8
aug
Seneste opdatering: 9/8-11 kl. 1909
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC:Norman Smith Chief political correspondent, BBC Radio 4 Number 10 says “Twitter rumours” that the army have been deployed in some areas in response to the rioting “are just rumours”. BBC sender live her og her. med skr√¶mmende billeder, ogs√• live tekst. Cameron udtaler sig live her cirka kl. 12:05 i dag, tirsdag.

– Vold nu nord, syd, √łst og vest for det centrale London, i Hackney, Peckham, Croydon, Deptford, Clapham, Lewisham, Woolwich and Ealing i aften. Politistation i Birmingham sat i brand. Vold og plyndringer ogs√• i Liverpool og Manchester, Bristol og Leeds.

Fotografer og journalister overfaldes. Endnu ingen d√łdsofre, men en mand er skudt i ansigtet af den h√¶rgende p√łbel. BBC melder, at opt√łjerne ikke kan sammenlignes med noget, England tidligere har oplevet. Politi frav√¶rende eller undertalligt. Et rimeligt g√¶t, at h√¶ren kan blive sat ind, selvom Londons viceborgmester siger at “I would not like to see the army get involved because there are a large number of spectators and many of them are young children.”

England ligner til aften et land i opl√łsning i en giftig socio-etnisk cocktail. Blandingen er den gigantiske indvandring af et pjalteproletariat, Blair og Brown pr√¶sterede p√• rekordtid, forst√¶rket med de nuv√¶rende √łkonomiske stramninger og nedsk√¶ringer. En dobbelt Clockwork Orange hedder drinken. Hvad Kubrick ikke havde med i sin 1971 dystopi, var den multikulturelle ingrediens. Den serveres i hele Europa, den er bare pt. mest giftig i England. I morgen kan det v√¶re Frankrig igen. Om f√• √•r, Sverige. Cameron vil snakke for sin syge moster her til morgen, men der findes ingen forhandlingsl√łsninger, hvis der overhovedet findes nogen. Proletariatet forsvinder ikke, √łkonomien g√•r mod det v√¶rre, og engelsk politi kan ikke opf√łre sig mere underdanigt. Det hele l√• i kortene. Om man vil kalde det opt√łjer eller en primitivt organiseret revolution, er en smagssag. England kan ikke betragtes som en nation mere, n√•r man har skimmet deres medier i dag. Bradford og Luton for 20 √•r siden var voldsomme, men isolerede begivenheder. Nu har √łdel√¶ggelsen af landet metastaseret sig til netop de bycentre, El Ingl√©s for nylig pegede ud i sit lange essay: Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland. (Ikke at vandalerne som flest er muslimer, de er overvejende sorte.) Herfra kan det accelerere og g√• st√¶rkt.

Det er det mest skr√¶mmende, jeg har oplevet l√¶nge, sk√łnt det ikke er nogen overraskelse. At se en s√• splittet og fuldst√¶ndigt svigtet befolkning, b√łr skr√¶mme enhver langt mere end Breivik i Norge, trods Norges langt flere d√łdsofre. Norge er ikke et land i en d√łdsspiral, England er d√łdeligt s√•ret, deres politiske elite har mistet mere legitimitet p√• tre d√łgn, end p√• tre forudg√•ende √•rtier. Det m√•tte komme, og tiden var alts√• nu. Vil Cameron retablere statens magt og anseelse, skal det v√¶re idag, og det skal v√¶re med ethvert middel.

If the rioting continues, the Prime Minister will have to consider more drastic action, such as declaring a state of emergency, imposing a curfew, even drafting in the Army. And he’ll have to do this sooner rather than later. Not only will ordinary citizens take the law into their own hands if they think the authorities can’t protect them, they’ll start leaving the cities in droves, causing huge logistical problems. Is it time to send in the Army? Or will water cannon be enough?

Problemet med h√¶ren er selvf√łlgelig, at den er p√• en Sisyfos- no-win- opgave i Afghanistan. – I engelske medier, er diagnosen den modsatte af “global korrespondent”Jakob Illeborgs: Why did the police lose control? The police have become so sensitive to the issue of race that it is impairing their ability to do the job.Rioting by gangs spreads in Britain. London burns at hands of the mob as the PM finally flies home: Gangs armed with petrol bombs and poles on THIRD night of riots. Lions led by donkeys: why the police ‘had it coming.’ Anarchy in the UK. Google Maps har en oversigt, det er sv√¶rt at finde andre steder. Klik ind p√• den for n√¶rmere detaljer.

