22
aug
Seneste opdatering: 22/8-11 kl. 2204
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Thilo Sarrazin sagde torsdag i sidste uge til ARD / ZDF tv torsdag i sidste uge, at der ikke findes nogle “hvis’er” eller men’er”, Tyskland mĂ„ have et fuldstĂŠndigt stop for indvandring fra Afrika og fra landene i MellemĂžsten. Han sagde det ikke eksplicit, men det betyder, at vi mĂ„ have et fuldstĂŠndigt stop for muslimsk indvandring. Heri ligger han helt pĂ„ samme linje, som Geert Wilders i Holland og Die Freiheit Tyskland.

Sarrazin fortalte, at han lige havde vÊret i Australien, og at der findes der en langt bedre indvandringspolitik. De mennesker, der indvandrer dertil, kommer fra Østasien, er kvalificerede og Þger det australske samfunds effektivitet. Hertil kommer, at Australierne fÞder 50 % flere bÞrn end tyskerne. Derfor, hvis Tyskland skal overvinde sine problemer, skal fÞdselstallet stige. I modsat fald skal dette land  tilpasse sig en faldende befolkning. Vi vil fÄ noget mindre velstand, men det gÄr verden ikke under af. Sarrazin fordert Einwanderungsstopp aus Afrika (Snaphanens oversÊttelse) (video, tysk utekstet.)

Man hÞrer at Sarrazin i det store hele foreslÄr det, SÞren Pind foreslog i forsommeren, og fik vedtaget i maj mÄned.

“Den undre vĂ€rlden”

Jeg lĂŠser to svenske aviser om dagen. De andre lader jeg vĂŠre, der stĂ„r alligevel det samme, og hvis der en dag mod forventning ikke gĂžr det, finder jeg ud af det pĂ„ andre mĂ„der. NĂ„r jeg Ă„bner Expressen tĂŠnker jeg som en refleks “hvem er blevet myrdet i Sverige i dag?” Jeg bevĂŠger uafvidende lĂŠberne, men jeg tĂŠnker det. Der er kun 15 dage om Ă„ret, der ikke er nogen der mister livet voldeligt for andres hĂŠnder. Normalt kontstaterer jeg det, og gĂ„r videre uden at det misĂ©ren bliver omtalt her. I gĂ„r var der endnu en stakkel der fik en hurtig dĂžd i MalmĂž med tre skud i hovedet plus nogle i maven. Det er et tilfĂŠlde, jeg stopper op ved ham for at tĂŠlle pĂ„ kuglerammen. Ingen andre gĂžr det, i morgen skal en anden dĂž en voldelig, svensk dĂžd.

I MalmĂž Kommune (290.000 indbg.) blev der sidste Ă„r myrdet 12 mennesker.
I KĂžbenhavns Kommune (539.542 indbg.) blev der sidste Ă„r myrdet 5 mennesker.
I hele Sverige blev der sidste Ă„r myrdet 337 mennesker.
I hele Danmark 47.

Skal man illustrere det med noget aktuelt, er det et UtĂžya i Sverige hver syvende uge. År ud og Ă„r ind. Er de skyldige mere diffuse end psykopaten fra Norge? Alene tanken trodser anstĂŠndigheden og er ekstremistisk. Flere kunne mĂ„ske dĂž af den, hvad ved jeg? Nu fik den staklen fra VĂ€stra KattarpsvĂ€gens “underverden” ved et tilfĂŠlde sine 15 minutters berĂžmmelse. Hvis der er kendere tilstede, siges dette: “BROTTSOFFRET heter Mauricio och kallas Ă€ven för Marre, gĂ€ngrelaterat. Det Ă€r K-falangen som ligger bakom dĂ„det, 3 albaner Ă€r tydligen gripna.” Det er lige sĂ„ trivielt, som at dĂž i MalmĂž. Jeg var der i oktober, det var sidste gang. OgsĂ„ det er trivielt. Man ser pĂ„ fotoet fra mordstedet, at MalmĂžs politi i modsĂŠtning til det engelske, er militĂŠrt bevĂŠbnet. Man sköts till döds, Ung man skjuten till döds i Malmö. MisstĂ€nkta för Malmömord slĂ€ppta.   DrabsforsĂžg i Sverige er Ăžget med 342 % pĂ„ en generation: Sverige – Försök till mord eller drĂ„p 1975-2008.

