5
jul
Seneste opdatering: 6/7-11 kl. 0017
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

N√•r eksperter udi skole og undervisning diskuterer tosprogede elever, bliver de etniske b√łrn som oftest rubriceret i √©n samlet kasse. Det g√łr muligvis debatten mere bekvem og politisk korrekt. Men forestillingen om de tosprogede b√łrn som en ret s√• homogen – og ofte problematisk – hob hviler p√• en myte. Realiteten er, at der er p√•faldende store forskelle p√•, hvordan de forskellige etniske grupper klarer sig i folkeskolen…..Renser man for sociale og √łkonomiske forhold i hjemmet, tegner der sig et mere nuanceret billede..[..]

B√łrn fra alle de √łvrige store etniske grupper klarer sig ringere end de danske elever, om end elever med iransk og pakistansk baggrund er t√¶t p√• at v√¶re p√• faglig omgangsh√łjde med de danske. Slemt ser det til geng√¶ld ud for pal√¶stinensiske b√łrn med r√łdder i Libanon. Deres korrigerede gennemsnitskarakterer er 1,1 point lavere end de danske b√łrns, men ogs√• elever med somalisk og tyrkisk baggrund klarer sig fagligt p√•faldende d√•rligt i skolen.[..]

At for√¶ldrenes uddannelse og indkomst kun spiller en relativ beskeden rolle for de etniske minoritetsb√łrns pr√¶stationer i skolen bliver ogs√• fremh√¶vet i unders√łgelsen. Her g√łr man op, at cirka en tredjedel af indvandrerelevernes eftersl√¶b i testene i forhold til de danske elever skyldes socio√łkonomiske forhold, ¬Ľmens resten relaterer sig til andre forhold, som har med indvandring at g√łre¬ę. – (Weekendavisen 1.7.2011: Det gamle lands normer, ikke online.)

Eksperterne er uenige og kan ikke forklare resultaterne. De eneste ikke-vestlige b√łrn, der klarer sig lige s√• godt eller bedre end det danske gennemsnit, er b√łrn fra Sri Lanka, en hinduistisk/buddhistisk kultur og Vietnam, der ogs√• er buddhistisk, som forskerne kalder en “performance-kultur”. Ikke-performance-kulturer har de ikke noget navn til, det er p√¶ne mennesker. Niels Egelund, professor p√• Danmarks P√¶dagogiske Universitetsskole ved Aarhus Universitet siger: ¬ĽDet handler om kulturen i de lande, som indvandrere og efterkommere stammer fra¬ę KREVI Rapport: Folkeskolens faglige kvalitet, 1 maj 2011, 32 sider pdf.

Dialog og allahu akbar i Dearbornistan

Der er vist ikke mange der fortjener s√• meget respekt for deres afkl√¶dning af islam, som de kristne mission√¶rer i Acts 17. Det er tydeligt at de ved deres gadepr√¶dikener under Dearborns √•rlige s√•kaldte arabiske festivaller uds√¶tter sig selv for en reel risiko for lynchning. Det er dybt ubehageligt at overv√¶re, og man sender en tanke til den lallende advokat for en dansk muslimsk friskole som forleden pr√łvede at spinne skolens grundlag til “arabisk” (LFPC).

Dearborn is caught in a spiral. A few years ago, peaceful Christian missionaries would quietly come to Dearborn to preach the Gospel. Then security started slapping Christians around, and police began throwing Christians in jail and trampling on the Constitution. This drew some of the more vocal, confrontational, anti-Sharia Christian groups to the city (e.g. Terry Jones, Ruben Israel, etc.). But instead of showing the world how peaceful and loving Muslims are, Dearborn reacted with further hostility, even towards peaceful Christian preachers. This, of course, will draw even more anti-Sharia groups to Dearborn in the future. Will the city continue to respond in anger? If so, I see no end to the spiral. Christian Preacher Harassed and Bullied at 2011 Dearborn Arab Festival

“Hvi skuer du da splinten i din broders √łje….”

men ikke bj√¶lken i dit eget? En p√• flere m√•der interessant reportage fra SR om Pim Fortuyn, hans venner og hans bror medvirker med et tids- og personbillede. Det er P 3, og man skal udholde pop musik ind imellem, men pr√łv at h√łre bare de f√łrste ti minutter. Beskrivelsen af Holland omkring √•rtusindeskiftet- kvalt af konsensus og afpolitiseret af enighed og idyl- er en overordentlig pr√¶cis beskrivelse af det Sverige, der st√•r overfor at skulle forsvinde. Svensk journalistik n√¶rmer sig hvor tampen br√¶nder, dette var i 2002, m√•ske er de kun ti-femten √•r bagud for resten af Europa i virkelighedsbeskrivelsen. De undlader dog at n√¶vne Van Gogh blev myrdet to √•r senere, og at mordet var endnu t√¶ttere p√• at kaste landet ud i omfattende etnisk vold. De har selv installeret muligheden for vold i Sverige, deraf deres angst og t√łven. Og de har intet blik for, at ogs√• Geert Wilders ligesom Fortuyn er en typisk, hollandsk, fandenivoldsk liberal, der siger hvad han t√¶nker. En afslappet beskrivelse af Wilders i SR, det bliver s√• omkring √•r 2025. Da er han 62 og en √¶ldre, respektabel statsmand.

Lyssna: P3 Dokumentär världen: Mordet på Pim Fortuyn

Gennembrud for Flotille II: Lystsejler nu på vej mod Gaza

Activists trying to break Israel’s naval blockade of Gaza scored their first gain in days when a small French pleasure boat slipped out of Greek waters Tuesday bound for Palestinian shores.