This is the shocking moment a young man apparently hands over his clothes to thieves after being ordered to strip naked. Another picture which emerged overnight shows an unnamed woman completely naked next to a police officer after seemingly having her clothes taken from her. Elsewhere a bleeding boy is shown being assisted by a group of youths – who then rob him as they help him to his feet. Forced to strip naked in the street: Shocking scenes as rioters steal clothes and rifle through bags as people make their way home.

Siv Jensen: “Sverige har problemer, vi ikke har”

Siv Jensen i DR 2 Deadline 7 august: Det er blot få dage siden, at Siv Jensen var ude med kommentarer, der i både norske og danske medier er blevet tolket som at hun nu på baggrund af terroranslaget ville nedtone sin retorik i udlændingedebatten.Siv Jensens udmeldinger har været tolket i retning af, at hun lagde afstand til Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaards klare afvisning af at ændre sin tone i debatten. Men Siv Jensen lægger nu i stedet afstand til debattonen i Sverige.
I de lande hvor man ikke har en √•ben debat- vi har jo b√•de i Danmark og Norge et naboland: Sverige ‚Äď som har meget, meget mindre debat, end b√•de Danmark og Norge ‚Äď og derfor mener jeg ogs√• at Sverige st√•r med problemer som hverken Danmark og Norge har.‚ÄĚ Siv Jensen: ‚Äú‚Ķ de udfordringer, som vi diskuterede f√łr 22. juli, dem st√•r vi fortsat med.‚ÄĚ

Ibrahim: Breivik mere inspireret af jihad end korstog

[…] If the Crusades find their ideological origins in jihad, arguably, so too does much of modern day terrorism. For instance, the medieval Hashashin‚ÄĒ archetypal terrorists who gave us the word “assassin”‚ÄĒwere a Muslim sect that pioneered the use of fear and terrorism for political gain during the Crusading era (circa. eleventh-thirteenth centuries).

Because much of this is missed by the media, ironies abound. For example, many point to Breivik’s fascination with the Knights Templar, a Crusading order, as proof that he was motivated by the Crusades. Yet, as one AP report titled “Norway suspect wanted European anti-Muslim crusade” correctly asserts, “The Knights Templar was a medieval order created to protect Christian pilgrims in the Holy Land after the First Crusade in the 11th century.” […]

In short, Breivik’s actions are more inspired by the Jihad than the Crusades, by the Assassins than the Templars, by al-Qaeda‚ÄĒ”which he cherishes great admiration for“‚ÄĒthan the IRA. Even CNN’s Fareed Zakaria correctly states that in Breivik’s view, “the Knights Templar resembles nothing so much as al Qaeda.”

The parallels are evident: Medieval Europe, in an effort to retaliate to an expansionist Islam, articulated a means that was influenced by the jihad‚ÄĒ”holy war,” the Crusades; today, modern Europeans like Breivik, in an effort to retaliate to an expansionist Islam, have articulated a means influenced by al-Qaeda‚ÄĒjihadi-style terrorism. […] Raymond Ibrahim:¬†How Jihad Influenced the Norway Massacre¬†

Mor om √¶resdr√¶bt datter: “That’s what she needs”

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mette
mette
9 years ago

I den voldsomme diskussion om “det ekstreme h√łjre”, som tragedien i Norge piskede op, har mange givet udtryk for det forkastelige i, at Fjordman og andre har skrevet om europ√¶iske borgerkrige og borgerkrigslignende tilstande i en ikke fjern fremtid. Venstrefl√łjen har ikke v√¶ret sen til at give disse “krigsophidsere” skylden for Breiviks ugerninger.

