28
jun
Seneste opdatering: 28/6-11 kl. 1323
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er almindelig anerkendt i kredse, der kan sige hvad de tĂŠnker, at den sĂ„kaldte “MellemĂžstenkonflikt” eller “Fredsproces” i bund og grund er en religiĂžs konflikt, der handler om at smide de sidste jĂžder ud fra omrĂ„det. Ingen grĂŠnseĂŠndring eller landoverdragelse kommer nogensinde til at ĂŠndre pĂ„ det, man skal have penge for at tro pĂ„ det som betalt forsker eller politiker pĂ„ nu tredje generation. MellemĂžsten er ellers helt “judenrein”, bortset fra 1/400 delen Israel. En dag vil de sidste sjatter kristne vĂŠre vĂŠk ogsĂ„. Men nĂ„r man iagttager denne samtale mellem Ezra Levant og “kaptajnen”, forstĂ„r man desuden, at mellemĂžstenkonflikten ogsĂ„ i vore hoveder er religiĂžs . Kendsgerninger pĂ„ gadeplan spiller absolut ingen rolle for de eksterne aktĂžrer og den flĂ„de af helligt optĂŠndte krigere, der snart bliver opbragt af den israelske marine. OvenstĂ„ende ni minutter viser at samtale med de troende, er panden mod en mur. Minut 6:50 snerper den ganske alvorligt til.

Israel er en metafor for alle og enhver, ligesom den anden kaptajn Ahab, hans hval og hans monumentale hĂŠvntĂžrst er det. Den har evigt liv, ogsĂ„ hvis araberne og verdens  velmenere tilsidst fĂ„r jaget jĂžderne ud af deres land gennem 3000 Ă„r, meget, meget lĂŠnge inden nogen havde opfundet “The prophet to end all prophets”, sĂ„ finder de et nyt bjerg at rulle deres sten op af. Man mĂ„ vel forestille sig Mankell, Gardell, Auken, Seeberg og Svenska Kyrkan som lykkelige mennesker, mĂ„ske isĂŠr hvis deres kommende martyrium kommer pĂ„ CNN en uges tid.

Prince: Kvinderne er lykkelige, og togene kĂžrer til tiden i burkalandene

Jeg kan pÄ stÄende fod ikke komme pÄ eksempler pÄ at fremtrÊdende rock- eller popmusikere har fremfÞrt noget bare rimeligt intelligent og imod den politiske korrekthed, i hvert fald slet ikke efter at Det Store Tabu om Islam sÊnkede sig over verden efter Den Kolde Krigs afslutning. Man kan selvfÞlgelig forstÄ og forsvare dette for sÄ vidt at den mindste skarphed ytret om islam for altid ville forandre vedkommendes karriere, og formentlig lÊgge den i ruiner. Og sÄ er der de rent logistiske og Þkonomiske aspekter, nÄr vedkommendes familie og koncerter skulle beskyttes for astronomiske belÞb.

Findes der nogen berĂžmtheder der besidder lidt bekymret realitetssans gĂ„r de tilsyneladende stille med dĂžrene. Man tager det for givet at celebrities der udtaler sig om lidt stĂžrre emner lever i gakgak-land, som f. eks. Tom Cruises uforgribelige tale om Scientologys lyksaligheder, eller her hvor han kloger sig om psykiatri. Det skader ikke en berĂžmthed at vĂŠre skĂžr, mĂ„ske er dette endda en del af mystikken der driver karrieren. Det vil med garanti heller ikke skade det der er tilbage af Princes karriere at han nu gĂžr sig til talsmand for totalitĂŠr Ordnung, bare det foregĂ„r i varme lande, og ikke i Europas fortid. Det er ikke ‘kontroversielt’ hvad Prince siger, det er bare i gakket forlĂŠngelse af den pĂŠne mainstream (LFPC).

Prince, the Grammy Award-winning artist behind “Purple Rain,” told the Guardian in an interview that women forced to wear burqas in Islamic countries are “happy” to wear them.

