9
jul
Seneste opdatering: 9/9-14 kl. 0021
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Plymouth, Halifax, Cambridge og Middlesborough. NÄr man ser videos som denne (log in pÄ You Tube pÄ grund af volden), stiller man sig spÞrgsmÄlet, hvor lÊnge britisk politi kan holde parterne fra at slÄ hinanden ihjel. Dette er, hvad Blairs og Browns arv koster, og prisen for ikke at have et demokrati, der kunne samle modstanden mod masseindvandringen op. I England virker voldsparatheden pÄ begge sider akut. Situationen er lig den svenske, men man ser ikke rigtig for sig tusindvis af unge, arbejdslÞse svenske mÊnd gÄ pÄ gaden, parate til konfrontationer, der kan koste nogen livet. De har det ikke rigtigt i sig. Sverige er underkastelsens apoteose.

Det er ganske utroligt at den danske presse ikke ser, hvad de er pÄ vej her nedefra i det engelske samfund. Har Guardianisten, DRŽs Jakob Illeborg overhovedet omtalt English Defence League pÄ noget tidspunkt ? Bolden er sat i bevÊgelse, hvem overhovedet kan stoppe en eskalerende katastrofe? Den engelske forfatter El Ingles satte i sit nylige, uafrystelige essay Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland, det demografiske tippingpoint for borgerkrig i England, til om cirka 20 Är. UKIP-medlemmet, forfatteren Paul Weston sagde i et interview sidste Är:

Weston goes as far as actually predicting the war in the UK in the next twenty years. In his views white working class kids will go fight against immigrants.”You don’t understand this. You are a woman. Women don’t understand war. High-testosterone men always find the reason for the war,” he says

English Defence League march ends after failed bid to target mosque, Three Arrested As English Defence League and Anti-Fascists March In Cambridge, Hundreds march in rival protests in Plymouth,Two marches with 1200 people end relatively peacefully

Islam i detaljen

I mainstreammedierne eksisterer islam ikke. Der er kun muslimer, som hver isĂŠr kan besidde moderate eller radikale trĂŠk. NĂ„r Abdul Wahid Pedersen insisterer pĂ„ at islam er en “hel pakke” som der ikke kan vĂŠlges og fravĂŠlges i, tager journalister ikke bestik af denne pĂ„stand og prĂžver at perspektivere f. eks. Zubair Butt Hussains pĂ„stand om ikke at gĂ„ ind for stening. Det krĂŠver ellers kun ganske lidt fodarbejde pĂ„ nettet at konstatere hvordan muslimer indbyrdes dunker hinanden i hovedet med dogmatik og skriftsteder. Jeg ved ikke om Fatih Alev i dette hundeslagsmĂ„l pĂ„ Facebook reprĂŠsenterer det moderate, men er dette tilfĂŠldet mĂ„ man, i lyset af at han har udtalt at “muslimerne har en drĂžm om at leve i et islamisk samfund. Den drĂžm skal nok gĂ„ i opfyldelse i Danmark. Mange danskere konverterer til islam i disse dage og pĂ„ et tidspunkt bliver vi et flertal” (Information, 15.3.2000) bare sige Herren hjĂŠlpe os.

At der er grundlÊggende forskel pÄ folk, og at muslimers liv er mere vÊrd end de vantros, er mÄske det vigtigste og mest uerkendte faktum i mainstreammedierne. I den aktuelle Facebookdebat er det ikke til at komme udenom. Monir Azzouzi skriver sÄledes til imam Alev (mine fremhÊvelser):

”Jeg tror det bedste ville vére hvis du bare kom videre med dit liv og lagde MID bag dig. Du skal huske at der kan vére khair i alt: Whosoever covers (the sins of) a Muslim, Allah covers (his sins) on the Day of Judgment”. (Reported by Bukhari)”

Fatih Alev svarer bl. a.:

Morale: kĂŠre muslim, sĂ„ lĂŠnge du er en sympatisk person og er socialt anlagt, sĂ„ gĂ„r det nok at du en gang har fĂžrt en muslim bag lyset …” MID: Storvask for Ă„bent bedetĂŠppe

UligevÊrdigheden pibler altsÄ frem, og nÄr det kan lade sig gÞre at ignorere det, er det fordi det er underforstÄet muslimer indbyrdes selv om det ikke nÊvnes udtrykkeligt (LFPC).