Men det har √•benbart smittet af, for nu taler Mogens Lykketofts om “revolutionslignende” tilstande i England, og i farten synes han at have glemt, hvor stor en andel Blair har i udviklingen, og hvor meget han selv og Blair har til f√¶lles.

http://jp.dk/udland/europa/article2509702.ece

LFPC
9 years ago
Reply to  mette

Ja, det ligner jo sk√¶bnens ironi, men tingene g√•r hurtigt i disse √•r. Mainstreammedierne har bevidstl√łst udskreget Fjordman som “h√łjreekstremist” uden dokumentation. Hvor “ekstremistiske” er passager som denne fra hans h√•nd, der lige nu lyder n√¶sten profetisk? Tensions have been building slowly beneath the surface for many years and sooner or later these forces will be released in the form of a series of devastating earthquakes, followed by some secondary political and economic tsunamis. Some of the structures that currently appear to be rock solid will collapse like a house of cards during this period and the political landscape will… Read more »

mette
mette
9 years ago
Reply to  LFPC

LFPC

Kender du noget til ORG? Jeg har aldrig h√łrt om dem, det lyder jo som Ku Klux Klan. ūüôĀ

Det skulle ikke undre mig, om nogle af de galninge, som vi af og til anmoder om at forsvinde eller som udelukkes, h√łrer til i den forsamling. Der er nogle hysteriske typer p√• JP Blogs, som man kan mist√¶nke for lidt af hvert. Fuldst√¶ndig overgearede.

http://jp.dk/indland/article2509873.ece

Mackety
Mackety
9 years ago
Reply to  LFPC

Jeg havde et vist minimum af respekt for Lykketoft i hans tid som finansminister, men mistede al respekt for ham, i den periode han var udenrigsminister. Hold da op hvor jeg skammede mig over Danmark, hver gang Lykketoft udtalte sig p√• engelsk om Mellem√łsten og i s√¶rdeleshed, n√•r han udtalte sig om Israel.

Manden er dybest set racist!

mette
mette
9 years ago
Reply to  Mackety

Mogens Lykketoft var den gr√• eminence, der f√łrhen styrede flere ministerier. Jytte Hilden havde det vist heller ikke nemt. Jeg har h√¶ftet mig ved Lykketofts n√¶re venskab med den gr√łnlandske politiker og landsfader Jonathan Motzfelt, hvis velkendte misbrug af offentlige gr√łnlandske midler og alkohol ikke kan have v√¶ret nogen hemmelighed for Lykketof. Motzfelt var ogs√• pr√¶st og viede Lykketoft, da denne indgik sit andet √¶gteskab. F√• √•r senere m√•tte Motzfeldt g√• efter en sexskandale. I betragtning af hvor mange b√łrn der lider under sexmisbrug p√• Gr√łnland, var det dobbelt skandal√łst, at pr√¶sten og landsfaderen heller ikke kunne dy sig i… Read more »

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

“Det er det mest skr√¶mmende, jeg har oplevet l√¶nge, sk√łnt det ikke er nogen overraskelse. At se en s√• splittet og fuldst√¶ndigt svigtet befolkning, b√łr skr√¶mme enhver langt mere end Breivik i Norge, trods Norges langt flere d√łdsofre. Norge er ikke et land i en d√łdsspiral, England er d√łdeligt s√•ret, deres politiske elite har mistet mere legitimitet p√• tre d√łgn, end p√• tre forudg√•ende √•rtier. Det m√•tte komme, og tiden var alts√• nu. Vil Cameron retablere statens magt og anseelse, skal det v√¶re idag, og det skal v√¶re med ethvert middel.” Jeg er fuldst√¶ndig enig. Det v√¶rste, der kan ske… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

H√§rligt, n√§r inb√∂rdeskriget bryter ut, s√• f√•r vi s√§kert m√•nga nya fr√§scha “flyktingar” hit till Sverige. ūüôĀ

Tim
Tim
9 years ago

Ja etnisk vold og omvendt racisme mod englænderne

morlille
morlille
9 years ago

Pinefulde fotos af den unge mand og kvinden, der “m√•” tage t√łjet af! Fotos TV2, tv2knuz og DR n√¶gter danskerne at blive delagtiggjort i.
Beskæmmende!
Alligevel eller derimod fik TV2knuz Hr. Skammelsen for et √łjeblik siden plantet beskyldningen om “racisme” som √•rsag til vandalismen i London og “omegn”.

mette
mette
9 years ago
Reply to  morlille

London og omegn når nu godt op i the Midlands.

