30
jul
Seneste opdatering: 30/7-11 kl. 1828
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi er lettede, fordi han var norsk. Denne lettelse b√łr bekymre os meget mere, end den g√łr. Det er her, vores sande s√•rbarhed ligger. Under overfladen, under appellerne, under det farverige f√¶llesskab m√• vi ikke holde op med at stille os kritisk an over for alt, som skaber utryghed. Uanset hvilken side det kommer fra.Ogs√• venstrefl√łjen har forst√•et, at jihadisterne er lige s√• farlige for muslimer som for samfundet generelt.

Den 11. september 2001 skabte ikke bare frygt for muslimer. Vi m√• vi ikke glemme, at mange muslimske ledere blev tvunget til at se ind i sig selv. De var n√łdt til at se, hvordan deres foragt over for vestlige v√¶rdier gav n√¶ring til en ‚Äėh√łjreekstrem‚Äô islamisme blandt unge muslimer og skabte utryghed blandt ikke-muslimer. Debatten var helt n√łdvendig for at stoppe rekrutteringen til vold og for at skabe lighed og √•benhed i de mere konservative minoritetsgrupper, der fik deres faldne: bandeskyderier, kriminalitet, √¶resdrab og tvangs√¶gteskaber.[..]

Terrorisme tvinger os til at se dyret, som bor i mennesket, i √łjnene. Det uhyre, som er v√•gnet op i alle historiske epoker og i alle dele af verden. Det uhyre, der ligger latent i menneskesindet, hvis ikke det bliver v√¶kket. Det forvandler ideologi til vold, politisk kamp til selvudslettelse og frygt til forbrydelser mod menneskeheden. Dette dyr kender ikke til religi√łse, kulturelle eller etniske gr√¶nser. Vi er n√łdt til at se det i √łjnene, mens vi stadig bearbejder sorgen, chokket og traumet. Derfor m√• vi aldrig igen blive chokeret over, at uhyret kan v√•gne i en bl√•√łjet, lysh√•ret kn√¶gt fra den vestlige del af Oslo. Det er sket f√łr, og det kan ske igen. Hvis man d√¶moniserer en fjende for meget, vil man aldrig kunne forst√• ham. Og hvis man ikke forst√•r ham, kan man aldrig bek√¶mpe ham.Fra kartoffel til uhyre.

L√¶gen og forfatteren Theorodore Dalrymple har skrevet en analyse, der tr√¶nger dybt ned i morderens narcissisme og forurettethed over at v√¶re en nullitet. The Mind of Anders Breivik.. Jeg skrev forleden, at det er en skam, Norge ikke kan henrette ham, hvis (n√•r) han bliver d√łmt. Det st√•r jeg ved. I Sverige skriver Marcus Birro det samme: Jag tycker massm√∂rdaren f√∂rtj√§nar att d√∂.

Naivitet peggar för fler bomber

Jan Kallberg bor i U.S.A. Der er ingen af de gængse måder, der kan forhindre ham i at skrive, hvad han mener. Karrieremåden, for eksempel:

Norgeattacken är en av flera som kommer i Europa och det får ni lära er leva med så länge ni ger politikerna frikort att riskera era liv hur de vill.
Terroristerna kommer aldrig att kunna vinna Рoavsett vilken politisk eller religiös rörelse de företräder Рför de kan inte ta terräng och hålla den men de kan ta ihjäl dig och de dina. Därför är terrorister inget överlevnadshot mot Staten Sveriges överlevnad, men de är ett direkt hot mot dig och din familj. I princip har du ingen politiker som har råg i ryggen att så upp mot terrorism och därför är just du extra utsatt.
Terrorism tas inte på allvar eftersom man lever i en Рdet är alltid en engångshändelse Рfantasivärld.
Sveriges misstag är att inbilla sig att moraliska argument biter på en fullkomligt omoralisk motståndare. Det är lika poänglöst att söka moraliskt nedmontera politiskt våld med argument eftersom de som utför våldet har redan slutat lyssna. Mot hemodlad extremism har vi svårt att skydda oss eftersom de har lättare att röra sig i samhället och enskild som bestämmer sig för att göra terroristgärningar utan samverkan med andra. Det är svårt att avslöja någon som inte talar med någon.
D√§remot, om vi m√∂ter internationell terrorism √§r det en motst√•ndare som ser mjukhet som vekhet och en blotta, en motst√•ndare som helt ignorerar varje m√§nsklig moralisk grund i syfte att ha ihj√§l f√∂r ett politiskt m√•l. S√• n√§r det svenska samh√§llet ignorerar terrorismen i en k√§llarlokal n√§ra dig bygger det p√• tron att n√•gon form av moralisk insikt skall kliva in och f√∂r√§ndra de sk√§ggiga alternativt helrakade m√§nnen i k√§llarlokalen s√• att de kramas p√• Fryshuset och b√∂rjar l√§sa feminism p√• ABF. Det kommer aldrig att intr√§ffa. Det √§r tragiskt naivt. Det √§r n√§stan motbjudande naivt.L√•t mig ge sju snabba punkter varf√∂r Sverige √§r utsatt:……..Dagens PS