Sura 48 (Sejren) vers 29: Muhammad er Guds udsending, og de, der er med ham, er strenge over for de vantro, men barmhjertige mod hinanden.

Sura 98 (Det klare bevis) vers 6: De, der er vantro, blandt Skriftens folk og dem, der sÊtter andre ved Guds side, er i Helvedes ild; dér skal de forblive til evig tid. De er det vÊrste af skabningen.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Det man skulle kunna summera, som ”summa summarum”, utifrĂ„n alla dessa muslimska uttalanden, (som ocksĂ„ finns liknande bland Talmudiska skrifter), Ă€r att de MANLIGA HJÄRNORNA Ă€r FULLKOMLIGT GALNA, och fullkomligt krigiska, hatiska, storhetsvansinniga och paranoida, och att DE ALDRIG LÄR SIG AV HISTORIEN, samt att de ocksĂ„ ÄLSKAR ATT HATA?

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Naz i slam. NAZ I SLAM. Hassan al-Banna(1906-1949) blev fĂždt ind i en fattig urmagerfamilie i det sydlige Egypten. Som barn blev han tiltrukket af ekstremistiske og fremmedfjendske aspekter af islam, de dele, der var fjendtlige overfor vestlig sekularisme og hele systemet af rettigheder – og specielt kvinders rettigheder. Allerede som teenager mĂždtes den unge al-Banna og hans venner (der kaldte hinanden `brĂždre) regelmĂŠssigt for at diskutere situationen i MellemĂžsten, det arabiske samfunds dĂ„rligdomme og islams sĂžrgelige tilbagegang. Deres angst var for en stor del reaktioner pĂ„ det Osmanniskes Imperiums sammenbrud, afslutningen af det islamiske kalifat, den britiske besĂŠttelse af… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

KĂŠre Josefina.

Du har da ganske ret i at de stĂžrste forbryder i denne sammen hĂŠng, er alle de europĂŠiske
politiker, som intet har gjort for at standse det islamiske galskab.

Mvh. Allan Hansen.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Allan Hansen redovisar islams (mycket otrevliga och obehagliga texter), men till vilken nytta? Situationen med den överdimensionerade invandringen av muslimer Ă€r ett faktum, som har pressats och stressats fram, uppenbarligen efter en agenda som har beslutats högt över majoriteten av medborgarnas huvuden, inklusive deras egentliga viljor? Denna agenda, som inte har kunnat medföra ett stĂ€llningstagande och en verklig valmöjlighet för medborgarna, dĂ€rför att de helt enkelt inte har kĂ€nt till den. Dessa höga samhĂ€llsplanerare och rationella strateger, med sina medarbetare och lydiga slavar, bĂ„de inom det politiska som massmediala omrĂ„det, har alltsĂ„ visat ett stort förakt inte enbart för demokratin,… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

INTET AT VIDE OM HISTORIENS GANG ER SOM; AT DØ SOM ET BARN. Lidt fra arkivet, siden islam satte landtropper (koransoldater) ind i Europa. Mohammed is God’s apostle. Those who follow him are ruthless to the unbelievers but merciful to one another” Quran 48:29 Moskeerne er vores kaserner Minaretter vores bajonetter Kuplerne vores hjelme De troende vores soldater – Yahya Kemal (Beyatli). ”O I troende gĂžr ikke jĂžderne eller de kristne til jeres venner! DrĂŠb afgudsdyrkerne, hvor I finder dem, gĂžr dem til fanger, Belejr dem, angrib dem fra baghold. TrĂŠffer I vantro, sĂ„ hug Hovedet af dem, indtil I… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Vilka fruktansvĂ€rt idiotiskt, och krigsuppviglande, manligt, tĂ€nkande, att ens vilja indirekt lĂ€gga grunden för och indirekt föresprĂ„ka, inbördeskrig i Europa, för att dĂ€rmed tro sig om att kunna bekĂ€mpa islam hĂ€r. Islam har naturligtvis med vĂ€sterlĂ€ndska ögon liten attraktionskraft pĂ„ flertalet medborgare hĂ€r, och man kan se fel och brister i den muslimska tron, sĂ€rskilt i förhĂ„llande till de moderna och demokratiska ideal som anses finnas i vĂ€stvĂ€rlden, men att tro sig om att vĂ„ldet Ă€r vĂ€gen att bekĂ€mpa islam, Ă€r mer Ă€n idiotiskt. Om man vill mena att demokratin Ă€r överlĂ€gsen islam, sĂ„ behöver man med just denna demokratis… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Ingen vantro er sÄ primitiv og lyldt med lÞgn, som islam.