Jeg synes is√¶r, at billedet af den halvn√łgne hvide mand krumb√łjet overfor den store afrikaner er ydmygende. Kvinden st√•r i det mindste med ret ryg. Billedet af manden kunne skabe en rasende folkestemning her i landet, tror jeg. Mon ikke det sker i England?

morlille
morlille
9 years ago
Reply to  mette

Du har ret. Fotoet af den unge mand er slemt. Om de to byttede roller er helt ut√¶nkeligt. Jorden ville ganske enkelt g√• n√¶sten under, hvis det var “den hvide mand”, der tvang en sort ud i samme ydmygelse.

mette
mette
9 years ago
Reply to  morlille

Ja, det tænkte jeg også.

Gunnar Biering
9 years ago

Balladen i London er en god p√•mindelse om, at indvandringsproblemerne ikke blot er et sp√łrgsm√•l om Islam. Problemet er masseindvandring af uintegrerbare personer, som danner sm√• parallelsamfund uden samh√łrighedsf√łlelse med resten af samfundet. Dette er virkeligheden, som strider direkte mod den herskende klasses multikultur-religion. Derfor vil den blive s√łgt bortforklaret med snak om sociale problemer o.s.v. Problemet l√łses ikke med dialog. Hvordan skal man g√• i dialog med personer, der vil br√¶nde naboens hus ned? Det minder om et engelsk program i aftes i DR1 om “krigen mod terror”. Til slut udtalte en baronesse xxx-Buller, der Gudhj√¶lpeos havde v√¶ret chef… Read more »

Verdande
Verdande
9 years ago

Dette br√•ket i England kom da veldig ubeleilig for diskusjonen i norske medier om hvordan vi n√• skal debattere i aviser og p√• nettet. Hvilken tone skal gjelde? Hva passer det seg √• skrive og snakke h√łyt om, og hvordan? Det er √•penbart at vi ikke m√• kalle det som skjer i London for “borgerkrigslignende tilstander”, og sikkert heller ikke “uheldige multikulturelle aktiviteter” selv om det h√łres litt bedre ut. Nei, der borte i England har de jamen v√¶rt d√•rlige p√• integrering og dialog. Da er det noe annet med Norge, vi vil nok aldri oppleve slike tilstander i det… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago
Reply to  Verdande

Herregud, Iranska myndigheter är förargade och manar till återhållsamhet!
√Ąr de skvatt galna? Iranska myndigheter h√§nger demonstranter i mobilkranar…

Verdande
Verdande
9 years ago
Reply to  Peer Pedersen

Det er selvsagt ironisk ment, og det er etter min mening helt p√• plass i dette tilfellet. Hvilket selvsagt ikke betyr at jeg st√łtter det iranske regimet i ett og alt. Hvis, eller rettere sagt n√•r vi f√•r lignende tilstander i Norge, vil vi f√• store problemer. England har i det minste en h√¶r. Politiet i Norge/Oslo har liten kapasitet, og vi har ikke lenger et funksjonsdyktig territorialforsvar. Alt brukes p√• milt√¶re eventyr i utlandet, Afganistan, Libya, EU (Nordic Battle Group, til tross for at vi ikke er medlem i EU og heller aldri vil bli det) osv. Men den… Read more »

Lavard
9 years ago

Man kan ikke have et f√łrsteverdens land med en tredjeverdensland befolkning. Det her har intet med islam at g√łre og alt at g√łre med at det vrimler med lav IQ ikke etniske europ√¶ere i England fra Caribien, Afrika og Mellem√łsten. Det er prim√¶rt sorte som st√•r bag de her voldsomme opt√łjer. Arabere, Pakistanerne og andre udnytter bare situationen og laver opt√łjer i deres omr√•der.

EH
EH
9 years ago

De ligger som de har redt. Jeg er helt enig i det synspunkt at her ser vi resultatet af en afsindig tilvandring af mennesker, som ikke i en overskuelig fremtid har en jordisk chance for at matche de krav som stilles i et moderne samfund. Hvor l√¶nge vil resten af England finde sig i dette. Det liner op til en eller form for borgerkrig. (er jeg for tilbageholdende?). Der har v√¶ret alvorlige optr√¶k andre steder i Europa, men det her sl√•r vist alt. Er det nu politikerne p√• kontinentet vil v√•gne op eller skal hovedet begraves endnu dybere i brandtomterne?… Read more »

Slyrgraff
Slyrgraff
9 years ago

L√łsningen er ligefor: Ungdomsklubber og knallertbaner og skateboardbaner og fodboldbaner osv. i lange baner..

