16
jul
Seneste opdatering: 19/7-11 kl. 1509
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

med særlig adresse til studenterhuefabrikant A.J. Eriksen i Kolding nedenfor:

Yuri Yarim-Agaev is a distinguished young physicist in the early 1970s, Yarim-Agaev was a graduate student at the Moscow Institute of Physics and Technology when he joined a dissident movement. In 1978 he joined the Moscow Helsinki Group, the dissident organization that monitored Soviet compliance with the human-rights provisions of the Helsinki Accords. Now a financial analyst in New York, he devotes a great deal of his time to insuring that the lessons of Soviet communism are not forgotten. To paraphrase Lenin, what is to be learned?

En kronisk massakre pĂĄ kristne – 105.000 døde om ĂĄret

GĂĄr man ned i tallene, ser man at det bortset fra Kina og Nordkorea foregĂĄr udelukkende i muslimsk dominerede lande. Det vil være synd at sige, vores kristne solidaritet ligefrem larmer over vor tids største, systematiske religiøse forfølgelse, men vi er jo ogsĂĄ optaget af at bekæmpe “islamofobi”. Mon de døde kristne var fober, eller er de først blevet det posthumt? Og skal vi ikke i god, kristen ĂĄnd bygge en moskĂ© for at sige undskyld?

An international interfaith conference has revealed that 105,000 Christians are being killed every year simply because of their faith.The shocking figures revealed at the “International Conference on Inter-religious dialogue between Christians, Jews and Muslims,” held in Hungary, show that a Christian is killed every five minutes somewhere in the world because of their faith.

Massimo Introvigne, representative of the OSCE (Organization for Security and Cooperation in Europe) on Combating Intolerance and Discrimination against Christians, added that these figures did not include the victims of civil wars, or wars between nations, but only the people put to death because they are Christians.

According to the “Catholic Culture” publication, Introvigne said, “If these figures are not cried out to the world, if this massacre is not stopped, if it is not recognized that the persecution against Christians is the first worldwide emergency with regard to religious discrimination and violence, dialogue between religions will only produce wonderful symposia but no concrete results.” Shocking Figures Reveal 105,000 Christians Martyred Each Year (A Christian is killed every five minutes.)

Schweiz: Ikke mere bistand til lande, hvor kristne forfølges

I et nyt lovforslag vil det Kristdemokratiske Folkeparti (CVP) have at Schweiz sløjfer udviklingshjælp til lande, hvor regeringerne ikke formĂĄr at beskyttte de kristne minoriteters rettigheder. Forslaget sigter specifikt pĂĄ “forfølgelsen af kristne i muslimske lande”, og nævner at den er øget betydeligt den seneste tid. Kopternes skæbne behandles særskilt i det.I stedet foreslĂĄs det at støtten gĂĄr direkte til de kristne samfund som en “kulturel modvægt til islamisk fundamentalisme.” Projekter der styrker kvinders rettigheder og lægger fokus pĂĄ beskyttelsen af menneskerettighederne.” Das explosive Papier der CVP (Snaphanens oversættelse.)

Dødsstraf for hån af Muhammed, men ikke for hån af Allah

En passende anledning til lige at træde et skridt tilbage og reflektere: Det har ikke altid været sådan. Det er ingen naturlov at det er sådan. Voksne, nulevende mennesker kan sagtens huske en tid hvor latterlige skægfætre som ham her ikke var en faktor i vores liv. Tag det ikke for givet, men hold det til stadighed for øje at det er verden der er blevet vanvittig, og at det ikke behøver at fortsætte på denne måde (LFPC).

The above clip was taken from an interview given by Shaykh Abu-Ishaq al-Huwayni on the Egyptian satellite television station al-Hikma on 7 July 2011. Al-Huwayni here explains that whoever insults Muhammad, even if he later repents, must be killed.

Later in the interview, al-Huwayni went on to contrast this with the case of one who insults Allah. He said that insulting Allah of course makes one an infidel, which is agreed to by all Islamic scholars, yet the one who insults Allah is not killed–he is merely called to repentance. This is because even if the whole world insults Allah, it does not matter to him–it does not hurt him. […] Egyptian Shaykh: “We still kill him, even if he repents!”

