27
jul
Seneste opdatering: 28/7-11 kl. 1743
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ogs√• i Norden, hvor vi har afskaffet id√©en. Folkekirken er ikke glad for dj√¶velen l√¶ngere. “Han taler ikke til moderne mennesker.” Ikke det? ¬ĽNever give evil a second chance¬ę, siger Eli Wiesel. Han sagde det i Oslo. Men vi g√łr det hele tiden.

Man skal passe p√• med at botanisere i det onde og fors√łge at forklare det. Det onde kan undfange sig selv uden grund. Det skal vi v√¶re klar over. Det er et grundvilk√•r. Alligevel er det udtryk for menneskets prisv√¶rdige fornuft at s√łge efter √•rsager til det, der sker. Det er baggrunden for fremskridt og udvikling. Men ogs√• for megen pseudovidenskab og overtro.Vi s√łger i skyggedalen mellem ord og handling for at finde ud af, hvorfor det gik s√• galt. Det er der, d√¶monerne bor. Fristerne og forf√łrerne, der lokker den enkelte til at udspekulere og beg√• galmandsv√¶rk. Vrede og had kan forplantes og stimuleres i selvbekr√¶ftende ekkorum, tidligere i sm√• partidannelser og i dag p√• internettet. De politiske str√łmpile kan pege mod venstre eller h√łjre, men mest af alt kredser hadets og voldens univers om sig selv og giver sig udtryk i vilde konspirationsteorier og megalomane fantasier. Det er i skyggedalen, at denne verdens Stavrogin‚Äô er, nihilister og onde √•nder udkl√¶kkes. Den p√¶ne facade med sublimeret had og indest√¶ngt ondskab.Den sorte boks (Psykiater: Jag har tr√§ffat ett otal antal m√∂rdare. Det h√§r √§r nog det v√§rsta jag varit med om.)

Lex Erling: Hvad de skriver (og ikke skriver) om os

Resultatet af dette lille survey over omtalen af Snaphanen de sidste fem dage er ikke s√• opsigtsv√¶kkende som man kunne frygte. Kun omkring 10 gange er vi blevet n√¶vnt i trykte medier, s√• den forel√łbige skade beg√•et af en lallende journaliststand er begr√¶nset. Men tendensen er helt entydig: Svinsk kategorisering og shaming, og absolut ingen omtale af hvad vores redaktionelle indl√¶g n√¶rmere handler om, hvordan vi argumenterer og dokumenterer, og hvor vi selv mener at befinde os politisk.

Er denne sample repr√¶sentativ for hvad der kunne v√¶re i vente, m√• der givetvis l√¶gges hoveder i bl√łd. Shaming og kategorisering/stempling er de grundvilk√•r vi lever under og accepterer som en pr√¶mis. Lige nu er dette s√• k√łrt op i det mest skingre leje. Vi kan intet stille op, og sp√łrgsm√•let er s√• om man bare skal ignorere det, og forts√¶tte med det vi nu engang bedst selv kan lide, nemlig perspektivering og dokumentation af et omr√•de der i disse √•r er ved at forandre Europa dramatisk.

Men af surveyet m√• det siges at v√¶re tydeligt at kommentarer p√• et h√łjt abstraktionsniveau der indeholder muligheder for fejll√¶sninger nok m√• undg√•s, da man ikke kan forvente at en journalist vil kunne forst√• dem. Med den groteske omtale af Erlings lille pastiche in mente kan jeg se at jeg burde have bedt ham om at omskrive denne kommentar, for prisen er bare for h√łj n√•r dumme og ildesindede l√¶ser med. Nu er det for sent at fjerne den (“Snaphanen rydder op i panik”) (LFPC).

Mens resten af verdenssamfundet har travlt med at ford√łmme den 32-√•rige norske h√łjreekstremists vanvittige gerninger, f√•r han sympati p√• det danske h√łjreradikale diskussionsforum Snaphanen .