Skriften p√• v√¶ggen efter Norge: Flertal st√łtter Wilders

Poll: 52% of Dutch say anti-immigration politician doesn’t need to tone down remarks. Polling firm Maurice de Hond said on Friday that 52 percent of those surveyed thought Wilders did not need to moderate his stance on the supposed “Islamisation of Europe” in the wake of the Norway killings, while 44 percent said Wilders should tone it down.Some Dutch question their country’s traditionally generous immigration and aid policies, worried by the deteriorating economic climate, higher unemployment, ethnic crime and a belief that Muslim immigrants have not fully integrated into mainstream society. In the opinion poll published on Friday, 29 percent of those questioned said they supported the Freedom Party’s approach to Islam and Muslims in the Netherlands, more than those who agreed on the issue with the Liberals and the Christian Democrats combined.Survey: Wilders anti-Islamic rhetoric fine, Over half of Dutch say Wilders anti-Islamic rhetoric fine-poll,Flertall i Nederland st√łtter innvandringskritisk politiker

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mette
mette
9 years ago

Racisme? “Erik Kj√łsen la fredag i 12.30-tiden ned et hjerte p√• Den bl√• steinen med dikt og hilsener til de omkomne etter terroren. Der oppfordret han ogs√• folk til √• gi penger gjennom stiftelsen ¬ęPeace for the families¬Ľ, som han selv opprettet tre dager etter terrortragedien. Fredag kveld var han innom Den bl√• steinen og s√• hjertet ligge der, omringet av tente lys. L√łrdag morgen var minnemerket borte. – Jeg forst√•r det bare ikke. Jeg er veldig lei meg og skuffet , sier tobarnsfaren som kom til Norge i 1996 fra Irak. Kj√łsen arbeider som fris√łr i Bergen.” http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Derfor-ble-minnesmerket-hans-fjernet-2546628.html Fra… Read more »

Durotrigan
9 years ago

Apologies if you have already seen this, but the following short video news report from Oslo is horrific: all rapes over the past year in the city have been carried out by non-Western (often Muslim) immigrants, as have almost all recorded rapes in the Norwegian capital over the last five years: http://durotrigan.blogspot.com/2011/07/rape-gift-from-norways.html

LFPC
9 years ago
Reply to  Durotrigan

We have indeed featured this very telling story. With all the current howling of “hate” with no specific address and with no examples, let alone any definition of what constitutes hate, one must wonder if the mere reporting of facts such as these rape statistics will be banished. My guess is it won’t. The genie of truthtelling is out of the bottle, and the most vocal critics of the free debate on the internet have never ever read any posts here or elsewhere. The moment anybody tries to scrutinize what we actually write and stand for this whole charade will… Read more »

mette
mette
9 years ago

http://www.vgtv.no/#!id=42548

“muslimer og norske” siger den muslimske pige p√• videoen.

mette
mette
9 years ago
Reply to  mette

Aldrig har jeg set noget lignende. Overv√¶ldende gl√¶de og begejstring ved en s√łrgeh√łjtidelighed.

HVILKEN EMPATI!

mette
mette
9 years ago
Reply to  mette

Danske BT’s udl√¶gning af festligheden.

http://www.bt.dk/udland/stoltenberg-mindes-med-muslimer

mette
mette
9 years ago
Reply to  mette

Jeg beklager, at jeg lod mig rive med af stemningen og kom til at skrive festlighed i stedet for s√łrgeh√łjtidelighed.

Bikere i sorg.

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/MC-folket-sa-nei-til-terror-2546471.html

Fra Bergens Tidende i den blå by.