Om tilvandret kriminalitet i Sverige og svenske politikeres uafhjĂŠlpelige veritofobi, skriver den forhenvĂŠrende folkpartist Marijio Rojas, der nu er i eksil i Spanien, en yderst interessant artikel i dag. Drevet mot Gudmundson liknar utmobbningen av mig. At den overhovedet kan publiceres i Sverige, er vel et slags fremskridt, men der er meget langt til at vĂŠkke politikerne op fra deres dekadence og sĂžde drĂžm, og desvĂŠrre synes kun 7 % af vĂŠlgerne at vĂŠre villige til at hjĂŠlpe dem. “Udsigten til poltisk turbulens” over deres apati, synes stadig meget langt vĂŠk.

Arabisk forÄr for Hitler

[…] In an incident illustrative of the Egyptian military’s changed attitude toward Israel since the fall of Mubarak, a young man climbed to the roof of the Israeli embassy, tore down the Star of David flag and hoisted an Egyptian standard. The act electrified the crowd of demonstrators and, soon thereafter, the entire Arab world, as the news was spread via Twitter and other social media. The incident occurred despite hundreds of Egyptian soldiers and police watching the demonstrators and supposedly guarding the embassy.

As the crowd cheered the act and fireworks went off, the symbolism could not be ignored; the Egyptian people, having thrown off the despotic yoke of the Mubarak regime, felt free to give full voice to their anti-Semitic sentiments without fear of repercussions. The burning of Israeli flags, the protesting in front of the embassy, and outward shows of animosity to the Jewish state, were unheard of in Mubarak’s time. And the military government, cognizant of deep-seated Egyptian Jew-hatred and what was seen as the weakness of the Mubarak regime in not being more hostile to Israel or the United States, feels obliged to allow the outward manifestations of this sentiment. […] Rick Moran: Egypt’s Venom Toward Israel

Moderat muslim giver ĂŒber-apologet tĂžrt pĂ„

Man kan nok med en vis rimelighed oversĂŠtte “John” til “JĂžrgen”, og “Esposito” til “BĂŠk Simonsen”. Vi taler om personer pĂ„ begge sider af Atlanten der aldrig har set noget ved islam de ikke har brudt sig om; sĂ„ meget desto mere fordi islam slet ikke eksisterer, men skabes individuelt inde i hovedet pĂ„ muslimer ved mĂždet med de tekster der, som Garbi Schmidt sĂ„ mindevĂŠrdigt belĂŠrte de undrende tilhĂžrere i forfatterforeningens lokaler i 2008, ikke siger noget. Kritikken her af Esposito – hvis “center” for MellemĂžst-“studier” ved Georgetown University var de glade modtagere af 20 millioner petrodollars – er ikke ny, men interessant i sin illustration af hvordan vestlige islam-apologeter sejler oprigtigt moderate muslimer bagud (LFPC).

[…] I wish Esposito mentioned the hate-tsunami against Jews and the West that roars in the media and throughout the pulpits of the Muslim world, constantly in Himalayan magnitude. One cartoon against our Prophet (SA) caused chaos to break loose, but during my long years in the Middle East, I saw many dozens of worse cartoons in the media about Jews and their holy book. No government contained that, nor was there a sane Muslim voice against these cartoons.