JensH
JensH
9 years ago

@Sommer Det er skanm ikke kun EDL der ser islam som en trussel mod ‘the British way of life’. Allerede i 2006 advarede den Britiske hĂŠrchef, Sir Richard Dannatt, om at islam underminirer de Britiske vĂŠrdier: http://archbishop-cranmer.blogspot.com/2006/10/head-of-british-army-says-islam.html og i en hemmelig tale til hĂžjerestĂ„ende Britiske officerer udtalte Sir Richard Dannatt, at den Britsike hĂŠr skulle indstille sig pĂ„, at kĂŠmpe mod militante islamister bĂ„de ude sĂ„vel som hjemme. Jeg har desvĂŠrre ikke kunne finde et link til denne tale fra omkring 2005-2006, men talen blev kendt da et par Britiske journalister fik adgang til under pĂ„berĂ„belse af en ‘freedom of… Read more »

trackback

[…] Fra Snaphanen: […]

sommer
sommer
9 years ago

Med sÄ mange mennesker pÄ gaden i England kommer der ikke nÞdvendigvis til at gÄ 20 Är.

EnglÊnderne har sandsynligvis set rigtigt, nÄr de forbereder sig pÄ et mere proaktivt forsvar af deres land og dets vÊrdier.

steen
Editor
9 years ago
Reply to  sommer

@sommer: Det er cirkaberegnet ud fra demografien i tre, tĂŠt indvandrerbefolkede omrĂ„der i landet – eller antallet af unge (krigparate) mĂŠnd. Alle faktorer vejet omhyggeligt ind, samt de der kan fremskynde eller forsinke tragedien. Helt ned til muligheden for at skaffe vĂ„ben og evnen til at skaffe materialer til og fabrikere sprĂŠngstoffer. Jeg vil anbefale dig at lĂŠse det, selvom det er temmelig langt. El Ingles er en blĂŠndende og omhyggelig, systematisk skribent..

PrĂžv ogsĂ„ at lĂŠse hans “The Danish Civil War”, i den mestrer han ikke bare den engelske fremtidsfabel, men ogsĂ„ spĂŠkket med detaljeret viden om Danmark.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Hvad er islam? Marco Polo (verdensomrejsende): ”Den militante muslim er personen, der skĂŠrer hovedet af den vantro, mens den moderate muslim holder offerets fĂždder” John Quincy Adams (amerikansk prĂŠsident): “Loven deres profet Muhammed har givet muslimerne, er at nogen form for skade pĂ„fĂžrt nogen, der ikke accepterer deres lov og anerkendelse af hans goder, er overhovedet ingen synd” Professor Bertrand Russel (filosof): ”Essensen af MuhammedÂŽs doktrin var vold og begĂŠr: at lĂžfte det brutale over den spirituelle del af den menneskelige natur” Alexis De Tocqueville (fransk tĂŠnker og historiker): ”Over en milliard mennesker tror pĂ„ Allah, uden virkeligt at vide… Read more »

Tim
Tim
9 years ago

Med den opfĂžrsel muslimer har haft i Europa er det ikke nogen overraskelse at de vil se modstand.
Mange er ved at vĂŠre MEGET trĂŠt af dem.