8
jul
Seneste opdatering: 9/7-11 kl. 0002
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Egentlig var det en tastefejl, “Floptilla” kom der til at st√•. Fingrene er vittigere end deres ejermand… N√¶sten hele den svenske “mission” med triviforfatter Mankell i spidsen, er vendt hjem til Sverige: Det √§r inget nederlag. Det √§r inte vi som misslyckats, det √§r den grekiska staten och v√•ra motst√•ndare som totalt har havererat, s√§ger Mankell. Ja, s√• ? KrD i dag: Gaza-skibe sejlede ind i et uundg√•eligt nederlag, og nederlaget ser mere knusende ud, end jeg troede for en m√•ned siden. N√•r israelerne begynder at t√¶nke, skal man st√• tidligt op for at f√łlge med.

‘Flytillaen’ ogs√• en d√łdssejler

[…] Let’s do the math.

The activists predicted 500-600 people coming to Israel today. Israel’s list of people to be denied entry is 200. So we should have expected 300-400 people who were not on the list to make it through, right?

So where were they?

Even funnier is this latest tweet from the flytilla fumblers:

Sit-in happening at CDG airport, Paris as some airlines are not issuing refunds. #palspring.

All of a sudden, they have turned into capitalists, protesting for money! […] Flytilla fumbles, fizzles and flops ; Video of French flytidiots being stopped from boarding plane in Paris

Femstjernet hotelbyggeri i sultne og ludfattige Gaza

[…] Slate noticed this as well, although it contextualizes it as a hotel that will not have any guests. […]

…Indeed, the Al-Mashtal illustrates a fundamental dilemma of Gaza’s economy: Gaza is now open enough that it can get the materials necessary to build projects like a five-star hotel, but it lacks the economy to support it.

The reporter is forgetting about the bustling NGO industry in Gaza that will always ensure lots of Westerners with expense accounts will not put up with less than the best. Or does she think that Gaza businessmen are so stupid as to invest millions in a luxury hotel that would remain empty? Five star hotel to open in Gaza

‘Kulturel terrorisme’

af Nemo

Bruce Bawer er begyndt at skrive på Andrew Sullivans blog på The Atlantic. Det er en god ting. Andrew Sullivan har længe, sin konservatisme og intellektuelle integritet til trods, holdt en meget politisk korrekt linje i forhold til muslimer i USA og Europa. Enten har han omsider ladet sig råbe op af mig og andre læsere, eller også har han besluttet bare at give plads til den mere kritiske og indsigtsfulde Bruce Bawer.

Bruce Bawer skriver om et nyligt afholdt m√łde p√• den amerikanske ambassade i Pakistan, hvor viceambassad√łren erkl√¶rede alle pakistanske b√łsser og lesbiske samt transpersoner USAs st√łtte i deres ligestillingskamp. M√łdet aff√łdte en erkl√¶ring fra officielt pakistansk hold, der kaldte dette tiltag for bl.a. ‚Äôkulturel terrorisme‚Äô. Man skal h√łre meget fra en terroristisk kultur, f√łr √łrerne falder af.

Bawer skriver videre:

Perhaps one positive outcome of this meeting will be that it will have helped clarify for at least some of the Westerners involved that for many Muslims, including respected and prominent public figures, the very act of treating gay people with a modicum of human decently is indeed tantamount to an act of terrorism toward them and their religion. Which, in turn, may help illuminate for these Westerners just what kind of conception the individuals in question have of religion, and, consequently, just how deadly serious the issue of basic human rights is in the Muslim world ‚Äď not just for gays, but for all people in that region who have embraced the radical idea that they, no less than anyone else, are endowed by their Creator with an inalienable right to life, liberty, and the pursuit of happiness. Cultural Terrorism, American Style

Bawer har helt ret: Den rene og sk√¶re uvidenhed om muslimsk kultur er fortsat stor, og det er, n√•r vi erkl√¶rer vore egne v√¶rdier, hvor spagt vi end g√łr det, at kontrasterne og konflikterne bliver til at f√• √łje p√• for menigmand.

Muslimer ser p√• samme m√•de p√• vores st√łtte til de f√• og modige i de enkelte muslimske lande og blandt minoritetsgrupperne her, der arbejder mod seksuelt misbrug af b√łrn, vold mod kvinder, anti-semitisme, k√łnsadskillelse, tortur, forskelsbehandling af religi√łse mindretal og s√• videre. De religi√łse m√łrkem√¶nd t√łver ikke, og tilsyneladende med bred opbakning, eller i hvert fald uimodsagt, med at fort√¶lle os, at det er deres kultur, de har ingen planer om at g√• p√• akkord med noget som helst, og vi har bare at blande os uden om.

