eneste dag ad nauseam i ideologifabrikken SR og SVT, kan man risikere at skulle pakke sine nelliker og finde et andet sted, ligesom h√¶dermanden Mauricio Rojas. Erixon og Gudmundsson har kufferterne st√•ende klar. Der er nok en dansk avis, der kan bruge et par dygtige journalister samvittighed, hvis det skulle komme s√• vidt. Deres realitetsresistente kolleger er der ingen der kan n√•. De klynger sig til magten, og magten klynger sig til multikulturens synkende skib. 41.181 opholdstilladelser i √•r, og mange af de studerende studerer endda ikke, selvom ti uger p√• et √•r er nok.

Problemer erkendes f√łrst, n√•r de ikke mere kan l√łses, siger Machiavelli. At t√¶nke sig, han l√¶ste svenske aviser. Eller engelske. Se The Mail idag om en Cameron, der ligesom Reinfeldt er ankommet for sent til sit gyldne √łjeblik i historien. Han har Clegg p√• sl√¶b, ligesom Nyrup havde Jelved og Holger og Thorning f√•r Vestager og SF¬īs bagperron. (Det foreg√•r en heftig debat med Gudmundsson p√• Twitter, et medie der falder udenfor min off-line sikrede zone. Man kan se elendigheden her.)

‚ÄĚVar femte invandrare fr√•n Irak och Somalia tagna f√∂r brott‚ÄĚ. Det basuneras ut i Dagbladet, en av Norges stora dagstidningar (17/6). Statistisk sentralbyr√•, norsk motsvarighet till SCB, har f√∂r f√∂rsta g√•ngen gjort en ordentlig sammanst√§llning av brottsstatistik f√∂rdelat p√• h√§rkomst, och det blir en del rubriker. […]

I Sverige kan man snarare g√∂ra rubriker p√• ‚ÄĚvar fj√§rde‚ÄĚ √§n p√• ‚ÄĚvar femte‚ÄĚ, med andra ord. Hj√§lp till jobb och dr√§gliga bostadsf√∂rh√•llanden kanske kan l√∂sa problemet? Att d√∂ma av den norska utredningen hj√§lper inte det mer √§n marginellt. Det finns allts√• f√• l√§tta svar, och dessutom kan priset vara h√∂gt f√∂r den politiker som v√§ljer att komma med f√∂rslag (i Sverige blev exempelvis tidigare riksdagsledamoten Mauricio Rojas mer eller mindre mobbad), varf√∂r det tycks ta tid att skrida till verket. V√§ljarna ser dock inte ut att vilja v√§nta p√• att de ledande partierna l√∂ser upp knutarna. I allt h√∂gre grad r√∂star man p√• partier som s√§tter invandringsfr√•gorna fr√§mst, och som i kraft av oppositionsst√§llning s√§llan beh√∂ver bry sig om deras enkla l√∂sningar √§r genomf√∂rbara eller inte. Brottslighet bland invandrare borde oroa alla partier

Rygklap til Danmark, ikke rysten på hovedet

Det er selvf√łlgelig ikke p√• nogen m√•de en sj√¶ldenhed at se udenlandske kommentatorer der st√łtter dansk konsekvens i sager om indvandring eller gr√¶nsekontrol, men m√•ske har disse det med at blive ignoreret i mainstreammediernes d√¶kning. The National Review er nok heller ikke ligefrem et medie der bliver briefet af T√łger Seidenfaden eller efterf√łlgere om den folkevalgte regerings …. gr√¶nsel√łse ondskab. Her en kommentar til the New York Times’ artikel fra forleden (LFPC).

Readers who might think that this is something to do with free trade (which is what these opening paragraphs appear to suggest) should understand that it is anything but. The issue, as the writer acknowledges later, is immigration. The Danes should stand firm. If round-the-clock border control is truly incompatible with the country’s supposed obligations under European law then it is time to tear up those obligations up. Andrew Stuttaford: A Small Step

Lovforslag nr. L 210: De skærpede udvisningsregler

Fremsat: 31.05.2011 – vedtaget 24.05.2011. Lovforslag som fremsat: Lovforslagstekst i Folketinget. Det er jo grotesk, at der er Radikale, SF’ere og Enhedslistemedlemmer der stemte imod dette forslag, der skal beskytte danske statsborgere. Der m√• v√¶re noget galt med tal, Folketinget oplyser: Vedtaget 97 stemmer for forslaget (V, S, DF, SF, KF, LA, UFG) 7 stemmer imod forslaget (RV, EL, KD) 0 stemmer hverken for eller imod forslaget. Der mangler over 70 stemmer.