“It’s fun being in Islamic countries, to know there’s only one religion,” Prince told the British newspaper. “There’s order. You wear a burqa. There’s no choice. People are happy with that.” (Burqa bans grow fashionable in Europe)

The Guardian pointed out that perhaps not every woman forced to wear a burqa is thrilled with the idea. The singer acknowledged: “There are people who are unhappy with everything. There’s a dark side to everything.” […] Pop star Prince says Islamic women love wearing burqas

En religion for Ă„ndelige mus

Det vĂŠrste her er nĂŠsten den ubemĂŠrkede sĂŠnkning af krĂŠnkelsernes tĂŠrskel: Vi taler ikke lĂŠngere om en sĂ„kaldt profet der absolut ikke mĂ„ afbildes. Nu er karikaturer af stereotypiske og autentiske figurer fra denne kultur af ‘hudlĂžse mennesker i en verden af sandpapir’ ogsĂ„ omfattet af hysteriet. Medierne spiller med og gĂžr det vĂŠrre, i hvert fald i skrivende stund er stridens genstand ikke let at finde pĂ„ nettet (LFPC).

An Egyptian Christian telecom mogul has angered Islamic hard-liners by posting an online cartoon of Mickey Mouse with a beard and Minnie in a face veil.

The ultraconservative Islamists, known as Salafis, called the cartoon posted by Naguib Sawiris on Twitter a mockery of Islam. They launched an online campaign calling on Muslims in Egypt to boycott Sawiris’ mobile phone company Mobinil. Shares of Mobilnil and Orascom Telecom, which Sawiris chairs, both fell Monday on the Egyptian stock exchange. […] Bearded Mickey Mouse, Veiled Minnie Cartoon Causes Stir in Egypt

Disse muslimsk-koptiske “sammenstĂžd”

To helt forskellige fortĂŠllinger om den samme begivenhed stĂžder her sammen. I det globale mainstream-ekkokammer forplanter manipulerende og skyldsforskydende memer sig ubesvĂŠret henover sproggrĂŠnser. OgsĂ„ f. eks. den angiveligt ĂŠrkekonservative Jyllands-Posten har forvrĂŠnget  den disfavĂžr som er den brutale virkelighed for Egyptens 8% koptere, og gjort massakrer begĂ„et af herrefolksmajoriteten til angivelige “sammenstĂžd”. Det krĂŠver kun den allermindste refleksion at undgĂ„, men selv dette er for meget at forvente fra alt for mange journalister. Via Gates of Vienna (LFPC).

A security official says Christians and Muslims have clashed in southern Egypt over the construction of a church. […] Egypt: Christians, Muslims Clash Over New Church

Armed with sticks, Islamic extremists besieged in the church of Saint George in Bani Ahmed, in the Archdiocese of Minya, for five hours threatening to kill the pastor. The church had already been attacked on March 23. The violence was provoked by an attempt to restore the building. […] Hundreds of Salafists Attack a Coptic Church in Upper Egypt

Norges befolkning byttes ut i stillhet

Af Christian Skaug, Document.no

Norge er i europeisk sammenheng et relativt nytt innvandringsland, hvilket i Ăžyeblikket betyr at langt de fleste med fremmed bakgrunn enten har innvandret selv eller er barn av innvandrere. PĂ„ landsbasis tilhĂžrer med andre ord nesten alle disse 1. eller 2. generasjon. Hvor mange barn av etterkommere etter innvandrere uten noen norsk bakgrunn som bor i Norge, er ikke allment kjent.

Danmarks nasjonale statistikkbyrÄ har offentliggjort tall som viser at barna av etterkommerne uten noen danske slektsrÞtter er en liten, men raskt voksende gruppe dertillands (ca. 10.000 mot fÊrre enn 2.000 for ti Är siden), og alt tatt i betraktning er tingenes tilstand noksÄ sikkert omtrent den samme i Norge, bÄde kvalitativt og kvantitativt. Ikke desto mindre har Statistisk SentralbyrÄ (SSB) unnlatt Ä offentliggjÞre de tilsvarende tallene for Norge.