Esposito also states that “all Muslims have been reduced to stereotypes of Islam against the West, Islam’s war with modernity, and Muslim rage, extremism, fanaticism, and terrorism” and “all leaders of that [American] society look at all Muslims with suspicion and prejudice.” These are hyperbolic overstatements. I am a Muslim; I live in Canada and often travel to the US – there is a general sense of concern, but in general, Muslims are doing well, living well and are treated well. The overwhelming support and protection of Muslims by common North Americans and churches after 9/11 is on record, but is sadly overlooked.

Yes, “We all [governments, policymakers, the media, educational institutions, religious and corporate leaders] have a critical role to play in countering the voices of hate, the exclusionary theologies and ideologies.” Esposito should give the same advice to the leaders of Muslims world. […] Hasan Mahmud: John Esposito’s Deceptions on “Islamophobia” 

Nicolai Sennels: Alt for mange vatnisser

Sennels kalder sig “en hippie”, en ret prĂŠcis selvbeskrivelse, kan jeg sige, der hĂžrte den tid til. Mild og glad og ikke til at hyle ud af den. Et fuldstĂŠndigt kulturchock for mig at hĂžre, efter fire mĂ„neder med svensk P 1. Der er ikke meget af en hippie over Krause KjĂŠr….

SÄ lÊnge man er Êrlig og siger det, man tror pÄ, sÄ stÄr man jo fast.Nicolai Sennels er psykolog og opstillet for Dansk Folkeparti. For nogle Är siden skrev han en bog om kriminelle muslimer. En bog, der mildest talt vakte en del opsigt. Jeg var mÄske en af de fÞrste i Danmark, der var ude og sige, at den hÞje grad af kriminalitet blandt indvandrere med muslimsk baggrund ikke kun skyldtes fattigdom og dÄrlig uddannelse, men ogsÄ har noget at gÞre med deres kulturelle og religiÞse baggrund, siger Nicolai Sennels.Med markante synspunkter om ligestilling og ytringsfrihed bevÊger han sig ofte pÄ kanten af samfundets diskurs.
– For mig er det ikke vigtigt, om jeg er ved kanten eller ej. For mig er det vigtigt, at det, som jeg mener, er rigtigt.Han efterlyser, at flere vil stĂ„ frem i lyset med markante holdninger. IfĂžlge Nicolai Sennels er der for mange vatnisser. P1 Krause pĂ„ TvĂŠrs: HĂžr udsendelsen her (56:59)

Sennels: Forskning viser at 10 procent sharia-tilhĂŠngere kan ĂŠndre et land til khalifat

Hvor mange troende muslimer skal der til, fÞrend der indfÞres sharia i et land. Ny forskning peger pÄ, at 10 procent er den kritiske masse. Hvis alle andre diskutere klima, offentlige udgifter og udlÊndingepolitik, og en lille samfundsgruppe kan samarbejde om mÄlrettet at sprede deres fasttÞmrede holdning, sÄ kan halen logre med hunden:

“Scientists at Rensselaer Polytechnic Institute have found that when just 10 percent of the population holds an unshakable belief, their belief will always be adopted by the majority of the society. The scientists, who are members of the Social Cognitive Networks Academic Research Center (SCNARC) at Rensselaer, used computational and analytical methods to discover the tipping point where a minority belief becomes the majority opinion. The finding has implications for the study and influence of societal interactions ranging from the spread of innovations to the movement of political ideals.
“When the number of committed opinion holders is below 10 percent, there is no visible progress in the spread of ideas. It would literally take the amount of time comparable to the age of the universe for this size group to reach the majority,” said SCNARC Director Boleslaw Szymanski, the Claire and Roland Schmitt Distinguished Professor at Rensselaer. “Once that number grows above 10 percent, the idea spreads like flame.” …
To reach their conclusion, the scientists developed computer models of various types of social networks. One of the networks had each person connect to every other person in the network. The second model included certain individuals who were connected to a large number of people, making them opinion hubs or leaders. The final model gave every person in the model roughly the same number of connections. The initial state of each of the models was a sea of traditional-view holders. Each of these individuals held a view, but were also, importantly, open minded to other views.
Once the networks were built, the scientists then “sprinkled” in some true believers throughout each of the networks. These people were completely set in their views and unflappable in modifying those beliefs. As those true believers began to converse with those who held the traditional belief system, the tides gradually and then very abruptly began to shift.””