L√¶ser man det igennem, ser man at det blot er en meget blidere udgave af det schweiziske Ausschaffungsinitiativ, der f.eks. hjemler udvisning for socialbedrag. Jeg har ikke h√łrt FN klage over Schweiz, og EU har selvsagt ikke. Er der konventioner, der modarbejder dette, m√• de opsiges. De 97 ansvarsbevidste i Folketinget, der har stemt for dette, g√•r naturligvis ogs√• efter en forventet pr√¶ventiv effekt. Der er som bekendt ikke mange straffesanktioner, der s√•dan en effekt, men der er noget der tyder p√•, at repatriering er det magiske middel, jurister har spejdet efter i generationer.

Herved tillader jeg mig [S√łren Pind] for Folketinget at frems√¶tte: Forslag til lov om √¶ndring af udl√¶ndingeloven og integrationsloven (sk√¶rpede udvisningsregler)

Lovforslaget, som jeg frems√¶tter i dag, indeholder forslag til de √¶ndringer af reglerne om udvisning, der f√łlger af regeringens aftale af 19. maj 2011 med Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne om sk√¶rpede udvisningsregler og kommunalt fokus p√• repatriering.

Udl√¶ndinge, der misbruger deres ophold i Danmark til at beg√• grov kriminalitet, skal m√łdes af de fulde konsekvenser ‚Äď ogs√• n√•r det kommer til udvisning. Som led i den h√•ndfaste indsats mod kriminalitet er der allerede gennemf√łrt en r√¶kke sk√¶rpelser af reglerne om udvisning af kriminelle udl√¶ndinge.

Der er fortsat forh√¶rdede kriminelle, der afviser at v√¶re en del af det danske f√¶llesskab og beg√•r alvorlig kriminalitet ‚Äď m√•ske i ly af familierelationer eller anden tilknytning til Danmark. Regeringen, Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne er s√•ledes enige om yderligere stramninger af udl√¶ndingelovens udvisningsregler.

Det foresl√•s for det f√łrste, at udl√¶ndinge, der har beg√•et kriminalitet og st√•r til udvisning, kun skal have mulighed for at blive her i landet, hvis Danmarks internationale forpligtelser kr√¶ver det.

Forslaget er en skærpelse af den gældende ordning, hvorefter udvisning af kriminelle udlændinge kan undlades, hvis udlændingens personlige forhold, herunder tilknytningen til Danmark, taler imod udvisning.

Forslaget indeb√¶rer ogs√• en anden sk√¶rpelse. Efter forslaget skal domstolene i forbindelse med en dom for alle lovovertr√¶delser, hvor der id√łmmes frihedsstraf ‚Äď og ikke som i dag kun i forbindelse med de bestemte overtr√¶delser af straffeloven m.v., der fremg√•r af udl√¶ndingelovens ¬ß 22, nr. 4-8 ‚Äď anvende den nye sk√¶rpede ordning, hvorefter udvisning kun kan undlades, hvis Danmarks internationale forpligtelser kr√¶ver det.

Det klare udgangspunkt vil herefter v√¶re, at udl√¶ndinge, der id√łmmes frihedsstraf, udvises. Udvisning kan kun undlades, hvis Danmarks internationale forpligtelser kr√¶ver det.

For det andet foreslås det, at ordningen med betinget udvisning styrkes markant.

I dag kan en udlænding udvises betinget, hvis udvisning må antages at være særlig belastende. Tilsvarende kan en udlænding, der er betinget udvist, og som begår ny kriminalitet, udvises, medmindre dette må antages at være særlig belastende.

Ordningen foresl√•s sk√¶rpet, s√•ledes at udl√¶ndinge, der ikke udvises som f√łlge af Danmarks internationale forpligtelser, altid skal udvises betinget. I de tilf√¶lde ‚Äď og kun i de tilf√¶lde ‚Äď hvor der som f√łlge af internationale forpligtelser ikke kan udvises med det samme, skal der udvises betinget. Dette skal altid g√¶lde.