Men som Rita Karlsen hos Human Rights Service (HRS) viste i sin fortreffelige analyse den 17. juni, er det for Norges vedkommende mulig Ă„ estimere fremskrivninger av antall etterkommere etter innvandrere ved hjelp av en fortolkning av tallene SSB la frem i forbindelse med offentliggjĂžringen av den siste befolkningsfremskrivningen, samt annen statistikk. Og hun kommer til at omlag 34% av befolkningen kan forventes Ă„ vĂŠre uten norsk bakgrunn allerede i 2030, mot 52% i 2060.

Ved Ä utelate etterkommernes barn, oppnÄr man det mer politisk spiselige tallet 27% innvandrerbefolkning i 2030, et tall som i SSBs fremstilling deretter stabiliserer seg pÄ om lag en tredjedel av befolkningen.

Det er altsÄ tale om to forskjellige statistiske verdener. Som statistikkmyndighetene og de fleste politikere sier, i den grad de i det hele tatt tenker over saken: Spiller antall barn av etterkommere noen rolle? FÞr eller senere blir man jo norsk.

Det klinger hult.

For de fleste innvandringslands vedkommende viser ekteskapsstatistikken riktignok en sÄpass sterk grad av giftermÄl med norske borgere at man for praktiske og statistiske formÄl kan regne deres etterkommeres barn som norske. Men det er all grunn til Ä tro at barna uten noen norske aner overhodet, som gruppe betraktet vil skille seg klart fra de fÞrstnevnte. Og med ekteskapstallene for hÄnden vil det ikke vÊre noen stor kunst Ä resonnere seg frem til at de fleste barn av etterkommere uten norske aner, vil ha sine rÞtter i de hovedsakelig muslimske landene i Asia og Afrika.

I SSBs statistikk regnes disse som norske, eller rettere sagt som tilhÞrende den «Þvrige befolkning». Det kinkige spÞrsmÄlet om det er rimelig Ä regne en person med fire utenlandske besteforeldre som norsk, besvarer SSB sÄledes indirekte med et slags «ja» ved simpelthen Ä omgÄ det: De norske opphÞrer Ä eksistere som statistisk kategori. Djevelen er i detaljene, og man tror det knapt fÞr man fÄr se det.

Det betyr at nĂ„r barn med fire besteforeldre fra Pakistan, Marokko eller Tyrkia (om noen Ă„r ogsĂ„ fra Irak, Somalia, Eritrea og andre) kommer til verden pĂ„ et sykehus i Oslo med foreldre — ikke sjelden fetter og kusine — som tilhĂžrer 1. og 2. generasjon, slik situasjonen typisk vil vĂŠre for etterkommere, sĂ„ havner disse i samme statistiske gruppe som barn med norske aner, enda det er grunn til Ă„ tro at fĂžrstnevnte gruppe vil bidra til det man pĂ„ norsk nytale kaller integrasjonsutfordringer, hvilket vil si ghettoisering og stĂžrre utgifter til sprĂ„kopplĂŠring, kriminalitetsbekjempelse etc. PĂ„ denne mĂ„ten tilslĂžres utskiftningen av befolkningen og forvitringen av samfunnet statistisk. Alle vil kunne se at det skjer, men offisielt vil fenomenet ikke eksistere.

Inntil videre gjÞr man pÄ landsbasis ikke de helt store bommertene ved Ä se bort fra barna av etterkommerne, men HRS viser at de vil utgjÞre omlag en Ättendedel av alle uten norsk bakgrunn allerede i 2020, og ca. en femtedel i 2030.

For Oslos vedkommende er det imidlertid all grunn til Ă„ tro at barna av etterkommerne allerede er en betydelig gruppe. For den observante hovedstadsborger vil det ikke vĂŠre noen nyhet, men blant hovedstadens politiske ledelse er det knapt noen som vet det:

Personene den bestÄr av bor ikke der hvor fenomenet kan iakttas, og statistikken de fÄr servert forteller dem ingenting. Skulle de komme i skade for Ä se det, ville de raskt se en annen vei. I de store mediene er det heller ingen hjelp Ä fÄ, for den IQ som er nÞdvendig for Ä forstÄ problemstillingen, vokser ikke pÄ trÊr hos disse. Og skulle den finnes, ville det muligens ikke vÊre populÊrt eller karrieremesig opportunt Ä sette saken pÄ dagsorden.