se grafik

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

Svar till Steen, Lars m.fl. Det hĂ€vdas i Sverige frĂ„n politiskt korrekt hĂ„ll, att den svenska statistiken över dödligt vĂ„ld Ă€r otillförlitlig. Statistiken baseras pĂ„, hur en död kropp registreras av polisen, nĂ€r fyndet pĂ„trĂ€ffas (anmĂ€lningsstatistik). DĂ„ tar man det sĂ€kra för det osĂ€kra och registrerar oklara dödsfall som mord/drĂ„p. De politiskt korrekta journalisterna pĂ„stĂ„r unisont, att detta leder till för höga siffror, dĂ„ polisen inte senare nedjusterar dessa siffror och avskriver de dödsfall, som efter polisens utredning visar sig vara en naturlig död (t.ex sjĂ€lvmord, en hjĂ€rtinfarkt el. dyl). Och det kan sĂ€kert stĂ€mma, att det finns ett visst… Read more »

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  steen

De politiske ungdomsforbund er ren hjernevask og indoktrinering av barn ned i 14-Ärsalderen. JamfÞr det norske arbeiderpartis ungdomssamling pÄ UtÞya, med barn / ungdom fra hele landet. De produserer yrkespolitikere i stor skala.
Fenomenet kan sammenlignes med religiĂžse sekter.

Lars
Lars
9 years ago
Reply to  Arvid Falk

Tack för ett intressant inlĂ€gg Arvid. NĂ„got Ă€r helt klart lurt med statistiken. Det Ă€r svĂ„rt att slĂ„ hĂ„l pĂ„ siffrorna för dödsorsaksstatistiken eftersom de redovisas som en sanning utan att problematiseras. Men i jĂ€mförelse med annan statistik blir det uppenbart att nĂ„got inte stĂ€mmer. Synd att vi inte har en normal media som kritiskt kan granska BRÅ. Jag vet att Elisabeth Höglund gjorde ett försök att ifrĂ„gasĂ€tta BRÅ i Expressen i vintras men det ledde inte nĂ„gon vart. Inte mer Ă€n att Höglund fick sparken vilket kan ha berott pĂ„ andra orsaker.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago
Reply to  Lars

Hej Lars! Att antalet personer, som dör av dödligt vĂ„ld i Sverige, inte (enl. BrĂ„) ska ha ökat över tiden, det anvĂ€nds (av de politiskt korrekta) som ett argument för att vĂ„ldsutvecklingen i Sverige inte skulle visa nĂ„gon reell förĂ€ndring. Att mĂ„nga mĂ€nniskor torde ha en avvikande uppfattning om detta avfĂ€rdas med, att 1. anmĂ€lningsfrekvensen (för vĂ„ldsbrott exkl. dödligt vĂ„ld) pĂ„stĂ„s vara högre i Sverige och 2. media ger en falsk bild pga en pĂ„stĂ„tt förĂ€ndrad rapportering. Men om man vill bedöma vĂ„ldsutvecklingen över tiden genom att jĂ€mföra antalet dödsoffer, som vĂ„ldet skördar, sĂ„ mĂ„ste andra relevanta faktorer vara konstanta.… Read more »

Tim
Tim
9 years ago

Det er sku lidt utroligt at INGEN danske medier rapporterer omkring muslimernes antisemitisme, og snakker om nazismen og islam. Eventuelt kunne de dĂŠkke med lidt historie omkring det muslimske broderskab, som var tilhĂŠnger af Hitler og andre, etc.

Det er bare RYSTENDE at se hvordan de etablerede medier vrÞvler og snÞvler i vÄs og halve sandheder. Hvem er det der tÞr gÄ ind til benet pÄ problemerne?