Beg√•r udl√¶ndingen ny kriminalitet i pr√łvetiden, skal der udvises. Det skal alene v√¶re Danmarks internationale forpligtelser, der kan begrunde, at der ikke udvises. I s√•danne tilf√¶lde skal der altid udvises betinget p√• ny, s√•ledes at pr√łvetiden forl√¶nges.

Endelig foresl√•s det, at det i forbindelse med domstolenes vurdering af, om der skal ske udvisning af en kriminel udl√¶nding, skal indg√• som en sk√¶rpende omst√¶ndighed, hvis gerningen er s√¶rligt planlagt eller led i omfattende kriminalitet ‚Äď dvs. hvis der er tale om organiseret kriminalitet.

Den type organiseret kriminalitet, som forslaget navnlig sigter p√•, er den bandrelaterede kriminalitet. Banderelateret kriminalitet kan eksempelvis omfatte narkotikahandel, skyderier, ulovlig v√•benbesiddelse og vold. Der kan ogs√• v√¶re tale om den kriminalitet, der beg√•s med baggrund i bandeopg√łr, og som f√łrer til vold og skyderier ‚Äď ofte i bolig- og butiksomr√•der.

Den sene frems√¶ttelse skyldes, at lovforslaget udm√łnter en aftale, der er indg√•et den 19. maj 2011. Lovforslaget √łnskes hastebehandlet, da lov√¶ndringerne skal g√¶lde fra den 1. juli 2011, hvilket foruds√¶tter, at lovforslaget er vedtaget inden Folketingets sommerferie. Der anmodes s√•ledes om dispensation, s√•ledes at lovforslaget kan behandles p√• mindre end de normalt kr√¶vede mindst 30 dage. Lovforslaget sendes i h√łring samtidig med frems√¶ttelsen. Det har henset til tidspunktet for indg√•elsen af den bagvedliggende aftale ikke v√¶ret muligt at sende lovforslaget i h√łring p√• et tidligere tidspunkt.

Idet jeg i √łvrigt henviser til lovforslaget og de ledsagende bem√¶rkninger, skal jeg hermed anbefale lovforslaget til det H√łje Tings velvillige behandling.
L 210: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Skærpede udvisningsregler).

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

OT. H√§r √§r ett intressant, och lite ovanligt perspektiv, som man, (i yttrandefrihetens namn), kan fundera √∂ver om man vill. ‚ÄĚNumera anses det klarlagt att t√§nkes√§ttet i Sions Vises Protokoll och Kabbalan √§r detsamma. KABBALISMEN √§r integrerad med SIONISMEN. Den senare syftar inte enbart till en judisk stat i mellan√∂stern utan inkluderar JUDISK-MESSIANSKA DR√ĖMMAR OM V√ĄRLDSHERRAV√ĄLDE.‚ÄĚ (Har islam kopierat, eller inspirerats av, judendom, (eller sionism?), p√• flera omr√•den?) ‚ÄĚDet finns n√•gra b√∂cker skrivna av den israeliske professorn vid Hebreiska Universitetet, Gershom Scholem. H√§r √§r en kort orientering av vad KABBALAN l√§r, citat‚ÄĚ: ‚ÄĚI kabbalistiska kretsar kallas messias ‚ÄĚDEN HELIGA ORMEN‚ÄĚ,… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Sven Olsen
Sven Olsen
10 years ago

Endelig Рdet var på tiden Рog samtidig så får Sveriges slappe versioner af politikere sig en lektion i hvordan det skal göres.

Hvis den Europæiske Menneskerettighedsdomstol kommer med en masse protester og anser sig väre kompetente til at bestemme over et suveränt lands beskyttelse af sine egne, så beviser det bare at EU og alle grene deraf er en synkende skude som man helt enkelt burde afskaffe snarest muligt. Det samme gälder EU-konventioner som indgriber mod Danmarks selvfölgelige og suveräne ret til at beskytte landet mod disse kriminelle elementer.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Vad √§r ansvar och vad √§r ett lyckligt samh√§lle? Om man skulle fr√•ga m√§nniskor i en unders√∂kning, vilket slags samh√§lle de skulle vilja leva i, s√• skulle nog de flesta svara att de ville leva i ett samh√§lle som hade h√∂gt i tak, som var tolerant, gener√∂st, d√§r det fanns stor tillit, och d√§rmed trygghet och d√§r det inte fanns m√•nga m√∂rdare, inte m√•nga tjuvar och inte m√•nga banditer av olika slag. Ett samh√§lle d√§r barnen inte beh√∂vde vara r√§dda f√∂r vuxna som kanske var berusade och d√§rmed utan f√∂rm√•gor att beskydda dem. De flesta barn vill nog ha omd√∂mesgilla,… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Omtalen af lillebitte Danmarks opg√łr med det gr√¶nsel√łse er n√•et til USA, hvor der stadig findes rigtigt levende mennesker, som elsker historien om David og Goliath. Udtalelserne fra diktaturets hoveds√¶de i Bruxelles g√•r naturligvis i modsat retning.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2473296.ece