Emeritus
Emeritus
9 years ago

‘…Mene, mene, tekel, ufarsin…’ Laissez faire / laissez passer. (Motto efter Nathansen: ‘Lad dog b√łrnene’,) Opt√łjer? Ja, men Herre, Gud, det er jo livsbekr√¶ftende. Der er jo bare tale om unge, fulde af vred energi fra Englands absolutte arbejdskraftreserve, en reserve, som England p√• grund af en impotent borgerlig regering ikke kan udnytte p√• anden m√•de lige i √łjeblikket. Dog! Ligesom Danmark har England brug for, at mange flere h√łjtuddannede demonstranter af anden etnisk herkomst end britisk f√łler sig tiltrukket af det engelske arbejdsmarked og s√łger til landet via arbejdskraftens frie bev√¶gelighed. Ellers glider arbejdskraften udenom England, og der bliver… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Emeritus

Ja, Emeritus

Men f√łrst den dag, engl√¶nderne f√•r gjort op med “country garden”- mentaliteten!

Nu er de forh√•bentlig ved at opdage, hvor galt det kan g√•, hvis ikke …

– – –

jens
jens
9 years ago

Det er s√•m√¶nd bare begyndelsen p√• begyndelsen p√• enden af det Europa, vi har kendt til tidligere, men flertallet af Europas befolkninger har jo selv bedt om det ved i √•rtier konsekvent at have stempt p√• de politiske partier, der gik ind for et multkulturelt samfund med de berigelser, det f√łrer med sig, som blandt andet et middelalderligt muslimsk helvede p√• jord.

mette
mette
9 years ago
Reply to  steen

Steen, p√• Hodjanernes blog findes videoen “London br√¶nder”, hvor en journalist udtaler, at dette er gode nyheder i den arabiske verdens medier.

Politiken m√• t√¶nke sit og har kontakt med en dansker i London, der taler om en bestemt “demografisk gruppe”, der er “h√łje af blodrus”.

http://politiken.dk/udland/ECE1356473/dansker-i-london-det-er-for-farligt-at-gaa-ud/

jdm
jdm
9 years ago
Reply to  steen

Den bedste forklaring til det der foregaar i UK er at den er “a mob made by the welfare state”. Racerne involveret er en underordnet aspekt i det hele taget.

What we have on the streets of London and elsewhere are welfare-state mobs. The youth who are ‚Äėrising up‚Äô ‚Äď actually they are simply shattering their own communities ‚Äď represent a generation that has been more suckled by the state than any generation before it.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  jdm

Det er n√¶ppe en og samme gruppe, der er i gang. Der findes nogle, der k√¶mper mod politiet – og nogle der maroderer. Marod√łrerne er ikke drevet af de samme motiver, som de andre. Men det kan da godt v√¶re, det efterh√•nden er dem, der holder liv i konflikten af ren og sk√¶r opportunisme. Mange af dem er t√¶nkeligen fra ikke-muslimske omr√•der. Det sjove er, at de forskellige “etniske” grupper i en vis forstand holder hinanden i skak i London – n√•r de ikke lige supplerer hinanden – p√• en helt anden m√•de, end vi oplever det herhjemme. M√•ske er… Read more »

Als
Als
9 years ago

‚ÄĚEt flerkulturelt samfund er et mere tyst, et utryggere, instabilt og normopl√łsende samfund. I slutfasen kan samfundet ikke mere opretholde facaden som demokrati.‚ÄĚ (Robert Putnam).

mette
mette
9 years ago

The Guardian. Rul lidt ned ad siden til videoen. Den adskiller sig fra de fleste ved den scene, der forekommer til aller sidst, hvor politiet går til angreb, og det lyder, som om man befinder sig i et rovdyrbur.

Hvad bliver der af Leeds?

http://www.guardian.co.uk/uk/blog/2011/aug/09/london-riots-violence-looting-live

barfbag
barfbag
9 years ago

Off topic
http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2011/08/the-annihilation-of-civilizations-.html har nogle grafer, der viser,hvordan antallet af muslimske indbyggere bliver talmæssigt helt dominerende i land efter land (eks.: Tyrkiet, Bangladesh, Kosovo).