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

Sverige har langt flere mord, end Danmark, og jeg ved ikke, hvor du har 100 fra? En af forklaringerne er nok den lave opklaringsprocent, 278 uopklarede mord alene fra sidste Ă„r: http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&module_instance=21&id=707&statsType=170&statsCounty=La&Year=2010&type=1 Over de sidste ti Ă„r i Danmark er antallet uopklarede mord omkring 30 i alt – pĂ„ ti Ă„r – over 90 procent bliver opklaret samme Ă„r, som de bliver begĂ„et. Det samme med vold, “misshandel”, 90.000 anmeldte i 2010 i Sverige, 42.600 upopklarede. I Danmark er langt under det antal anmeldt med nemlig 18.131 og cirka 4400 uopklarede. Med andre ord 1/5 af den anmeldte vold i… Read more »

Lars
Lars
9 years ago

Enligt BRÅ stĂ€mmer inte siffrorna eftersom merparten av anmĂ€lningarna inte Ă€r mord Ă€ven om de rapporteras som sĂ„dana. Exempelvis förekommer mĂ„nga dubbletter och sjĂ€lvmord m.m. Antalet mord ska ligga pĂ„ ca 100 och har legat stabilt under de senaste 30 Ă„ren. http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=5&module_instance=2 Det verkar helt obegripligt att det skiljer sĂ„ mycket mellan uppklarade mord enligt polisen och faktiska mord enligt BRÅ. Hur kan detta vara möjligt? GĂ„r det sĂ€ga samma sak om övriga brott enligt BRÅ. Statistiken Ă€r bara inbillning, i sjĂ€lva verket har vi en tredjedel som mĂ„nga vĂ„ldsbrott som syns i statistiken. Rapporterar danska polisen pĂ„ ett mer… Read more »

Thomas Bolding Hansen
9 years ago
Reply to  Lars

Ja det er til at blive meget forvirret af, hvis over halvdelen er selvmord, hvordan kan de sĂ„ figurere som uopklarede mord? I Danmark vil politiet undersĂžge dĂždsĂ„rsagen, hvilket jo sker hurtigt af en retsmediciner, her vil dĂždsĂ„rsagen blive fastlagt om muligt. Er det selvmord, vil man hurtigt konstatere det. Det er jo ikke noget der tager Ă„r. Er der noget bevis for at andre mennesker har drĂŠbt vedkommende er der en drabssag, ellers ikke. AngĂ„ende misshandel: “Enligt Brå:s (2008a) Nationella trygghetsundersökning (ntu) utsattes om- kring 175 000 personer för misshandel år 2006. ntu visar att omkring en tredjedel av… Read more »

Marit
Marit
9 years ago

Her kan vi ogsÄ ta med den astronomiske voldtektsstatistikken i vÄrt broderland, som ligger i verdenstoppen. BÄde i 2009 og 2010 ble det anmeldt ca. 6000 voldtekter i Sverige.
Julia CĂŠsar har rett : Sverige- ett fĂžrlorat land.

Prudentius
9 years ago

Spriiiiiing tiiiiiime for Hiiiiitler and Germa… Egypt!!!… (Plus Libyen, Tunis, snart Syrien?, Pakistan, Indonesien, osv.) tra la la la…. Jeg tror det muligt at den kĂžrende islamiske revival vil fĂ„ sin kulmination i et “full frontal assault” pĂ„ Israel inden for en 5 til 10 Ă„r, mĂ„ske endda hurtigere. Der er ingen tvivl om man i brede islamiske kredse anser Vesten og isĂŠr Europa for “soon to be Dar al islam”, hvilket umuligt kan andet end at opildne fĂžlelsen af “Allah mit uns” og gĂžre lĂŠnge og tĂ„lmodigt ventende jihadister pludseligt risikovillige! Hellig krig er og bliver en religiĂžs pligt… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

Det skrÊmmende er at vi faktisk pÄ godt 10-15 Är har slÄet en kolbÞtte tilbage til 1938-39.