The Dignite al Karama is the only boat in a planned flotilla organized by pro-Palestinian activists to make it out of Greek ports in recent days. […]

Activists said the French boat, a 9-meter motor cruiser, is carrying eight passengers and is expected to be off Gaza within days.

Organizers said the boat eluded the Greek coast guard because it left from a port other than Piraeus, where many of the flotilla vessels have been moored. […] French Boat Heads to Gaza, Eludes Greek Flotilla Crackdown

Er Huma Abedin en slange ved Hillary Clintons barm?

Endnu en illustration af denne den m√•ske mest g√•defulde og vanvittige tid nogensinde som vi lever i. Hvad pokker foreg√•r der? Der synes kun at v√¶re to mulige forklaringer p√• at den amerikanske udenrigsministers assistent har kunnet opn√• den position hun har: Enten chokerende naivitet og inkompetence i den amerikanske politiske verden, eller et led i et bevidst fors√łg p√• at opn√• en form for sameksistens med den fjende man p√• forh√•nd opgiver at bek√¶mpe – Det Muslimske Broderskab. Artiklen her h√¶lder mest til den f√łrste forklaring. Som altid er Walid Shoebat en uvurderlig kilde for sit f√łrsteh√•ndskendskab til den arabiske verden. Vi kan vel i √łvrigt roligt antage at danske myndigheder ikke udviser samme sk√łdesl√łshed over for de pr√¶miemuslimer man udsteder sikkerhedsgodkendelse til – eller hvad? (LFPC)

[…] Abedin is even more potentially dangerous: She can leak state secrets. She is closely associated with her Muslim Brotherhood family and even joined Clinton at an event with her mother, Saleha Abedin, at Dar El-Hekma College in Saudi Arabia. Also present was a close associate of Saleha Abedin ‚ÄĒ Suheir Qureshi. Qureshi‚Äôs name later appeared in several prominent Arab newspapers when it was revealed that she belonged to a list of 63 members of the secret arm of the Muslim Brotherhood called The Sisterhood. The full list was later revealed ‚ÄĒ Huma Abedin‚Äôs mother is on it. Huma‚Äôs brother ‚ÄĒ Hassan Abedin ‚ÄĒ also collaborates with Omar Naseef and Sheikh Yusuf al-Qaradawi, two of the most influential terror supporters in the world.

Yet, as detractors argue ‚Äúguilt by association,‚ÄĚ they unwittingly strengthen our case, because this is what the FBI uses when investigating federal employees: ‚ÄúCharacter. Associates. Reputation. And Loyalty to the United States. (CARL).‚ÄĚ This checklist was never applied to Huma Abedin, who still associates with her family. Dismissing all this as ‚Äúguilt by association‚ÄĚ ignores a tough question:

Other than Huma Abedin, has there ever been a case in which a family member who either belonged to the Muslim Brotherhood or was a prominent Islamist did not denounce a Muslim female relative who married a non-Muslim male?

It‚Äôs a question with only one answer: Her family made an exception for her because Huma has a higher calling. […] Walid Shoebat and Ben Barrack: Why the Case Against Huma Abedin Cannot Be Dismissed

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kilder: Jyllands-Posten, Berlingske Tidende, DR,¬†Snaphanen, […]

Anonym
Anonym
9 years ago

Jeg skriver anonymt af hensyn til min datter, men – hun har lige v√¶ret p√• efterskole, og er blevet gode venner med en pige fra fjern√łsten. Hun er familiesammenf√łrt hertil som datter af den typiske k√łbekone, en smuk, st√¶rk og str√¶bsom kvinde, der har √łnsket at bedre sine k√•r. Hun har v√¶ret her i nogle f√• √•r, og hun er 100 % integreret, bortset fra at hun ikke har taget den danske faglige middelm√•dighed til sig. Hun har klaret sig rigtig godt til folkeskolens afgangspr√łve, og min datter fort√¶ller beundrende, at hendes dansk ikke alene er meget, meget korrekt, hun… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Anonym

“Er der ingen eksperter, der kan l√łfte blikket og se, at det samme g√¶lder i alle europ√¶iske lande?” Myten om onde, indelukkede Danmark er den bekvemme indenrigspolitiske l√łgn der nu i 10 √•r er blevet gentaget s√• mange gange at den har f√•et sit eget liv. Formentlig kun mulig fordi den gennemsnitlige MSM-l√¶ser slet ikke har det samme overblik over hvad der foreg√•r rundt om i Europa som blogl√¶sere har. Det er sv√¶rt at forestille sig dette forts√¶tte p√• ubestemt tid. Der m√• komme et realitetscheck enten fordi virkeligheden i andre lande bliver umulig at ignorere selv for MSM, eller… Read more »

Niels Christensen
Niels Christensen
9 years ago

I Weekendavisen n√¶ver Egelund, at s√•vel pal√¶stinenserne og somalierne er traumatiserede af deres krigs oplevelser. Han ved √•benbart ikke s√• meget om Sri Lanka. Det er nok sv√¶rt at finde en tamil i Danmark der ikke p√• den ene eller anden m√•de selv har v√¶ret udsat for chikane og undertrykkelse, og som ikke mindst er ber√łrt af de massakrer der blev p√•f√łrt tamilerne sidste √•r. Hvad ang√•r pal√¶stinenserne s√• er det faktisk snart 30 √•r siden at de ofte omtalte massakrer i Libanon foregik, dvs. en generation siden. Et andet point der ikke ber√łres i artiklen, eller i unders√łgelsen s√•… Read more »