S√•ledes skriver brugeren, der kalder sig ‘ Erling’, f√łlgende ord om Anders Breivik, der efter al sandsynlighed st√•r bag den v√¶rste massakre i Norge siden Anden Verdenskrig….. Hyldes p√• dansk hjemmeside (BT 24.7.2011)

Debatten k√łrer p√• livet l√łs p√• de Skandinaviske h√łjreekstremistiske blogs … P√• den dansk/svenske h√łjrefl√łjsblog Snaphanen , v√¶lter det ogs√• ind med kommentarer til massakren. Adskillige indl√¶g bakker op om Esben Kristensen, formand for de danske nazister, vurdering af, at massakren med stor sandsynlighed vil ske igen i et af de Skandinaviske lande….Mindst 85 mennesker blev dr√¶bt p√• en sommerlejr i Norge. Og det kan ske igen, mener h√łjreekstremistiske bloggere. Bloggere er enige: Det sker igen (Ekstra Bladet 23.7.2011)

S√•ledes henviser Anders Behring Breivik i sit manifest flere gange til bl.a. de h√łjreorienterede danske hjemmesider Uriasposten, Snaphanen ... Ekstremisme-eksperter: Breivik er ingen ensom ulv (Information 25.7.2011)

… en r√¶kke antiislamiske danske bloggere, bl. a. Snaphanen -bloggeren Steen Wieks…. Terroristens holdninger kom fra netv√¶rk stiftet i K√łbenhavn (Politiken 27.7.2011)

Fokus er is√¶r p√• internetsiden Document. no, der i lighed med besl√¶gtede danske sider a la Snaphanen og Uriasposten har f√łrt en √•relang kamp mod masseindvandring, multikulturalisme og p√•st√•et islamisering af samfundet, der h√¶vdes at v√¶re hjulpet p√• vej af naive om ikke direkte ondsindede politikere, kulturpersonligheder og medier. Ekstremisme: Internettet er ny kampplads for de h√łjreradikales krig (Information 27.7.2011)

Lektor: “AP har sluppet l√łs Islam i Norge”

Hun mener at hvis ikke vil vi se at unge menn i v√•r kultur st√•r opp mot islamiseringen, og at disse mennene f√łler sorg og sinne fordi v√•r kultur aldri mer blir den samme. Hun skriver ogs√• at AP har sluppet l√łs islam i Norge og at de derfor blei m√•let for attentatet. Skuggevik Tande mener det er viktig √• forst√• hvorfor attentatet skjedde.
– Det er veldig viktig at vi har to tanker i hodet samtidig. Da jeg v√•knet l√łrdag morgen og h√łrte det forferdelige som hadde skjedd, tenkte jeg p√• hvorfor det skjedde. Hun mener det er viktig √• sette fokus p√• hvorfor det skjedde, slik at det ikke skjer igjen.
– Jeg har mine tanker om hvorfor det skjedde. Ventet seg en reaksjon. Hun skriver at hun har ventet seg en reaksjon fordi hun mener Arbeiderpartiet har sluppet l√łs Islam i Norge, og ikke har forst√•tt raseriet dette har skapt i folket. Jeg har ikke noe imot muslimske personer, men jeg forbeholder meg retten til √• kritisere den totalit√¶re ideologien i Islam. Islam er ikke lov √• diskutere i Norge i dag, for vi skal bare v√¶re snille og greie. N√•r folk ikke ser faren med islamiseringen av Europa, n√•r folk ikke f√•r komme til orde i diskusjoner, da smeller det. Da taler bombene og gev√¶rene. N√•de den som sier noe som ikke er opplest og vedtatt at er lov i Norge, sier Skuggevik Tande. NRK

Den bredere selvransagelse og refleksion, som vi efterlyste forleden, og som man ikke kan beskylde Sass Larsen eller Politiken for at v√¶re i besiddelse af, er der plads til i et Norge i sorg. Lektoren slipper dog ikke fra det uden skrammer. I Danmark og Sverige tales der om “krigsretorik”, som om det var √©n ting, – ophidsen til vold – og som om det er forkasteligt i sig selv, at advare imod voldeligheder. Der er tale om rene advarsler, det er uansvarligt ikke at tage alvorligt. Churchill blev rigtignok kaldt “krigshetzer/war-monger”, da han i 1935 blot ville advare mod en katastrofe. I dag har jeg genl√¶st Daniel Pipes¬īscenarier for et snarligt kommende Europa. F√• vil kalde ham ekstremist. I hans artikel Europe’s Stark Options, citeres flere forfattere for, at den sandsynligste udvikling i Europa er en borgerkrig, og at den kan v√¶re kun 20 √•r ude i fremtiden. Bernard Lewis siger endda i artiklen: “Europe is already, I think, a lost cause.” Disse frygtelige tanker, fremf√łres ikke her af obskure bloggere, men af anerkendte, vestlige intellektuelle. Pipes skriver i dag i Norway’s Terrorism in Context:

Ravi Shankar, executive editor of the New Indian Express, writes that “What happened in Oslo Friday may be the early beginning of a new civil war ‚ÄĒ Europeans fighting each other, both Muslim and Christian.” He could well be right. As I argued in a 2007 analysis, “Europe’s Stark Options,” the continent’s future is likely to consist of either Islamization or protracted civil conflict. I sketched the possibility of “indigenous Europeans ‚ÄĒ who do still constitute 95 percent of the continent’s population ‚ÄĒ waking up one day and asserting themselves. ‘Basta!’ they will say, and reclaim their historic order. This is not so remote; a chafing among Europeans, less among elites than the masses, loudly protests changes already underway.”

Er det betimeligt at tale om en borgerkrigsfare?

Det er det desv√¶rre. Man m√• ikke sige det, fordi tegnene endnu kan ignoreres, men de er der. Ingen kan afvise dem, lige s√• lidt som ingen kan sige, at det vil ske. Jeg har brugt Sverige som lakmuspr√łve og p√¶dagogisk emsempel, fordi det har v√¶ret s√• enest√•ende fredeligt og velhavende, og nu er i s√• voldsom forandring til det v√¶rre.

Jeg har for l√¶nge siden forudset, at den dag det g√•r v√¶rre end det g√•r nu, da vil kritikerne af indvandringen og deres sprog f√• skylden. Det er denne bagvendte logik, vi ser en forsmag p√• nu. Derfor skal islam- og indvandringskritikere n√łje overveje, om de kan st√• for den most, der kommer i de kommende √•r. Ethvert middel vil blive brugt til at give dem skylden for kommende ulykkelige h√¶ndelser. Det er naivt at tro, der en dag st√•r “undskyld” p√• forsiden af Politiken eller de Radikales partiblad.

Vi har dokumenteret flere opstande i Frankrig, hvor myndigheder er angrebet med milit√¶re v√•ben. Opstande i Belgien, mindre men mange i Sverige, der ogs√• har kroniske brandattentater. Og vi ser noget ildevarslende – indvandrere der ikke bare overfalder den oprindelige befolkning for r√łveri eller voldt√¶gts skyld, fordi de er homoseksuelle eller j√łder, men udelukkende for voldens skyld. Det er skr√¶mmende. De der ignorerer skiften p√• v√¶ggen, er ikke blot uansvarlige, de er farlige. Der bliver ikke krig, fordi man n√¶vner ordet, ligesom man ikke d√łr, fordi man n√¶vner d√łden. I disse begivenheder har den norske massemorder udviklet sine fantasier, han er nok fantast, narcissist og muligvis psykopat, men han er stort set i kontakt med virkeligheden. Det b√łr skr√¶mme en, for ingen skal bilde sig ind, at det kun er l√¶sning af politiske blogs, der har gjort ham til Norges v√¶rste forbryder gennem tiderne.