Et moralsk svagt og nedrustet Europa og legioner og atter legioner af dominanskÄde jÞdehadere, der i kontrast til Hitler, ikke holder deres planer skjult, men skriger dem ud fra moskeernes tage.

Flap, flap, flap, flap…

Det er lyden af min rysten i bukserne!

Lars
Lars
9 years ago

Enligt brottsförebyggande rÄdet Àr det ungefÀr 100 mord per Är i Sverige. VarifrÄn kommer siffran 337 mördade mÀnniskor?

Lars
Lars
9 years ago
Reply to  steen

Som jag svarade en bit nedanför uppger BRÅ att det verkliga antalet dödsfall pĂ„ grund av vĂ„ld Ă€r ca 100 och att det inte finns nĂ„gon ökande trend:
http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=5&module_instance=2

boeufhjerte
boeufhjerte
9 years ago
Reply to  steen

Steen, jeg kan godt se de 333 i statistikken du henviser til. Men sĂ„ har jeg ogsĂ„ prĂžvet at se pĂ„ tallene pr. lĂ€n og top-5 ser sĂ„ledes ud: 87 Kalmar lĂ€n 85 Stockholms lĂ€n 41 VĂ€stra Götalands lĂ€n 29 SkĂ„ne lĂ€n 15 Jönköpings lĂ€n Kalmar lĂ€n (med 2,5% af Sveriges indbyggere) ligger altsĂ„ i top. Det kan nĂŠsten skyldes kun denne sag, hvor en lĂŠge er anklaget for 79 tilfĂŠlde af aktiv dĂždshjĂŠlp: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=3501375 De 333 er sĂ„ vidt jeg kan bedĂžmme altsĂ„ antal ofre for pĂ„stĂ„ede drab, hvilket du vistnok sammenligner med antal faktiske drab i Danmark. Nu… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

MĂ„ske Snaphanen skulle beskĂŠftige sig lidt med lĂžgnen om den “nĂždvendige indvandirting pĂ„ grund af faldende fĂždselstal”. Store krigsĂ„rgange gĂ„r pĂ„ pension nu i Europa – og hvad sĂ„? MĂ„ske der vil vĂŠre behov for mere plejepersonale, men det er blot et spĂžrgsmĂ„l om omrokering af ressourcer. Det formindsker ikke indtjeningen i det private erhvervsliv, som er vant til omstuillinger af ressourcer. Der vil mangler personale i det offentlige? Og hvad sĂ„? Der kan rationaliseres og nedlĂŠgges i tusindvis af offentlige stillinger, uden det gĂ„r ud over den sĂ„kaldte service – skriv kontrol og overvĂ„gningssystemer uden vĂŠrdi for samfundet. Faktisk… Read more »

Sune
Sune
9 years ago

I gĂ„r sĂžndag, var SĂžren Krarup i P1’s Europa Lige Nu. Han giver en udemĂŠrket gennemgang af hele forlĂžbet fra Folkeforbundet frem til EU. Og hvordan han mener Europa bĂžr udvikle sig fremover. Alt i alt, et interessant indlĂŠg i debatten. P1’s synopsis: Krarup ugens gĂŠst SĂžren Krarup fra Dansk Folkeparti kĂžber ikke argumentet om, at EU er et fredens projekt, bygget op af tidligere fjender for at sikre at der ikke mere kom krig i Europa. HĂžr SĂžrens Krarups forestilling om hvordan han gerne ser EU og det europĂŠiske samarbejde om 25 Ă„r i ugens udsendelse. http://www.dr.dk/design/www/AudioMiniPlayer/miniplayer_window.html?test=0&mediaQid=2291718&ErrorCode=true&title=H%C3%B8r%20udsendelsen Lyt fra… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

Off topic

En frÄga till danska lÀsare:

Finns det (i likhet med Norge och Sverige) politiska ungdomslÀger i Danmark?