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

Du og jeg stejler over ordet nationalist, men det er jo et af pendulordene på dansk. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan det opfattes i USA, mon ikke det er på vores måde med en kraftig snert af noget fanatisk?

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Mette

Steen. Jeg kender heller ingen nationalister, for jeg bruger ordet p√• den gammeldags facon. Men p√• Uriasposten har jeg ofte set folk bruge ordet nationalisme p√• en ny m√•de, der er positivt ment og synonym med patriotisme. Folk kalder sig ogs√• rask v√¶k for nationalkonservative. @METTE: (skriver her for “reply” er lige v√¶k): Det er nok et generationssp√łrgsm√•l. Jeg er vokset op i en pr√¶- 68 skole, hvor vi havde mange andre ord for “nationalisme” – de fleste positive. Det var iv√łrigt en meget national skole, hvor hele vores sk√¶bne var bestemt fra 1848 og 1864, det l√¶rte vi fra… Read more »

bowlaren
10 years ago

Grattis till era nya lagar , s√• ni kan utvisa invandrare som beg√•r brott ūüôā
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

polinos
polinos
10 years ago

mht lovforslag l210 skal I ikke h√¶nge jer i de manglende 70 stemmer; det er ganske normalt, at n√•r et lovforslag er “ukontroversielt”, forst√•et p√• den m√•de, at der ikke er udsigt til en t√¶t afg√łrelse, bliver en stor del af folketingsmedlemmerne v√¶k,og de resterende stemmer det hjem. En lille h√•ndfuld SF’ere stemte imod partilinjen, hvilket var “afstemt” i regnskabet p√• forh√•nd, s√• man ikke pludselig – p√• grund af det store antal frav√¶rende, der var FOR forslaget – kunne komme i en situation, der ikke afspejlede flertallet i Folketinget. Noget andet er s√•, at man kan undre sig over,… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Enig med Ulla Lauridsen. Ikke bare hvad ang√•r statsborgere af navn, men ogs√• hvad g√¶lder andre af de kriminelle uden statsborgerskab. Det er meget muligt, at den Danske dommerstand ‘mander sig op’, (jeg tvivler dog), men der er alts√• stadig den Europ√¶sike Menneskerettighedsdomstol, og der er ingen tvivl om, at den vil underkende enhver udvisningsdom afsagt efter disse nye strammere regler. Bare sp√łrg Briterne. De har en vis erfaring med denne ‘domstols’ virke mht. underkendelse af udvisningsdomme.

Ulla Lauridsen
10 years ago

Klap nu bare hesten. Der er MASSER af statsborgere af navn, der vil grine os lige op i ansigtet.

Claus Kvist Hansen
Claus Kvist Hansen
10 years ago

Dette her kan i princippet v√¶re afg√łrende for fremtiden. Der er ikke umuligt, at den forebyggende effekt af loven virkelig komer til at kunne m√¶rkes i DK. Ingen jubelsang endnu, naturligvis, men jeg tillader mig at v√¶re optimist…….endnu.

Axel
Axel
10 years ago

Mark Steyn – bravo.

Bo
Bo
10 years ago

Jag ber om ursäkt för de felaktiga uttalanden mot Danmark, som mina landsmän fällt. Jag skäms och lider.

Bo Strömberg

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Bo

Såg en liknande kommentar på PI som din. Kan inte annat än hålla med. Jag skäms också å deras vägnar då dom inte själva har skam nog i kroppen att göra det. Vi kan inte annat än hoppas att danska folket förstår att dessa mentalsjuka dårar inte talar på hela svenska folkets vägnar.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

ūüėÄ ūüėÄ ūüėÄ

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  steen

Vi är nog många som varken kommer sakna Mona Muslim I eller Mona Muslim II.