Man b√łr l√¶se Pipes og falde ned fra det hysteriske niveau, der pr√¶ger dagens danske aviser. Dette er alvor, vi der advarer er engagerede, ansvarlige demokrater, vi √łnsker ikke disse scenarier, vi advarer imod dem. Artiklen gennemg√•r tre: I. Muslims Rule II. Muslims Rejected III. Muslims Integrated. Derefter skal man sp√łrge sig selv: Er dette hetz eller analyse? Skal man hade, sm√¶de eller censurere Daniel Pipes for det? Man bliver ikke popul√¶r p√• at advare, og i til tider tror jeg ogs√• at det ikke bare er omsonst, men ogs√• for sent. S√• meget synker hjertet i brystet p√• en, n√•r man iagttager dele af dagens danske debat, ikke mindst Politiken, der overg√•r sig selv i foragtelighed. Deres reportage er sv√¶r at skelne fra en opinion fra Rune Engelbreth. Man kunne ogs√• bare lukke butikken og forsvinde tilbage hvor man kom fra, men den gl√¶de skal Politiken ikke have endnu.
Print Pipes ud, l√¶s den en gang om √•ret, advar dine b√łrn og opsig dit abonnement p√• pamfletten Politiken, det er skammeligt, hvad de laver i disse dage. Daniel Pipes: Europe’s Stark Options.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] I forl√¶ngelse af terror-angrebet i Norge har medierne fokuseret p√• det nationalsindede, integrations-skeptiske, Islam-kritiske debatmilj√ł, som kan findes p√• mange h√łjreorienterede blogs. En af de blogs, som har opn√•et stor mediebev√•genhed er blog-kollektivet Snaphanen, som kommenterer interessen med ordene: […]

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

“Saa meget synker hjertet i brystet…..” Hmm…..Mon ikke det er tid til en lille “cheer up dude ! ” historie.. I 1945 blev min svigerfar befriet fra en KZ lejr , baade fysisk og mentalt destrueret i saa hoej en grad , at befrielsen forekom ham at vaere alt for sent til at goere nogen gavn . I dag er han i sin alderdom en hoejt respekteret personlighed efter at have kaempet i 3 krige ,kaempet sig til den uddannelse som han gik glip af i ungdommen ,skrevet en bog om sin ungdom, dannet en velfungerende familje med 10 boerneboern… Read more »

mette
mette
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Tak til dig, Ole Burde for en dejlig historie fra det virkelige liv. Hils din svigerfar mange gange. Ogs√• jeg har erfaringer for, at virkeligheden j√¶vnligt – p√• b√•de godt og ondt – overg√•r ens vildeste fantasier. Det er forbl√łffende, hvor meget der kan lykkes, selv n√•r alle odds er imod som i din svigerfars tilf√¶lde. Jeg har et leksikon, som engang stod p√• min oldefars kontor, det er lidt over hundrede √•r gammelt og oplyser, at de landskaber, der i dag udg√łr Israel, den gang l√• hen i en udpr√¶get tilstand af forfald p√• alle m√•der. I dag har… Read more »

PK
PK
9 years ago

Hov må lige ha de næste linier med fra Nyholm.
” I reglen…Til sidst det galt”.

PK
PK
9 years ago

I disse tider , hvor vi nu har “f√•et” islam, og som een har l√¶st det, en forbedring af de skandinaviske lande,
s√• t√¶nker jeg , at selv om jeg ikke forst√•r den f√łrte politik, s√• beh√łver jeg jo ikke at have uret.

F√łrst og fremmest vil een helst leve i et demokrati.
P.S. Per Nyholm har et par vidunderlige linier i sin klumme i JP i dag.
Om Habsburgerne hedder det.”I reglen styrede man forsigtigt, med omsorg for det lokale.”
Vel ikke lige det man har gjort i de nordiske lande de sidste 30 år?

Johansen
Johansen
9 years ago

Ondskaben er en realitet i menneskets liv. Lige så længe der findes mennekser, findes der ondskab.
Det er en grundbestanddel i mennesket. Fint nok med kærlighed, men man kan aldrig nogen sinde udrydde ondskaben.
Livet med ondskab er én lang kontinuerlig kamp.
Historien viser, at i bestr√¶belsen p√• at udrydde ondskab, der er mennesket forfaldent til at beg√• den st√łrste ondskab af alle.

