12
aug
Seneste opdatering: 13/8-11 kl. 0101
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The scene info: “… from a BBC programme called NCS Manhunt, features a speech by a man called Laurence Bright, played by the excellent Marc Warren. It was originally aired on March 12, 2001, and the summary says: ‚ÄúIt becomes clear that the crimes are racially motivated, and the team uncovers a secretive right-wing organisation bent on starting a race war.‚ÄĚ

Godhedens offer: “A civic-minded man of old fashioned values”

L√¶ser man britiske aviser regelm√¶ssigt genkender man formuleringer som “who had been forced to confront yobs on his own doorstep for years”. Et af de v√¶rste eksempler er historien om Fiona Pilkington der endte med at overh√¶lde sig selv og sin retarderede datter med benzin og br√¶nde dem ihjel i deres bil, efter netop √•relang chikane som politiet ikke havde taget alvorligt. Og det er bestemt ikke fordi det britiske politi mangler ressourcer: Man kunne s√•ledes godt afse mandskab til at hive en 13-√•rig dreng ud af sengen kl. 23:20 fordi han skulle have kastet et √¶ble efter en anden. En anden dreng blev jagtet af ikke mindre end to politifolk i en patruljevogn og en politihelikopter med infrar√łdt udstyr, efter at have knust en rude i et drivhus med en fodbold.

Det kn√¶kkede land har uanede ressourcer, endnu, at afs√¶tte i et h√•bl√łst fors√łg p√• at udvise malplaceret autoritet hvor det intet nytter. De virkeligt ustyrlige grupper som de muslimske enklaver f√•r langt l√¶ngere line. Og √¶ldre briter har ingen signalv√¶rdi eller kr√¶fter til at h√¶vde sig i deres sidste √•r. Storbritannien, og for den sags skyld det √łvrige Europa, bliver ‘no country for civic-minded men of old fashioned values’ i de kommende √•r i takt med at de bliver en stadig mere synlig byrde for de tilbagev√¶rende dysfunktionelle fors√łrgere (LFPC).

The man beaten and robbed by thugs during the London riots died in hospital late last night as it emerged he had suffered at the hands of yobs for years.

After three days spent on a life support machine Richard Mannington Bowes, 68, died as a result of the serious head injuries he sustained at the height of the riots on Monday night. He was set upon by thugs and knocked over as he tried to stamp out a fire.

Today, stunned residents left floral tributes at the spot where Mr Bowes was attacked. Others paid tribute to the ‘local hero’ who ‘upheld the British way of life’.

And as detectives today questioned a 22-year-old man arrested on suspicion of murder, it has emerged Mr Mannington Bowes was a civic-minded man of old fashioned values who had been forced to confront yobs on his own doorstep for years.

The reclusive former accountant had long been tormented by thugs who urinated on his front door and threw litter outside his home, according to friends and neighbours. However, his courage and habit of never walking away from something he considered wrong eventually cost him his life. […] Tormented for years by yobs – who finally took his life: Pensioner attacked by looters as he tried to put out fire dies in hospital

Rebel chic

As magistrates and police work tirelessly to track down and punish those who were involved in the rioting, one pretty model is already facing the consequences.

Shonola Smith, 22, from South Norwood, South London, sobbed as she was jailed for six months after admitting trying to steal from an Argos store in Croydon.

The model was caught outside the store and arrested on the spot, along with her sister, Alicia, and their 22-year-old friend Donness Bissessar. […] Model of a very modern rioter: Aspiring glamour girl, 22, jailed for six months after getting caught looting Croydon Argos store

Herman Cain b√łjer sig i st√łvet for islam

Man skal nok v√¶nne sig til ikke at stille for store forh√•bninger til nye opkomlinge p√• den politiske scene der f√•r en til at sp√¶rre √łjnene op med forfriskende direkte udtalelser om multikultur og islam. Er de gamle i g√•rde er chancen for at de overhovedet siger noget ubesmykket nok reelt lig nul. Er de nye i faget er de endnu ikke blevet pr√łvet, og har m√•ske ikke gjort sig klart hvordan de selv vil kunne h√•ndtere det betydelige pres der uv√¶gerligt vil komme fra drevne offerpropagandister og mestre i hvislede, mafi√łse trusler. S√•ledes den amerikanske, republikanske pr√¶sidentkandidat Herman Cain. Herman, we hardly knew ye (LFPC):

Republican presidential candidate Herman Cain, who angered many Muslims with his opinions on Muslim loyalty to the United States, Sharia law, and mosque construction, today apologized to a group of Muslim leaders after a meeting at an Islamic center in Northern Virginia.

In a statement released after the meeting, Cain said he is “humble and contrite for any statements I have made that might have caused offense to Muslim Americans and their friends.” Cain added that he is “truly sorry for any comments that may have betrayed my commitment to the U.S. Constitution and the freedom of religion guaranteed by it.” […] Cain apologizes to Muslim leaders : Pamela Geller: Cain: Not able

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
9 years ago

Vedr. “Godhedens offer” , s√• t√¶nke jeg p√• den grusomme historie om den
unge engelske skolepige, som hentes af politiet….yes af politiet, fordi
hun prosterer imod at være i en arbejdsgruppe med elever, hun ikke kan forstå.

S√• galt er det g√•et i England. ja , og andre steder….

Lavard
Lavard
9 years ago

USA har st√łrre problemer end Islam. Racisme mod Europ√¶iske-amerikanere(Hvide) og illegal indvandring fra Mesoamerikanske lande. Stortset hele sydvest USA er tabt og hvide amerikanere st√•r til at blive et mindretal om en eller to √•rtier.

Vores folks overlevelse er vigtigere end at pr√łve at bek√¶mpe Islam i mellem√łsten. For min skyld kan de tilbede hvem de vil, s√•l√¶nge de bliver i deres egne lande.

Skåning
Skåning
9 years ago

Jag antar att det där talet ska ses som motbjudande. För min del verkar det på det stora hela vettigt. Det är inte så att man hatar svarta eller inte skulle släppa in dem i sitt hem, men när du släpper in hela folkgrupper som totalt ruckar om den etniska balansen, så är det inte speciellt slugt. Det är upplagt för kravaller/motsättningar osv.

Och “we were never asked” √§r s√• sant det kan bli.

Prudentius
9 years ago

Hvis jeg befandt mig i “√•bne gr√¶nser, lukkede kasser” segmentet, ville jeg benytte urolighederne i London til at tage min dybt useri√łse og pinligt latterlige holdning op til genovervejelse.

Det g√łr jeg heldigvis ikke, men sp√•r forretningslivets lalle-liberale meget sv√¶re betingelser i storbyer der er styret af klan-militser og h√¶rget af folk der ikke gider betale det varer nu engang koster.

De åbne grænser kommer nemlig utvivlsomt til at betyde vidt åbne kasser, når der skal betales beskyttelsespenge, hvad enten det er biksen og/eller familien der skal sikres!

Med andre ord; lalleriet kan blive meeeget dyrt, b√•de menneskeligt og √łkonomisk.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

Richard Mannington Bowes; en hedersman värd att minnas.
Det är trots allt en tröst att det fortfarande finns människor där likt Richard Mannington Bowes, inte låter sig kuvas och står upp för de värden där är kittet i vårt samhälle.