Toronto: Sort pĂĄ hvidt – racisme kan kun udøves af hvide

From the [The Toronto District School Board] Resource: Teaching about Human Rights 9/11 and Beyond A Package for Educators Grades 7-12

Definitions Pages 5-6 – found on page 70 of this document.

Racism:

“While people in different contexts can experience prejudice or discrimination, racism, in a North American context, is based on an ideology of the superiority of the white race over other racial groups. Racism is evident in individual acts, such as racial slurs, jokes, etc., and institutionally, in terms of policies and practices at institutional levels of society. The result of institutional racism is that it maintains white privilege and power (such as racial profiling, hiring practices, history, and literature that centre on Western, European civilizations to the exclusion of other civilizations and communities). The social, systemic, and personal assumptions, practices, and behaviours that discriminate against persons according to their skin colour, hair texture, eye shape, and other superficial physical characteristics.” […] Toronto District School Board Teaches That Only White People Are Racist

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Kronik af Farshad Kholgi & Morten Messerschmidt http://jp.dk/opinion/kronik/article2490792.ece Fra arabisk forĂĄr til isvinter? Farshad Kholgi, skuespiller, og Morten Messerschmidt, medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti Offentliggjort 16.07.11 kl. 03:01 Vesten mĂĄ forstĂĄ, at Egypten og de arabiske lande er autoritære stater – ikke kun, hvad styreformen angĂĄr, men helt ned pĂĄ mikroplanet hos den enkelte familie. Den arabiske verden kan ikke nøjes med en demokratisk styreform – landene skal demokratiseres fra neden, og befolkningerne skal opdrages til demokrati. [!!!] Der er blevet stille om det arabiske forĂĄr. Jubeltalen er ændret til alvorstunge forhandlinger om interventionen i Libyen, og enhver mĂĄ… Read more »

PK
PK
9 years ago

Jeg skriver at vor land er fortabt, her er hvorfor,:
1.Vi har politikere, men ingen beskyttelse.
2.Vi har retsvæsnet, men ingen beskyttelse.
3.Vi har en presse, de skriver gerne om volden ,men
det interesserer dem ikke.
4.Vi har DR, men det danske folks skæbne interesserer ikke.
5.Indvandrere blev til minoriteter og big business pĂĄ universiterene.
6.Indvandringen, som er et hent politisk emne blev til et hudfarve problem.
Skabt af hudfarve- -romantikerne….
7.Sidst og ikke mindst: den store evne,politisk, at være ligeglad med andre menneskers smerte.

barfbag
barfbag
9 years ago

Off topic Mht. ulandshjælp til Afrika. Den zambiansk-fødte økonom og forfatterinde Dambisa Moyo gør det klart, at ulandshjælp til Afrika er en total politisk, økonomisk og humanitær katastrofe. http://plancksconstant.org/blog1/2011/07/never_changing_headlines_africans_are_starving_sen.html Apropos “bad governance”(dĂĄrlig regeringsførelse) hørte jeg forrige ĂĄr, da jeg sĂĄ et tysk TV-program, en tysk journalist sige, at Kenya havde 94 ministerier! Og det var vist før der blev dannet en koalitionsregering! Gad vide om der følger minister, ministerbil og -chauffør med hvert ministerium. Og hvor mange ministerier er der i hvert af de øvrige nu 53 lande (54 lande fra og med 9. juli 2011;tillykke Sydsudan, medlem nummer 193… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  barfbag

Plus at man heller ikke fatter, at hver gang man redder en hel masse nødlidende OG giver dem lægehjælp mv. sĂĄdan at endnu flere overlever i hver generation, UDEN at man samtidigt gør noget seriøst for at reducere den enorme fertilitet og dermed overbefolkningen i disse lande for at tilpasse den til ressourcerne – eller forøge disse (fx. via en højere produktion af fødevarer ) – , sĂĄ bliver problemerne bare mangefold værre 10-20-30 ĂĄr senere, og sĂĄ kan den onde spiral ellers fortsætte derudaf … Det er naturligvis ikke politisk korrekte at sige noget sĂĄdant, men det er desværre… Read more »