Jeg h√¶lder s√•dan set til, at det faktisk ikke kommer os ved, om folk v√¶lger at leve i et religi√łst diktatur og generel, selvvalgt elendighed p√• den anden side af jordkloden, men det er begyndt at komme os ved, fordi der er en n√¶r og konstant kommunikation mellem de enkelte muslimske nationer og deres store og rask voksende diaspora i alle de vestlige lande og USA.

Vi har brug for flere kulturelle konflikter, ikke f√¶rre, for i sammenst√łdet bliver v√¶rdiforskellene tydelige.

Nej til b√łrnevielser. Nej til sharia

af LONE N√ėRGAARD OG BRITTA MOGENSEN

BIRTHE R√ėNN HORNBECH ( V) er under overskriften ” Imamer kan ikke udvises for b√łrnevielser” citeret for f√łlgende den 21. juni: ” Hemmelige muslimske √¶gteskaber mellem teenagere er juridisk ugyldige, og derfor er det vanskeligt at kr√¶ve udvisning af imamer.” ( Vores fremh√¶velse). Men vanskeligt er vel ikke det samme som umuligt?[..]

Hvem straffes? Det g√łr b√łrnene. Integrationsordf√łrer Karsten Lauritzen ( V) har i allerh√łjeste grad en pointe i sit udsagn i artiklen: ” Det er dybt uanst√¶ndigt over for de piger, der er blevet ber√łrt, hvis vi accepterer, at den slags finder sted.” Vi konstaterer, at Danmark √•benbart ikke mere kan beskytte sin befolkning mod forbrydelser beg√•et af mennesker, som har √©t eneste form√•l: at nedbryde den demokratiske retsstat til fordel for sharia. Hvorn√•r mon det g√•r op for de politiske beslutningstagere, at hvis vi ikke s√¶tter foden ned nu og √©n gang for alle g√łr det klart for vores muslimske indvandrere, at sharia vil blive bek√¶mpet hver eneste gang, den stikker sit hoved frem – ja, s√• taber vi kampen.
Alts√• os, der ikke har andet end afsky tilovers for et lovsystem, der s√¶tter skel imellem troende og vantro, m√¶nd og kvinder og rent og urent – og som har kvindeundertrykkelse som styrende princip……Sagt lidt anderledes: De vestlige demokratier lever p√• l√•nt tid, hvis deres ledere og befolkninger ikke er i stand til at udvise rettidig omhu. Om 10-15 √•r kan det nemt v√¶re for sent. Nej til b√łrnevielser. Sharia skal bek√¶mpes med rettidig omhu. (Imamer vier danske teenagere.‚ÄúHvis de der sm√• luder-unger udstiller islam p√• en d√•rlig m√•de, walla, s√• dr√¶ber vi dem!‚ÄĚ)

Svenske liberalisters omvendelse under galgen

Det turde v√¶re kendt, at jeg betragter dem som endnu skyldigere i √łdel√¶ggelsen af Sverige end de r√łde, og at jeg ikke giver to potter p.. for dem. Men den √łvelse, de er igang med nu, er interessant, og Mats Dagerlind beskriver den n√•del√łst. Man kan jo filosofere over, hvorledes det kan tage Sveriges “Best and Brightest” tre √•rtier, at indse det, den gemene hob s√• med det samme, men ikke m√•tte sige fordi den svenske presse svigtede sin demokratiske opgave groft.

Anders Lindberg, f√∂rvirrad ledarskribent p√• Aftonbladet, uppmanade nyligen i ett ledarstick den nya h√∂gern att ‚ÄĚsn√§lla, sluta flirta med SD nu‚ÄĚ. Han syftade d√• p√• den grupp liberaler i kretsen kring Axess, Fores, Neo och Timbro som p√• senare tid b√∂rjat ifr√•gas√§tta den multikulturalistiska diskursen. Problemet √§r dock inte att man flirtar med SD utan det diametralt motsatta, att man avvisar Sverigedemokraterna samtidigt som man stj√§l deras id√©er och inte ger dem det erk√§nnande de f√∂rtj√§nar.

Dessa till den svenska migrationsverkligheten yrvakna liberaler var tidigare inte bara okritiska till utan också medingenjörer bakom den svenska massinvandringen. Först nu, när det svenska integrationshaveriets klocka står på fem i tolv och internationella storheter som Storbritanniens David Cameron, Tysklands Angela Merkel och Frankrikes Nicolas Sarkozy tagit bladet från munnen om multikulturalismens avigsidor, vågar de här personerna komma ut som kritiska till svensk integrationspolitik.