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Anonymous, det er ogsĂ„ mig, men anonym kan enhver vĂŠre – uanset alder At v-ĂŠ-r-e Emeritus fordrer i det mindste, at en sĂ„dan vĂŠren indebĂŠrer, at man i alt vĂŠsentligt har lagt sin fremtid bag sig. Min hilsen er et varemĂŠrke og nĂŠsten altid venlig – i modsĂŠtning til, hvad jeg kan finde pĂ„ at skrive.

Med venlig hilsen

trackback

[…] Snaphanen (siffrorna för Malmö och Köpenhamn gĂ€ller kommunerna) insertAd(false); […]

Ther Jester
Ther Jester
9 years ago

Det mÄste vÀl vara ett UtÞya var tionde vecka.

Svenssonsfunderingar
9 years ago

GÀngen i den undre vÀrlden i Sverige har ökat enormt dom senaste Ären, och polisen verkar vara hjÀlplösa mot dom kriminella gÀngen.

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Det er klogt af Sennels at skrive ‘…kan ĂŠndre et land til et khalifat…’ og ikke: ‘vil ĂŠndre…’

Med venlig hilsen

Tim
Tim
9 years ago

Sennels rocks! OgsÄ fordi han bare siger tingene pÄ sÄdan en god human mÄde, hvor ingen kan klandre ham for noget som helst.
Men det forhindrer jo ikke venstre-ekstremisterne for at gÄ ud og gÞre det.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
9 years ago

Hvis de resultater Sennels refererer er sande, sÄ burde det vÊre et spÞrgsmÄl om tid inden ALLE danskere mener at islam er en totalitÊr ideologi snarere end en fredelig religion.

peter jensen
peter jensen
9 years ago

lĂŠkkert udstyr svenskerne har
det mest overraskende ved de engelske uroligheder var faktisk politiets latterlige udrustning

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago
Reply to  peter jensen

Hvad hjĂŠlper “lĂŠkkert udstyr” nĂ„r man ikke mĂ„ bruge det?

JensA
JensA
9 years ago

Krause KjĂŠr kom til at afslĂžre sig selv (sikkert ufrivillig) som en af de vatnisser, Nicolai Sennels omtalte i udsendelsen. Sennels var dog for hĂžflig (eller for klog) til at udpege manden, der sad overfor ham, som en vatnisse.
Det er fĂžlgende replikskifte (tidlig i udsendelsen) jeg hentyder til:
Krause KjĂŠr: “Nicolai Sennels har skrevet en bog: Blandt kriminelle flygtninge/indvandrere …”, “muslimer” retter Sennels Ăžjeblikkelig …”muslimer” gentager Krause KjĂŠr.
Meget morsomt.

barfbag
barfbag
9 years ago

Off topic
Jeg skrev for kort tid siden, at Kenya havde (havde) 94 ministerier (= ministre). Ien artikel af Louise Windfeld-HĂžeberg i Weekendavisen fredag den 12. august 2011 nĂŠvner hun, at Uganda, med den temmelig enevĂŠldige – og nylig genvalgte – prĂŠsident siden 1986, Yoweri Museveni, har ’70 ministre og 120 sĂŠrlige rĂ„dgivere’. Det summerer sig! Og de skal selvfĂžlgelig have chauffĂžr og personbil samt en stab stillet til rĂ„dighed. SĂ„dan forsĂžrger man sin stamme/klan/slĂŠgt i Afrika. In Africa, politicians serve themselves, not the people. (= I Afrika er man politiker for at tjene penge, ikke for at tjene folket).

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago
Reply to  barfbag

Det kallas “Kleptokrati” och Ă€r vida utbredd i de omrĂ„den var vĂ€sten matar in miljarder i hjĂ€lp/bidrag.