SidselMarie
SidselMarie
9 years ago

Æh, Рhvem ignorerer denne nyhed ? Det er da overalt !

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago
Reply to  SidselMarie

Vist beskrivs dessa upplopp överallt, men skillnaden på Snaphanen och andra fria mediers rapportering och gammalmedias rapportering, är slående.

Observer
Observer
9 years ago

Bemærk: Samtlige store danske medier IGNORER FULDSTÆNDIG denne MEGA nyhed

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Politiet overalt i Vesteuropa, ser det principielt som deres vigtigste opgave, ikke at f√• en konflikt til at “eskalere”. I Danmark har en ledende politimand, Mads Firlings, udtrykt det s√•dan, at politiet jo ikke √łnsker at “starte tredje verdenskrig” … Politiet har et ansvar. Derfor er man tilbageholdende. I London har politiet √•benbart glemt deres forholdsregel om kun at optr√¶de konsekvent over for dem, der ikke ud√łver pression – og det er vi lige nu vidner til virkningerne af. Der er nok behov en hel del efterbearbejdelse hos det engelske politi, n√•r dette her engang stilner af. Det er vigtigt… Read more »

bowlaren
9 years ago

Dom måste ta in armen i England, markera att det här får inte forsätta. Nu ser vi hur invandrare som har fått chansen att bo i England hur dom uppför sig.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Anonymous
Anonymous
9 years ago

London’s burning, London’s burning
Look yonder, look yonder
Fire, fire, fire, fire
And we have no water

London og tilsvarende byer f√•r sig et politikorps, der kun foretager den intervention og de anholdelser, de t√łr foretage. Og som kun er bryske over for dem, de t√łr v√¶re bryske over for …

Den samme tendens ser vi i Danmark.

Sandelig, sandelig, we have no water

– – –

PK
PK
9 years ago

I 1983, da man i vores land åbnede rigtigt op for indvandring, var der ca.220.000
arbejdsl√łse.
Det tal gik ikke væk i mange mange år, men vi havde altså brug for arbejdskraft. Udefra.
Mon ikke lande som f.eks England og Frankrig har oplevet det samme.
De unge , som ikke finder arbejde, må siges at være ofre i et kynisk politisk spil.
Drevet ofte af venstrefl√łjens “Hattedamer”.

Thomas Bolding Hansen
9 years ago
Reply to  PK

Og arbejdsl√łsheden blev kun minimeret ved at s√¶tte n√¶sten en halv million p√• efterl√łn og f√łrtidspension, eller var arbejdsl√łshedsrekorden ikke kun blevet p√• omkring 12 procent af arbejdsstyrken, som den var i begyndelsen af halvfemserne.

Tim
Tim
9 years ago

Tro ikke det ikke kan ske i Danmark
Indvandrerdrenge og deres forældre Рkommende problemer
Jeg siger jer at Danmark står overfor et problem med unge indvandrerdrenge der laver ballade, og det bliver kun værre for hver generation der går.
http://www.youtube.com/user/AtillaAtesOfficial#p/a/u/0/gWOH7s02F10
Disse drenge er et produkt af deres inkompetente, lallende forældre der har et dysfunktionel forhold. Lyt igen til Nicolai Sennels
http://www.youtube.com/watch?v=cY1QZjKH92Q
og her
http://vimeo.com/3452512

Hvorfor skal vi importere disse problemer? Og de bliver flere, st√łrre og mere voldelige!

moif
9 years ago

How long until the EDL gets blamed for these riots?

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Hvor er multikultur dog bare fantastisk sp√¶ndende og berigende – hvordan skulle egentlig vi klare os uden? ūüėČ London-opt√łjer breder sig til Birmingham http://politiken.dk/udland/ECE1356081/london-optoejer-breder-sig-til-birmingham/ P√• tredje aften er Londons gader ramt af vold, brand og plyndringer. Uroen har nu bredt sig til endnu en storby. AF Kasper Iversen Urolighederne i London forts√¶tter nu p√• tredje dag. Blandt andet bydelen Peckham er h√•rdt ramt. Her har ballademagere sat ild til en bus, oplyser BBC. Her har politiet nu sp√¶rret hovedgaden, mens de fors√łger [!!!!!] at holde situationen under kontrol. [ Hvad g√łr man den dag, disse uroligheder og plyndringer bryder ud… Read more »