PBr
PBr
9 years ago
Reply to  Johansen

Antal personskader i trafikken i 2009

Dræbte 303
Alvorligt tilskade 2.498
Lettere tilskade 2.449
2009 i alt 5.520

mette
mette
9 years ago
Reply to  Johansen

Det har du ganske ret i, Johansen, og det er ogs√• s√• farligt at leve, at man uv√¶gerligt d√łr af det. I √łjeblikket er nettet overfyldt af platugler, der skriger hysterisk i munden p√• hinanden. De store norske aviser er helt med p√• b√łlgen. En bragte en artikel om mand, der fandt tidspunktet belejligt til at udskrige til hele verden, at McDonalds hver dag dr√¶ber flere end Breivik. Teksten modererede det til, at der var tale om dyr. Moralen var √•benbart den, at vi alle skal v√¶re vegetarer. En anden stor norsk avis har en artikel om, at en mekaniker… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Det er √•benbart helt urimeligt – ja, faktisk racistisk! – at stille krav til indvandrere til England om at kunne tale Engelsk … Bem√¶rk, hvordan BBC-journalisten n√¶rmest er part i sagen, naturligvis p√• den “forurettedes” side, og hvordan EU selvf√łlgelig ogs√• lige skal blandes ind i det. BBC: Should immigrants to UK have to learn English? http://news.bbc.co.uk/today/hi/today/newsid_9550000/9550271.stm A new immigration rule requiring people to be able to speak English to move to the UK with their spouse is being challenged in the High Court. [ !!! – bliver meget interessant at f√łlge. Taber UK den sag, s√• st√•r porten for… Read more »

Erling
Erling
9 years ago

Jeg beklager de problemer mit indl√¶g m√•tte have skaffet jer p√• halsen og vil godt understrege at jeg p√• alle m√•der finder Breivik’s handlinger afskyelige og er fuldkommen overbevist om at s√•vel Snaphanen som de faste l√¶sere g√łr det samme. Som jeg skrev, trollede jeg – en praksis som jeg normalt anser for en legitim metode til at unders√łge hvor langt et kontroversielt argument kan str√¶kkes – men min situationsfornemmelse var mildest talt ikke helt i top den dag. Jeg er chokeret over i hvor h√łj grad sagen er blevet brugt til at delegitimere kritik af islam og af masseindvandring.… Read more »

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  steen

Selv tak. Og tak for et godt website.

Det med de uudtalte konklusioner g√¶lder al kommunikation, men Snaphanen har en retorisk selvdisciplin som 90% af den danske journaliststand kunne tage ved l√¶re af. At det problemkompleks i beskriver synes ul√łseligt, er ikke jeres skyld.

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  steen

Lige en ting mere. Fra Ekstrabladets hjemmeside kan man downloade en detaljeret manual til at fremstille termobarisk forstærkede bilbomber uden at tiltrække sig myndighedernes opmærksomhed. Jeg mindes ikke at have set noget sådant på dette website.

mette
mette
9 years ago
Reply to  Erling

Jeg håber, at politiet tager sig af sagen.

LFPC
9 years ago
Reply to  Erling

Har du et link, så jeg kan shame tilbage?

I √łvrigt m√• vores l√¶sere gerne sende os eksempler p√• hadefulde l√¶serkommentarer p√• avisblogs.

mette
mette
9 years ago
Reply to  Erling

LFPC her har du et link til Breiviks skr√¶mmende online-liv, t√¶nk han blev milit√¶rtr√¶net online. Men hvad s√• med alle de andre, der spiller krigsspil p√• deres pc, er det ikke meget, meget ualmindelig meget almindeligt blandt drenge i alle aldre? http://jp.dk/udland/europa/article2500084.ece Jeg har kun v√¶ret p√• Brussels Journal tre-fire gange i √•renes l√łb, og det har v√¶ret for at l√¶se artikler om historiske emner, der ikke havde et dyt at g√łre med islam, og hvad deraf f√łlger. Man m√• sandelig sige, at hysteriet blomstrer, hvad er de bange for? Og s√• al det uhyggelige had, der siver ud af… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Erling

Jeg blogger den retoriske bæ om lidt. Man tror altid at man har set det værste, selv fra JP, og så undergår de alligevel sig selv.