De under galgen omv√§nda liberalerna pekar p√• samma migrationsrelaterade problem som Sverigedemokraterna, talar om att st√§lla samma krav p√• invandrare som Sverigedemokraterna, men v√§grar att ge Sverigedemokraterna erk√§nnande f√∂r den mark detta parti har brutit under s√• m√•nga √•r. Det √§r ett pionj√§rarbete som har varit oerh√∂rt tufft med social stigmatisering fr√•n s√•v√§l media som det samlade politiska etablissemanget. Att med samma etablissemangs tysta medgivande bli utsatt f√∂r diskriminering, hot, trakasserier och v√•ld har ocks√• varit vardag f√∂r m√•nga av dessa politiska banbrytare. Nu kommer s√• pl√∂tsligt ett g√§ng liberaler inglidande p√• en r√§kmacka i den manege som Sverigedemokraterna inte bara har krattat utan ocks√• byggt fr√•n grunden med blod, svett och t√•rar………Sn√§lla, sluta avvisa och f√∂rneka SD nu!

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jdm
jdm
10 years ago

Andrew Sullivan har l√¶nge, sin konservatisme og intellektuelle integritet til trods, holdt en meget politisk korrekt linje […]

Uh-ha, man ka’ da virkeligt l√¶re meget p√• dette her internet. At AS har konservatisme og intellektuelle integritet… begge dele? Det var fandens.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Affe sågar knäppgöken Maud Olofsson jäms med fotknölarna.

http://affes.wordpress.com/2011/07/09/maud-olofsson-och-nybyggarlandet/#comment-2480

Tim Pallis
Tim Pallis
10 years ago

Jeg kan rigtig godt lide Nemo’s sidste s√¶tning: “Vi har brug for flere kulturelle konflikter, ikke f√¶rre, for i sammenst√łdet bliver v√¶rdiforskellene tydelige”.
Det er helt fint, for uvidenheden om islams “v√¶rdier” er r√•bende overalt i verden. Ikke alene blandt veluddannede ikke-muslimer, men ogs√• blandt muslimer.
If√łlge islam er vores kritik af “seksuelt misbrug af b√łrn, vold mod kvinder, anti-semitisme, k√łnsadskillelse, tortur, forskelsbehandling af religi√łse mindretal” ensbetydende med kulturel terrorisme. Godt set Bruce Bawer!

Stormen fra Nord
Stormen fra Nord
10 years ago

“Det √§r inget nederlag. Det √§r inte vi som misslyckats, det √§r den grekiska staten och v√•ra motst√•ndare som totalt har havererat, s√§ger Mankell.”

Sikken en perle. “Komiske Ali” ville nikke anerkendende.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ha, unionsfantasterne nede i EU-“parlamentet” fors√łger nu ikke engang l√¶ngere at skjule deres inderste hensigter. Jeg vil tippe, at vi s√• er en hel del, der har set vores sidste fodboldlandskamp mv., hvis disse idiotiske planer f√łres ud i livet for alvor. F√•r disse vanvittige PK-t√•ber, globalister og lallenaive kulturrelativister da aldrig nok? “Lissabontraktaten fra 2007 gav EU myndighed over idr√¶tsomr√•det og forslaget om blafrende EU-faner i flagst√¶ngerne og p√• atleters tr√łjer” [!!!!!], men det glemte man vist lige at fort√¶lle befokningerne og de hjemlige parlamentarikere, som vel aldrig helt fik l√¶st sig igennem traktaten. http://politiken.dk/sport/fodbold/ECE1331487/landsholdet-kan-tvinges-i-eu-dragter/ Det danske landshold i… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg tror vi m√• sige nej tak – indtil hele Europa har f√•et bl√• √łjne.

bowlaren
10 years ago

Till slut kommer siffror fram vad invandringen har kostat Sverige, då vänder det.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

EH
EH
10 years ago

Nej til b√łrnevielser. Nej til sharia Fru R√łnn Hornbech er blevet skreget op som partiet venstres h√łjt begavede “enfant terrible” med sine egne meninger og st√•steder. Alts√• i virkeligheden som symbol p√• partiets kvalitet og rummelighed. Men alts√•, hvor mange gange har dette kvindemenneske efterh√•nden ikke demonstreret sin inkompetence, eller slet og ret uduelighed? Det er let nok at stille sig op som et andet pattebarn overfor sin egen statsminister, velvidende at man i udstrakt nyder beskyttelse i den samlede folketingsgruppe og blandt en del behandlingsresistente venstrev√¶lgere. Et andet er √•benbart at forblive fast i k√łdet n√•r prisen kunne v√¶re… Read more »

anno
anno
10 years ago

– Hvem husker ikke Philippe “Immigrants.Your country needs them” Legrain
http://www.dagbladet.no/magasinet/2007/10/26/516255.html

“Fler invandrare r√§ddar svenska v√§lf√§rdsstaten”
h tt p://www.dn.se/debatt/fler-invandrare-raddar-svenska-valfardsstaten

Enhedslisten vil stoppe Schengen-aftale med √łstlande
h tt p://www.b.dk/politiko/el-vil-stoppe-schengen-aftale-med-oestlande