PÄ denne mÄten er vi endt opp med the blind leading the seeing. Og de seende finner seg i det, kunne man legge til.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

“en religion for Ă„ndelige mus” Eller hyĂŠner. Muslimernes evige fornĂŠrmethed har, trods pĂ„stande om det modsatte, intet med sarte fĂžlelser, eller noget i den dur, at gĂžre. Det er rĂ„ magt det handler om. Man kan i islam ikke fĂ„ nok af at brĂŠge dag ud og dag ind om de afskyelige vantro, der er Ă„Ă„h sĂ„ urene og Ă„Ă„h sĂ„ uretfĂŠrdige og Ă„Ă„h sĂ„ forhadte af mĂ„nemanden Allah og derfor af alle sande muslimer. Men de vantro mĂ„ selvfĂžlgelig ikke tage til genmĂŠle, nej grisse fy, der gĂ„r grĂŠnsen. Muslimerne er sat over os af deres gud og det… Read more »

Prudentius
10 years ago

Den stakkels Prince!

Han har altid stÄet, som en ulykkelig, forvirret og grusomt, ja grusomt, overvurderet fyr, for mig.

Hans egen tossede sekt (JV) ville selvfĂžlgelig blive slagtet til sidste mand, kvinde og barn, under den shariastat han beundrer.

Mon dog ikke JV i mere private Ăžjeblikke misunder storebror islam? (Ikke at JV har noget der bare minder om Sura 9 vers 111, men man har tydelige teokratiske spasmer)

polinos
polinos
10 years ago

mht prince – eller hvad han hedder lige for tiden – sĂ„ mĂ„ han jo gĂžre sig interessant pĂ„ Ă©n eller anden mĂ„de. Han har ikke produceret noget af musikalsk vĂŠrdi siden “Purple Rain”. Blev dog alligevel lidt overrasket over, at han tilsyneladende har fundet gud i form af Jehovas’ Vidners udgave. Og sĂ„ er der optimister, der mener, at den menneskelige evolution kun gĂ„r fremad…

Axel
Axel
10 years ago
Reply to  polinos

The Artist formerly known as Skandinavisk Tobakskompagni hedder nu “BAT”.

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  Axel

KĂŠre Axel! Tak for oplysningen, jeg har prĂžvet at google, men kunne ikke nĂ„ frem til noget tilfredsstillende svar pĂ„ spĂžrgsmĂ„let. BAT som i det engelske “BATTY”, gĂ„r jeg ud fra!

Axel
Axel
10 years ago
Reply to  polinos

Ja, det flagrer jo om Ăžrerne … med batty ding-dong bats in the belfry – men ST blev kĂžbt af British American Tobacco.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  polinos

Det lyder nĂŠrmest som om, han er ved at konvertere til “fredens religion” 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Fra den “muntre” afdeling 😀 Man begynder jo lizzom at forstĂ„, hvad det rent faktisk er for et fundament venstreflĂžjen og de radigale mfl. bygger alle deres enormt store jubelforhĂ„bninger til velfungerende demokratier i de nordafrikanske muslimske lande pĂ„ … – nemlig vaskeĂŠgte kviksand! http://jp.dk/udland/article2475174.ece Minnie Mouse med slĂžr skaber vrede Af THOMAS ANDREW, Los Angeles-korrespondent Offentliggjort 27.06.11 kl. 23:40 Konservative islamister i Egypten raser over tegning af Mickey og Minnie Mouse. Tusinder af egyptere har set sig sure pĂ„ en kendt egyptisk forretningsmand, som for nylig videresendte en tegning pĂ„ internettet. … Opfordringer til boykot Nu har tusinder af… Read more »

bowlaren
10 years ago

Reinfeldt vill ha soldater i utlandet, sÄ han framstÄr som duktig .
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Steen, linket “Burqa bans grow fashionable in Europe” i Prince-artiklen fungerer ikke 😉

Takker, vi mÄ vente pÄ LFPC, jeg ved ikke, hvad han vil have der.