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  Erling

Hm. Jeg downloadede manifestet fra dette link:

http://multimedia.ekstrabladet.dk/archive/00686/Dokument_fra_norsk__686470a.pdf

Men det lader til at Ekstrabladet har ‘ryddet op.’

nobody
nobody
9 years ago

“S√•ledes henviser Anders Behring Breivik i sit manifest flere gange til bl.a. de h√łjreorienterede danske hjemmesider Uriasposten, Snaphanen ‚Ķ” Det √§r farligt med fri information, ja √§ven musik b√∂r f√∂rbjudas t√§nk om n√•gon fundamentalistisk kristen f√•r f√∂r sig n√•got efter att ha h√∂rt dessa hemska musik stycken: 3 700 000 potentiella terrorister har lyssnat p√• Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down: http://www.youtube.com/watch?v=wxh-FfElY0M 1 700 000 potentiella terrorister har lyssnat p√• Johnny Cash – When the Man Comes Around: http://www.youtube.com/watch?v=k9IfHDi-2EA Se bara p√• hur musik texten ser ut, hu vad hemskt: “…There’s a man goin’ ’round takin’ names. An’… Read more »

anno
anno
9 years ago

Problemet er også organiseret kriminalitet hvor alle mulige grupperinger arbejder sammen på kryds og tværs Рnår de ikke lige har travlt med at bekæmpe hinanden..

Voldsomt opg√łr i Esbjergs rockermilj√ł. JV 27.07.2011 22:31
h tt p://www.jv.dk/artikel/1162727:Esbjerg–Voldsomt-opgoer-i-Esbjergs-rockermiljoe

Obama blæser til krig mod mafiaen. 25.jul.2011
h tt p://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/07/25/221853.htm

mette
mette
9 years ago

Ih, hvor vi gungrer, vi er meget farlige. ‚ÄĚEkstreme holdninger m√• frem i lyset Kart og tidslinjer: TerrorangrepeneGeneralsekret√¶ren i Norsk Presseforbund vil at pressen skal gi mer plass til ytterligg√•ende meninger. I kj√łlvannet av terroren fredag, har pressen diskutert hvor mye den skal formidle av ekstreme synspunkter. Flere medier har blant annet valgt √• begrense omtalen av terrorsiktede Anders Behring Breiviks s√•kalte manifest, for ikke √• gi ham den talerstolen han har √łnsket. Men pressen b√łr synliggj√łre ekstremistenes synspunkter i st√łrre grad, mener Per Edgar Kokkvold, generalsekret√¶r i Norsk Presseforbund. – Farlig √• utelukke – Det er viktig at de… Read more »

mette
mette
9 years ago
Reply to  mette
Arve Henriksen
Arve Henriksen
9 years ago
Reply to  mette

N√•r Lars Gule predikerer, gj√łr en lurt i √• bruke verneutstyr. Hver gang den mannen bruker sin munn til √• preke, eller sine fingre til √• skrive, eksploderes der nemlig mer glasshus enn hva finnes i verdens st√łrste gartneri. Hvor enn det n√• m√•tte befinne seg. Google it! Det kan v√¶re han har ytret noe fornuftig blandt venner og kjente, en gang p√• LSD, men det har sannelig ikke vi andre f√•tt tatt del i.

Marit Asphaug
Marit Asphaug
9 years ago
Reply to  Arve Henriksen

Det er en h√•n mot all sunn fornuft, at denne tidligere terroriste Lars Gule i det heletatt f√•r komme til orde i denne terrorsaken. Han ble i sin ungdom p√•grepet med eksplosiver i Israel. Han hadde som forsett √• drepe flest mulig israelere. Mannen er like hjernevasket og islamofil, den dag i dag. Han har drevet en heksejakt p√• Document, og skjelt ut alle og enhver for √• v√¶re “rasister, nazister, islamofober osv. Han er en s√¶rdeles hatefull og kverulerende type og islamist-forsvarer p√• ytterste venstreside i Norge. Hadde ikke israelsk politi stoppet hans forsett, hadde han i dag v√¶rt… Read more »

Tim
Tim
9 years ago

Arve lad v√¶re med at v√¶re usaglig…se klippene og lyt til hvad Bernard Lewis siger og sammenlign det med hvad Daniel Pipes skriver.
Desuden s√• er det velkendt her i Danmark at der er sharia enkelte steder og at der er koranskoler der ikke l√¶rer ligestilling. Dette er der ingen p√• venstrefl√łjen der har haft en kommentar til, og her m√• jeg mene det ikke er nok at kommentere, men der skal handling bag ordene, og det kan de ikke i partitoppen p√• venstrefl√łjen.
Lad være med at skab dig og tag tag dig sammen Arne.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
9 years ago
Reply to  Tim

Hvis du hadde brukt reply-knappen, en fin oppfinnelse, s√• hadde du bidratt til √• holde den debatten litt ryddigere, Tim. Det kan godt v√¶re jeg deler dine bekymringer, men s√• lenge du skriker meg i √łret med en megafon – i overf√łrt betydning, duh! – har jeg ikke til hensikt √• ta deg p√• alvor. Og hvorfor, kj√¶re Tin, ser alle dine poster helt forferdelige ut? Ja, vi har ett problem. Nei, vi kan ikke gj√łre noe med det f√łr alle, inkludert imamer, media, du og meg, statministeren i Volta, og hele kostebinderi, g√•r i seg selv for √• forandre… Read more »

Tim
Tim
9 years ago

Kom ind og kommenter sagligt istedet for alt det l√łse vr√łvl. Jeg l√¶gger bare op til at i artiklen citeres Bernard Lewis, men der er jo nogle der ikke kan det saglige, s√• m√• man jo komme med vr√łvl. Det er en ommer. I kan jo evt. se videorne…
Kan i heller ikke tage afstand til sharia og koranskoler?

Arve Henriksen
Arve Henriksen
9 years ago
Reply to  Tim

Så du vet, helt sikkert, at jeg ikke tar avstand fra sharia og koranskoler? Ah, men du er jo ett geni mann, neste gang jeg svarer deg skal jeg nevne alt jeg tar avstand fra. Jeg lover! Forutsatt at Snaphanen tillater poster med en million tegn såklart.

JensA
JensA
9 years ago
Reply to  Tim

Hvis du oprettede din egen blog, ville du jo tiltr√¶kke de folk, der finder det vigtigt at forholde sig til din dagsorden. Modsat har Snaphanen ret til at s√¶tte dagsordenen for denne blog, og beh√łver ikke at acceptere at dagsordenen overtages af tilf√¶ldige (for mig) anonyme personer.
Jeg vil heller ikke blive fornærmet, hvis Snaphanen blokerede mine kommentarer, det er deres ret, at bestemme hvad der skal stå på deres blog.

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago
Reply to  JensA

Hvad Tim udmærket véd er at ingen ville gidde læse hans blog med Bernard Lewis-videoer. I stedet har han klogeligt valgt at snylte på Uriasposten og Snaphanens popularitet.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
9 years ago

Tims kommentarer burde sendes der de h√łrer hjemme, nemlig rett i s√łppla. Spr√•kbruk som dette: “Det er den eneste l√łsning p√• Danmarks muslimproblem”, trenger vi virkelig ikke i disse dager. Vi i Norden m√• f√łrst og fremst g√• i oss selv, ikke ene alene pga ABB, men helst for √• finne ut av hvor vi er p√• vei. Leste for noen dager siden en kommentar i VG, hvor kommentatoren ikke brydde seg om fremtiden var usikker, det pga han likte de forandringene han hadde sett til n√•. Han mente det sikkert godt, sine skriblerier, men det er ikke klokt √•… Read more »

mette
mette
9 years ago

Samme type som FJensen på JP Blogs og dem, der lige kom forbi og skrev noget obskurt bestilt af pressen.

JensA
JensA
9 years ago

Tim, hvorfor opretter du ikke din egen blog? Alle dine lange indlæg med gentagelser på gentagelser virker destruktive på Snaphanen og Uriasposten. Men det er måske også meningen?

Tim
Tim
9 years ago

Her er lidt mere af Bernard Lewis, som man SKAL SE. Det her g√¶lder alts√• Danmark. Bernard forst√•r bare kortfattet at sige hvad der foreg√•r, og det er en fryd at h√łre hans visdom omkring Islam, som han kender indtil benet. Hvem er VI, Hvem er DE, og hvad skal vi accepterer fra ISLAM! Det er hele pointen! Islams frembrud i Europa, 43:20. http://kitmantv.blogspot.com/search/label/bernard%20lewis Islam I Europa, Bernard Lewis og Fouad Ajami. MUST SEE! Her kan i se hvordan muslimer bliver radikaliseret i vores lande. Se 2:10, og hvordan de bliver mere ekstreme i K√łbenhavn. http://vimeo.com/11058360 Bernard Lewis, Politisk korrekthed… Read more »